- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
válasz
_ _ _ _ _2 3 #37771 üzenetére
Nézd meg az ubports.com-ot.
Ha ennyire tetszik neked az okosóra,érdemes lenne ubuntu touch-ra váltanod. Annak van aktív támogatása, térkép biztos, okosóra support talán, és a fejlesztők elutasítják a nagy gyártók adatgyűjtögetését.
N8-ról én ubira váltottam,és tetszett anno a bqE5hd. Pár lepedőért már Nexus5 vagy OneplusOne is vehető,amin vígan fut az OS. -
TaylorPro
addikt
válasz
_ _ _ _ _2 3 #37769 üzenetére
Egy 10 éves Legendáról van szó, aminek jelenleg nulla a támogatottsága!
-
akos3
addikt
válasz
_ _ _ _ _2 3 #37766 üzenetére
Milyen alkalmazások? Sok gyárilag telepítve volt és nemigen lehet leszeni. (játékok, tv..)
-
simongab
senior tag
válasz
_ _ _ _ _2 3 #37763 üzenetére
ez az első alap Symbian ami 2009-ben debütált...azt már nem fogja tudni a telefon lefrissíteni. Tegnap a kedvedért kipróbáltam a gyári HERE navigációt...működik. gyári játékok zenelejátszó...minden. Ami rossz hogy nem az az FB és e mail kliens, de böngésző szinten azt is meg lehet oldani. Itthon vett dobozos frissített nem hekkelt példány kellene neked amiben már cseréltek gyári akkut. Egy barátom nem adta el, megkérdezem megvan e még Neki, lehet megválik Tőle.
-
simongab
senior tag
válasz
_ _ _ _ _2 3 #37761 üzenetére
Endomondo 3.00(2)
Belle 111.040.1511
Lassan csatlakozik a műholdra...de ez mindig így volt
-
simongab
senior tag
válasz
_ _ _ _ _2 3 #37759 üzenetére
Endomondo még most is tökéletesen működik
<3
-
firstman3333
tag
válasz
_ _ _ _ _2 3 #37749 üzenetére
Én is így voltam,aztán jött a 808,meg a 1020. Nem bántam meg egyik vételt sem,de igazából a váltásokat sem. Most is a 1020-at használom. A két nagytestvért azért nehéz volt beszerezni..
-
imi290
aktív tag
válasz
_ _ _ _ _2 3 #37746 üzenetére
Üdv!
Újat nehezen találni,kínia felújítottat ne vegyél ha nem muszáj,mert azok gagyik szoktak lenni.
Az én telefonom eléggé meghibásodott,de nagyon szeretem ezt a telefont,így hát vettem egyet ebayen,de európai eladótól használtan.
Mikor megjött,csodálkoztam rajta,hogy milyen jó állapotban volt.Tettem is rá fóliát a kijelzőre (egy karc sem volt rajta),és szilikon tokot.Akkut lehet cserélni,csak az alsó műanyagot kell levenni,ki kell lazítani az oldalsó két csavart.(nem kivenni).Utána egy műanyag tartót kell kiszerelni,amit egy csavar tart.
GPS van benne,de frissítés nem nagyon jött rá ha jól tudom 2014 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest