Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
válasz
Trailblazer #5548 üzenetére
én is csak az utóbbi frissítésnél vettem észre EU stabil romon.
-
Flexy90
senior tag
válasz
sebijani1982 #5297 üzenetére
Köszi mindenkinek aki írt.
Külföldi fórumokon írtak mások is ilyen problémáról. A game turbo okozza a gondot, de hiába állítom vissza, törlöm a cache-t a telefon alkalmazásban és a game turboban is, sajnos nem segít. Ebből hard reset lesz. -
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Pár napja, ha engem hívnak és felveszem akkor egyből kihangosításra teszi a telefont. Ha én hívok, akkor nem. Lehet, hogy én állítottam el valamit, de nem találok ilyen beállítást. -
Flexy90
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4694 üzenetére
Én úgy vettem a POCO-t, hogy addig használom míg meg nem jelenik a mi 9se, mert Mi 5 után nem vágytam nagy telefonra. Most, hogy megjelent rájöttem, hogy nem ad annyi extrát, és az F1 mérete sem drasztikus annyira, könnyen meg tudtam szokni. Mivel 70k volt a 6/64-es pocok, a Mi 9se pedig 100k, már nem gondolkodom a váltáson. :)
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Olyan mod nincs, hogy feloldott képernyőnél az ujjlenyomat olvasó vissza gombként funkcionáljon?
-
Flexy90
senior tag
Érdekesség képpen megosztanám a tapasztalatom:
Napszemüvegben szinte nem látok semmit a telefon kijelzőjén a polarizáció miatt (csak ha elfordítom a fejem
). Navigációnál ez elég nagy negatívum, fektetve jobb a helyzet, de úgy nem az igazi. Más is tapasztalta?
BTW: Megérkezett a telefonra az Cafele üvegfólia, egy keveset ez is javít a helyzeten. Maga a kijelzővédő amúgy jó minőség, adtak hozzá folyadékot is ami eltünteti a széleiről a fehér foltokat.
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy Pocoknak.
Mi 5-ről váltottam, a méretet még szokni kell.
Felraktam rá az EU stabil romot. (A developer bugokat már meguntam)Segítsetek kérlek, SMS hangot hol tudok állítani? Régi MIUI felhasználó vagyok, de rohadjak meg nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest