- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
deka10
senior tag
Most néztem, hogy a cordeus féle bellében az adatszámlálónál van újra gprs ill. wifi adat számláló ami mutatja is lebontva a forgalmat, ha jól tudom ez annánál eltünt.
-
imi290
aktív tag
köszi szépen a választ,most már csak az legyen igaz hogy tényleg 2-3 hét múlva jön a hivatalos
[link]
Ilyet már látott valaki esetleg tapasztalat ? bocsi hogy szlovák oldal de ez van :S
[link]
vagy ez a fajta
[link]
ill ez a 3013-as szériaszámú,csillógós szép tok,csak az a baj hogy ebből nem találtam feketét :S a matt nekem annyira nem tetszik,az lenne a kérdés hogy mennyire védi meg ez a tok a telefont. most szilikon tokom van de az már kopott,meg már jött le belőle egy darabka is ,de legjobban azt untam meg hogy nem tudom be ill.kivenni a zsebemből.
Bocsi hogy megint előhoztam ezt a témát -
nagysuhi
tag
Mikor is jön a hivatalos Belle? 2 hét múlva? Miért nem várjátok meg? Most felraktok valamilyen innen-onnan összeszedett verziót, 2 hétig szívtok vele és akkor ugyanott vagytok.
-
imi290
aktív tag
Olyan kérdésem lenne,hogy érdemes-e feltenni a mostani hackelt BELLE-t vagy várjak vele.esetleg ha feltenném a nem hivatalosat,és jönne a hivatalos,akkor azt feltudnám tenni főnix-el vagy sem ? nagyon kiváncsi vagyok a bellere de jó lenne ha a hivatalosat tudnám akkor használni.esetleg melyik fajta belle stabil és honnan lehetne letölteni ? köszi előre is !
-
CS_D
senior tag
válasz
csabyka666 #14391 üzenetére
Hajrá!
-
-
CS_D
senior tag
válasz
csabyka666 #14389 üzenetére
Nem lesz. Nyugi. Csak nem szabad kapkodni, és jó alaposan el kell olvasni a tutorialt.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
csabyka666 #14387 üzenetére
Lehet én maradtam le, de milyen többi? NaviFirm-el leszeded a kívánt verziót, Phoenix-el felteszed.
-
Ok, értem, Phoenix. És a többi mire kell? Azok már hackek?
Off a kérdés...tudom.
-
Kasya
nagyúr
válasz
csabyka666 #14384 üzenetére
Itt mindenki ugyanazt mondja:
Frissíts! Nem fog semmi hátrány érni, csak előny! Erre két mód van:
-home made - phoenix
vagy
-nokia care - túra a városbanElcseszni nem tudod. Ha áramszünet lenne, akkor is ujra tudod tenni
(nekem már volt egyszer)
A 24.1-et navi-ról már leszedte valaki?
peugeotmate: köszönöm! -
-
TaylorPro
addikt
válasz
csabyka666 #14381 üzenetére
Már írtuk hogy lehet visszafelé downgradelni. Ne görcsölj ennyit.
-
Kasya
nagyúr
válasz
csabyka666 #14381 üzenetére
Ha jól tudom, nem frissebb, ugyan az a verzió szám...
A visszafele frissítés is megy bizonyos határokkal, de más tészta.A 24.1 lenne a belle? Mert akkor lehet felrakom a holland variánst
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
csabyka666 #14379 üzenetére
Alighanem a NaviFirm-ben megtalálható a hungary-russian dark grey verzio, ami a hivatalos T-s. Épp nem tudom megnézni, mert nem kapcsolodik a NaviFirm :/
-
Hát komolyan mondom, mindig sikerül elbizonytalanítani. Valaki tegyen már igazságot!
Ha a Phoenix-el lefrissítem nokiás (tehát nem T-s) szoftverre az N8-at, akkor hogyan tudom visszarakni a T-s szoftot? Persze, ha a garancia úgy is érvényes marad, hogy nem a T-Mobile-os szoftver van a telefonon, akkor nem probléma, de ha mégis vissza kéne tenni, akkor mi a teendő?
-
oggy71
tag
Valamennyire konyítok a sz.technikához, de fostam, hogy elcseszem a telt ezzel a főnixes dologgal.. (áll. nemlehet)
Biztos jó, megminden, de átlagos felhasználó vagyok, és amúgy is vittem telomat fedélcserére, és akkor feltették ott helyben a függ. Annát.
Mégcsak várnom se kellett, csak amíg a művelet tartott.
Úgyhogy akinek van hozzá érzéke, csak bátran csinálja házilag!
Én meg csak lődözöm a madarakat jobbra balra!
Béke! -
CS_D
senior tag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, amely jegyzeteket tud szinkronizálni a telefonnal?
Például úgy, hogy egy webes felüketen beírok valamit, a telón szinkronizálok, és ott is megjelenik...
Más: a Dropbox mennyire használható a telefonon?
-
CS_D
senior tag
válasz
csabyka666 #14373 üzenetére
Jobban jársz. Mert egyszer megtanulod használni a Phoenix-et, akkor utána főzött ROM-okkal sem lesz gondod.
És egy főzött ROM pedig még több kényelmet biztosít... -
-
-
-
deka10
senior tag
válasz
csabyka666 #14365 üzenetére
A produkt cod-ból olvassa ki, jogy milyen szoftver menjen fel. A telód függetlenségét a szolgáltatódon kertsztűl tudod hivatalosan intézni.
De ha rám hallgatsz beviszed az első nokia szervízbe és felrakatod rá a gyári szoftot és ha problémád akad messze kerüld a T-s szervizet, biztos van kivétel de ahol én voltam eddig közelébe se értek a szolgáltatásuk jelentésével. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
csabyka666 #14367 üzenetére
Az első pontot jól gondolod. A teló szolg.független nem lesz.
A második pontban a T nem nézi, hogy neked mi vant fent. 5 éve használok nem T-s szoftokat telon és soha egyszer sem nézték, vagy próbálták megnézni hogy "na kérem, ez nem a mi hivatalos verzionk". A gari nem vész el, még csak át se alakul
Az OVi az SW verziot nézi, nem azt hogy "milyen" van fent. Nem rak vissza semmit, frissíti amit lát. Ha hébert raksz fel Phoenixel, akkor azt fogja frissíteni.Megoldható házilag (phoenix) vagy nokia care-ben (ha van időd kivárni). Nyugodtan ess neki
-
Akkor én most teljesen összezavarodtam. Vegyük át újra...
Veszek egy Nokia N8-at a T-Mobile-nál. T-Mobile-os szoftver lesz rajta, a telefon (természetesen) T-Mobile függő lesz. Namármost, nekem nem tetszik a T-Mobile-s szoftver, ezért fogom a Phoenix-et, és ráteszem a legújabb gyári nokiás szoftvert. Az olvasottak alapján ez a bootloadert nem bántja, tehát a telefon ugyanúgy T-Mobile-s kártyákat fog csak elfogadni.
Eddig jól gondolom?Kérdésem, hogy amennyiben a T-Mobile-os garanciát akarom érvényesíteni, akkor célszerű visszatenni rá ugyebár a T-Mobile-s szoftvert. Elgondolásom szerint ez úgy működik, hogy az OVI Suite megnézi a bootloadert, és ez alapján letölti a legfrissebb T-Mobile-os szoftvert, majd rátölti a telefonra.
Ha rosszul gondolom, akkor mit gondolok rosszul?
Engem az érdekel, hogy ne a T-Mobile-os szoftver legyen a telefonon, de a garancia se vesszen el, valamint ne kelljen emiatt Nokia szervizbe futkosnom. Ez megoldható?
-
Kasya
nagyúr
válasz
csabyka666 #14365 üzenetére
Függ. SW alatt a gyári - független telefonokra kiadott - SW-t érti, tehát a szolgáltató függetlenség nem ide tartozik... (belle esetén nem beszélhetünk mág hivatalosan kiadott gyári sw-ről).
Az ovi talál rá frissítést, de nem fogja neked visszatenni az eredeti T-s (vagy más) sw-t. -
válasz
oggy71 #14364 üzenetére
Bocsi, de még mindig nem értem. Mit értesz az alatt, hogy független Belle? Szolgáltatófüggetlen, tehát letisztult Nokia szoftver? A teló ugyanúgy függő marad, ha ráteszik, nem?
Annyit még, hogy ha a Phoenix-el rakok rá egy gyári softot, attól még az OVI Suite a T-s szoftvert fogja rá visszatenni, mert az a bootloaderből olvassa ki, hogy hova tartozik a telefon?
-
oggy71
tag
Nekem be sem pecsételtek a care-be, mikor feltették a függ sw-t! De nem baj mert ugyis mindig ide viszem (Sz.f.), és majd a függ. Bellénél nyomatok egyet bele!
-
SlayR
senior tag
Október 26.-án érkezik a hivatalos Belle?!
Belle -
lbence
aktív tag
Az X7 tesztben írták, hogy a foursquare kliens kifagyott azon a készüléken. N8-on stabilan fut ez a progi?
Endomondora is kíváncsi lennék, ha vkinek van tapasztalata.
Köszi -
Rendben, köszi a választ mindenkinek! Nekem az a lényeg, hogy a garancia ne vesszen el, de a T-s szoftver helyett legyen rajta gyári nokiás. Ha jól értem, a Phoenix-el ezt meg tudom oldani.
Köszi köszi!
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Én is nagyon szeretném megtanulni a Phoenixel való frissítést, de sehol nem találtam eddig olyan részletes leírást amivel olyan is meg tudja csinálni aki még soha nem csinálta.Mivel pontosan kell mindet csinálni nem mindegy, hogy milyen leírás után csinálom.
Ha tudtok olyan leírást ami könnyen érthető, és pontos nagyon megköszönném:
Üdv. -
deka10
senior tag
válasz
csabyka666 #14351 üzenetére
Lehet én kavartalak meg a független szofttal, de mondhatjuk úgy is gyári szoft a lényeg ugyan az, ez csak a szoftvert érinti nem a sim lock-ot, az más kategória. A készüléked ezentúl is csak a T-s kártyát kezeli.
-
TaylorPro
addikt
válasz
csabyka666 #14351 üzenetére
A sim lock az sw független! Bármit teszel rá, a sim lock zárva marad. A többit már leírtuk. Sw verzió: 022.014 Symbian Anna
-
válasz
TaylorPro #14350 üzenetére
Nagyszerű! Még egy okkal több, hogy N8-at vegyek. Amint hazahozom, az első dolgom lesz, hogy nokiás SW-t tegyek rá. Egy verziószámot tudtok mondani? Ha a Nokia holnapján fent van, az is jó.
Köszi mindenkinek!
MOD: Most akkor mégsem tudom, mi van. Phoenix-el teszek rá egy szoftvert, ami nem T-s, de attól még a teló T-függő marad. Ha gariztatni akarom a T-nél, akkor visszateszem rá a T-s szoftvert, és annyi? Vagy most hogy jön ide a teló függetlensége?
-
TaylorPro
addikt
válasz
csabyka666 #14349 üzenetére
A szervizes és az otthoni Phoenix frissítés között nincs különbség. De a gari innentől elvileg nem él. Erre az a trükk hogy nokia szerviz pontban rárakatod a független sw-t és bepecsételteted. A leló boot loaderét nem tudod kinyírni. Tehát ha el is száll a teló akkor halott USB módban éleszthető. Ha garis problémád lesz, simán visszateheted a T sw-t. Még akkor is ha visszafelé kell frissíteni. N8 esetében erre is lehetőség van, szóval No para.
-
válasz
attisx #14348 üzenetére
Értem, amit mondasz. Ha az általad leírt módon használom a Phoenix-et, akkor a garira nézve mennyivel másabb, mintha egy szervizbe vinném el? Értem, hogy ha valami T-s garit akarok érvényesíteni, akkor visszateszem rá a T-s szoftot, de mégis...szeretném tudni.
A problémám az, hogy a környéken nincs Nokia márkaképviselet, utazni meg nem nagyon szeretnék...
El lehet rontani vele, vagy újra tudok próbálkozni?
MOD: közben megjött a válasz.
Az utolsó kérdésemmel kapcsolatban van tapasztalatod?
-
attisx
addikt
válasz
csabyka666 #14347 üzenetére
Igen, jól érted.
"A Phoenix-es mókával ezt meg tudom oldani "legálisan"?"
A Phoenix hivatalosan csak a Nokiával szerződött szervizek számára elérhető. Magánszemélyek csak úgymond "okosított" formában használhatják. De ami azt illeti, még nem igen hallottam olyanról, hogy emiatt vonták volna meg valakitől a garanciát.
-
válasz
attisx #14346 üzenetére
Tehát a nokiás SW annyit csinál, hogy teljesen legyalulja a telóról a T-s szoftot, szal' nem lesz T-s bejelentkezés, meg a T-s menüket megszünteti, de a teló ugyanúgy T-s simeket fogad? Jól gondolom? Ha igen, akkor így már értem, miért marad meg a gari.
A Phoenix-es mókával ezt meg tudom oldani "legálisan"?
-
attisx
addikt
válasz
csabyka666 #14345 üzenetére
A SIM lock kicsit mélyebben van, azt firmware csereberével nem lehet feloldani.
-
válasz
peugeotmate #14344 üzenetére
Az zsír! Ha ezzel a Phoneix dologgal frissítem az SW-t, akkor mi a helyzet a garival?
MOD: Magyarán házilag is lehet függetleníteni a telót? Ha pedig a T-s SW-t teszem vissza, akkor újra csak a T-s simeket kezeli?
Bocsi, új telókkal nem vagyok képben, ezért jöttem ide - hogy okosodjak.
-
peugeotmate
őstag
válasz
csabyka666 #14343 üzenetére
Yep.
-
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
csabyka666 #14334 üzenetére
Nem jár garivesztéssel, mivel bármikor vissza rakhatod rá az eredeti szoftvert!
Nekem most épp Belle van rajta, de valószínűleg visszaviszem gariba lilulás miatt. Nyomok neki egy downgradet a skandináv tesztszoftverrel, és felrakom rá az eredeti független FW-t. (nekem független a teló, neked ha szolgáltatófüggő akkor az annak megfelelő szoftot rakod vissza, és kész) -
deka10
senior tag
válasz
csabyka666 #14334 üzenetére
Ha van gari papír ingyen felrakják rá a független szoftot, frissíteni pedig csak készüléken keresztül tudod, mert ha gépre dugod és valamelyik suite-val frissíted akkor visszaállítja a t-s szoftot. Érdemes megismerkedni a Phoneix-el mert az egyetlen alternatíva ha nem akarsz a szervizbe szaladgálni.
-
Lirion
addikt
válasz
csabyka666 #14338 üzenetére
Okt 26-tól jön a belle.
gsmarena.com/symbian_belle_rollout_starts_october_26-news-3244.php -
válasz
peugeotmate #14336 üzenetére
Igen, de az az igazság, hogy én ritkán veszek telefont, viszont akkor nem sajnálom rá a pénzt (persze bizonyos keretek között). Szóval nem vagyok az a típus, aki havonta cseréli. Igaz, nem is tehetem meg, de ha veszek valamit, akkor mindent a minőségnek rendelek alá - hosszútávra kell a teló.
Az N8 80-90.000 körül van most a Nokia-nál, a T-Mobile odaadja 60-ért 2 év hűséggel, szal' nekem teljesen jó lenne így.Bár Nokia-párti vagyok, azért azt is hozzá kell tennem, hogy a finn óriásnak is vannak nem épp' sikeres típusai...
-
MC Pite
veterán
Nekem úgy tűnik most meg kell váljak az N8asomtól; épp most nézem hogy az Xperia Active és Defy mellett Defy+ is megjelent a konkurencia soraiban... Defy nem ellenfél, a +-ostól se várok sokkal többet.
Az Activeot nézegettem (szeretem a karakteresebb SE készülékeket is), de valószínű megint egy N8-ra esik a választásom; esetleg a z Impact tokból karácsonyra lehet egy Commuter... Pedig a vízállóság, porállóság, cserélhető burkolat, nagy akasztó nem hangzanak rosszul, ahogy a sebessége és full flash támogatása sem. De a billentyűzet, kikapcsoltan ébresztés hiánya, fele annyi üzemidő, ill az android rendszer pár sajátossága (bár a mostani sokkal normálisabb a froyonál) miatt inkább az N8 áll nyerésre.Grat AttisXnek!
-
peugeotmate
őstag
válasz
csabyka666 #14335 üzenetére
Természetesen érthetőek az indokaid! Viszont a C7-es a háttértárat és a kamerát leszámítva semmiben sem gyengébb az N8-nál. (Sőt, a kijelzője ténylegesen multitouchos, Karma kolléga hívta fel rá nekem a figyelmet.)
Viszont az N8 megjelenését illetően abszolút egyetértek!
-
válasz
peugeotmate #14333 üzenetére
Elnézést kell, kérjek a Nokia 500 tulajoktól, de nekem az a telefon nem tetszik, eléggé gagyinak tűnik. A Nokia 700 is hasonló kategória, a C7 pedig a tudása alapján kevés.
Szóval marad az N8. Szerintem ez a típus nagyon elegáns, nem a tipikus "olcsó mobil" kategória.
-
-
peugeotmate
őstag
válasz
csabyka666 #14323 üzenetére
Viszont kérdés, hogy valóban szükséged van-e az N8-ra, ha a fényképezőjét nem használod ki. (Ott van olcsóbban a C7-es illetve a Nokia 500-as. Egyenlőre magasabb áron meg a Nokia 700/701-es páros. Az utóbbi három már 1GHz-es procival remekel.) Persze, ha nem használod ki a kamerát, attól még lehet jó döntés. Nekem formára is az N8 jött be legjobban anno (és még mindig), illetve valóban jó anyagokból van összelegózva.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
csabyka666 #14331 üzenetére
dehogynem, navifirm+phoenix kombinációval.
Ajánlatos elolvasni a n*k*aprogramok.hu-n a megfelelő fórum topicokat (szftverfrissítés phoenix-el, N8 CFW/mod), és mehet is a banzáj -
-
oggy71
tag
Ha az Ovi suittal frissíted, buta T-s sw-d lesz!
Nekem care-s függ. van a t-s telon, és nagyon baba!
Viszont az anyaghasználattal nem vagyok kibékülve a felső részen!
Két hónap, és 3 hdmi fedél!
De ezt lehetne naponta is cserélni! -
Psychlo
tag
válasz
A szoftverfrissítéshez csak annyit, ha T-nél veszed, akkor hiába dob a Nokia oldalára, ott letöltöd az ovi suite-ot és frissít, de nem a független sw-t rakja majd fel csak a szolgáltatósa. De javítsatok ki ha tévedek. De a bemész a boltba rögtön és ott csináltatod akkor nem lesz vele gond, vagyis a független sw kerül fel.
-
Sn00PiG
aktív tag
Újabb AttisX által kreált témát emeltek ki nemzetközi oldalon:
http://www.symbiantweet.com/download-free-nokia-themes
Nice -
-
-
Assdak
őstag
válasz
USB-ről tölt.
Internetezésre, zene hallgatásra, telefonálásra, sms-re tökéletesen alkalmas.
Filmekkel kapcsolatban annyi, hogy úgy tudom van egy méretbeli korlát, pontosan nem tudom most hogy ez mennyi, majd a nálam okosabbak megmondják. -
válasz
Assdak #14322 üzenetére
Köszönöm a gyors és korrekt választ. Akksi üzemideje nem probléma, a 6230i is olyan 3 napig húzza. 2 nappal is kiegyeznék adott esetben.
Juteszembe, USB-ről tölt? Nem találtam a tesztekben infót erről.
Amire én használnám: internet, zene, film, telefonálás, sms, pdf olvasgatás. Játékra abszolút nem.
Igazából a gyári szoftverek híve vagyok. Nem szeretem a szolgáltatói sw-ket. Nem a függetlenség miatt, hisz' úgyis csak a T-s simmel fogom használni.
A T-Mobile oldalán van hozzá frissítés, de egyből átirányít a Nokia oldalára. Szal' elvileg lefrissíthetem magam is, de ennek inkább utánakérdezek a T-nél.Mégegyszer köszi a választ!
A véleményeket a továbbiakban is várom, ne fogjátok vissza magatokat!
-
Assdak
őstag
válasz
csabyka666 #14321 üzenetére
Szia,
60.000 FT-ért szerintem simán jó vétel.
Az telefon anyaghasználatára panasz nem lehet, ez nem lehet akadálya annak, hogy akár 6 év múlva is telefon legyen. Viszont ezeket a mai érintőképernyős telefonokat, szerintem nem 6 éves élettartamra lőtték be.
A telefon nekem több mint egy éve megvan, külsérelmi probléma ez idő alatt nem keletkezett, a telefon tökéletesen működik, minden igényt kielégítően.
Én soha egy percig nem bántam hogy ezt választottam ( mellette van céges iphone, és BB is, androidot is használtam egy ideig, de az nekem nagyon dzsunga-volt ).
Amivel gondod lehet 6230i-hez képest az az aksi üzemideje.
Nálam 2 levelezővel+online widgetekkel, folyamatos bt melett 2,5-3 napig bírja az aksi. Napi 2-3 óra telefonálás+böngészés mellett. Játékra, zenehallgatásra nem használom.Garit illetőleg, én úgy csináltam, hogy T-től elhoztam a telefont, ki sem bontottam, bevittem a fehérvári nokia care-be. Odaadtam a srácnak, felrakta rá a független nokia sw-t. Mind T mind pedig Nokia oldalról azt nyilatkozták, hogy ez a garanciát nem érinti, semmi kivetni valójuk nem volt ellene.
-
Üdv!
Tervezem egy Nokia N8 vételét, és lenne pár kérdésem.
Leszögezném, hogy eddig kizárólag Nokia telefonom volt, és nem is akarok márkát váltani. Elsősorban olyan emberek véleményére lennék kíváncsi, akik N8-at használnak. Érdekelne, hogy mennyire vagytok elégedettek/elégedetlenek a készülékkel, megéri-e az árát (60.000 forint környéke)? Csak őszintén...6 éve vettem egy Nokia 6230i-t a T-Mobile-nál ugyancsak 60.000 forintért, és a mai napig használom (az elő- és hátlap kivételével minden gyári rajta). Tökéletesen működik, de lassan megérett a cserére...ezért akarok váltani. Úgy vélem, ha kiadok 60.000 forintot egy telefonra, és újabb 6 évig teszi a dolgát nálam, akkor már megérte az árát.
Köszi a válaszokat előre is!
u.i.: Tehát nem arra vagyok kíváncsi, hogy olyan emberek fikázzák az N8-at, akiknek más márkájú telefonjuk van. Nem érdekel az Android, sem a Bada, sem semmi egyéb rendszer! Nem vagyok kíváncsi a Samsung, LG, vagy akármilyen telefonfanokra! Nokia érdekel!ű
MOD: Annyit még, hogy amennyiben a Nokia oldaláról letöltött softverrel frissítem a telót, akkor ugrik a T-Mobile-os garancia?
-
stewe780
őstag
válasz
MC Pite #14319 üzenetére
Az 1 év garisok általában külföldi telók, és a bolt vállalja a gart. Ezeknél is megy a "hákolás" nélküli szoftfrissítés, de általában eltünteti a magyar nyelvet. A 2 év garisok, amihez a számlán kívül kapsz egy nokiás garpapírt, azokat közvetlenül a Nokiához tudod vinni ha gond van. Ott sem mindig 100-as a user kezelés, de a kis gsm-ekhez képest nagyságrendekkel jobb.
-
MC Pite
veterán
válasz
Gabócza #14318 üzenetére
Mél tuti; viszont naptárral és jegyzetekkel nemrégiben nem ment a szinkronizálás.
ha backupnak/online elérhetőként akarod 'csak' szinkronizálni, az ovi sync-el viszont frankón megy.
Bellével én várnék a hivatalos kiadásig, addig vadászhatod hogy mi miért nem megy vele...Más: Nokiából mindegy milyen garisat veszek? Ugye SE telefonból ha nem eredetileg itthonra készült verziók szerzek be (gsm boltokban jellemző) sw-t nem tudok rajta (hákolás nélkül) frissíteni. Nokiánál is van vmi ilyen; vagy ott egál? Ha nokiás garpapír van gondolom él a gyári 2 év - mert van ahol 1 évvel hirdetik...
-
Sziasztok, érdeklődnék, hogy google sync (e-mail, calendar, contacts) működik tökéletesen? Gondolkozom N8-on, de legutolsó Nokiámon a 6120c-on rossz tapasztalataim voltak a szinkronizálással. Egy ideig ment, aztán egyszer csak gondolt egyet és nem működött. Itt minden OK? Belle-el használnám.
Köszi...
-
Assdak
őstag
Belle-en megy már a skype, swype?
-
varga.balazs
aktív tag
2 óra alatt csak fel sikerült tenni az euro3-as 022.014-et
-
MC Pite
veterán
N8-at hol vennétek a partnerogsm-en kívűl?
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
varga.balazs #14312 üzenetére
az a baj, hogy ahol ki lehetne választani firmware update ablaknál, hogy mi a pc-je, ott nem jelenik meg semmi.az közben meglett. -
varga.balazs
aktív tag
válasz
peugeotmate #14311 üzenetére
végigpróbálgatom majd
nemsoká jelentkezek
-
peugeotmate
őstag
válasz
varga.balazs #14310 üzenetére
Sajnos nem tudom. Viszont olyanról tudok, hogy ha felrakod a legelső szériájú (talán svéd) szoftot, akkor onnan tudsz frissíteni simán. telefonodmárkájaprogramok.hu valamelyik fórumán olvastam erről. (Könnyen rá lehet keresni akár guglin keresztül.)
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
peugeotmate #14309 üzenetére
megpróbáljam feltenni, vagy kockázatos?
maximum, ha nem sikerül, akkor 24.1-es euro2-t megpróbálom, hátha van benne magyar.
-
peugeotmate
őstag
válasz
varga.balazs #14308 üzenetére
A 24.1-esek másik régióra szánt verziók, egyikben sincs magyar nyelv (tudtommal, főként az Arab-félsziget a célcsoport). Jó kérdés, hogy fel tudod-e rá rakni a 022.14-es EURO 3-mat.
Szerk.: Természetesen Anna.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
peugeotmate #14306 üzenetére
nem, 24.1-es. most az van rajta. akkor itt még nem jött ki a 24.1? 22-es is anna?
-
Just486
senior tag
válasz
varga.balazs #14305 üzenetére
Hát nem tudom. Volt 2- es a telefonomon, úgy emlékszem volt benne magyar nyelv. Ha mégsem, nem az én hibám.
-
peugeotmate
őstag
válasz
varga.balazs #14305 üzenetére
022.014-es verziók közt nézed?
-
Just486
senior tag
válasz
varga.balazs #14303 üzenetére
Semmi ilyesmi. Euro3 -mat leszeded, Phoenix -szel felflasheled, és kész is vagy. Az egész nem több 20 percnél (letöltéssel).
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
varga.balazs #14302 üzenetére
pc-t nem kell átírni?
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
peugeotmate #14301 üzenetére
Köszi
-
peugeotmate
őstag
válasz
varga.balazs #14300 üzenetére
Igen, van benne!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok