- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
janeszgol #264 üzenetére
BT-n gondolkodtam már, de amíg a Samsung berakja az AKG headset-et a telefon mellé, én boldog leszek. Fejhallgató nekem off, max esténként itthon amikor már nem érdekel, hogy a pánt szétnyomja a hajam. Elég hülyén nézek ki a fejem közepén egy lelapult csíkkal
Agybadugóst szeretem, kizárólag az, a többi kiesik a fülemből, a nyakpánttól viszont közepes mértékű agyf@szt kapok. Maradnak az earbuds kialakítású cuccok, de abból egy normális 30-40 ezer. No thx.
(#258) beeep146
Nekem az aliexpresses Blitzwolf / Baseus / Rock (Zircon forever) cuccok sosem okoztak csalódást, teljesen jó minőségűek. Mondjuk az áruk sem az az 1 dolláros gagyi kategória, de megérik az árukat. Csak hát 2-4 hét mire ideér. De ha ez nem gond, akkor megéri náluk nézelődni, nagyon jó cuccaik vannak. Essager is elég jó kábelekben, épp most vettem egy flat kialakítású Essager type c-t. Kifogástalan.
(#268) janeszgol
A kényelem tagadhatatlan. Bár a nyakpántosokat nem értem (tudom, sportoláshoz jók), ha már wireless akkor egy centi tyúkbél se legyen rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest