- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Ezt szoktam használni a frissítések keresésére. A készülék még nem jelezte, de az app igen. Le is szedte, telepítettem is, azóta is jól működik egy gyári alaphelyzetbe állítás után.
-
hyperspace
őstag
-
"Értem én, hogy vannak tulajok akik fájó pontnak éreznek bármi kritikát, de annyira nem kell mellre szívni."
Szó sincs erről. Csak már unalmas, hogy több szó esik a konkurenciáról, mint a topik tárgyát képező készülékről. Ha figyelmesen olvasol, láthattad: az ujjlenyomat-olvasójával én sem vagyok elégedett, és ennek hangot is adtam. De arra nem vagyok negyvenkettedjére kíváncsi, hogy miért jobb egy olyan telefon, ami még piacra sem lépett, és szerintem vagyunk így ezzel itt páran.
-
Istenem, alig várom már, hogy befusson végre ez a rühes K20 Pro, mert addig mindenki csak a speckón pörög és az alapján ítél. Számtalan egyéb helyen el lehet kúrni egy telefont, várjuk már meg, amíg megérkezik itthonra is, és majd akkor fényezzük a bohócot, ha tényleg rendben van. A Poco is mekkorát szólt már a fórumokon, aztán tudjuk, hogy közel sem volt hibátlan termék.
Ja és ez még mindig az OP7 Pro topikja.
-
CHIPman
nagyúr
-nagyobb, és nagyobb felbontású AMOLED kijelző
-90Hz
-a 3 kamerából kettőn van OIS, míg a K20 Pro-ban egyiken sincs (2019-et írunk)
-B20 LTE
Más tekintetekben kb azonos.
Szubjektívek:
-Oxygen OS > MIUI
-Google-t kivéve minden gyártónál hosszabb szoftver support idő
-olcsó javítás hivatalosan, nem garanciális hibák esetén is, pár nap alatt Európában
-kapható rendes EU garival itthonról rendelve, nem csak fél év múlva, és a garanciális javítás egy hétnél többet nem vesz igénybe
-biztosítható már a rendelésnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest