- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsdb
aktív tag
Anomáliák voltak, vannak. Gyári kábel, töltő nem sokat ért. Hang recsegős, gombra ugrik. Kijelzőt törtem, cseréltem. Másik kábel Lidl 2A töltő nem tölt fel teljesen, egész éjszaka alatt sem. Kína teló töltő, meg egy htc töltő szó nélkül feltölti. Most is ezt használom. Csak jött a csekkbefizetés amit a telóval csináltam. Icsekk, Android 5-öt kér. Cégnek van appja, az is. Gondoltam hátha.
Tény, hogy 5 év egy tablet, telefon viszonylatban már veteránnak számít. Pláne ezt az 1 évet tudva.
-
fsdb
aktív tag
Megoldható rá valami újabb cfw?
Google playen egyre több helyen futok ebbe:
Követelmény: Android5.0 és újabb. -
fsdb
aktív tag
válasz
joelke HU #11089 üzenetére
Nálam is csinált hasonlókat. Először próbáld megpucolni az érintkezőket. Meg másik töltővel, kábellel.
(Egy időben azt hittem megadta magát a csatlakozója, rövid jó fajta kábellel töltött, végül azzal sem, nálam végül is a töltő adta meg magát. Mondjuk a gyári kábel sem ért 2 forintot.) -
fsdb
aktív tag
válasz
Nippel #10945 üzenetére
Nem tudom van-e köze hozzá, nekem a gyári kábellel nem volt túl jó. Lecseréltem egy másikra, hosszú kábel.
Melegben nem igazán szeret róla tölteni, hogy a hossz és a meleg miatt a kábel nem tud akkora áramot leadni amit kellene, vagy csak a csatlakozó nem illeszkedik ilyenkor rendesen, nem tudom. Töltést jelzi, de kikapcsolva sem tölti csak minimálisan, órákon keresztül, és csak 40-50%-ig. Én ilyenkor egy rövid usb-s kábelt használok. -
fsdb
aktív tag
válasz
Simba86 #10526 üzenetére
Köszönet.
Megvan.
Op3n Dott tablet - SD kártyát az alkalmazásoknak!
Kipróbálom. -
fsdb
aktív tag
Mélyvíz
Összefoglalóból.
Itt olvasgass.
"Minden módosítást a saját felelősségetekre végezzetek! Bármilyen "mókolás" garanciavesztéssel jár tehát, ha a készülék lebukik. Igen, van rá mód hogy visszatedd az eredeti szoftvert a gépedre, hogyha a garanciára lenne szükség. A tabletet téglásítani eddigi információk alapján szoftveresen nem lehet. A lehető legrosszabb állapot a fehér/piros usb ikon felvillanás valamint a sötét képernyő, de innen is feléleszthető a tab." -
fsdb
aktív tag
válasz
phanfantom #10205 üzenetére
Kösz.
Akkor nem keresgetem. -
fsdb
aktív tag
A billentyűzet hangot hol lehet kikapcsolni?
Böngésző alatt mindig ott van, és szörnyen zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OTP Bank topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest