Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #73173120

    törölt tag

    válasz Aryes #10111 üzenetére

    Nem állítanék olyat, ami nem úgy történt ahogy, nem áll érdekemben. Reset után, még amikor megvettem, ugyanúgy jött az 1.01-es, és 1.02-es frissítés. Ahányszor reset volt. Kristálytisztán emlékszem. Megvettem, ugye kiállítási darab volt, nyomogattam, tesztelgettem, erre látom frissítés, rányomtam, felment, mutatta is az info panelen, hogy 1.02. Utána reset, és újra felajánlotta a frissítést, a kicsit is, és a nagyot is.

    Utána amikor vargalex kolléga megcsinálta a tárhelynövelő flasht, még ott nála helyben jött is rá a frissítés. Ahogy előzőleg leírtam, tesztelgettem a progikat, hogy melyikeket érdemes felrakni stb. Mivel elérkezettnek láttam az időt, megcsináltam a resetet, és már nem jött a frissítés. Az info panelen, ahogy írtam Build-szám: V1.00_20141104 ... ha már egyszer -ahogy írod- felfrissült 1.02-re, akkor miért nem az szerepel ott? Ha meg nem 1.02, akkor miért nem ajánlja fel a frissítést?

    A töltőcsatlakozó kívülről hibátlannak tűnik. Szóval én is a chipre gyanakszom. Az előbb jelezte, hogy töltés, de 30 perc alatt se mozdult el 73%-ról.

    Ha garanciális problémám van, akkor melyik tescoba kell vinnem? Ahol vettem? Csak mert miskolci vagyok, és most még Budapesten vagyok, de nemsokára megyek haza ... ilyen esetben inkább egy miskolci áruházba vigyem?

    *** És az Op3ndott facebook oldalának válasza ***

    Kedves Viktor,
    Sajnos a szerviz felkeresését kell javasolnunk. A garanciajegyen található eléthetősége, illetve a vásárlás helyén is leadható a készülék.

    ***

    Nagyszerű :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák