- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
lbence #34072 üzenetére
Reményt adtál. :-)
Kb.1óra múlva hazaérek,rögtön megpróbálom kivenni és soha többet nem rakom bele. Megy az a kártya a n95-be..ami meg a n95-be van megy a n8-ba.Jégkokó: az igaz.Tényleg.
Tommy: csak saccoltam. :-)
Attisx: nagyon remélem,hogy kijön. :-/
Nem szeretném ilyen hülyeség miatt szétszedni.
Még ha mondjuk a hangszóró/mikrofon/stb. romlik el,O.K.,de egy ilyen potya dolog..Csirke: tényleg,nézz egyet az ebay-en.
Előtte kérdezd meg,hogy mennyire közelití meg a gyári modult. -
válasz
lbence #33915 üzenetére
Amúgy ez is igaz. Volt egy 3.5x-es verzió, ahhoz volt widget, működött is, de a programban találtam pár idegesítő bugot, így inkább letöröltem. Azóta kijött néhány verzió, és talán egy kivételével mindegyiknél írják, hogy ebben már fixálva van a widget...hát látom, mennyire. Pedig Belle Refresh van a telefonon...
-
-
-
MC Pite
veterán
válasz
lbence #31993 üzenetére
B*od, ha fut a whatsapp akkor nincs miről beszélni... 7/24 online...
De akad itt még online meg gps-es cucc.Nekem két nap napi 1-2 óra sports-trackerrel is meg szokott lenni (általában oda és vissza is elfelejtek rögzíteni). De ha nem bringával megyek akkor 3 nap általában. Külföldön ha nincs wifi, egy hétig megy
808-as fronton nem sok infó jött... Jobb kamera(gui is), kicsit gyorsabb... zseblámpának jobb... hmm... Ja, közben megnéztem már nem garis az enyém, úgyhogy bő 60k lenne a difi(kiegészítők meg utána járkálás miatt inkább 70). Csak a fene se tudja meddig kapni még gyári garis 808at...
-
MC Pite
veterán
válasz
lbence #31901 üzenetére
Hanghívás még mindig nincs? Én anno mikor próbáltam a vibert, erősen instabil volt, 2 nap után leszedtem.
Mondjuk rühellem hogy a meglévő msn/gtalk/skype accon felül még gyártani kell mert a userek nem gondolkoznak csak ez van az ismerősük samsungján, és hű ez mekkora világújdonság -
Kobak77
aktív tag
válasz
lbence #31343 üzenetére
A jan. 11-n kiadott javított verzió működőképes. Azt nem tudom, hogy korlátlan-e a használhatósága, v. csak eltolták a trial időszak végét, de most működik. A lényeg, hogy a verziószám 2.1.4436 legyen, ez a legfrissebb.
-
-
-
janek69
senior tag
válasz
lbence #27832 üzenetére
Ha már feltetted az energy profilert,akkor ne a feszültség érdekeljen,hanem a fogyasztás. A menüben a change view-val keresd ki,hogy mA-t mutasson és nézd meg mennyit eszik. Zárd le a bill zárat és hagyd egy-két percet,utána unlock,nyomj stoppot és lehet visszafele menni a grafikonon. Nézd meg lezárt állapotban mennyi volt a fogyasztás. 3-9mA ami kb. jó. Ha több,akkor tedd fel a best taskman-t pl. és kezdd el kilövöldözni a processeket egyesével és mindegyik után újra nézd meg a fogyasztást. Nekem pl. a Belle Extra buttons hülyült meg 1x.
-
válasz
lbence #27836 üzenetére
Nalam a viber valamiert beakadt a hatterbe es toltorol leveve 2ora eltelte utan toltesert sirt, ezert kukaznom kellett sajna,de csak peldanak hoztam fel ,mert okozott ilyet mas alkalmazas sot jartam ugy is hogy egy temat nem szeretett a telefonom es attol merult igen furgen.
-
-
akos3
addikt
válasz
lbence #26894 üzenetére
Sziasztok!
Fontolgatom az N8 vételét. Mot olvasom a tesztet. Akkor ennek van 16GB belső memóriája és lehet bővíteni microSD-vel is, ha jól értem. Karit adnak hozzá elvben?Van vmi olyan ami miatt lebeszélnétek erről? Mert én nem hallottam nagyon rosszat, symbiant már megszoktam, igaz ez az uj még nem volt nálam..
-
madstunt
addikt
-
Regirck
senior tag
-
Just486
senior tag
válasz
lbence #20515 üzenetére
Nem esik be az anya, egy műanyag házba van beültetve, az meg egy fészekben ül. Lötyög, ha kicsavarják a csavart, de nem esik be.
Arra érdemesebb figyelni, hogy összerakásnál (ha magadnak csinálod) ne húzd meg nagyon a csavart, mert azzal viszont elnyírod az új alkatrészen is a tartófüleket. Ha emiatt esetleg gyakran meglazulna, akkor megint ki kell szedni, és valami menetrögzítővel (akár jó a viasz is) be kell folyatni vékonyan a csavart. -
MC Pite
veterán
válasz
lbence #19184 üzenetére
Jól sejted, a hegyen kapja főleg az ívet a készülék
Ma jött meg a commuter, úgyhogy bővebbet késöbb fogok tudni mondani, de idáig Impact volt (van mellette), és egyedöl a hdmi fedél felől nincs csak lezárva. Mondjuk azt olyan ritkán használom, hogy lehet kap egy kis celluxot biztos ami biztos alaponMelónál (favágás/vakolat vakarás, vagy egyéb porral/dzsuvával járó dolog alkalmával általában piszkálhattam ki a résekből a koszt, meg moshattam a tokot; most legalább a csatik védve vannak, éééés befért a PayPass matrica kártyám is alá!
Korábban 1-2 telefonomnak sikerült eséskor más sarat, pocsolyát találnia; még az akksi alatt is volt mindkettőnél sár; ez szinte vízállóvá teszi. Igény esetén csinálok összehasonlító képeket.maps: Nokia bekaphassa, hogy bellére van csak az új; előbb csináljanak használható gui-t, gyökér reklámok helyett, és majd updatelek
-
CS_D
senior tag
válasz
lbence #18850 üzenetére
Ha tele van szemetelve egy rendszer, akkor nem meglepő, hogy ilyen történik.
Első lépés, hogy feltolsz rá Phoenix-szel egy új firmware-t vagy pedig csinálsz egy hard resetet. (De jobb a Phoenix, mert azzal tényleg gyári állaoptba kerül vissza a teló) És persze az E,F meghajtókról el kell távolítani a rendszer mappákat.
Ha ez után is megtörténik, akkor derül ki, hogy hibás.
-
Cool Hand
tag
válasz
lbence #18660 üzenetére
Fut
X-Plore is, igazából ami annan-n futott szinte minden fut belle-n is.Ha már itt tartunk lehet egy kérésem? Valaki aki Taylor féle belle-n használja a maps-ot nem küldené el nekem a c:\resource mappa tartalmát? Véletlen töröltem pár dolgot és azóta a maps-ot sehogy se tudom visszaállítani és egy-két widget-et!
-
MC Pite
veterán
válasz
lbence #14545 üzenetére
Azt hiszem elbeszéltek egymás mellett. Nem pixeles, hanem olyan mintha MPEG tömörítési hibás lenne.
OLED kijelző sajátosságából kiindulva max fényen adja a leghűebb képet, alatta 'romlik'. ez általában nem zavaró - lévén rosszabb fényviszonyoknál veszi úgyis vissza a fényt. De max fénynél nézd. Egyébként a megjelenített színek számát próbálják összehozni a képen láthatóéval, és ez nem sikerül tökéletesen (sötétebb kijelzőnél).Pixeles 320×480as felbontásnál lenne esetleg; az más. De aki ezen pixeleket lát (normál tartásban, kb alkar vízszintesen, az vagy hazudik vagy supermakrós szeme van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest