- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iOS alkalmazások
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4099 üzenetére
Nem igazán, bajom nincs a notchal, már megszoktam, csak ki próbáltam és így hülyeség.
-
ZsyfKo
senior tag
Felraktam az Eus multi béta romot, ha eltűntetem a notchot nem lehet valahogy elő csalni a többi ikont hogy ne csak a térerőt meg aksi százalékot mutassa?
-
tresh
veterán
Köszönöm mindenkinek az infót, megrendeltem a linkelt üvegfóliát
-
tihibaby
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4089 üzenetére
Nekem Nillkin tok+ üveg kombóval megúszott egy csúnya pofára esést a Poco,a fedőüveg repedt,a telefonnak semmi baja.
Nillkin volt anno az O+O-on is,meg most ezen a telefonon is,nekem már bizonyított. -
Flexy90
senior tag
Érdekesség képpen megosztanám a tapasztalatom:
Napszemüvegben szinte nem látok semmit a telefon kijelzőjén a polarizáció miatt (csak ha elfordítom a fejem
). Navigációnál ez elég nagy negatívum, fektetve jobb a helyzet, de úgy nem az igazi. Más is tapasztalta?
BTW: Megérkezett a telefonra az Cafele üvegfólia, egy keveset ez is javít a helyzeten. Maga a kijelzővédő amúgy jó minőség, adtak hozzá folyadékot is ami eltünteti a széleiről a fehér foltokat.
-
Balzak83
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4089 üzenetére
A h+ pro 0.2-es, a sima 0.3-as. Ezt a telefont egy 500Ft-os noname üveggel használtam korábban, amig megjött ez. Ami legelőször feltűnik a Nillkin üvegnél, hogy mennyivel kényelmesebb a használata. Az olcsó üveggel az volt a tapasztalatom, hogy begyűjti a zsírt az ujjról, rontja siklást, és a kijelző láthatóságát. Ezen a másikon is van ujjlenyomat, de korántsem annyi, és egy mozdulattal le lehet törölni egy pamut anyaggal. Nem erőltetem senkire, hogy ezt vegye, de én akkor is a Nillkint választanám, ha $20 kérnének érte.
-
tresh
veterán
Sziasztok!
Jövőheten elvileg már én is csatlakozok a táborba egy fekete 6/128 as verzióval. Kérdésem az lenne, hogy mi az ajánlot, bevált üvegfólia rá? Köszönöm előre is a válaszokat
-
Gabe16
lelkes újonc
Huuuuu kösziiiiii!!!!! Frissítettem és elindult végre
elkezdem tesztelheti mert nagyon nem értek hozzá
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a türelmet, nagyon rendes volt tőletek -
Gabe16
lelkes újonc
válasz
PowerBuldog #4077 üzenetére
Kipróbáltam mindet amit küldtétek és mindegyiknél ugyanazt csinálja. Vagy sötét kép és a menüt sem adja ki. Vagy ha kiadja akkor sötét háttérrel és a hetes hibaüzenet tél
feladom. Nem tudom a stabil rom mit jelent. Mediamarktbol vettem a készüléket, csak egy gcamot szerettem volna rá mert nem túl élesek a képek. Márpedig rendszeresen előhivatom őket és évi 2 fotókönyv ez készítek a mobilos képeiből és ez így nem túl szép lesz
-
NemMo
őstag
válasz
A san1ty nálam is tökéletesen működik global stabilon.
-
Ricardo
titán
válasz
Nekem stabil romon is működik. san1ty által portolt változatot. Ahogy nézem időközben felfüggesztette a fejlesztést. Én a V3-at tettem fel , az nálam működik. Mást nem próbáltam.
-
PowerBuldog
veterán
Srácok : ha a stabil ROM van neki akkor azon továbbra is szar a GCam, nem? Nálam csak a beták alatt megy rendesen. Stabil legutóbb szar volt.
-
sanyirigo
senior tag
válasz
eladogeppc #4056 üzenetére
Szia! Sajnos nálam is ez a helyzet. Kocsiban Spotify szól telefonról, de most nem akar menni csak ha ki-be kapcsolom a bluetooth-ot. Érdekes, mert elindítja az zenelejátszót, megy is a zene, de hangot nem ad ki
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Gabe16
lelkes újonc
válasz
Ricardo #4072 üzenetére
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urikill/#apk765
Innen töltöttem le az f1es linkről. Azzal volt 5 perc 1 kép.
Aztán letöltöttem innen:
https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397893401Innen az áll dowland mirror mirror: Europe #2t és #3t is prónáltam.
De ez se megy. 2 variáns van. Vagy teljesen fejét a kijelző a képernyő, opciókat se 8r hogy fotó még panoráma meg ilyenek. Ha újraindított akkor van hogy kiírja hogy fotó panoráma időzítö stb. De csak a panoráma meg az elmosás mód műkődik. A sima fotó mód továbbra is csak fekete képernyő. Azt írja hdr+nőt work Enable hardware zsl hdr.Biztos vagyok benne, hogy én vagyok béna mert mindenki nagyon dicsérete, de nem tudom mit csinálok rosszul
-
Gabe16
lelkes újonc
Sziasztok!
Ma lettem egy pocophont tulajdonosa. De a kamerája annyira nem tetszik. Olvastam hogy a Google camerát nagyon dicsérik hozzá, de nem tudom, hogy kellene telepítenek. Play áruházban nem elérhető. Celsoazelvedo.comra kaptam linket. Amit telepítettem dekb meg se moccan a kamera. 1 képet csinált 5 perc alatt. Tudnátok segíteni? -
D1L1ZS
őstag
válasz
PowerBuldog #4065 üzenetére
Szia!
Nem tudom mi lehet, de most megint nem jó az asszisztens...
Egyébként maga a ROM teljesen jó.
Ami nekem feltűnt:
-Töltés közben kék az akkumulátor ikonja
- Bal oldalt két ikon is elfér -
dvogabi
tag
Sziasztok!
Az ugye nem normális jelenség, ha az orange recovery nem látja a belső tárhelyet csak az SD kártyát?
Minden más látja meg működik is. -
-
D1L1ZS
őstag
válasz
PowerBuldog #4057 üzenetére
Szia!
Sajnos nem, valami gyíkja lett. Én is ugyanezt tapasztalom! Eddig minden frankó volt, minden ugyanúgy van beállítva ahogyan eddig is...
Asszem az utolsó global dev felrakása után jelentkezett a dolog.
Nem tudom, hogy Google vagy Xiaomi szúrt el valamit!?!
Sajnos magyarul még mindig nem tud, de alap angol vezérszavakkal simán lehet használni. Nekem bejön.
Remélem rendbe rakják...
-
PowerBuldog
veterán
Google Assistant hang felismerés megy másnál? 9.3.21
Eddig nem volt gondom vele, most viszont bárhogy szólok hozzá semmit nem csinál. Akkor se ha ki van nyitva a képernyő. Gombnyomásra kell indítani, hogy elinduljon. Voice match megvan, eddig nem is volt vele gond. -
eladogeppc
veterán
Találtam egy bugot a global beta alatt.
Ha a bluetoothos fülesemet a reggeli zene hallgatás után kikapcsolom, majd nap végén vissza, akkor nem szól.
Megint ki és be kell kapcsolnom ahhoz, hogy újra szóljon. -
Goljoo
csendes tag
Az Eustock kiesése után hol érdemes ezt a telót megvenni Mo.-on?
-
eladogeppc
veterán
válasz
CoolBoy323 #4047 üzenetére
Okés, köszi. Akkor még várnom kell 27 órát a nyitáshoz
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
eladogeppc #4046 üzenetére
Akkor root, build.prop-ban szerintem át lehet írni a minimum fényerőt. Vagy valami 3rd party app...
-
eladogeppc
veterán
válasz
CoolBoy323 #4045 üzenetére
Pont ezt akartam megúszni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
eladogeppc #4044 üzenetére
Kapcsold ki az auto fényerőt
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van arra lehetőség, hogy a készülék ne vegye le ennyire a fényerőt ? Vaksi vagyok, és ha picit sötétedik, akkor számomra nagyon leveszi a fényerőt. Nem lehet valahogy kalibráni ?
-
lócitrom
őstag
válasz
kicsi007 #4038 üzenetére
igen, lehet érdemes lenne az EU-t újratenni. most már azért fastboot frissítés nem kell, csak simán az EU telepítés ugyanúgy, végén takarítással, ha még nem laktad be. valamint azért előtte mutatnál egy képernyőképet a rendszer adatairól? van még egy gyanúm, bár...
Beállítások > Készülékem > Az összes jellemző
-
lócitrom
őstag
válasz
kicsi007 #4036 üzenetére
király. nincs mit. nálam működik jelenleg. ha a beállításokon keresztül próbálod meg elérni akkor sem megy? Beállítások > Készülékem > MIUI-verzió
próbáld ki először, hogy törlöd az alkalmazás gyorsítótárát/adatait az alkalmazás-kezelőben. ha más nem, egy cache/dalvik törlése megoldás lehet. van amúgy bármi konkrét üzenet?
valamint ugyanaz a TWRP van fent, amit linkeltem? ha lehet ezt ellenőrizd le a biztonság kedvéért, hogy valóban telepítve van-e.
-
kicsi007
tag
válasz
lócitrom #3969 üzenetére
Mégegyszer köszönöm a segítséget!!
Megcsináltam tegnap a nyitást, Fastboot ROM telepítést,TWRP telepítést, EU Stabil telepítést. Ezután a cache,dalvik, data törlést is.
Elég sokat kellett küzdenem a TWRP-vel, mert a WIN 10 miatt nem akart sikerülni. De szerencsére WIN 8-al meg tudtam csinálni a TWRP telepítését, s utánna ment.
Minden frankóm működik, kivéve az updeter app-ban, ha rányomok "choose update package"-re, az updater leáll... Nem is érdekel ez, ha az OTA frankón fog működni.
Valaki,aki a ezt a kiadást használja, meg tudja nézni, hogy nála is jelentkezik ez a probléma? (xiaomi.eu_multi_POCOF1_V10.2.3.0.PEJMIXM) -
Carline
őstag
Na igen xiaomi.hu ahol hozzák a formájukat.
Van nekik A2, A2 lite, Poco, Mi8 Lite és Mi Max 3 és kifújt... Bemutatóteremként ennyi?
Mert hogy ennyit bőven teljesített egy szlovák cég is. -
D1L1ZS
őstag
Na aki eddig nem vett jó áron tőlük, most már magánszemélyként nem is teheti azt meg:
Idézem az oldalukról:
"Tisztelt Látogatóink!
Az EU-Stock eddigi üzleti profilja megváltozik.
Az egyre növekvő céges kereslet megfelelő kiszolgálása érdekében termékeinket a jövőben kizárólag cégeknek, kereskedőknek értékesítjük.
A magánszemélyek számára történő értékesítést a jövőben viszonteladó partnereinkre bízzuk.
Magánszemély vásárlóinknak szeretnénk megköszönni hogy eddig minket választottak,
regisztrált céges partnereinknek pedig a bizalmat a további közös együttműködés reményében.Köszönettel: EU Stock csapat"
-
lócitrom
őstag
Beállítások > Google > Helyadatok > Nagyon pontos
Beállítások > Google > Helyadatok > Google-helymeghatározás pontosságának javítása > Be
Beállítások > Google > Helyadatok > Támogatott GPS használata > Beha ezek eleve megvannak, akkor nekem sincs több ötletem. az viszont fix, hogy valami másabb ezen a telefonon hardver/szoftver szinten. más beállításokkal eléggé vak a GPS. a fostos kis majdnem teljesen fém hátlapos 4X-szem a vastag falas pesti polgári lakásban 95%-ban pöpecül bemér. ez meg...
-
Alonso69
senior tag
Pixel Experience Stabil [kép] ezt eddig miért nem raktam fel, határozottan tetszik.
-
zool1
őstag
Repülőgép üzemmódban. Stabil 10.2.3 as rom.
-
gekkoXT
senior tag
Beküldtem igényként, hogy a hangerőgomb lenyomására ne csak a hangerő menü jöjjön be, hanem első gombnyomásra változzon is hangosabbra vagy halkabbra. Most mindig kétszer kell minimum megnyomni hogy történjen valami.
-
Alonso69
senior tag
Szia.
Eddig azt hittem, hogy jó,de mégsem.
Mintha egyáltalán nem lenne GPS a telóban, semmilyen alkalmazás nem indul el,mint ahogyan nálad.MiRoom 9.3.21
Az Oxygen OS 6T legújabb verzióját raktam fel (hétvégén akartam)és itt már működik rendesen minden(Waze, Google Térkép)
Próbáld újra rakni a Stabil Rom-ot,.......vagy Globál Dev-et.,ha nincsen Twrp-d.[kép] -
kgyuri7
csendes tag
Szintén hibátlanul működik.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
PowerBuldog #4020 üzenetére
9.3.7 global deven szintén hibátlan a gps
-
Tomi13
senior tag
válasz
PowerBuldog #4020 üzenetére
Nekem nem megy, letöltöttem már 1000db gps alkalmazást, töröltem a-gps adatokat, google chache-t, mindent amit a fórumokon írnak,de semmi..
Az "vigasztal" hogy rajtam kívül rengetegen vannak ugyanígy, valaki csak rájön mi lehet a hiba.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
GPS problémára van már megoldás? Nekem sehogy nem akar működni, se Waze, se Google térkép, nem talál jelet, MIUI 10.2.3.0 stabil.
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy Pocoknak.
Mi 5-ről váltottam, a méretet még szokni kell.
Felraktam rá az EU stabil romot. (A developer bugokat már meguntam)Segítsetek kérlek, SMS hangot hol tudok állítani? Régi MIUI felhasználó vagyok, de rohadjak meg nem találom.
-
Robynho
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Stravahoz és endomondohoz, aki használja a telót, mit állított be, H a gps lezárt képernyőn keresztül is rögzítse az adatokat?
Köszi előre is! -
lócitrom
őstag
válasz
eladogeppc #4009 üzenetére
aligha lehet egészséges. ráadásul iszonyat hővel jár, amit szintén nem visel jól a li-po meg úgy semmilyen elektronkiai eszköz kb. fejlődni kellene, többféle akku prototípusról lehetett hallani. az egyik az arany alapú, az elég jól hangzik. csak ugye ezeket a fejlesztéseket annyira nem tömik. rég meghaladja az eszköz azt, amit az akksi ki tud szolgálni. egy 3310-es ebből egy hónapig ellenne 4000-ből.
-
eladogeppc
veterán
válasz
PowerBuldog #4008 üzenetére
Én nem tudom hogy káros-e. Sosem volt vele bajom.
Poco-n meg lehet nezni az akku állapotát ? Marmint hogy hány szazalekos? -
PowerBuldog
veterán
válasz
eladogeppc #4007 üzenetére
Nincs szerintem gond azzal, hogy 2 naponta 17 percre (legrosszabb esetben, mert sose engedem 0-ra a telefont) rá kell dugni.
Inkább ott a probléma, hogy sokan már most is szidják a gyors töltést, ami ennek 1/5 sebessége, hogy kinyírja az aksit. -
eladogeppc
veterán
válasz
Alonso69 #4006 üzenetére
Félre ne érts tényleg. Nagyon jó hogy annyit fog enni mint egy 100W-os villanykörte, de a problémára szerintem nem megoldás az egyre nagyobb töltő.
A megoldás a jobb akkumulátorok kifejlesztése lenne.
Mindamellett örülök, hogy a Xiaomi fejleszt folyamatosan.Más: Dark mód nincs a legutolsó Developerben. 9.3.21.
-
lócitrom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged