Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csiziktomi
üzenetére
-
Toth_Jani
őstag
válasz
veressjanos
üzenetére
Ja hogy úgy gondoltad, az így viszont igaz, gondolom úgy programozták le ha van óra akkor ott üres legyen a fül, egyszerűbb mint feltételeket írni a programba.
-
-
gekkoXT
senior tag
Nekem is elkezdte azt csinálni, hogy kamera appban a videóra váltás vagy arról fotóra visszaváltás nagyon lassú lett. Ezt hogy lehet orvosolni? Eddig nem volt ilyen.
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Egyre bosszantobb szamomra (nem tudom masnal jelentkezik e) a kijelzo random erintesei, gyorsan csinalnek valamit(gepelek es egyszercsak kilepek az appbol, majd a home screenrol beugrik egy masik alkalmazasba stb). Wayteq europetol van a telo, valaki gariztatott mar kijelzot naluk? Elvileg 2 tipusu(gyartasu) kijelzo van, a kesobbi gyartasuaknal mar nincs ilyen gond. Velemeny, tanacs?
Elore is koszonom!
-
NemMo
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
És emellett ugyanúgy csak pár másodpercig mutatja az értesítéseket
-
PowerBuldog
veterán
válasz
csiziktomi
üzenetére
128
A notch hideal nem akarnak valamit kezdeni? K*rva gáz, hogy elrejtése mellett letolja az ikonokat is.
-
csiziktomi
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Milyen verzió ? 128 Gb vagy 64Gb? Lehet ezen is múlik.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
1-2 verzióval ezelőtt nekem simán 300275 volt.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
csiziktomi
üzenetére
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Lehet mélyhűtőben ülve mérte ennyinek. 4000 pont egyébként jelent bárhol bármennyit?
Szerk.: No, látom megvan az alanya a kérdésnek.
-
csiziktomi
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Darth_Revan :A mikrolag ellen próbálj másik témát .Hátha..
-
Darth_Revan
veterán
válasz
lócitrom
üzenetére
Tudom, csak a fastboot 10.2 előtt kézzel is letöröltem a system és data mappát hogy esélye sem legyen annak, hogy véletlenül nem törli.
10.3-hoz kerestem fastboot tgz-t, de Recovery elérhető mindenhol, viszont a fastboot variánst mindenhol törölték

Mondjuk azt sem értem, hogy egyesek hogy érnek el Antutu alatt 299000 pontot, a max amit én láttam az 297000 volt, de átlag inkább 295000

-
lócitrom
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
ez nekem most zavaros. mármint előző hozzászólásod óta? vagy korábban? de fastboot esetén semmit sem kell törölnöd eleve, mert az újraír minden egyes bájtot. a sima frissítés (azaz recovery frissítés) nem egyenértékű egyébként ezzel. 10.3.4.0 global stable fastboot rom (mobilról ne!). célszerű lenne egyből ezt feltenni vagy valakinek lesz más ötlete.
ja. a link jelenleg nem elérhető. ahogy látom zajlik javában a szerver és a fórum átrendezése.
-
lócitrom
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
úgy nagy általánosságban nem e-pénisz, mikor erről szó esik. eleve más gyártó nem is csomagol(t) ekkora akksikat, így ez annyira nem meglepő. viszont ettől még nem mindegy, hogy mennyit bír ki töltés nélkül. én pl. átmenet vagyok és lényegében 2001 óta van telefonom és marhára nem tudom elképzelni magam máig, hogy pirított picsaként külső akksival bekábelezve, folyton azon csüngve töltögessem a telefont. ez most csak egy sarkított példa, de van ilyen. ettől agyvérzést tudok kapni, ahhoz voltam szokva, hogy 5-7 napig töltenem sem kellett a telefont anno. most is hasonló az elvárás, bár én csak azt szeretném elérni, hogy jelen technológiai körülmények között a lehető legoptimálisabban igazodjon a használathoz a fogyasztás.
(#4459) Darth_Revan
gyári paraméterekkel ilyesmit sosem tapasztaltam. teljesen le kellene gyalulni talán fastboot telepítéssel és tesztelni. ahogy sejtem még nem laktad be a telefont. -
Darth_Revan
veterán
Jelenleg 10.3 van fent, de az előző 10.2-vel is volt olyan problémám, hogy a MIUI felületének animációinál mikroakadást látni...más is tapasztalt ilyet?
A kijelző 60 Hz-es frissítésének és a nem megfelelően optimalizált androidos V-Sync miatt van vagy valami más a probléma ?
Oneplus 6-nál is láttam hasonló minimális akadást, de ott betudtam az AMOLED kijelzőnek (Samsung telefonoknál meg még rosszabb volt), viszont HTC U11 esetében úgy emlékszem, hogy IPS panel folyékonyabb lett volna ...
Valami szoftveres gond lehet ez a Pocophone-nál, mert van hogy szembetűnőbb és van hogy szinte alig látni...
-
Én nem tudom ki milyen hivatalos vagy custom rom-al használja a telefont,de nálam brutális az üzemidő a rendes gyárival!
5 napja vettem a telefont és 2x volt eddig töltőn úgy,hogy ünnepekre elmentünk vidékre volt navigáció Bluetooth zenehallgatás lőttem vagy 100db fényképét stb...SOHA egy telefonom sem bírt ennyit👍
Ez előtt Mate20Pro volt fele ennyit bírt KB ... komolyan! -
lócitrom
őstag
ezzel is az a baj, hogy kismillió oka lehet már csak annak, hogy nem megy az OTA. és nem biztos így, hogy emiatt. eleve sokak egyből azon siklottak ki, hogy „NFC”. nettó baromság, hogy egy elírás vagy akár egy NFC-vel kapcsolatos valami gondot okozhat. eleve ami nincs benne a telefonban, az nem működhet akármilyen kód került be (már ha eddig nem volt benne). említik a merülést, de ezzel az a baj, hogy ez már csak az itt olvasottak alapján sem egyértelmű függetlenül attól, hogy én magam sem vagyok elégedett jelenleg a fogyasztással.
(#4455) agabe
az EU kiadás közösségi fejlesztés eredménye. most így hirtelen nem emlékszem, de az ötlet talán lengyelektől meg csehektől jött. alapvetően a hivatalos kínai kiadásra építenek, ami egyébként nem sokban tér el a hivatalos global kiadástól. custom rom, csak ez nyilván így nem a nulláról indul. tehát főleg a kínait csiszolják annyira, hogy ne legyen benne felesleg, valamint a bizonyos korlátozások miatt elérhetetlen beállításokat elérhetővé teszik. apróbb finomhangolást végeznek, hogy jobban működjön európai viszonylatban. erre általában a GPS a legjobb példa vagy a Témák. nálunk jelenleg négy Xiaomi telefon üzemel, eddig MIUI-ból valóban az EU kiadás muzsikál a legjobban, véleményem szerint. rendszerint kérdezem az alanyokat, hogy mivel milyen szinten vannak megelégedve, ezért merem egyelőre állítani, hogy még így a folyamatos butulás ellenére is elég jól mennek vele a telefonok. -
agabe
addikt
válasz
lócitrom
üzenetére
Ez most ugyis probalgatasra van, szival adatvesztes nem problema.
Az EU-s MIUI nem hivatalos ? Lehet hulye kerdes, csak azt gondoltam az is hivatalos.
Jo ez a Crdroid (ami ugye linegeos alpu) de azert az alap gyari (amit kb egy hetig hasznaltam) stabilabb.
Nem sok problema van, de mar beakadt egy rendszer app es meritette idle-ben is az akksit, meg van, hogy crashel egy-egy app, es egyszer volt egy rendszerszintu lassulas is.
Ilyenek gyari MIUI-n nem voltak csak az meg tele volt nagyon sok szemet appal. -
grosy
senior tag
válasz
lócitrom
üzenetére
Kicsit utána olvastam, és kiderült, hogy egy kritikus hiba miatt leállították a frissítést. Tudtam én, hogy nem szabad erőltetni :D
Itt írják bővebben:
https://piunikaweb.com/2019/04/04/poco-f1-stable-late-march-early-april-update-miui-10-3-4-brings-widevine-l1-game-turbo-and-more/ -
grosy
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy nekem még mindig nem jött meg a global stabil verzió frissítése? Magyar régión vagyok. -
ZsyfKo
senior tag
Custom romra fel lehet tenni a gyári miui kamerát hogy legyen videózás közben képstabilizátor? Vagy gcamra valahogy megoldani?
-
lócitrom
őstag
mármint a hivatalos MiFlash vagy XiaoMiTool? nem, ilyen esetben elég TWRP-n keresztül egy telepítés, majd gyorsítótár/dalvik törlése. esetleg data, ha nulláról akarsz indulni.
az említett két program főleg hivatalos kiadások telepítésére jó. utóbbi úgy rémlik, hogy egyedit is tud telepíteni, de nyitott kell, hogy legyen a rendszertöltő. egyébként ha az adatvesztés nem probléma, akkor előtte azért a hivatalosat fastboot módban nem árthat feltenni.
-
lócitrom
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
marhára sok volt az eddigi. most direkt újraindítottam, feltöltöttem. éjszaka ~6 óra alatt úgy, hogy csak mobilhálózatra csatlakozott evett 1%-ot. ez az, amit én elvártam volna eddig is MIUI-tól az évek alatt megszokott beállításokkal. most meg győzzem kitalálni, hogy eddig akkor mi evett annyit...

-
lócitrom
őstag
annyival kiegészíteném a kollégát, hogy egy sima wipe/format data NEM TÖRLI a memóriakártya/OTG-tárhely tartalmát. ezek mind különálló partíciók Linux rendszerek esetében. valamint a telepítésnek mennie kellene mindegyikről egyébként, valószínűleg más jellegű probléma volt. rendszeresen frissítek mindkettőről nem egy telefont.
-
Luperator
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
válasz
bostone
üzenetére
+1👍
Bizony, én Mate 20 Proról jöttem és a kamera meg vízállóság kivételével nem igazàn tudok negatív dolgot mondani, talán még a kijelzőt de az sem mindenben...az a plusz 200000ft nem igazán indokolt a Mate20Pro esetében🙄
Persze van még 1-2 feature,de szerintem azok nélkül simán lehet élni+én pl soha nem használtam ezeket 😁 -
agabe
addikt
Koszi, igy minden siman ment.
Nem tudom mit nem csinaltam jol elotte, de igy sd kartyarol sima liba volt.(#4424) Luperator:
Kameran kivul minden mas mukodesi szempontbol elmezony, es kameraban is leginkabb a videon latszik bizonyos szempontbol lemaradas. Gyari appban fenyero ingadozik jobban mint a legjobbak, 60fps-nel mar nincs kepstabilizalas, gcam appban csak 30fps van (jelenleg) es ott egyaltalan nem mukodik az elektronikus stabilizalas.
Sima kepeknel neha gyari app neha gcam portolt appja keszit jobb kepet, es optikai kepstabival meg jobb lenne, de sok helyzetben siman lehet flagship telok kepeihez hasonlot kesziteni vele, csak tudni kell mikor melyik appot erdemesebb hasznalni. -
Luperator
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén. Olvastam teszteket, fórumot, néztem videót, már csak a véleményetek érdekel. Sosem volt még kínai telefonom, még ha okom sincs rá is valahol belül fenntartással kezelem őket. Véleményetek alapján megbízható? Szoftveresen rendben van? Láttam itt-ott képet hogy oldalt a keretnél lehet bevilágítás, remélem ezt azóta orvosolták. Jelenlegi telefonom is ips kijelzővel szerelt, így engem nem zavar hogy nem amoled.
Köszi a segítséget!
-
ZsyfKo
senior tag
Magisket akkor érdemes ha használsz bármi olyat ami root jogosultságot igényel, én pár rom telepítésben olvastam hogy hibát is okozhat a rendszerben, de nekem a magisk miatt még nem volt bajom, én leginkább reklám szűrés miatt használom.
RTG : ezeket én is használom és eddig semmi bajom nem volt, nálam eddig nagyon jól működik a rom. Talán érdemes internal storage wipeot is csinálni és akkor tényleg minden törölve van.
-
RTG
tag
Jó fajta leírást nem tudok,csak a sajátomat; mentés, full wipe + format data,reboot recovery. A továbbiak az előkészített otg usb-ről telepítek;flash vendor (03.28-as),flash rom (04.10),flash dfe, wipe cache,reboot recovery. Flash gapps,meg a többi zip amit szoktam.wipe cache,reboot System. Ha csak nincs vmi ezzel ellentétes a leírásban,ez általában működik. A crdroid nálam két esetben dobál hibaüzit; képernyőmentés után,és aktív képernyőn ,ha viber értesítés jön. "System ui leállt" . De a screenshot elkészül,az üzenet megérkezik,és semmi nem áll le. Ú h nem 100%-os a cucc,csak 99 :-)
-
agabe
addikt
válasz
lócitrom
üzenetére
Bootloader es root utan az [itt leirtak] alapjan feltettem a crdroidot.
Akkor kaptam a hibauzeneteket.
Kesobb twrp-bol ujra wipe valami youtube video alapjan probaltam menni, de elakadtam.
Ennyi egyenlore. Most sajna nincs idom, de biztos megoldodik csak hatha ebbol az allapotbol van egyszerubb mint mindent elorol kezdeni.(#4418) Fényvadász:
azt a dfe flasht meg nem olvastam eddig. -
-
lócitrom
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
egy maréknyi alkalommal írtam, hogy javasolt, nem egyszer konkrétan neked...
ugyanazt tudja meg jó pár funkciót, amit letilt a hivatalos. mindemellett ki van ganézva.
-
agabe
addikt
Na faxa... jelenleg unlocked a telo, twrp van, meg fastboot mod, de pl. masolni nem tudok siman telefonra twrp-be lepve sem ( gondolom fastboot modban cmd-bol lehetne) , xiaomiflash ami telepitve van nem regi vagy beta ezert azt sem tudom hasznalni.
Most nincs idom ra, de este vagy holnap majd probalkozok tovabb. -
D1L1ZS
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
És tényleg.
Bár én amikor legelőször berakták global devbe a security appon belül volt, most is ott van game speed booster néven. Na akkor nekem felajánlotta, hogy csinál ikont/ shortcutot. Én azőta azzal indítom.
-
PowerBuldog
veterán
9.4.18 beta :eltűnt a game turbo alkalmazás :)
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Xiaomi eu-s 10.3 tényleg érezhetően jobb mint a hivatalos global? Használja itt valaki?
A leírás alapján a global rombol kigyomlaltak minden hülyeséget és a ram használatot optimalizálták.
Tényleg ilyen jó lenne? A widevine L1 támogatás is megmaradt vagy a piszkalgatas miatt az ugrott ? -
agabe
addikt
Ki szeretnem probalni a CrDroidot, de valamit nem jol csinaltam, bar ugy mentem a lepeseken ahogy Crdroid-nal le van irva, de azutan amikor indulna a rendszer ket rendszer app leallast jelez

Es mivel a setup az egyik ezen tul nem is lep

A decrypt, meg a vendor fileokat telepitettem szep sorrendben es ezek utan a Crdroidot meg a gapps-t.
Nem az a kerdes, hogy mit szurtam el, hanem legyszi adjatok egy linket ahol lepesrol lepesre van leirva mint egy ovodasnak miutan es mit kell feltenni

-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Én is csodálkoztam,de nem tudom😁
Semmi sincs kilőve ráadásul, fényerő 2/3-on használom semmi automata fényerő, ebben volt minimum 1 óra YouTube, folyamatos wifi szinkronizáció, Facebook stb...ugye mivel tegnap vettem így be kellett laknom végig nyomkodtam tôltögettem le rá a dolgokat,tehát rendesen ki volt használva,és ennyit bírt tegnap estétől mostanáig👍 -
D1L1ZS
őstag
Felraktam. Minden ok! Ahogy elnézem nagyon ráfeküdtek erre a game Turbo témára! 😎
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

beadom szervízbe aztán meglátjuk, hogy mi a gondja

+1👍