- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
Sziasztok.
SymbianOs egy zseni.
Segítségével sikerült a frissítés.
Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Na most kicsivel tovább ment a Phoenix, ezt írta ki, csak a végét írom be, fórum javaslatra most skandináv rommal próbáltam:
Waiting for communication response: 1
Error 0x8401F121 communicating to phone. Unable to verify comm.
Warning: Unable to communicate to product after flashing
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Phone recovery completed. Waiting for phone to boot up
Bootup successful
Verifying communication to product (before flash finalizing)
Failed to verfy communication to product
All operations completed
Firmware updating failed.Van valami ötlet, hogyan tovább ? Köszönöm. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
Kolondrum #31788 üzenetére
Sajnos másik számítógéppel is ugyanezen munkamenetet adja ki, próbáltam töltővel és anélkül is.
Leírnám, hogyan csinálom, hátha ott lesz a gond:
(az RM-596 a Phoenix Pproduct mappájába lett bemásolva és átnevezve)1. Számítógépen kikapcsolom a tűzfalat és a vírusvédelmet.
2. Rádugom a telefont a számítógépre.
3. Elindítom a Phoenixet, no connection.
4. Open Productnál kiválasztom az RM-596-ot
5. Flashing-Firmware-Update-nél 0599766 Euro3 dg 2.0-át kiválasztom
6. Dead phone USB flashing
7. Refurbish
8. Közben megcsinálom a program felkéréseit.És a már bemásolt munkamenet adja ki.
Mi lehet a gond, mit csinálhatok rosszul a Phoenixnél ? Köszönöm. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Követtem a cikkben foglaltakat, amit eddig nem csináltam, hogy a bekapcsoló gombot már nem engedtem el, csak ha tovább indult a program. Majd jött egy "waiting for communication response" felirat, amelyet megismételt 25-ször, majd sikertelenség miatt kérte hogy USB-le, USB vissza, majd Oke, megcsináltam de nem jó. Elnézést, de bemásolom a munkamenet naplóját, hátha kiderül hol rontottam el. Később majd nyugodtan ki lehet törölni, hogy ezzel ne terheljem feleslegesen a fórum felületét. Köszönöm a segítséget.
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
Loading secondary boot code: 15168 bytes
Secondary boot loaded
BB Asic Index is: 00
Asic ID is: 000000030000022600010007600C192102031104
EM Asic ID is: 00001040
EM Asic ID is: 00001060
Public ID is: 1FC0020C8DDE0344B5FA23085770FEE969C0AB39
Asic Mode ID: 00
Hash: 916F75217F32081248B15C38DFC8E81B
ROM ID: E693EF0DAC22615B
Device type is: 05
Device Index is: 00
Manufacturer code: 0000
Device ID: 0000
Extended device ID: 0000
Revision ID: 0000
Device type is: 04
Manufacturer code: FFFF
Device ID: 0000
Device type is: 00
Manufacturer code: 0020
Device ID: 0050
Revision ID: 0031
Device type is: 00
Device Index is: 01
Manufacturer code: 0000
Device ID: 0001
Device type is: 03
Manufacturer code: 0020
Device ID: 0050
Revision ID: 0031
Loading update server code: 869872 bytes
Update server loaded
Erasing User Data Area...
Asic CMT: Start programming 1563927 KB...
Asic CMT: Programming data sent: 0%
Asic CMT: Programming data sent: 10%
Asic CMT: Programming data sent: 20%
Asic CMT: Programming data sent: 30%
Asic CMT: Programming data sent: 40%
Asic CMT: Programming data sent: 50%
Asic CMT: Programming data sent: 60%
Asic CMT: Programming data sent: 70%
Asic CMT: Programming data sent: 80%
Asic CMT: Programming data sent: 90%
Asic CMT: Programming data sent: 100%
Programming complete
Asic CMT: Verifying communication to device...
Waiting for communication response: 25
Waiting for communication response: 24
Waiting for communication response: 23
Waiting for communication response: 22
Waiting for communication response: 21
Waiting for communication response: 20
Waiting for communication response: 19
Waiting for communication response: 18
Waiting for communication response: 17
Waiting for communication response: 16
Waiting for communication response: 15
Waiting for communication response: 14
Waiting for communication response: 13
Waiting for communication response: 12
Waiting for communication response: 11
Waiting for communication response: 10
Waiting for communication response: 9
Waiting for communication response: 8
Waiting for communication response: 7
Waiting for communication response: 6
Waiting for communication response: 5
Waiting for communication response: 4
Waiting for communication response: 3
Waiting for communication response: 2
Waiting for communication response: 1
Error 0x8401F121 communicating to phone. Unable to verify comm.
Warning: Unable to communicate to product after flashing
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
ERROR: Product recovery failed
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
All operations completed
Product flashing aborted -
Langsam
aktív tag
Sziasztok. Gyors segítség kellene.
Megpróbáltam Phoenix-szel újrarakni az N8-at, elméletileg úgy csináltam ahogy kell (tehát gyakorlatilag még sem
) mert a telepítés vége felé jelzett, hogy nem lát USB kapcsolatot (pedig Suite módban rá volt dugva a telefon a gépre) csatlakoztassam újra majd nyomjam meg az OK gombot, ezt megtettem azóta se kép se hang. A szoftver a javasolt 0599766 Euro 3-as volt. Én még refurbish módban próbáltam szoftverezni, de miután nem sikerült megpróbáltam többször is a halott telefon módot is, semmi eredménnyel.
Halott módban a telepítés első harmadában kérte hogy válasszam le az USB-ről, nyomjam 8 másodpercig, majd csatlakoztassam rá, ezt megtettem, tovább ment a frissítés, majd ismét jelzett, hogy nem lát USB kapcsolatot, csatlakoztassam újra majd nyomjam meg az OK gombot, de megszakadt a folyamat.
A telefon bekapcsolás gombra rezeg egyet, ha sokáig nyomom akkor hármat, de ettől eltekintve semmi életjel. Számítógéphez csatlakozva egy pittyegés majd utána rögtön jön a leválasztódást jelző hang.
Most mit tegyek, mert holnapra nagyon kellene a telefon a navija miatt is. Köszi.
Üdv. Langsam
-
Langsam
aktív tag
Sziasztok.
Magyarországi kártyafüggetlen fekete N8-hoz melyik a legfrissebb szoftver ?
Pontos megnevezés kérnék, nem vagyok szakértője a témának, a Navifirmben elveszek a sok változat közül.
Most 111.040.1511.03.01 van rajta, de újra kell húzni sajnos a telefont, szeretném a legfrissebb magyar nyelvű szoftvert rátenni. A termékkódja 059G6P0.
Előre is köszönöm.
Üdv. Langsam -
Langsam
aktív tag
Ahogy karbantartom az N8-at a számítógéppel, teleszemetelte a számítógép C meghajtóját. Legalábbis több helyen vannak Nokia menü alatt 4-500 megás fájlok, összesen vagy 2 giga mértékben, pld. NokiaInstallerCashe, Nokia Service Layer, NokiaSuite/NOSSU2. Mik ezek a fájlok, lehet-e törölni ezeket, mert kellene a hely. Sokallom a méreteket, mert a biztonsági mentésnél csak 40-50 megás fájlokat kapok a névjegyzék, naptár, beállítások csapatra.
Köszi. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
Lacces #22966 üzenetére
Lacces. Köszi, letöltöttem az Áruházból a CallRecordert. De mihelyt indítom azonnal megy a netre (nem a legelső használatról beszélek, azt elfogadnám ha a regisztrációhoz vagy egy kis reklámhoz először kelljen) de ha meg van nyitva akkor már megy is az adat forgalom. Mi a manót forgalmaz, nem lehet valahogy kikapcsolni ? Mert így ennek a szokásos átverés szaga van, az ingyenes valójában nagyon is nem ingyenes.
A proginak úgy lenne értelme, ha hidden módban állandóan figyelne, akkor viszont megy a 3.5 G. Beszélgetés közben indítani amúgy is macerás, ráadásul azt sem tudom lehet-e. Szóval kellene egy kis felhasználói okítás a tapasztalatokról. Köszi. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Kíváncsi vagyok hogy az N8 diktafon beszélgetés közben is indítható, magyarul rögzíthető a beszélgetés ? Gyanítom hogy nem, és ha így van tudtok valami bevált ingyenes programot az Áruházból vagy máshonnan amelyik ezt tudja ? Köszi. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
Energie X #22415 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszodat.
Egyelőre csak visszaállítást csináltam, ez 4 megát jelentett, szerintem csak azért, hogy pár ragacs alkalmazást végre töröltem. A telefon vételekor viszont az elbaltázott beállítások miatt 2-szer is csináltam hard resetet (könnyen tehettem, mert még semmi nem volt a telefonon) és mindent megint felrakott újra, nemcsak a ragacsokat hanem az Általad említett fontosabb dolgokat is (officet,adobe reader,fsecure,shazam,fényképszerkesztő,stb.) Igaz az még Anna alatt volt.
Szóval ahogy leszűrtem, az azért elég változó, mi marad meg és mi veszik el.
Most azon filózok, hogy mi van ha a hard reset után az oviban lévő biztonsági mentést teszem vissza kompletten, beleértve a készülék alkalmazásokat és az alkalmazásokat is. Lehet hogy már unja a csapat, de a telefonban a saját hang a legfontosabb nekem.
Nagy nehezen feltornásztam 100 mega felé a C-t, de az milyen már hogy egy ilyen egyébként nagy tudású telefonon az ember nem nagyon mer telepíteni és térkép szoftvert frissíteni, meg számolja az mms-eket hogy nagyon ne csökkenjen a szabad helye..Pont ezt untam meg az N86-nál is (indulás 60 megáról, de ovi után már csak bő negyven 40..) Lányom X6-osában meg még mindig 256 mega a szabad C-n, pedig aztán ő nem gondozza a telefont ilyen szempontból, telepít ahova csak lehet. Remélem a 808 végre kap egy jó nagy C-t.
Üdv..
-
Langsam
aktív tag
Rocks és Stewe780, köszönöm. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Köszönöm, engedelmeddel idézlek:
"Tegnap csináltam egy részleges visszaállítást. (április 01-re) A dokumetumokat, és a készülékbeállításokat, alkalmazásokat állítottam vissza a többit kihagytam.Ma reggel beléptem a telepített alk.-ba és nem jelölte meg piros csillaggal sem az ozont, sem az m1 webtv-t stb.Ennek ellenére sikerült mindent törölnöm amit eddig nem engedett!!!!
(ozon, webtv-k, postr, iwiw stb. amiket nem használok"Ami érdekes, hogy mi az a többi amit kihagytál. Mert én a biztonsági mentésnél a névjegyzék, naptár, jegyzetek, készülékbeállításokat, alkalmazásokat jelöltem be. Gondolom az első 3 nem sok vizet zavar a C szempontjából, a másik 2-t Te is bejelölted, visszaállítottad és mégis megnőtt a szabad hely. Tehát csinálok a fentiekkel ma egy biztonsági mentést, majd holnap visszaállítom tegnapra ?
Köszi. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Megköszönnék konkrét számadatokat, hogy ha valaki független nem hackelt Belles N8-on csinált hardresetet, konkrétan hány megával lett több szabad hely a C-n. Köszi előre is. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
AttisX.
Hard resetnél elvileg újra települ a Maps is, de már csak a 2.0-ás ?
Kérdésem hogy a Saját hang ugyanúgy használható-e hozzá. Köszi. Üdv.
(meg persze azt is megköszönöm ha valaki más tudja a választ)
-
Langsam
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Még csak annyit, hogy a biztonsági mentésben mit célszerű bejelölnöm a hardreset előtt. Köszi. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Lassan elszánom magam egy tisztításra a több hely és a gyorsabb működés reményében.
Melyik a jobb, a 3 gombos hardreset vagy a számítógépes szofter újratelepítés ?
Mintha azt olvastam volna, hogy az utóbbival jó eséllyel több alkalmazás marad a telefonon.
Elnézést ha volt már, de a biztonsági mentésnél érdemes jelölni a készülék beállításokat és az alkalmazásokat a későbbi kevesebb meló reményében, vagy csak bezavarna. Független nem hackelt telefonon Belle van. Előre is köszi. Üdv. -
Langsam
aktív tag
AttisX. Köszi a Clear Black II témát, kiváló.
Azért az Áruház keresője nem semmi, ha nem írom be szóköz pontosan, nem találja. Segítettél múltkor a navi saját hang dolgában, érdekes hogy az Áruház azóta sem tud a progiról pedig gondolom azóta is létező Nokia szolgáltatás, legalábbis én nem találom. És mikor jön ugyanezen téma N86-ra is ?
(van 3 ilyen telefon a családban
) Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
bringasisti #21121 üzenetére
Köszi, de valamit mégsem jól csinálok, pedig próbálom a vaddisznót megkeresni.
Szóval a fok helyett a csillagot írom, utána egyértelműek a jelek, de az N és az E között kell szünetet írni ? Mert nekem továbbra is nincs találatot ír ki a telefon, offline módban. Üdv. -
Langsam
aktív tag
válasz
bringasisti #21089 üzenetére
Köszönöm. De hogy a manóba lehet beírni a fok jelet ? Elkezdetem a keresésnél a szövegmezőbe beírni az Általad megadott koordinátákat, de már a fok-jelnél elakadtam, mert nem találom a különleges jeleknél. Pedig ezek szerint van, csak láma vagyok.
Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Sziasztok. Két kérdésem lenne. Az első.
Most szembesültem vele hogy az N8-on lévő Nokia gyári naviban a keresésnél (és persze az oda navigálásnál) nem lehet gps koordinátákat beírni. Vagy csak én nem találom hogyan kell ? Köszi. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
AttisX.
Telefon rendben, felhasználó témának továbbra is örül.
Van-e az Áruházban Clear Black téma Nokia X6-ra és N86-ra, mert ezek vannak a családban.
Köszi. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
attisx #20656 üzenetére
Szia. Nagyon köszönöm a gyors választ.
Valószínűleg csak nálam nem stimmel valami, most pld. engedte a szövegmezőbe a bevitelt, csak furcsa hogy a szövegmezőben eddig aláhúzott vonalak jelölték az írás területét, most meg csak az üres fekete mezőben jelennek meg a begépelt betűk. Ha ilyennek kell lenni, akkor oké, mert nagyon elegáns így, csak azért kérdem, hogy tudjam mi a rendeltetésszerű működése a témának, ami egyébként egyre jobban tetszik, a kék fényes megjelölések is nagyon kellemesek. Remélem jó lesz a dolog.Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Szia AttisX.
A Clear Black téma mai felrakása után sajnos már többször újraindult a telefon, főleg ha a fekvő billentyűzeten akartam valamit (pld. sms-t) gépelni, eddig ilyet soha nem csinált.
Mi lehet a gond, mert nagyon tetszik a téma, nagyon örülök is hogy rátaláltam, de így nem stabil számomra a telefon, tehát ha nincs gyógyír meg kell válnom a témától.
Köszi előre is a segítséget.
Üdv. Langsam
-
Langsam
aktív tag
AttisX.
Ha jól emlékszem te segítettél nekem a navigáció saját hang dologban.
Most meg feltettem a Clear black témát, hát látom a nevedet, így már értem.
Remek a téma, a fényképező átlátszóbb info sávjáért meg külön köszönet.
Hát még ha tényleg kevesebbet is "eszik" a telefon, akkor bingó.Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
donceleger8 #20499 üzenetére
Köszönöm, megkaptam, még ízlelgetem.
Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
donceleger8 #20499 üzenetére
Köszönöm, elméletileg elküldtem. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
donceleger8 #20461 üzenetére
Köszönöm. Járatlan vagyok a témában és még nagyon garanciális a készülék.
Tehát a "hack" egy olyan program, aminek sis vagy jar, stb. a kiterjesztése, bemásolom és telepítem, onnantól futnak a szignózatlan alkalmazások is ? Akkor miért küzdenek a felhasználók a szignózással ? Tehát nem értem.
Nekem tényleg csak ez a mobil cleaner kellene a hely miatt, mert ami kell már meg van, bár ha lenne több helyem lehet hogy kedvet kapnék többre is.
Szóval mi az a hack pontosan és honnan lehet letölteni ?
Köszönöm. Üdv. -
Langsam
aktív tag
válasz
janek69 #20454 üzenetére
Ez a mobil cleaner progi már többször felbukkant, de a márkahonlapon lévő szignózós megoldás nekem nem játszik. Természetesen fizetnék is érte, csak meglegyen, de az Áruházban nem találom. Honnan lehet beszerezni ? És mik a fizetési lehetőségek ? Mert eddig én csak az Áruház ingyenes dolgait használtam, ami nekem kell arra jók is, ez a cleaner az első, amire nekem is szükségem lenne, bár lehet hogy csodát várunk tőle.
Köszönöm. Üdv. -
Langsam
aktív tag
Az alkalmazások listájában látom a: Nokia Store Installer (5 mb, piros jelzésű) Ovi (1 mb sárga jelzésű) Ovi Store (3 mb, sárga jelzésű) programokat.
Kérdésem, hogy valamelyik törölhető-e (itt elsősorban a Nokia Store Installerre gondolnék) úgy hogy az Ovival kapcsolatos dolgok ne sérüljenek, tehát maradjon az Áruház, a Navi, a Saját hang.
Engem a social dolgok nem érdekelnek (ha jól láttam az a facebook lenne) tehát másik kérdésem hogyan lehet törölni a Social alkalmazást (3 mb, sárga) mert az Oviba belépés, Anna megjelölés, letöltés, törlés dolog nem működik, pontosabban a letöltés vége felé üzenet, hogy fájl nem törölhető.
Mindennek természetesen a helycsinálás lenne a célja.
És ha valaki segítene free mobil cleaner tárgyában, azt is megköszönném.
Előre is köszönöm. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
janek69 #20168 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Sikerült a művelet. Ráadásul az iwiwet is sikerült törölnöm, már majdnem búcsút mondtam a social alkalmazásnak is, de letöltés közben "fájl" nem törölhető üzenetet kaptam. Se baj, megszűnt az ozone, és nem maradt ozone-lyuk sem.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget, megúsztam egy időre az újratelepítést. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
donceleger8 #20138 üzenetére
Köszönöm. Tehát ha a számítógépes szoftverfrissítővel újratelepítem az egész Belle-t, és a nem kívánt gyári ragacs programokat nem nyitom meg, akkor le tudom törölni az alkalmazás kezelővel azokat ? Mert akkor ma este nekiállnék. Köszi. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
donceleger8 #20111 üzenetére
Számítógéppel, Nokia szoftverfrissítővel csináltad ? Független vagy szolgáltatós telefonra ? Belle után ? Több kérdésem -egyelőre - nincsen.
Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
oggy71 #20104 üzenetére
Ezen és is fennakadtam.
Azt hiszem ez sok N8 tulajdonost érint, főleg Belle után. Napról napra fogy a C, már nem merek semmi feltelepíteni, mert hiába megy az E-re, valahogy egy picit mindig lecsíp a C-ből. A számomra (és ezek szerint sokunknak) felesleges progikat az Áruházból már feltelepítettem és letöröltem, de nem mindegyik volt meg. Pld. az Ozone nevű 15 megást a C-n nem tudom kiirtani (nagyon utálom is
), de sok kisebbel így vagyok (iwiw, mtvweb tv,postr,social, startlap,top apps). A szoftver újratelepítésnél egyrészt minden beállításom elmegy, másrészt sok mindent nem is tudok úgy visszatenni, tehát csak akkor alkalmaznám, ha már fagyósan kevés a hely a C-n, az vajon mennyi is lehet ?
Szóval szerintem kellene valami normális és gyors megoldás a problémára. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
SpongyaBob #19981 üzenetére
Köszönöm. És lehet tudni hogy miben más, hátha már jobban kompatibilis a Belle-el, lásd a saját hang mániámat.
Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Köszönöm. Újraindítottam, de nem segített. Hálózatot, wi-fit lát, csak a saját hang programban írja ezt ki, amikor le akarom tölteni a térképekbe a korábbi hangcsomagot.
Elküldtem magamnak sms-ben a hangcsomag hivatkozást, fellépett a nokia oldalra ahol egyrészt azt írja, hogy nem támogatja a telefonomat, másrészt Anna verzió szükséges.
A Belle nekem egyértelműen nem jött be, de a navigáció dolog miatt most már szeretnék vissza menni Annára.
Kérdésem, hogy független (garis) készüléknél csak a szabályos szoftverfrissítéssel (telefon vagy net) vissza tudok-e menni Annára ? Köszönöm. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
attisx #19925 üzenetére
Nagyon köszönöm, komolyan mondom nagyon jól esett a segítséged, hogy majd megint a kisfiam hangjára navigálhatok. Csak van még egy kis gond.
Alkalmazás telepítve, saját hangcsomag megkeresve, belehallgatva hogy tényleg az-e, de a letöltésnél azt írja hogy nincs kapcsolat. Holott előtte direkt bekapcsoltam a wi-fit. Próbáltam gsm csomaggal is, "nincs kapcsolat." Megnyitottam a térképeket még az Áruházba is beléptem párhuzamosan, de továbbra is "nincs kapcsolat". Mi lehet a gond, megköszönnék megint egy kis segítséget.
Üdv. Langsam.
-
Langsam
aktív tag
Sziasztok.
N8-on Bell frissítés és térkép aktualizálás után nem tudom beállítani a Térképekben a saját hangot a navigációra, pedig sok munkával vettük fel a kisfiammal még az Anna alatt. Pontosabban a hangok nyelve listában ott van a Saját hang egy telefon jellel, de hiába állítom be, csak az angol nyelvű női hang szól. Megköszönnék egy kis segítséged. Ráadásul az Áruházban nem találom a Saját hang programot, hogy esetleg újra felvegyük, bár a régi kellene. Üdv. Langsam
-
Langsam
aktív tag
Köszönöm szépen, ez ismét nagyon hasznos volt.
Már csak egy
értelmező kérdés: Személyes dolgokon mit értesz pontosan ? Nemcsak a telefonkönyv/naptár/jegyzet csapatot, hanem a telefon beállításait is ? Az alkalmazásokat a store-ból hamar felrakom, de napokat elszórakozok az abszolút részletes testreszabással.
Köszönöm. Üdv. -
Langsam
aktív tag
Köszönöm szépen, ez igazán nagyon hasznos összefoglalás volt a számomra.
Ha jól értem, a Belle-ig felesleges erőlködnöm több szabad helyért.
A Belle magától "kitakarítja" a C-t, vagy hard reset is kell hozzá ? (csináltam már hard resetet is, de nem sok eredménnyel, legalábbis ami a szabad helyet illeti.)
A kevés szabad helyemet nem értem, 10 db utólagos (1-2 MB) alkalmazás van a telefonon
(E-re telepítve), mert gondolom Nokia Store és Ovi Maps a nagy szabad helyes N8-okon is van. Az N86-omnál 64 Mb-tól indult a C, de hamar lefeleződött. Erre most is ez van.És ha már kérdezhetek :
A biztonsági mentésnél ha nem csak a névjegy/naptár/jegyzet kombót kérem, hanem a telefonbeállításokat és az alkalmazásokat is, erre hogyan reagál a Belle telepítés ? Mert kényelmes lenne látni a Belle után is a régi beállításaimat és a fontos alkalmazásaimat.
Az Annára rögtön szűz telefonra frissítettem, ezért nem tudom. Köszönöm. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
Tomsec86 #17887 üzenetére
"Kezdésnél 240MB körül volt a C: most 180MB"
Ezek miért ismeretlen számok nekem ?
Független a készülékem, induláskor 110 MB szabad volt, olvasom hogy 512 a RAM amiből 256 használható, nálam rögtön feléről indult.
Ráment az Anna, csökkent pár megát, megszabadítottam újratelepítéssel pár TV-s/időjós programtól, lett 122 mega szabad hely. Nem sok dolog van rajta, amit lehetett az E-re tettem fel, törlöm a netes maradványokat is.
De 180-240 MB ? Mit csináltam rosszul ? Mennyi hely lesz ha jön a Belle ? 60 MB ?Help !
Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz
Just486 #17634 üzenetére
Köszönöm szépen, működött a törölhetetlen törlése.
Viszont 5 alkalmazást nem találtam keresővel sem az Áruházban:
1. MTV Web Tv
2. Postr
3. Top Apps
4. Startlap Tv
5. Időjárás (amúgy sem csinál semmit, megnyílik de nem tudja frissíteni az előrejelzést)Ha esetleg emlékszel rá, hogy ezek melyikek is lennének az Áruházban, megköszönném.
De nem nagy gond, mert ezek már nem nagy dolgok, az Ozone törlése adott sok helyet.Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Sziasztok. A kérdésemet láttam már többször feltéve, de választ nem találtam rá, lehet csak rosszul kerestem. A gyári -nekem felesleges és helyrabló- alkalmazásokat ("eltávolítás megszakítva") hogyan lehet törölni a C-ről? Kellene a hely, de gondolom egy fájlkezelővel nem szabad a törléshez fogni.
Bocs ha már volt rá válasz is, egy rámutató hivatkozást megköszönnék. Független N8, gyári Annával. Köszönöm. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest