- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomi564 #6394 üzenetére
Soundtrck volt fent eddig, de nem szerettem. Tegnap tettem fel OVI-ból és gon nélkül felment... (Trémobil).
Nem lehet valahonnan manuálisan letölteni a frissítéseket? Nagyon jól jönne a feliratot támogató patch... Nem cooking-ra és egyéb gari vezstéses dolgokra gondolok, csak simán "letölt & telepít" dologra.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
tomi564 #6026 üzenetére
Hát igen. Azért kíváncsi lennék, hogy teszteli-e valaki (napi általános mezei user használattal) ezeket a programokat.
Meg lehetett volna írni ezt a (talán) korlátozós dolgot úgy is, hogy külön lehet osztani mobilnetet (3g) és wlant és a korlátozás is ennek függvényében alakulhatott volna. Nem hinném, hogy annyival többet kellett volna melózni rajta.Vagy túl sok az elvárásom?
Ha már torinál tartunk. próbálta már valaki a telefon ZIP progiját? Pl 90 rar fileba csomagolt avi-t is ki tud tömöríteni megfelelően?
-
-
szp1
addikt
válasz
tomi564 #3859 üzenetére
Józan paraszti ésszel az volna a kézenfekvő, hogy ha egyszer már ki lehet tenni a Wlan Varázsló shortcut-ot, akkor az működjön is, ne a menüben kelljen 4 emelet mélységben turkálni ahhoz, hogy leállíthassam a wlan csimpaszkodást....ráadásul, ha szükség van rá folyamatosan, akkor csinálhatom vissza az egészet.
Akkor minek a gyorsindító?
Na majd egy szoftver frissítés .....vagy az eladás...megoldja.
Amúgy jó kis telefon de egy kicsit körülményes. -
arcitec
addikt
válasz
tomi564 #3861 üzenetére
Mea Culpa valóban N8 esetén WLAN a doksiban le van írva nálam
működik is ha a beállításokat megfelelően használom.
( Mert nekem is volt ilyen problémám , de magamból kiindulva
úgy tűnik könnyeb ide firkálni a problémát )
de nem baj mert így ha valaki olvassa képbe kerül.De a pendrive problémámra még nem reagált senki
USB-re (pendrive) kötöttem és hibaüzenet jött
hub nem használható 1 GB és FAT32-re van formázva ..
Lehet, hogy a kb 4 éves pen nem kompatibilis? -
szp1
addikt
válasz
tomi564 #3857 üzenetére
Kösz, nagyon szép animáció. ( bár C7-ről volt szó nálam, de értékelem az igyekezetet )
Még egyszer : az összes létező beállítást kipróbáltam, még olyat is amiről a manual nem is ejt szót ( pedig letöltöttem és elolvastam a telefon beszerzése előtt 2 nappal ).
Még is úgy érzi, hogy neki automatikusan fel kell csatlakozni a wifi-re... -
Galahed
senior tag
-
Misály
addikt
válasz
tomi564 #2448 üzenetére
Ahh van egy ilyen perverziom hogy kihajtom beloluk a legidiotabb erveket is es elkepzeleseket, most is sikerult
Egyszeruen lenyugoz az emberi butasag merteke.
Just486 : az igazi hisztigepek mindig azzal jonnek hogy milyen figyelemelterelo dolgokat csinalnak hiszti kozben.
Kivancsisagbol szetbasztad a telefonod lencsejet egy csavarhuzoval, es utana itt hisztizel hogy szar. Ez a nap vicce. Egyebkent ha lottel volna egy kepet es megmutatnad akkor lehet nem tartanank itt. Mondjuk szetkurt lencsevel mar oly mindegy.
-
stewe780
őstag
válasz
tomi564 #1769 üzenetére
A cikkbol ugy erzem nagyon is jo, hogy a nokia nem all be az android taborba. Egyetlen eselye az imidzs megtartasara, ha a sok nevtelen gyarto - mivel az oprendszer neve lep a kozpontba - ellen egyedi szofttal, a symbinel maradva, azt fejlesztve lep tovabb. Persze sok melo kell meg hozza, es addig at kell veszelni a kovetkezo hullamvolgyet, de ez az egyetlen ut. Ha ezzel az androiddal beallna a tobbi koze, lealacsonyitana magat egyszeru hardver gyartova, es soha tobbe nem lehetne mar ugyanaz a Nokia, mint volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest