- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gy.laci
tag
Milyen programmal érdemes menteni a telefonszámokat és SMS-eket?
-
csudri
őstag
Sziasztok! Mit tudok tenni, ha elfelejtettem a kódot? Próbáltam hard resetet, de nem segített. :\
-
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #3888 üzenetére
Ja,így már értem
nálam is így van sajnos ,majd javítják remélem. [kép]
Coolboy
a nem csak a fülesre.
-
-
gyebi00
csendes tag
Sziasztok,
Tudja esetleg valaki, hogy mitől villan fel a kijelzőm, úgyh semmi értesítésem nem jön? Érdekes, hogy azóta csinálja, hogy felraktam rá a legújabb frissítést 10.2.3.0.
Köszi
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #3884 üzenetére
Mondjuk a notificationsben úgy alig látszik a szöveg.
Szóval van mit javítani.
-
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #3882 üzenetére
-
Balzak83
senior tag
válasz
szabifotos #3878 üzenetére
Hát, akkor türelem, majd kijön stablere 1-2 hónap múlva.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
szabifotos #3878 üzenetére
+1
-
Balzak83
senior tag
válasz
szabifotos #3876 üzenetére
Pl. hetente fog zaklatni újdonságokkal. Vannak megrögzött nem frissítek mert elb*dik típusú emberek. Na azoknak nem való a dev rom.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
szabifotos #3874 üzenetére
Ez nagyon egyedi jelenség.
-
szabifotos
senior tag
válasz
lócitrom #3873 üzenetére
A videó funkcióra legalább 5 másodpercig vált át, és a rec gombra bökés után is kell vagy 7 sec, mire elindul a felvétel. HA elindul... Mert néha csak egy pár Kb-os olvashatatlan fájl keletkezik. Plusz írjátok, hogy abban van 60fps. Tehát hátha jobban járnék a dev rommal. Ezt egyenként csak a frissítés óta csinálja...
-
lócitrom
őstag
válasz
szabifotos #3870 üzenetére
de mit jelent egészen pontosan az, hogy nem megy a kamerázás/videózás? csak mert nálam hibátlan és lehet teljesen értelmetlen újrahúzni a telefont.
-
kgyuri7
csendes tag
Sziasztok!
El tudnátok mondani, hogy miben jobb a béta rom a stabil verziótól? Vicces dolgok nem szoktak előfordulni /pl. valami nem működik, lefagy néha/?
Ha minden héten frissül, hetente gyalulás?
Az azonosítási opciókat csak frissítés idejére kell kikapcsolni, vagy nem ajánlott fejlesztői romoknál?Előre is köszönöm!
-
cal84
tag
válasz
szabifotos #3863 üzenetére
Próbálj régiót váltani nálam is megbolondultak régen az appok, a régó váltás segített. Amúgy a beta sokkal jobb mint a stabil verzió és hetente frissül.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
A kamera adatait töröld első körben, ha nem segít, akkor mehet a factory reset...
Vagy GCam, egyéb kamera alkalmazás használata...
-
NemMo
őstag
válasz
Valami nálad nem kerek, mert tökéletesen működik. Esetleg csinálj egy factory resetet
-
D1L1ZS
őstag
-
w333
félisten
válasz
Letöltöd majd Frissítés menüből felrakod ... ennyi és nem kell mókolni !
Először is 10X kell nyomogatni a MiUi "10" számot és akkor előjön az a menüpont hogy "frissítőcsomag telepítése"
Majd szépen hetente jönnek az OTA frissítések !
-
szabifotos
senior tag
Na jön az újabb hiba a frissítés után 10.2.3.0-n. Videózni egyáltalán nem tudok. Gyári kamera app nem inditja a felvételt. Újraindítás sem segít...
Developer ROM-ra hogyan zajlik a frissítés? Kell mókolni?
-
Balzak83
senior tag
Én már a második telefonom veszem tőlük, de eddig szerencsére nem kellett garanciáztatnom. Szerintem ne azon az 5 ezer forinton spórold meg a +1 év garanciát. A Turbado prémium garancia kérdése viszont már érdekesebb dolog. Nem mindegy, hogy 2 nap alatt van új telefonod, vagy 2 hetet utaztatják külföldre (úgy tudom ők külföldi partnernél javíttatnak). Más kérdés, hogy a Xiaomikkal nincs nagy gond meghibásodás terén.
-
RTG
tag
"Alapszolgáltatásban 2 év garanciát adunk, ahol megjavítjuk az esetlegesen elromló készülékeket, míg a prémium (+10% befizetéssel érhető el) ügyfeleknek 2 éven át új terméket adunk meghibásodás esetén (100%-os beszámítással). További előny a 30 napos pénz-visszafizetési intervallum. (Ha pedig nem használja fel a csere-lehetőséget 2 éven át, lejáratkor visszakapja a +10%-os befizetését.)"
-
SZN
tag
Üdv!
Szeretnék venni egy F1-et, és a boltok többsége 1 év garanciát ad, azonban ott van a turbado, amely 2 évet, igaz drágábban. Szóval kérdem én, tényleg annyira megbízható az üzlet, hogy megéri tőlük venni, vagy csak lehúzás az egész, esetleg van jobb ajánlat?
A választ előre is köszönöm!!
-
gekkoXT
senior tag
Ha lassított videót veszek fel és felszinkronizálom pc-re ott nem lassítja be, mint a telefonon lejátszáskor. Ez hogy van? Csak szoftveres trükk a belassítás? Nyilván az fps szám megvan pc-n is 240fps-el próbáltam most ezt a jelenséget)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tomboy0013 #3852 üzenetére
És hogy kell vajon frissíteni úgy, hogy maradjon root, magisk, twrp is?
-
tomboy0013
veterán
válasz
A night mode (gyári fényképező) is rendbe jött a frissítéssel.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Már fent is van! 😎
MÁS:
Valaki tapasztalt mostanában olyat, hogy ha állítom a hangerőt, a csúszka nem tűnik el magától, mindig böknöm kell egyet valahová, hogy eltűnjön.
Nem tudom esetleg a jelenleg használt téma miatt van e.
Nem eget rengető dolog, csak furcsa. Az előző global dev alatt kezdte. De nem tudom, hogy mit állíthattam el esetleg, bug, vagy téma miatt van?
-
tomboy0013
veterán
Global beta 9.3.14 tölthető.
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #3846 üzenetére
https://photos.app.goo.gl/5M926TC5zwtSzxew6
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #3842 üzenetére
videot kiválasztod. Bal felső sarok.
-
melodie
tag
válasz
Csápájev #3839 üzenetére
Igen! Volt Poco F1-em és most Meizu 16th-val vagyok! Mindkettő remek telefon, de a meizu nekem jobb,mert kisebb, nincs szenzorsziget,nagyon menő az ujjlenyomat olvasó és gyors, pontos! igazi csúcstechnológia! A szofteres támogatás hiánya viszont sajnálatos, ezen nincs mit szépíteni! Ebben a Xiaomi sokkal jobb!
Én a Meizu 16th-ra voksolok... -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Van ,aki meizu 16th-t és pocot is használt már?
Érdekelne a véleménye. -
Dare2Live
félisten
válasz
szabifotos #3835 üzenetére
gcamot most töltöttem le, mert állítólag jobb. Még nem teszteltem de a 60FPSt be lehet állítani.
-
Sousuke
tag
válasz
szabifotos #3835 üzenetére
10.2.3.0 stabil verzióban még nincs benne sem az 1080/60 FPS, sem a 4K/60 FPS. Ezek a funkciók csak a legfrissebb developer ROM-ban vannak benne, ami eddig a 19.3.7.
-
szabifotos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3831 üzenetére
10.2.3.0 Nekem sincs 60fps
-
lócitrom
őstag
válasz
melyik kiadásban van 60FPS?
más:
ezt a tetves hangerőszabályzást nem lehet valahogy beállítani úgy, mint előző MIUI kiadásokban? korábban egyértelműbb volt, de persze amit nem kell mindig azt bonyolítják túl, amit meg benne kellene hagyni a rendszerben, azt kivágják szokás szerint. valamint az is egy érdekes dolog, hogy van olyan alkalmazás, ami akkor is rezgeti a telefont, ha egyébként nincs is bekapcsolva a rezgés az értesítések között. ha kikapcsolom a lebegő értesítést, akkor már tényleg nem rezeg. EU MIUI 10.2.3.0, de gyanítom ez a gyári rendszerben is benne lehet. elég érdekes... -
D4ni
őstag
válasz
Téged lehet nem érdekel, viszont engem és talán mást igen.
-
-
D4ni
őstag
válasz
CoolBoy323 #3826 üzenetére
Plusz nincs benne 60fps videó felvételi lehetőség.
-
válasz
Ti amúgy időnként fel szoktátok manuálisan rakosgatni az újabb kiadásokat?
Most nézem, hogy nekem még a január végi V1.4-es van telepítve és kijött már azóta 10 db újabb verzió.Most is teljesen meg vagyok elégedve a fényképezővel, szinte minden körülmények között szebb képet tudok vele lőni a gyárival is lőtt képekhez képest.
Igazából az is visszatart az időnkénti újabb verziók felpakolásától, hogy aztán időt kellene arra is szánni, hogy az aktuális kiadáson miket hogyan javasolt még utólag beállítani, hogy még jobb legyen.
-
szabifotos
senior tag
Nem tudom milyen rom volt ezelőtt, (BG-ról jött a teló kb egy hete) de lehet nem kellett volna a frissítés. Kamera lassan vált videóra. Olyan dühítő, amikor valami jól működik...frissít, és sz@r lesz...
-
tomboy0013
veterán
válasz
Nekem is ez van, ugyanaz a minőség.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tomboy0013 #3825 üzenetére
Megsasoltam. Nekem sima módban nem "tekeri" azt a valamit, éjszakaiban tekeri...
Képminőség gyak. ua. Egy nagy kalap kaka... A Gcam brutál mennyivel jobb ilyen téren (auto beállításokkal!!)Mondjukk az uj gcam nagyon lassan rakja be a kepet a galeriaba... Nem tudom mi lehet a baj...
-
tomboy0013
veterán
válasz
CoolBoy323 #3824 üzenetére
Azt használom, csak feltűnt a dolog és érdekel hogy rendszerszintű gond van, vagy csak nálam van probléma.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tomboy0013 #3823 üzenetére
Gcam jobb, használd azt
-
tomboy0013
veterán
Akinek a legújabb béta van fent ellenőrizze már, hogy a gyári fényképezőnél működik-e az éjszakai mód. Nálam nem úgy tűnik, ugyanolyan beállításokkal lövi el a képet mint az automata. Alkalmazás adatait töröltem de nem javult meg.
-
Ricardo
titán
válasz
twollah1976 #3820 üzenetére
Nekem pénteken (8-án) került fel.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
twollah1976 #3818 üzenetére
Nálunk is most jön le...
-
Ricardo
titán
válasz
twollah1976 #3818 üzenetére
Már azt hittem van újabb frissítés.
-
lócitrom
őstag
válasz
mr.perfect #3815 üzenetére
a kábel mindig biztosabb. függetlenül attól, hogy ki mit gondol és mik az igényei ez egy műszaki tény. szóval a Qi töltés eléggé gyerekcipőben jár. tudomásom szerint jelenleg elég veszteséges szabvány, pontos adatot pillanatnyilag nem tudok. ha jól rémlik az Apple töltése eltér a szabványtól élből, tehát jelenleg a piac sem egységes. nagyjából 40-60% a veszteség a töltés során. akit ez nem érdekel nyilván nem foglalkozik vele, de én már emiatt sem tartom érdemesnek arra, hogy beépítésre kerüljön telefonba, egyelőre. aztán ugye nem is mobilis. márpedig a telefon pont az és míg a kábel ad lehetőséges némi mozgásra és nem feltétlenül kényelmetlen, addig a töltőállás nem. egy offline életvitelt folytató vagy egy alvó ember tudja hasznosítani ezt a technológiát egyedül. ráadásul a fenti veszteséget tovább növelheti a telefon burkolata és a telefon elhelyezkedése az álláson. ezek összességéből következik, hogy a töltési folyamat lassú, ahogy azt a kolléga is említette. ez a technológia jelenleg nem állja meg a helyét telefonokba beépítve.
-
Dare2Live
félisten
válasz
mr.perfect #3815 üzenetére
Nekem van 2padom is, de annyira lassú volt velük a töltés (még S7et töltöttem), hogy mindig dugdosgattam.
De az újak lehet gyorsabbak, meg ez én.Amiért mégis használtam őket az a fordítva dugom e. De a Cs aljzat szimetrikus szóval a fő indokom is kihullott.
-
lócitrom
őstag
1. hogyne lenne.
2. 72 óra már csak, „szerencsére”.
3. nincs. de ha tényleg ismered a technológiát, akkor felismered, hogy egy vicc és nem sok értelme van. -
Clay
senior tag
Vannak erre a telóra is eu romok? Mennyi a bl nyitás várakozási ideje? Vezeték nélküli töltés van? Köszi a válaszokat.
-
Alonso69
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3797 üzenetére
Szia.
Bocsánat a kellemetlenségért.
Akkor ezért csuklottam
Viccet félre téve ez alapján írtam[kép], (Google fordító) hogy elég a Magisk modulokat kipipálni és a DFT (disable force encryption treble) sem kell,ha csak egy frissítést akarsz a meglevő ROM-hoz adni.
Elég sok TWRP van Miui ROM-hoz[kép]
és a costum ROM is [kép]
Lehet ez volt a hiba,de szerintem a DFE minden telepítés után kell.
-
Ricardo
titán
válasz
twollah1976 #3807 üzenetére
Milyen romon vagy?
-
kinder93
aktív tag
válasz
twollah1976 #3807 üzenetére
Hűha... Leszedtem, de még nem raktam fel. De így el is bizonytalanodtam...
-
twollah1976
őstag
Kijott valami frissites ma reggel es a masodik SIM foglalatban nem ment tole a 4G, atvaltott 3G-re, ugy meg nem ment a net.
At kellett tenni a SIM-et az egyes foglalatba, azzal mar minden ment flottul.Masnak is ez a tapasztalata?
-
fPApi
őstag
Van két program amit nem használok, de a 3C Battery Monitor szerint elég sokat fogyaszt: a képernyővideó-felvevő, és a POCO Launcher (novát használok). Mivel gyári ROM-om van, az nem engedi tiltani ezeket. Próbáltam a Hidden Settings-et, de ott sem lehet. Van erre valami mód root nélkül?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tomboy0013 #3804 üzenetére
Ú de vagány
-
tomboy0013
veterán
válasz
CoolBoy323 #3803 üzenetére
Arcfelismerés jelölése. Ha feloldottad arccal akkor egy pipa lesz a körön belül az arcból.
-
CoolBoy323
nagyúr
az új DEV-en lock screenen mi az a vigyorgó fej fent?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Diablo IV
- Gaming notebook topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Egyedi ékszerdobozka
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest