Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysuhi
tag
Van N8-ra letöltési sebességmérő program? Ami a wifit és a 3G-t is méri?
-
rento
őstag
válasz
MC Pite
üzenetére
nekem valahogy jobban bejön, mint a gyári, de ez ízlés kérdése. sávokat rendesen kezel, menetidő/km/érkezésidő, pc nélküli térkép hozzáadása/frissítése megoldott. tudod böngészni az útvonalat, nagyítani, húzogatni, stb. kijelzi a megengedett sebességet, és csipog ha átléped, poik is vannak hozzá. Utcahangokat talán nem mond, de ezen kívül ami nekem kell, az tényleg megtalálható benne.
-
MC Pite
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Jellmezően a simek 4-5évet bírnak stabilan. Van ami többet, de 3évente ingyen cseréli _hiba esetén_ a szolgáltatód.
-
peugeotmate
addikt
Ha a telefon egyszer csak elveszti a hálózatot, majd a SIM kártya újra behelyezését kéri (miközben semmi nem változott, ott csücsül a helyén), akkor ez a jelenség a SIM elöregedésére utal? Ha újra behelyezem a kártyát, akkor működik, viszont ma pár órán belül kétszer megismétlődött ez a hiba.
Tehát ebben az esetben igényeljek új kártyát, vagy a telefon hardverével (SIM foglalatával) lehet valami gubanc? -
semetka
őstag
Melyik a legjobb taskman progi?
Eddig Jbakot használtam, de nincs hozzá mostanában új verzió. -
Zamasun
aktív tag
Anna alá tudtok egy olyan egyszerű widgetet, ami ki-be kapcsolja a wifit? Csak rátapizok egyszer és legyen be-vagy kikapcsolva, mert most álladóan rákapcsolódik a hálózatra magától, idegesít.
-
SuNrisE010
tag
Kösz

Holnap meglesem remélem lesz még
-
törölt tag
válasz
SuNrisE010
üzenetére
Az Árkádban vettem, volt még nekik vagy 5 db. És 79.990 volt az ára.
-
törölt tag
Vettem a napokban egy gyönyörű bronz készüléket a MM-ban, Anna figyelt rajta gyárilag.
Meg kell mondjam, hogy nagyon tetszik, a telefonálás minősége kitűnő, a kijelző nagyon szép, a kamera brutális. A gyári fülessel illetve egy sennheiser cx 300 II-vel is döbbenetesen jól szól, mind a rádió, mind az mp3. Emellett masszív telefon, nem tepsi.
Az akksi nem olyan, hogy estig épphogy kihúzom vele, 2 napig elketyeg. Opera Mini-vel jó gyors a netezés is. Arról nem is beszélve, hogy több wifi-t talál itthon, mint a laptopom...

A 16 gb, a hdmi, usb on the go, gyors gps, pedig csak hab a tortán.
Egy furcsaságot vettem csak észre. Rádióadásoknál lassan frissül az rds infó. Van mikor megy egy zene, de még az előző van kiírva. Ez mindenkinél ilyen?!
-
b4zsi-
őstag
Most olvasom vissza a tesztet így 1 év után hihetetlen mennyire le van pontozva az N8.

-
MC Pite
veterán
Jobb a gyárinál??? (3.08ból az újabbik)
Sávok rendes kijelzése, utcahangos navi, menetidő/km/érkezésidő, pc nélküli térkép hozzáadása/frissítése, optimális útvonaltervezés (gyors és rövid mellé), weben megtervezhető és telefonra küldhető útvonal, kézzel áttekinthető/huzigálható/zoomolható útvonal, lekeveri szépen a zenét amig dumál, böszme nagy ikonok, kontaktokhoz menthető címek, automatikusan csipog kameráknál, kijelzi a megengedett sebességet, csak csipog túllépéskor nem pofáz állandóan, gazdag poik (pl sok hotel és kapásból hívni is tudom őket) stb?!
+ külföldön: http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-maps-suiteHa igen, felrakom.
Szerk: Úgy látom sok minden megvalósult benne, de nem túl esélyes hogy a gyárinál jobb... -
Zamasun
aktív tag
Melyik a legjobb navigációs szoftver n8 -ra ?
-
TooN
aktív tag
Igen én is kb erre jutottam. Azt hittem, hogy van remény, amikor megjelent a BETA verzió, de aztán semmi. Még az OVI-nak és a fejlesztőnek is írtam, akik rendre megígérték, hogy hát persze....
Mondanom sem kell, hogy ezzel pont kitörölhetem!
Ha ezt szignózom, akkor elméletileg menne a dolog?
Ezt hogyan tudom megtenni ha ettől menne?
Vagy valaki tud szignózni, szignóztatni egy file-t, és aztán elküldi nekem?
Tudom sokat akarok!
-
lizakd
tag
Ha felteszem phoenix-szel a legfrissebb kint lévő szoftot (euro3 dg 0599766 v25.7) utána elég az előzőleg elkészült teljes mentést visszatenni/állítani? Jelenleg v22 t-mobile van rajta! Kell esetleg az újrahúzás után telepíteni valami fontos progit? Gondolok itt pl a camera update-re!
-
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbiban tud valaki segíteni?
Már rég óta szívok a 2do nevű programmal és azt reméltem, hogy megoldódik, de nem engedi a file-t feltelepíteni.

-------------------------------------------------------
(#15048) TooN:Sziasztok!
Van valami tippetek, hogyan tudnék telepíteni egy "nem megbízható" forrásból származó .sis filet.
Ezt a hiba üzenetet kapom vissza folyamatosan a telefonomról. Már a 3. helyről szedem le a filet, de ugyan azt kapom vissza, hogy nem akarja, mert nem megbízható és ártalmas lehet.
Ilyenkor kellene szignóztatni? Vagy mi?
Please HELP!
Előre is köszi!

-
oggy71
tag
Na elérkezett a pillanat amikor a trénél kivonták a jó kis N8-at a forgalomból
!
Végülis nem mai gyerek már, meg jön az N9 nemsoká, aranyé.., nehogymá konkurencia legyen neki egy ilyen "régi fos"..
De nembaj, mi látjuk még a, hogyismondják az "ocsú közt a búzát"! -
U-dash
csendes tag
Sziasztok!
Van néhány gyárilag telepített "szemét", amit nem tudok letörölni a telefonról. Amiket a store-ból le lehetett tölteni, azokat sikerült, de amik nincsenek ott ( startlap tv, postr, ozone, movie teasers ) azok még mindig fent vannak.
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne ezektől a programoktól megszabadulni? Engem nagyon zavarnak.üdv
U-dash
-
Ufff
senior tag
válasz
bringasisti
üzenetére
E:/képek/kamera - ez a gyári beállítás. Ott kell lennie. Ezen belül ugye lesznek mappák dátum szerint, abban megint mappák, aztán ott lesz a kép is!
-
leviske
veterán
A Nokia a Pulse-al valamiféle foursquare ellenfelet akarna állítani? Nem volt nekik elég a facebook places bukása?
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a közösségi alkalmazást rendbe rázzák-e, vagy erre az 1-2 évre már hagyják a francba.
-
Szemi88
tag
Akksit mennyivel jobban eszi a Belle?
-
Assdak
őstag
http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/3431/
-
Szemi88
tag
Na szóval

Rento kolléga jóvoltából végre élvezhetem Belle-t

Dead mode-ban kellett flashelnem, és így fel tudtam rakni
Nagyon komooooooly a rndszer

-
Assdak
őstag
http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-maps-suite
-
Kasya
nagyúr
Az Anna 22-ről 25-re való frissítést nem ajánlom annak, akinek a "Hivás átirányítás" kisablakot eltüntette vmi moddal. Ez esetben a hívás funkció teljesen elérhetetlen lesz...
A többi mod-dal nem találtam semmi gubancot.
Lehet későn osztom meg a tapasztalatom, de csak most volt rá időm. -
sunsun2
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Konvertálni szeretnék VTS filet a telefonra . Milyen programot ajánlanátok, mert eddig amivel csináltam, azzal nem sikerült.
Előre is köszönöm! -
TaylorPro
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
DCIM

-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Van valami tippetek, hogyan tudnék telepíteni egy "nem megbízható" forrásból származó .sis filet.
Ezt a hiba üzenetet kapom vissza folyamatosan a telefonomról. Már a 3. helyről szedem le a filet, de ugyan azt kapom vissza, hogy nem akarja, mert nem megbízható és ártalmas lehet.
Ilyenkor kellene szignóztatni? Vagy mi?
Please HELP!
Előre is köszi!

-
bringasisti
őstag
Kész ideg vagyok ! A fényképeket az E memóriaegységbe rögzítem, a fényképek közt tökéltessen megjelenik, viszont ha a fájlkezelő felől keresem nem tudom hol van. Köszi.

-
lbence
aktív tag
Én ezt a Terkepek=>Bejelentkezes dolgot nem használtam még, csak megnéztem, hogy mi az. Nem azért használom a Foursquaret, hogy megosszam Fb-on, hogy hol vagyok, inkább csak saját magam szórakoztatására.
Ha jól emlékszem ezután a cikk után kezdtem el használni:
http://mobilarena.hu/teszt/csekkolj_be_avagy_mi_az_a_foursquare/mi_az_a_foursquare.html -
Sarlon
aktív tag
válasz
attisx
üzenetére
Ismét nagyon komoly lett, köszi!

Ui.: Ezeknek a felhasználását nem tervezed vmikor?

Bocsi hogy picit telhetetlen vagyok..
-
attisx
addikt
-
lbence
aktív tag
Van új Foursquare kliens, Belle kinézettel, hátha érdekel vkit. (még jó hogy megvettem kemény 200ft-ért a 4squick pro-t előző héten)
-
silentkiller
senior tag
Gyári Anna, kezdetek óta a BT csatlakozás után, állandóan kiiírja, hogy "engedélyezi automatikusan a kapcsolódást"? Még akkor is ha belépek egy mappába, után ki és be egy másikba (tehát minden egyes session-nél kiírja). Pedig a BT kapcsolat jogosult automatikus kapcsolódásra (+ kis lakat van mellette). Ez a probléma az Anna előtti időszakban nem jelentkezett...
Van esetleg ötletetek?
-
rento
őstag
válasz
deka10
üzenetére
dead módba flasheltem én is, a lényeg, hogy a telefon legyen kikapcsolva, ne legyen csatlakoztatva a géphez, és mikor elindítod a flashelést, akkor feldobja ezt az ablakot, amit linkeltél. nah ilyenkor kell ráduni a telefont a gépre, és rákattintani az ok gombra. a telefont nekem nem kellett bekapcsolni, egyből elkezdte a flashelést.
-
lbence
aktív tag
Két hete van meg, ha nagyon intenzíven használom (3-4óra netezés, folyamatos email szinkronizáció, mondjuk 1 órát futok és azt trackelem Endomondoval és közben zenét hallgatok, meg telefonálok 1 órát) akkor szoktam este már feltölteni, mert 20-30% már csak az akksi töltöttség.
-
semetka
őstag
Kipróbáltam a 3.08 as maps-ot de nekem van egy két dolog ami nem tetszik. Sztem az infó sáv nagyon nagy, a térképből sokat elvesz, és így űgy tűnik mintha valami kis kijelzőjű GPS lenne. A réginek jobban bejött az UI-ja.
-
Assdak
őstag
Még 1 kérdés ( tudomhogyutáltokmár ) . Ha esetleg kijön a hivatalos Belle, akkor ue a módszerrel navifirmről leszedem a hivatalos sw-t, flashelem vele a telefont, és onnantól kezdve újra tudom majd használni az ovi frissítést illetve az ota-t?
-
Assdak
őstag
Nah elkezdem lassan a flashelést. Mass memoryt bekapcsolt telefonnál lehet formázni? ( vagy shit+del mindenre? =) Illetve gyorsformázás Fat32-re alapbeállításokkal elegendő?
-
Zamasun
aktív tag
Gyárilag nincs sem folyamatos focus, sem 30 fps de ez orvosolható: csak fel kell tenni ezt a kis frissítést, ez hivatalos Nokia update és rögtön lesznek az előbb említett funkciók. Kamerája nagyon jó, véleményem szerint máig etalon a nagy látószögével, xenon vakuval stb.
-
kacsa7
őstag
válasz
zorzy4
üzenetére
Valóban kicsit élesen fogalmaztam, aminek nagyrészt az volt az oka, hogy éreztem némi "okoskodást", kárörvendést a kérdésedben.
Néhány kisebb hiba a béta státusznak köszönhető, de ezek közül gyakorlatilag nincs olyan, ami a mindennapi használatot gátolná, ellehetetlenítené. Ezekkel együtt is összességében egy fényévekkel gyorsabb, szebb, felhasználóbarátabb felületet kapunk. Egyébként a felvetődő problémák nagyobbik része arra vezethető vissza, h. nem olvasnak körültekintően a kedves fórumtársak.
A telefonnal kapcsolatos problémák 95%-át meg tudtam oldani önerőből, némi utána járással, utána olvasással, kezdve a mindenféle egyszerűbb problémáktól a flashelésig. Nem tartom magam zseninek, mégis némi időráfordítással elsőre sikerült tökéletesen flashelnem és a felmerülő problémákat megoldanom. Ehhez képest az itt levők 2/3-a arra képtelen h. egy belle-t felrakjon. Jönnek a jaaaj mi lesz a garanciával és a jaaj miért nem bírom felrakni típusú hozzászólások.
Isten ments hogy itt pálcát törjek egyesek feje felett, vagy ítélkezzek, de számomra ez mégis nonszensz.Ezzel kapcsolatban nem kérnék semmilyen biztos én vagyok a fasza gyerek és hasonló szintű hozzászólásokat, mivel lehetőségeimhez mérten próbáltam eddig is és ezután is segíteni a felmerülő kérdésekben.
-
rizso
veterán
válasz
Zamasun
üzenetére
Nagyon gondolkozok, hogy beruházok egy N8-ra - egyelőre páromnak -, aztán lehet, hogy nekem is megtetszik. Csak a mostani telómmal (Sensation) is az a legnagyobb bajom, hogy nem bírja egy napig sem. Reggel leveszem a töltőről, használom rendesen, akkor estére már le is merül...
Kamera jelenleg hogy áll? Gyárilag van 30fps+folyamatos AF, vagy még mindig különböző camera modokat kell használni?
-
zorzy4
addikt
válasz
kacsa7
üzenetére
Bocs én nem neveztem senkit idiótának, és nem ilyen stílusban kommunikáltam. Csak látom, hogy mindenki panaszkodik, hogy ez nem megy, meg az nem megy, és néha úgy tűnik sokan azért rakják fel, hogy vagánykodjanak, hogy nekik már a belle van fen. De nem vitatkozni akarok, csak kérdeztem. Vegyél vissza a stílusból! Csak kicsi úgy tűnik mint amikor kamerával felvet mozifilmeket töltenek le, hogy elmondassák ők már látták, pedig ki sem jött a dvd. Ez az én véleményem és senki nem akarok megsérteni vagy "belle" szólni a dolgába.
-
válasz
deka10
üzenetére
Hat, az en fonixem csak annyit ir, hogy vegyem ki az akkut, huzzam ki az USB-t, dugjam be az akkut, dugjam be a kabelt es kapcsoljam be a telefont

Namarmost az akkut kivenni nem praktikus, az USB-n toltodo telefonok azonnal felelednek a kabel bedugasakor, ugyhogy nem nagy a kaland N8-nal

-
válasz
deka10
üzenetére
Nem kell nyomkodni a gombot, csak kikapcsolni a telefont es radugni az USB-t...
Ha a Windows nem ismerne fel idoben az USB boot ROM-ot (-> a telefon bebootol az USB toltodes allapotba), akkor meg ki kell huzni, es amikor kikapcsolt, ujraprobalni.Felteve, hogy a driverek rendben vannak.
-
rizso
veterán
Sziasztok!
Mennyit bír kb. az N8 akksija, mondjuk olyan napi 3-4 óra wifis netezéssel, pár perc hívással, egy kis fotózással? Meg mik is a jellegzetes "N8 hibák"? Ja, és láttam a "Belle"-t. N8-ra jön valamikor?

-
-
deka10
senior tag
Amiért én is várom a hivatalost a nagyobb naptár és az időjárás widget, ha jól tudom ez még nem megoldott a jelenlegi belléken.
-
semetka
őstag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Tudom, hogy javított, de azt hittem csak annyi hogy GPS-t megcsináltad és ennyi.

Nem baj, úgyis törlöm a főképernyőről melyik nem kell, csak meglepett h több minden van.
Egyébként én amit legjobban hiányolok az az hogy sztem kevés a webeszköz. A véglegesben is ennyi lesz szted? -
semetka
őstag
Asszem kipróbálom a 3.08-as Maps-ot, de előtte egy flash, hogy a GPS is működjön.

Mielőtt felteszem letöröljem a régi Mapsot vagy csak simán install? -
Assdak
őstag
Egyszer megcsinálom a flashelést, csinálok egy step-by step how to-t.
-
Szemi88
tag
Belle telepítésekor a következő hiba jelentkezett:
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F141 - Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
Van valami ötletetek?
Üdv: Szemi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!

nem is kell