Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kvazár
őstag
Nekem van 2 Kingston data travel pendrive-om (8 és 4 gigás), mind a 2 szépen megy.
Marvell 1 gigásomat is kezeli. Haver Kingmax 8-asát nem. (1 terrás külsőmet sem.)
Amire pendrive, memkari és külső vinyó esetén figyelni kell, hogy csak és kizárólag a FAT32-es fájlrendszerűeket kezeli. Tehát NTFS, exFAT... nem játszik.
A 4 gigás határ is egy nevezetes határ. De nem az eszközök méretére utal, hanem a Fat fájlrendszerű adathordozókon elhelyezhető maximális fájlméretre. Tehát a 3 gigás filmet rá lehet másolni (és ha jó a kodek, akkor le is játssza), de a 4 gigásat már rámásolni sem tudod.Egér ismét más-más. Nekem van egy MS Arc egerem, azt szépen viszi. Viszi még a DELL USB-s egeremet is, meg haverom Logitech egerét is. Viszont nem lehet összepárosítani az MS 5000-es notebook bt-os egerével, és másik haver SilverLine USB-s egeréhez sem szól hozzá.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Szerintem az is alaplap cserés lenne mint az enyém, meg vamosip -i is, csak spórolnak rajtatok, és csak szoftvert frissítgetnek, aminek totálisan semmi értelme nincs, ugyanis ugyan azt rakják fel mint a gyári. Szóval eleve meg se javulhat tőle. Nálam is mikor a játékoktól totál meghalt, meg egyszer újraindult, akkor 2 szer rakták újra a T -be. Aztán harmadikra elküldték a jabilba ahol megint újra rakták. És utána már a videó felvételből is kifagyott, meg sms íráskor nem tudtam címzettet választani, nem mentett a piszkozatokba, aztán egy videa.hu megnyitástól megint bekapcsolhatatlanná vált a telefon. Utána úgy vittem vissza hogy nem fogom elfogadni ha megint csak szoftver frissítettek, erre a szervíznek írt megjegyzésbe beírta a T-s szervizes hogy fődarab cserét kér. Utána kicserélték az alaplapot benne, és azóta nem fagyott szét, meg nem indult újra egyszer sem.
-
vamosip
tag
Helló!
Ugyanez van nálam is, T-s készülék 3 hónapos. Nekem csak GPS közben indul újra, de kb 90%-ban Navigálás de sokszor csak simán otthagyom az asztalon a megnyitott térképet.
T-ben softot frissíttettek, T elküldte Jabilba - szoftot frissítettek, hibát nem tapasztalták. Nokia elküldte Jabilba - szintén szoftot frissítettek. Hiba megmaradt.
Most már csak arra tudok gondolni, hogy valami saját beállítás nem tetszhet neki. Nálam fut háttérben Exchange szinkronizáció (gmail), de azt is már 15 percre/1 órára állítottam, nem segített.
Közösségi alkalmazás is be van állítva, próbáltam már a webeszközöket offlineba tenni, ez sem segített.
Helymeghatározásnál ki van pipálva minden a BT-n kívül, szervereknél T-s net-re van állítva minden. -
imi290
aktív tag
nem kontárkodás. ennek a papírjaiba is az van írva hogy csak a márkaszervíz ill. szakember cserélheti ki az elemet. én nekem lehet mivel szakember vagyok
anno az a 2 telefon sem volt 100 Ft. mind a kettőt akkor szervizeltem,mikor még azt használtam és úgy hogy volt rajta garancia. a k 750 egyszer leesett a földre jó magasról és peporosodott a kijelző.hazamentem ,szétszedtem és megtakarítottam. később jött előlapcsere hasonló. a c 902-n a hangszóró és a sim kártya slot-ja romlott el
ha ezen is valami hardveres cserélhető dolog romlana el.kicserélném. -
rocks
aktív tag
A PR 1.1 a lilulást nem fogja megoldani.
Vidd vissza és nyomatékosan kérd meg, h ne csak utaztassák, hanem javítsák is meg.
És ha már arra jársz, akkor kérdezd meg légyszíves h meddig kell még várni a PR 1.1-re? A konkurensek már elérhetövé tették.Más, ma megvettem az autós akkutöltöt. ~4000-Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest