- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
válasz
Carline #1942 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, pontosabban ebben reménykedek, viszont nem tudom melyik üveg lenne neki jó. Speedshop -nál nézegettem, de találtam ilyet is. Szemműtétem volt nemrég, a polarizált napszemüveg kötelező még, üveget meg amúgy is akartam, szóval nem lenne hátrány ha megoldódna két gondom egy csapásra.
-
Corvin0716
tag
válasz
Carline #1554 üzenetére
Lehet én nem vagyok most képben, s akkor előre is köszönöm a felvilágosítást, de én úgy tudom, hogy mivel 22$ felett van, így meg kell fizetned utána a csodálatos magyar áfánkat és a vámot is. Ha meg elfelejt az ember előre szólni, akkor még egy tetemes eljárási költséget is a nyakába varrnak.
-
bajusz15
senior tag
válasz
Carline #1554 üzenetére
Ha lesz is "áreső" Black Friday-en, ha mondjuk 120k alapból, felviszik 140k-ra és odaírják, hogy 115k A-K-C-I-Ó!! Mondjuk nem mintha mással nem így csinálnák. Bár valahol ( extreme dig.. krhm krmh ) az akciós árak azok az árak, amiknek alapból lenniük kéne, az a hely valami iszonyatos pénznyelő. Attól függetlenül én is várok Karácsonyig, hátha lesz valami mínusz, bár 105k-ért így sem mondanám drágának, mert más telefon nem annyival jobb mint drágább, igaz, ott a nevet fizeted meg.
-
Wallenberg
senior tag
válasz
Carline #1513 üzenetére
Tegnap este megtapogattam a Huawei Mate 20 Pro-t a Média Marktban.
Mit mondjak, eléggé rendesen "zöldült" a széle. És elkérnek érte 330 ezer Ft-ot!
A Mobilaréna tesztben nem vették észre a zöldülést?
A tesztpéldányon annyira látszott, hogy majdnem azt hittem, hogy az egy "zöld" telefon.
Úgy látszik, ott meg ez a típushiba.
Száz szónak is egy a vége: fényszivárgás az is!
-
válasz
Carline #1446 üzenetére
Van egy álláspontom, amit igazából alátámaszt a gyakorlat is.
A Snap 845 10nm-en készül, emiatt kevesebbet kér. Emellett az is szerintem befolyásolja, hogy sokkal hamarabb nyitja meg az appokat, gyorsabb és alacsonyabb fogyasztású memóriát kapott, ezáltal szintén hamarabb jut a feladat végére, és utána lemehet alvóba akár a procimag. A tárhely is gyorsabb.
Tartottam először, hogy ilyen erős SoC nekem miért kell, de rájöttem pont ezért. Mert gyors, és mégse eszik sokat.
Magyarán pl egy Mi8 vagy egy Mix2s is simán hozza egy Redmi Note 5 üzemidejét, köszönhetően a gyorsabb feladatvégzésnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest