- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
Van olyan, aki GB-rol vette a telefont? Lenne par kerdesem szallitassal, garival, tipussal kapcsolatban.
-
storm3
senior tag
Igazából ahogy nézem,a 7 PRO és a "sima" 7T van versenyben számomra. Ez a kis notch számomra (szerintem) nem lenne zavaró,a kiugró kamerát kb parasztvakításnak tartom,legalábbis a 9T-ben is max annyi az extra,hogy aki először látja az meglepődik, viszont zavaró,hogy várni kell azt az időt,míg kinyílik. Na nem mintha bazinagy selfiemágus lennék...
Köszi a linkeket és a véleményeket. :-)
-
storm3
senior tag
válasz
bordi10 #4189 üzenetére
Nagyon gondolkodom egy Mi9T lecserélésén. Korábban O+3-am volt, soha semmi gondom nem volt vele a mindenkinél előforduló problémák kivételével(koszolódó rácsok,ezáltal halk beszédhang pl.).
Sajnos a mi9T nekem buta, lassú,néha bedadog,lassan vált az appok között, nem adja azt az oxygenOS feelinget,hogy minden hasít mint a villám. Az akksija baromi jó, de így ennyi amit kiemelkedőnek tudnék mondani.Szóval,a kérdésem,hogy így a 4 féle verziók között mi a különbség? Van valahol valami épkézláb összehasonlítás? Nem vagyok már vé(e)rpistike,nem játszom pubg-val sem, viszont szeretem ha a telefon rögtön reagál arra amit akarok és nem dadog be sehol, nem forrósodik játék/video alatt és társai. Fénykép nem prio1, de az olajfestményt nem szeretem.
O+3 3 évet bírt nálam, ha elcsábulok a mostani is legalább ennyit kellene hogy hasítson,de vajon megéri a 7T PRO a felárat a 7 /7 PRO árából?
Biztosan volt ilyen kérdés, az sem baj,ha csak valaki dob egy linket arra a kommentre,ahol 100%-ban emlékszik rá,hogy hol írta.
Köszi a türelmet és hogy elolvastad!
(azért neked válaszoltam,mert ezen a deal-en kattogok mióta megláttam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest