- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janaman01 #11225 üzenetére
Napi régész.
És még csak vissza se kellett lapozni a 3 éves hozzászólásért.
Én is olvasásra akartam valamelyik nap használni, régen volt bekapcsolva (de időnként szoktam tölteni, hogy ne menjen tönkre benne az akksi). Átküldtem drive-on a fájlt, amit meg akartam nyitni, és ... Nem tudtam belépni a Google drive-ba.
Se a menüből, se a böngészőből, mert túl régi. A böngészőt nem tudtam frissíteni, mert nem lehet belépni a play áruházba, nem tudtam újabb böngészőt letölteni az apkmirror-ról, mert régi a böngészőm...
Végül a telefonomról küldtem át Opera telepítőt, amivel végre engedett belépni a drive-ba.
Én vagyok ennyire béna, vagy ennyire beszűkültek a lehetőségek ezen a régi rendszeren?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest