Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xTech
tag
válasz
TheBikerider #8211 üzenetére
Settings > System > Date & time > Use 24-hour format
-
Linkin1994
senior tag
válasz
TheBikerider #8206 üzenetére
Még a 12-es rendszert is megfogja kapni.Mondjuk 2022 első félévében fog jönni valamikor.
-
Zozo0525
őstag
válasz
TheBikerider #8206 üzenetére
Köszönöm most tetszik a rendszer. Itt nincsenek nagy hibak.... legjobban tetszik a dual sim talán?
-
válasz
TheBikerider #620 üzenetére
Oké, de én nem magamból indultam ki, mert az rám (és ezek szerint még itt néhányunkra) jellemző, hogy leírom, ha egy termék vagy szolgáltatás nem az igazi, akkor is, ha épp azt biroklom (sőt, akkor mondom el csak igazán!), de nem ez az átlag. Cserébe csak olyanról nyilatkozom, amire konkrét rálátásom van, arról viszont keményen.
Abban azért kiegyezhetünk szerintem, hogy egyik gyártó vásárlórétege sincs olyan szinten fanatizálva, mint az Apple-é. Megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, ez lehetne akár az ars poeticájuk is egyeseknek, lásd az ezer dolláros monitor állványt néhány topikkal arrébb. De ez már nagyon OFF itt.
-
enginev3.0
félisten
válasz
TheBikerider #342 üzenetére
Sajnos nem túlóra, nekünk ez azt jelenti hogy kitöltjük a hivatalos munkaidőt
-
SharpSA
veterán
válasz
TheBikerider #181 üzenetére
Nem a külalak miatt, hanem annak működése miatt. Sajnos a még manapság is jellemző a Samsungokra a lassabb működés, és az akadozó szoftver frissítés. Értelmetlen mennyiségben okádják az új készülékeket, amit én pl. leszabályoznék törvényileg, mert az egész csak szemét termelésre jó. Az azért nagy szó manapság, hogy a OP 3 is megkapta az Android 9-et a lehető legtöbb funkcióval. Melyik gyártó tesz ilyet? Talán még a rágott alma...
-
gattolino
senior tag
válasz
TheBikerider #134 üzenetére
Elveszett már náluk is a varázs. 200k felett nem lehet ajánlott, ha nem Xiaomi, Huawei, vagy Samsung csúcsmodell. A hátrányokat, meg az előnyöket már kiemelték. Ha a kamera is méltó lenne a DXO 112 pontra, tehát valóban az élmezőnyben lennének akkor talán megérné. Így ennyit nem ér ez a telefon nekem. Már a Oneplus 5t-nél és elgondolkodtató volt kiadni 550€-t. Kíváncsi leszek meddig növelik még az árakat.
-
bordi10
senior tag
válasz
TheBikerider #126 üzenetére
Majd nézz vissza pár nap múlva, addigra a károgók lemorzsolódnak, maradnak a boldog tulajok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest