- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
Ebben az a legszebb, hogy a sokat szidott apple 2-3 nap alatt kicserélte nekem refurbra a korábbi telefonomat. Hiába annyival drágább, de ez legalább működik nálunk (csak ne szolgáltatónál adja le az ember)
Egyébként nem úgy volt ,hogy küldik Kínába és ott a gyártói szerviz javítja a készülékeket?
-
RaZroX
addikt
Nos ezt a történetet nem terveztem így megosztani, addig a pontig ameddig ma "fajultak" a dolgok..
Május 4-én leadtam a Pocophone F1-et a Mi Store-ban garanciára, ugyanis sárgult-lilult a kijelző bal felső sarka. Volt egy A4-es dokumentum, azt félbevágták és az én részemet oda adták, hogy ezzel tudom majd átvenni a telefont ha elkészült.
Kérdeztem, hogy mennyi idő lesz kb, mondták, hogy 2 hét kb, de ha közvetlen a WayteQ-nél adom le a telefont (mert, hogy ők intézik a garanciát), akkor pár nappal hamarabb megvan a dolog. Mondtam, hogy azon nem fog múlni, ki tudom várni, nem sürgős.
A papíron rajta volt, hogy várhatóan Május 20. körül fog elkészülni a telefon, illetve volt rajta egy telefonszám is, meg egyéb elérhetőségek.
Május 20. után megpróbáltam felhívni ezt a telefonszámot, hát kiderült, hogy rossz telefonszám volt kinyomtatva, "előfizető nem kapcsolható". Mondom az szép, rákerestem és felhívtam a WayteQ szervizt, azt mondta, hogy kis türelmem kérik, elvileg bármelyik nap megérkezhet.
Nos ezt pár naponta eljátszottuk kb 3 héten keresztül, hogy kis türelmem kérik mert még mindig nem tudják, hogy mi van, már olyasmit mondogattak, hogy kapok helyette egy Mi 9 SE-t ha nagyon nem jön vissza (abba most bele se menjünk, hogy azzal én járnék sz@rabbul..). Azt is hozzá tenném, hogy minden hívásnál megígérték, hogy majd keresnek, hát az esetek zömében én hívtam őket, hogy nem kaptam visszahívást.
Ma Június 7-én visszakaptam végre a Pocophone-t, kijelzőt kicserélték, csili-vili minden.
Hazahoztam feldugtam töltőre, közben beállítgattam, majd letettem az asztalra. Ekkor vettem észre, hogy az értesítési led nem világít a töltésre. Megnéztem a beállításokat, minden rendben.. volt resi.. tesztelgettem és hát az van, hogy nem működik az előlapi led.
Tehát 1 hónapig cseréltek 1 kijelzőt a telefonba és úgy küldték vissza , hogy sz@rul is van összerakva.
Kíváncsi vagyok, hogy amikor majd bemegyek ezzel, mit fognak erre mondani...További szép estét..
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4991 üzenetére
Próbáltam utána nézni, de eddig csak azt találtam hogy Pocon nem megy Európában a 4G+. Akinek gyári rom van fent annak megy?
-
Griff55
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4991 üzenetére
Mi8-on budapesten gyakorlatilag csak 4G+ van nekem vodafone hálózaton
-
CoolBoy323
nagyúr
Nekem Mi9SE mutatta a 4G+-t, Poco még sose :) nem tudom miért... Lehet régi a romom?! 9.3.7
-
Toth_Jani
őstag
válasz
assemble #4987 üzenetére
Én legalább 1 hónapja használom, még az első kőrben megkaptam.
De a Notch-ot simán el lehet például rejteni viszont úgy ronda mert egy vastag fekete sáv marad a tetején.
Ezt a beállítások - Képernyővezérlési mód menüben lehet megtalálni.
Esetleg ott lehet kicsit idomítani a hibásan működő alkalmazásokat is. -
-
assemble
addikt
Gyari szoftveren (10.3.4.0) ez a notification kezeles most rosszabb, mint valaha.
-gyarilag nem jelennek meg notification-ok, es nincs is ra semmilyen beallitas, notch-ot sem lehet elrejteni (ez eddig is igy volt)
-nem mukodik a notch notifications app sem semmilyen szinten
-a legujabb amit eszrevettem: ami notification-oket mutat is par masodpercre, neha meg azok sem mind jelennek meg, ha az ember lehuzza a status bar-t. Jelenleg legalabb 2 olyan notification-t mutat, amiknek semmilyen nyoma nincs a notification-ok kozott kibontva. Mar nem eloszor vettem eszre ilyet, gondolom valami random bug lehet az ujabb rom-ban. Nem lehet mondani, hogy nem adtam eselyt a gyari rom-nak, de ezzel nalam elegge betelt a pohar most. -
kinder93
aktív tag
válasz
lócitrom #4982 üzenetére
Hát szerintem különböző sávok közül nem sokat tud összekapcsolni a telefon. Márpedig Magyarországon mindegyik szolgáltató inter-band CA-t használ, és nem intra-band CA-t. Előbbi ugye a sávok közötti utóbbi pedig hogy ugyanazon sávon belül kapcsol össze. Inter-banc CA-t nem tudom milyen esetekben támogat a mobil de ezek szerint a hazai eseteket nem.
Angliában simán volt az EE meg az O2 hálózatán 4G+ kijelzés -
Balzak83
senior tag
-
rin33
senior tag
Pixel Experience és a LOS milyen Poco f1-en? Hosszú távon stabilak? Vannak hibáik?
-
Aky
tag
Tegnap voltam a diginel es kertem masodik simnek egy DigiMobil kartyat. Tokeletesen mukodik, VoLTE is egybol aktivalva volt (kozben az elsodleges T simen is beaktivaltattam) A kerdes, hogy a VoWifi az mukodik a telefonunkon? Vagy mi kell ahhoz, hogy mukodjon?
-
Dare2Live
félisten
jól müködő hivás rögzítőt tud vki ajánlani?
-
Trailblazer
veterán
válasz
PowerBuldog #4968 üzenetére
Tényleg működik, és jó is, bár a governorok garmadával nem kápráztat el.
-
lócitrom
őstag
felmerült bennem, hogy ha a telefon tudja hardveresen az LTA-A-t, tehát carrier aggregation-t, azaz több sávon fent tud lenni, szolgáltató részéről is adott. szoftveresen ez nem lenne implementálva?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Trailblazer #4966 üzenetére
Nálam simán felment MIUI global beta-ra.
-
Ricardo
titán
Én arra vagyok kíváncsi mikor frissítik a global stable romot.
-
Trailblazer
veterán
válasz
PowerBuldog #4965 üzenetére
Az nem AOSP-only?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Trailblazer #4964 üzenetére
FrancoKernel szerintem tökéletes.
-
Trailblazer
veterán
No és kernelek terén melyik a bevált? Látok néhány lehetőséget az xda-n. MIUI-hoz kéne.
-
cal84
tag
válasz
Trailblazer #4961 üzenetére
Nekem ez jött be a legjobban. Semmit se kell állítani, jó a minőség és természetesek a színek kb mint a rendes pixel mobilokon plusz nagyon gyors.
-
Trailblazer
veterán
Üdv mindenkinek! Most tettem szert egy Poco-ra, és a készülékhez legajánlottabb Google Camerára lennék kíváncsi, mert csillióféle van, és nem érzem magam elég pro-nak a próbálgatáshoz. Ugye van ilyen?
-
-
Balzak83
senior tag
Szerintem mindegyik MIUIban lehet állítani a betűméretet. Hibákról nem tudunk, egyeseknek árnyékos (értsd: sötét beszűrődések) a kijelző felső széle, én nem tapasztaltam. Kevlár hátlappal csak akkor érdemes venni, ha nem rejti el egy tokba, ellenkező esetben felesleges. Még a gyári füstszínű tokon keresztül sem látszik a mintázata. Egyébként fogásra kellemes, nem csúszós, és nagyon igényes.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne venni telefont, szerintem poco f1 bestbuy vétel még mindig. Vannak a telefonnak ismert hibái? Én egy gagyi Redmi5öt használok ott lehet a nagyságát állítani a betűknek, ez a funkció itt is működik? Érdemes a kevlár hátlapos verziót venni?
Aksija hány napig bírja ki átlagosan (nem lesz játék és nem lesz piszkálva egész nap).Bocsi a sok kérdésért (hülye), első okostelefonja lenne és nem szeretnék neki csalódást okozni ezzel a telefon ajánlattal.
Köszi előre is a válaszokat
.
-
Alonso69
senior tag
Még egy lehetőség,fanatikusoknak
GSI OP7Pro [link]
Telepítés menete:
Letölteni a megadott fájlokat
Twrp full wipe
1.VendorOxi_Poco.zip
2.Gsi a system mappába
3.Fix_Oxy_forint_Poco_F1-zip
4.Premissivev4-zip
5.DFE és a Magisk.Ez egy béta rom
nem működik a
vibráció
automata fényerő szabályozásarcfeloldás
Egyenlőre -
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #4951 üzenetére
Ez egy lehetőség valami új kipróbálására,ami még tökéletesebbé teszi ezt a telót,azt,hogy lesz frissítve senki nem tudja, de valószínű, ahogyan ez verzió is kiszivárgott, lesz még több is.
Minden napos használatra is tökéletes, 7óra SOT jött össze vele,hátha valakit érdekel ezért is írtam. -
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
Hátha valakit érdekelOxigen OS 6T [link]
Minden tökéletes és működik benne,pár napig használtam,
aki megunta a Miui-t és custom ROM-okat,annak bátran ajánlom.
A szerző sajnos előbb az XDA-n szüntette meg projektet,most meg a Telegramon is , pénzt kért a ROM -ért, de rosszul sült el.
Telepíteni csak a ROM-ot kell és a DFE-t Magisk-al 19.2-őt. Gaaps benne van. -
bostone
addikt
Fotók, videók terén az a lényeg, hogy a felhasználó elégedett legyen az eredménnyel.
Manapság nem okoz nehézséget megtalálni a megfelelő készüléket. Ilyen szintű felhozatalra nem is emlékszem a hagyományos mobilok korából.
Talán a sonyericsson vagy a nokia tűnt ki anno, aki emlékszik a k vagy az n sorozatra.
Nekem alap romon, gyári alkalmazással is meglepetés okozott a poco.
Persze, lehet én vagyok túl igénytelen, bevallom sosem volt fényképezőgépem vagy videokamerám.
És nem is lesz, ha folytatjuk a hagyományokat.
-
elod22
senior tag
Ti tapasztaltatok olyant, hogy a Gcam nem készíti el a fotót, ha kiveszem a HDR-t? Ez vajon mitől lehet?
-
Balzak83
senior tag
válasz
Dare2Live #4946 üzenetére
Ez mind tök jó, de ezzel a mondatoddal akkor sem lehet egyet érteni:
A kemény, hogy a feleségem kiszúrja, hogy mért lettek sokkal rosszabb minőségűek a gyerekről készült fotók/videok... hát ezért.
A minőségromlás gondolom beltérben vagy átlagosnál rosszabb fényviszonyok között jön ki. Te az OIS-ra fogod a hibát. Én meg a záridőre. És a kettő nem függ össze. Mert hiába van stabi a gépedben, ha olyan hosszú a záridőd, hogy a gyerek dementornak látszódik a fotóidon, mert mire összeszedi azt a minimál fénymennyiséget az optikád, addig kiszalad a képből.
Ahol tényleg számít az ois, az a videó, illetve az éjszakai képek ahol nem bírod kitartani a géped anélkül, hogy ne remegne bele a kezed. A gcam egyébként nagy segítség ebben, a nightsight nagyon megdobja a fotók minőségét. -
Dare2Live
félisten
válasz
gekkoXT #4916 üzenetére
Igen ha felrakod az érzékenységet (ISOt) jo magasra csökken a záridő és nem fog bemozdulni. Cserébbe jön a vízfestmény vagy/és zajtenger.
"Attól hogy van OIS, még nem fogja az automatika lentebb tartani az ISO-t."
Ez az OIS lényege. Ha van jóval magasabb lehet a záridő. Az OIS nélküli ökölszabály reciprok szabály helyett annak 3-4*. Az azt jelenti (persze azonos fényerő mellett), hogy 3-4*alacsonyabb lehet az érzkenység.
plda kedvéért hátha úgy meglesz a lentebb említett D600 70-200 VR esetén obit 200mmre kitekerve ha nincs OIS akkor 1/200on lehet a képet meglőni (ez az un reciprokszabály) VRt (VR Nikonnal OIS) bekapcsolva 1/50on. F2.8 mellett uazon képnél VR (VR =OIS) ISO200 tartozik (D600nál ez ~0 zajt jelent) míg VR nélkül ISO3200. És ISO 3200 már egy D600nál is zajos. Azt meg had ne mondjam milyen egy 1/3"as képminősége ISO3200ön. Vízfetményel kevert zajtenger. na ennyit számít az OIS.
videonál is legalább ekkora a difi. Lesz időm egymás mellé rakok egy F1et meg egy 3+éves OISes mobilt. Hiába sokkal jobb az F1 érzékelője egyszerűen elhasal mert a másikban ott az OIS.
-
Fezoka
tag
válasz
Darth_Revan #4939 üzenetére
Köszi!
Közben megtaláltam. -
-
memoril
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb rom a Stable vagy a Developer ? Nyitás nélkül is fel lehet ezeket tenni illetve cserélni ? gondolom innen : [link]
-
Darth_Revan
veterán
válasz
PowerBuldog #4938 üzenetére
De lehet más nem erti
168.000 Ft az nettó ár.
Az oldal szerint hong kongi raktárból küldik és mivel az EU-n kívül van, ezért az AFA köteles. 27% áfa és postai kezelési költséggel simán kijön a 220.000 Ft.A vám mostanában pedig minden kínai csomagot megfog, meg azt is aminek megpróbálnak vamcsalast elkövetni és szándékosan 10.000 Ft alatti értéket írnak a dobozra.
De ha hibásan írja a bolt és valójában EU raktárból küldik és tényleg 168k, meg akkor is a fenti ZTE mellett sem a legtutibb vétel.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Darth_Revan #4936 üzenetére
168e. De értem amit mondasz.
-
Fezoka
tag
válasz
Darth_Revan #4936 üzenetére
Melyik ZTE-ra gondolsz? SD855-el én csak az Axon 10 pro-t tudom.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
PowerBuldog #4929 üzenetére
Hát nem tudom...220.000 Ft-ert adják es kínai bolthoz szóló garanciával egy ilyen tudású telefont?
Van akinek megéri ?Akkor már inkább az új ZTE európai garanciával, snapdragon 855+8gb ram-al es 90 hz-es amoled panellel 165.000 Ft-ert.
Sőt, 220.000 Ft-ert ha már szórni akarom a pénzt akkor inkább picit megtoldanam és Oneplus 7 Pro-t vennék 9T helyett
Vagy van olyan Xiaomi fan akinek mindenáron 9T kell és inkább 55.000 Ft-ot rafizet a kevesebb tudású 9T-re, minthogy ZTE-t vegyen ?
-
memoril
aktív tag
válasz
sebijani1982 #4933 üzenetére
Nálam is minden rendben müködik !
-
Ricardo
titán
válasz
sebijani1982 #4933 üzenetére
Nálam rendben van.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Másnál minden oké a play áruházzal?
10.3.4. a rendszer. Sem indiai, sem magyar régión nem akar appot frissíteni. Keresésben szerver hiba üzenetet kapok. -
NemMo
őstag
válasz
PowerBuldog #4929 üzenetére
Az kemény! 180 ropi. Akkor előbb vagy utóbb jönn ide itthoni üzletbe is
-
PowerBuldog
veterán
válasz
twollah1976 #4925 üzenetére
Van benne nfc. K20 pro ban van legalábbis
-
e90lci
senior tag
Köszi srácok a tippeket.Azt hiszem megvárom a global stabi rom-ot.Azért kipróbálom amit írtatok.Mégegyszer ezer hála!
-
e90lci
senior tag
Sziasztok
Nem vagyok nagy telefonguru,root nélkül használom a telefont.Lenne egy olyan problémám,hogy telefonálás közben a hívott félnél visszhangzik.Mit lehetne ezzel kezdeni?Találtam egy ilyet,de hogyan kell ezt felrakni?Ez a rom van a telefonomon:Version: V10.3.4.0.PEJMIXM (MIUI10) -
-
Balzak83
senior tag
válasz
Dare2Live #4908 üzenetére
Az OIS önmagában még nem garancia arra, hogy egy fotó bemozdul-e vagy sem. Beltérben, rossz fényviszonyoknál nyúlik a záridő, és maga a téma is elmozdul, főleg a már említett gyerek fotók. LG telefonjaim voltak korábban, G3 G4 G6, mind OIS-al, az azokkal készült a beltéri képeket nem mutogatom sehol. Hozzá kell tennem, auto beállításon, a manual mód más téma.
-
Alonso69
senior tag
Lehet,hogy nem is lesz K20Pro Globál verzió [kép]
-
Dare2Live
félisten
válasz
Toth_Jani #4910 üzenetére
arra van a D600 + Nikor 70-200.... képminőségben teljesen más dimenzió.
De a képek 70% mobillal készül. Az mindig ott van kéznél. Játszótér, bolt, balaton... mindig.
@power: mi 9ből kihagyták 8ban még volt...? Hát pedig köv mobilomban lesz. max akkor nem lesz xiaomi. Sajnálni fogom mert nem mindegy, hogy 100-150K vagy 300+.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Balzak83 #4896 üzenetére
Hát igen a K20pro 26 nap múlva már kapható potom 500 dollár.
De aki azért akar telefont váltani mert abban 3 kamera van és talán stabilizátor, az nem járna jobban ha venne egy kompakt fényképezőt féláron, amiben 110% hogy van stabilizátor és 20-30x-os optikai zoom.
(és akár 8-10 évig is lehetne használni.) -
Dare2Live
félisten
válasz
Balzak83 #4906 üzenetére
Én S7ről jöttem... Poco majd mindenben jobb, de videoban de még fotón is nagyon érezhető az OIS hiánya. Fotók vagy bemozdulnak vagy tiszta zaj, videoknál nagyon komoly EIS mellett a minőségromlás.
A kemény, hogy a feleségem kiszúrja, hogy mért lettek sokkal rosszabb minőségűek a gyerekről készült fotók/videok... hát ezért.
Nálam emiatt ~1éven belűl poco le is lesz cserélve S10et is megvettem volna de könyörgöm 300k+ért ne csak főkamerába rakjanak OISt hanem telébe is.... szóval ha poco F2ben lesz OIS instant get.
-
D4ni
őstag
válasz
Balzak83 #4906 üzenetére
1080p 30fps-nél még oké is(kivéve kevés fénynél, akkor jobban látszódik a korrekció). Viszont afölött nem megy, pedig lenne rá igény úgy hiszem. Természetesen ennyi pénzért nem várok el OIS-t, ezért is "vettem" meg, viszont dicsérendő a 4k 60fps utólagos támogatás(ráadásul igencsak jó minőségben).
-
gzbotii
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4893 üzenetére
Gondolom OIS, optikai képstabilizátor
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #4893 üzenetére
optikai stabilizátor.
az nagyon kéne... tényleg kb az egy bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest