- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kvazár
őstag
válasz
Lord Zero #6373 üzenetére
Igazából írták, a csodát a PR 3.0-mal akarják bevezetni. Az meg még nagyon odébb van!
A bubis dologra visszatérve. Ha hosszan nyomva tartjátok a kijelző egy üres pontján egy ujjatokat, akkor előjön egy olyan választási lehetőség, ahol a háttérképeket szabhatjátok testre. Igaz olyat, hogy sajátot tegyél be háttérnek nem találtam, de nekem a sima fekete is pont megfelel.
-
joey04
titán
válasz
Lord Zero #6318 üzenetére
Szerintem egyébként olyan apró dolgok belefértek volna, mint pl a tabos böngésző. nem az egész böngésző megújítása, az később jön, tudok róla. mondjuk erről is van véleményem, de nem akarok vitát, meg megkapni, hogy negatív vagyok. pl az egyik konkurens oldalon hasonlították az n8 (egyébként szerintem is szép) kijelzőjét a cbd kijelzőhöz. nagyon ígéretes, kár, hogy csak n8 volt még a kezemben. de azt sem mertem belinkelni, mert ugye ott meg azt írják, hogy szebb, mint az n8 féle sima amoled.
-
Lord Zero
addikt
-
joey04
titán
válasz
Lord Zero #5764 üzenetére
Természetesen én döntenék, de mivel neki van tapasztalata a készülékkel, a konkrét kérdésekkel (ha lennének) hozzá fordulnék. Nem azt kérdezném, hogy szerinted melyik jobb, azt majd én eldöntöm (dönteném) a tőle kapott válaszok alapján. Egyébként jelenleg itt csak neki van viszonylag tartós használat alatt szerzett tapasztalat, értem ezalatt a nem kipróbálós, és nem "párórát" nyomkodom tapasztalatokat.
-
jacis
nagyúr
válasz
Lord Zero #5707 üzenetére
Szia. Mindenben igazad van. Ezek teljesen jól használható funkció a telefonnak. Az iphone mellett nagyon hozzászoktam a kényelmes netezéshez. Ez és minden a nettel kapcsolatos funkció a telefonban (N8) számomra kevés. Így remélem megérted, hogy nem azért volt most egy gyors készülékváltásom, mert annyira tele vagyok, meg divatból vásárlok, hanem azért, mert hosszú távra kerestem telefont a most már számomra is letisztult igényeimnek.
-
jacis
nagyúr
válasz
Lord Zero #5672 üzenetére
Szia. Van néhány jó meglátásod, de van amivel nem értek egyet. Amikor nyáron nézegettem a youtube-os videókat róla ill. olvasgattam a specifikációt akkor úgy èreztem, hogy tényleg ez a telefon kell nekem. (igazad van sajnos hangot adtam ennek) Amikor viszont megvettem rájöttem, hogy van néhány olyan funkció benne ami pont a mindennapokban szükséges lenne számomra. Így el döntöttem, hogy amíg van ára addig meg is válok tőle. Azért mert ez Neked vagy másnak nem tetszik azért nem fogok egy olyan telefont használni ami napi szinten problémákat okoz. Eleve ott hibázik a történet, hogy megveszem 100eFt-èrt a telefont és van benne jónéhány olyan funkció ami majd csak a lassan már misztikussá váló frissítésekkel fog csak majd megérkezni. (állítòlag)
Egy szó mint száz az N8-ban csalódtam és örülök, hogy megszabadúltam tőle. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Lord Zero #4000 üzenetére
hopsz ezt a reagálásod nem vettem észre
Én nem hiszek ebbe a túl melegedéses elhalálozásban, hacsak nem a túl melegedés egyszer valamit tönkre vág benne és utána az miatt lesz instabil.
Nem olyan a fagyás jelensége mint amit túl melegedés okoz, márpedig azért mert volt hogy kb 1 óráig folyamatosan játszottam rajta és semmi gond nem volt, plusz volt egy olyan eset hogy még az aksit is töltöttem közbe, szóval az egész készülék felmelegedett, és hiba nem volt. Másnap meg a fém-hideg készüléken elindítva a játékot pár perc alatt használhatatlanná vált.
T-mobile szerviznek fogalma nincs semmiről, még az egyik srác kérte is hogy számoljak be minden jelenségről, hogy tanuljanak belőle, mert még nekik is új ez a telefon.
Egyébként 27-én vittem be, azóta nem szóltak, jövő hét vége fele majd bemegyek ha nem hívnak. -
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #4009 üzenetére
levvvi10 - revidiálom az előbbi hozzászólásomat: vannak olyan mp3 fileok, melyek tag-jébe winamppal nem tudsz borítót integrálni (ejtsd: magát az mp3-at átírni).
ezért találták ki ezt a remek kis programot: mp3taga programmal megnyitsz egy albumot, kijelölöd a benne leledző összes számot -> jobbklikk -> extended tags -> a felpattanó ablakban a cover felületén add cover -> képet megadod -> OK.
megkérdi majd, h feloldhatja-e az mp3 fileok read-only módját, nyilván igen, és az összes számhoz hozzárendeli a borítót (pontosabban nem csupán hozzárendeli, beléjük integrálja, módosítja a taget, ez a lényege)ezek után akár sima storage módban copy-paste a telefonra, akár Ovi Suite transzport, ott lesznek a borítók (miután felmentek a számok -> zenetár frissítése, és voilá).
kipróbáltam, az összes eddigi arctalan albumom ott virít, színpompásan, ahogy kell...
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #2352 üzenetére
készítettem egy videót, mert ha csak leírom, h a péhá nem fagy ki, és sokkal gyorsabb, az olyan száraz : )
szóval ez a browser vs prohardver.hu próbája, és meglepő volt az N8 után...012.003 soft (az N8-nál 002-re emlékszem, bár fogalmam sincs, h valóban jelent-e ez bármit is)
-
Anulu79
addikt
-
válasz
Lord Zero #2229 üzenetére
Így van, nem lesz benne magyar bevitel se.
Galahed: Custom FW-t hiába vadászol rá, viszont eredeti EURO3-ast telepíthetsz házilag (ha a garancia miatt nem parázol különösebben).
"jah, azt hittem ebbol is van international verzio, 82ezer nyelvvel...
"
Üdv az őskorban, ez nem az a platform. Meglepő, hogy nem fér bele minden lokalizáció a flashbe, pedig elég sok van belőle. Vajon ázsiai karaktereket meg tud jeleníteni, vagy az az ázsiai régió kiváltsága? Sajnos jogos a(z egyébként) költői kérdésem. -
Galahed
senior tag
-
Galahed
senior tag
válasz
Lord Zero #2144 üzenetére
Sajna ugyanugy megall 3G vel is....(wifi kikapcsolva)
A franc se tudja... a joval nagyobb index meg siman bejon. (2.45MB a jelenlegi kezdolap) Valami olyan kod lehet ami nem tetszik neki. (nem a flash, mivel azt kikapcsolva is megall 745KB korul, akkor er oda az ominozus helyhez (kodhoz).
Eddig nem allt vissza alapallapotba, pedig vagy 5x kiakasztottam ily modon.
-
jacis
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #2122 üzenetére
ja, maga a hibajelenség: wlan bekapcs mellett, böngésző vagy ovi kvázi menetrendszerűen akasztotta ki a rendszert (a boltban demonstrálni akartam a kiállított darabon is, amit eddig állítólag mindenki probléma nélkül nyomkodott - sikerült!), olykor webes alkalmazások nélkül is (tehát már magában csak a wlan keresés mellett is időnként jeges lett)
esetleg a jelenlegi N8 tulajok próbálják már ki - wifi + beépített browser hogyan él együtt (és minimum egy prohardver.hu gazdagságú oldalt indítsatok).
meg egyáltalán, a wlan (és minded őt használó alkalmazás, akár store, akár maps) nem baszakodik-e (ennél kerekperecebben retorikát nem tudok)ha mindenkinél minden nagyon szép és tökéletes, akkor az enyém volt a gyenge egyed -
ez azért jó hír, mert így felszámoltam a statisztikai hibarést, ergo minden jelen és leendő N8 tulaj mentesül alóla (remélem) -
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #2090 üzenetére
pffff... egy friss (ötperces) update:
akku merülőben, magától energiatakarékos módra vált, majd kifekszik. nem érzékel, nem reagál (wlan aktív volt, de semmilyen app nem futott, egy darab sem).
újraindítás (on/off gomb, 8mp)
homescreen: gyári állapot. összes beállításom, widgetem, hivatkozásom, témám: stornó. minden olyan, mint mikor a dobozból kivettem - úgy, ahogy a symbian istene megteremtette.
ezt másodjára csinálja. -
Nokiahivő
csendes tag
válasz
Lord Zero #1972 üzenetére
Már nem fagy. Ax elso napokban sokat piszkáltam ettol neha kiakadt. Jo telefon az eddigi legjobb Nokia, összehasonlítási alapom nincs mert a V 200 Samsung ota csak Nokia telefonom van. Megjegyzem az N 900-at másnap visszavittem a boltba mert olyan szar szoftveresen hogy nem tudtam használni.
-
jacis
nagyúr
válasz
Lord Zero #1902 üzenetére
Szia,
Ma írtam levelet nekik, hogy mi a pálya?!
Erre írja a csávó, hogy ne haragudjak, de megcsúszott a beszállítójuk és pénteken max. hétfőn lesz csak belőle valami.
Erre egy kicsit felszívtam magamat (mert ha már felrakja a paraszt 150eFt-ért legalább adjon már egy korrekt infó hogy mikor adhatom oda a pénzem azért a vacakért) és megírtam neki, hogy ha pénteken nem tudom átvenni akkor automatikusan törölheti is a rendelésemet mivel már 120 körűl mozog a teló ára és inkább megveszem ott ahol nem kell várni ill. kidobni plusz 30eFt-ot érte.
Zárojelben megjegyeztem neki, hogy pénteken újra érdeklődőm.
Erre már nem válaszólt a barátunk.
Sztem amúgy nem lesz meg pénteken sem. -
-
joey04
titán
válasz
Lord Zero #1784 üzenetére
akkor levonjuk jeoy-tól is azt a lelkes +1-et
nem kell1786:
így van. Én megértem a Nokiát, hogy pl nem állt be az android használók táborába, számomra inkább az a furcsa, hogy amikor valaki beírja, hogy androiddal jobb lenne, az le van hurrogva, pedig így van jelenleg. a többség ízlése most arra húz, tehát a valóban jobb lenne (ugye a symbian piacvezetése megtévesztő dolog, ez olvasható egy másik topikban idézett részben), na meg azokat, akik nem vesznek csak addig mást, amig a symbian gyengélkedik, mert nokia megszállottak, és bármit csinál a cég, azt kimagyarázzák, hogy úgy jó, lásd pl az UI kérdése, amit már maga a Nokia is elismert, hogy bizony át kell alakítania. Amíg ez nem történik meg, addig azt hallgathatjuk, hogy jó ez így, sőt ez előny, aztán ha esetleg kap egy modern, jól használható, kényelmes felületet, akkor meg jönnek majd az én megmondtam dumák. Azok akik meg korábban kiálltak mellette hangoztathatják, hogy megérte, holott nem. Vett volna egy droidot, aztán akkor, amikor eljön az idő, cserél. nem kell x ideig egy toldozott foldozott, kényelmetlen rendszerrel élnie. persze kivétel akad, van akinek ez jó, és fújjog (remélhetőleg) az új symbian láttán majd. nem róluk van szó. hiszen akik azt írják, hogy megérte kivárni, mert az új már valóban jó, azoknak nem hiszem el, hogy tetszett a régi/mostani...
-
válasz
Lord Zero #1784 üzenetére
Nem baromság, mert tényleg most ugrál a legtöbb gyártó együtt (ld. kínaiak). De ezzel párhuzamosan arra akarunk rávilágítani, hogy a "nagy" gyártók (= aki számít) már mozdultak együtt korábban nem egy soron (változó sikerrel), így ha most emiatt a gyártók feláldozzák egyediségüket és szabad akaratukat a Google oltárán (ami mellesleg tényleg baromság), akkor vagy már egyszer hoztak ilyen áldozatot a régi rendszerekkel, vagy soha nem is volt ilyen érték, csak az aktuális rajongók/ellenrajongók magyarázzák be. Mint mondjuk a retro/nosztalgia.
Én részemről az apatikus álláspontot választom.
-
attisx
addikt
válasz
Lord Zero #1546 üzenetére
Dicséretes... Bár ez a fajta homescreen lapozás már eleve az alap koncepció része kellett volna, hogy legyen. Már csak azért is, hogy a károgóknak eggyel kevesebb ürügyet szolgáltassanak...
Na mindegy. Lényeg, hogy megcsinálták. Most már csak a panoráma háttérkép hiányzik (hadd vakuljon a paraszt...
)
-
válasz
Lord Zero #1521 üzenetére
Ezt nem mondom meg. És azért is kapkodtam ennyire, mert ez nem megismételhető lehetőség volt, nekem nincsenek ilyen telefonjaim, úgyhogy élőben nem tudom perpill reprodukálni
De ha kell a program szívesen elküldöm
Sarlon: Nem jól látod. Ha harmadik ujj is lenne, akkor egyrészt egy zöld kört kéne látnod (így írtam
), másrészt valamelyik korábbi érintés ilyenkor eltűnik. Azt most nem mondom meg fejből, hogy látszik-e ez igazán a videóban.
Quasi_modo: Várhatsz, egyszerű a képlet: nem fog elkészülni ilyen app.
Senki nem fog a lehetetlennel szembeszállni. (És nem romantizálok.) -
válasz
Lord Zero #1427 üzenetére
Abban az esetben hasznos feature, ha az alkalmazas lementene az allapotat halal elott, de ez nem trivialis, ha a rendszer elobb lo, aztan se kerdez. Pl. Elkuldod hatra a bongeszot egy hosszu hozzaszolas irasa kozben, es mire visszavaltanal, az elparolgott... Nehez ezt igazan jol megoldani. Igazi processz hibernaciot nem lattam meg sehol se.
Egyebkent valoszinuleg ezert van az, hogy az S60 alkalmazasok tobbsege azonnal ervenybe leptet minden valtoztatast - egyreszt ez az eloiras, masreszt nincs olyan jelzes a rendszer felol, hogy "itt egy celtabla, fogd es fuss, barmikor lelohetlek".
-
válasz
Lord Zero #1424 üzenetére
Ha elfogy a RAM, a Symbian definíció szerint elkezdi ritkítani a futó alkalmazásokat, akár azt is, ami előtérben van (a felhasználó nagy örömére, szerencsére csak ritkán jut el ide). De ez ellen védekezhet a program, ha azt mondja magáról, hogy "én egy rendszerfolyamat vagyok, hagyj békén" - valószínűleg ezt csinálja az Ovi Maps is, a többit már nem tudom
A processzgyilkolás úgy emlékszem pusztán orosz rulett jellegű.
-
válasz
Lord Zero #1419 üzenetére
Azért azt is vedd számításba, hogy a júzer nem feltétlen tartja számon azt, hogy hány alkalmazást tart nyitva éppen, csak teszi a dolgát. Mondjuk ez különösen 3rd Ed. FP1 előtt volt necc, amikor még nem jelezte az ikonoknál, hogy fut az app.
Az i4 köszöni szépen, ugyanolyan sebes mint szűz állapotban.
-
válasz
Lord Zero #1416 üzenetére
Ja, ez így egész baráti (nálam az i4-en 40 MB RAM szabad most 18 nyitott alkalmazás mellett, 512-ből), jobb kérdés az igazából, hogy egyrészt milyen a sebesség (tárgyaltuk), illetve mit csinál a rendszer, ha ráindít a júzer egy 3D-s játékot, ami 60 MB RAM-ot szeretne például.
-
válasz
Lord Zero #1409 üzenetére
Jólvanna, csak jól esett. Nem szeretem a romantizálást.
Egyébként nekem sose volt fontos az SD slot, sőt. 8 GB belső flash, ami nem FAT32, és én már happy vagyok (most 32-vel meg végképp).
Azért arra kíváncsi lennék, ennyi nyitott alkalmazással milyen gyors.
Főleg a böngésző, amiről tudom, hogy nem szabad beszélni, mert úgyis cserélik -
Gabor113
tag
válasz
Lord Zero #657 üzenetére
Igen tényleg furcsa egy kissé
Egyébként általános benyomásom nekem a kvöetkező volt. (még olvasás előtt linkeltem ide)
A mobilarénás teszt (a szó lehető legjobb értelmében geek-teszt ((ahogy mi is azok vagyunk
)) tényleg ne kössön bele senki ) rendkívül részletes mindent kielemző volt. Ez a linkelt pedig inkább egy teljesen átlag-user benyomásait próbálta leírni, (aki nem feltétlenül elemez ki mindent részletesen) azokét akik nem geek-ek "csak" egy high-end készüléket szeretnének jobb funkciók miatt vagy mert a benyomásuk alapján egyszerűen bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest