- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
J.varga7 #2619 üzenetére
Ha ennyire audiofil vagy akkor ne bt fülest használj, bizton mondhatom hogy egy usb-c-s headset a legjobb megoldás, olyan amimek saját dac-ja van(bár valszeg ez a lényeg bármilyen fülesről is van szó), pl egy Huawei CM-Q3 zajszűrős vezetékes headset baromi jól szól, (pl jobb mint a xiaomi anc, ez saját tapasztalat). Én is sok zenét hallgatok telóról és nekem is fontos a megfelelően megdörrenő füles.
-
-
tomp
félisten
válasz
J.varga7 #2616 üzenetére
Ha vájtfülű vagy akkor ne Type C- Jack adaptert vegyél!
Hanem:
-Type C véggel rendelkező fülest/fejest
-LDAC bt átjátszót amihez csatlakoztatod a meglévő jackes fülesedet
-LDAC képes füles/fejesAranyszabály, hogy EQ-t nem használunk!
Én a Bullets Wireless 1-et használom Tidallal. Ha EQ-t állítok be hozzá akkor pocsék lesz. De ezért nem használok hozzá. Sőt! Én az USB Audio Player PRO appal használom a Tidalt. Bitstream módban eleve le is tilt minden EQ-t. Atmos menüben a rendszer alapból "Nincs" beállításra kapcsol és hiába váltok másra nem lesz hatással a hangra.
Amúgy ezzel az appal szebben szól a "sima" HiFi minőség. MQA-t pedig az aptX fülessel is lehet hallani mivel az app 24/96kHz-en dolgozza fel a kódolást és csak az aptX szükíti le 16/48kHz-re. A hivatalos Tidal app ezzel ellentétben csak 16/48kHz-en dolgozza fel az MQA azaz a Master minőséget.
Év végéig tervezem az LDAC fülest beszerzését.
(iTech Prostereo H2) -
válasz
J.varga7 #2616 üzenetére
Nézd, én is elég vájt fülű vagyok, de annyira gáznak azért nem érzem a dolgot. BT-vel használom aptxHD alapokon, de nem gyári fülessel. Nem a legjobb, de az előző (szintén hatos) se volt nagy szám ilyen téren, szerintem.
A típust tekintve: Blitzwolf ANC-1-et ne vegyél, én azt használom, és brutális alapzaja van. Egyébként nem szólna rosszul, de ezt így csak azért nem kúrom ki az ablakon, mert irodában használom, oda meg ez is megteszi. Ódákat zengenek róla, teljes mértékben indokolatlanul, szvsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest