- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Ha a folyamatot vegignezed, akkor latszik a szandek... Persze, a Microsoft le akar vegleg szamolni a Symbian-nal velemenyem szerint, mert amig van ra olyan alkalmazas, ami a sajat OS-sel arult telefonjaikon, addig sok Symbian-os nem fog valtani. Igy viszont le lehet epiteni ezeket a rendszereket... En akkor sem fogok valtani, csak ha megpusztul az N8-asom
. Egy ilyen jo telefont nem fogok csak azert kidobni, mert a Microsoft sz*patja a jonepet...
-
Francia91
veterán
Igy mar ertheto a teljes folyamat:
1. A Microsoft felvasarolja a Skype-ot /2013. marcius/ - Be is lett vezetve, hogy kizarolag a Skype klienssel lehet majd hasznalni, igy elzartak annak a lehetoseget, hogy legyen alternativ alkalmazas erre
2. A Microsoft felvasarolja a Nokia-t /2014. marcius - aprilis/
3. Megszunnek a Symbian-os szolgaltatasok /idojaras, terkepfrissitesek, internet radio/
4. Megszunik a Skype a nem Android es nem WinFOS rendszeru telefonokra, ezzel meg jobban elkaszalva a Symbian-t....Tegyuk hozza, hogy szerintem mind a mai napig egy nagyon jol hasznalhato rendszer, raadasul tud olyan dolgokat, amiket az Android es Winfos nem... Khhhmm.... /FM transmitter, kikapcsolt allapotban mukodo ebreszto.../
Nekem mind a mai napig megfelel pl az N8 teljesitmenye, sot még az N82-esemet is hasznalom. Nem igenylek 2 meg 4 magos hardvert, meg 2 GB RAM-ot....
Eddig sem csiptem a Microsoft-ot, de ezzel a Skype temaval veglegesen elasta magat elottem... -
Elims
veterán
Tudom,én sem komolyan írtam. :-)
Ha megbízható az eladó akkor nem lenne gond a nem oem dolgokkal.Nyugodtan megveheted.
Bár a ház az kérdéses,de ha azt írja,hogy gyári és nem kínai az eladó akkor szinte biztos,hogy azt fog adni. Amit kérsz.
Most,március 6-án rendeltem egy samsung u600 hátlapot,gyárit kerestem,angol volt az eladó,tökéletes gyárit küldött és mindez egy hétbe került.
Ugyanakkor rendeltem egy szalagkábelt szintén u600-hoz,kínából -természetesen- utángyártottat,de azzal sem volt gond.Mondjuk a hátlapot már nem vállaltam volna onnan be,szenvedhettem volna a 2perces felrakással legalább 1/2órát és még akkor sem lett volna tökéletes.
Szerintem nyugodtan vedd meg.Kampó: Ne add meg neki!!
Az legyen a válaszod,hogy "Bocs,de ezt csak személyesen. Garantáltan eredeti nokia." -
janek69
senior tag
Hát pedig hidd el,hogy napi szinten emailezek hol wifin,hol mobilneten.Napi 10-15 sms-t kapok,mert van email értesítő,a kamerát minden nap 1x 2x használom,napi 5-10 hívás mindig meg van. Netet minioperával használom,ez nem napi szintű.Mindenféle vacak progit kipróbálok,de aktív widgeteket nem használok, az órán kívül.Minden programnál ügyelek,hogy háttérben ne fusson. Ha olyan kilövöm.Persze program fagyott már meg rajta,de úgy,hogy semmi szart nem futtatok,csak a telefon dolgai mennek még soha.Ja és a háttérben megy a Theft-aware lopásgátló folyamatosan.Több progi volt már ami szívatott, pl. belle extrabuttons,battery monitor,... ezek csináltak már olyat,hogy szívták az aksit ezért a battery monitor widgetként kilőve nálam és a síma extrabuttons van fent. Ezek az előbbiek nem a symbian hibái.
-
-
-
-
attisx
addikt
-
janek69
senior tag
-
ZooLee
senior tag
A szivargyujtorol nincs mit mondani. Mukodik vagy nem...valoszinuleg igen, tehat a kocsiba jo lesz
Már hogyne lenne mit mondani! A mai készülékek akkora áramot vesznek fel működés közben, hogy sok utángyártott töltő egyszerűen nem képes kiszolgálni megfelelően, vagyis hiába rakod fel töltőre a készüléket, ha megy a navi, nemhogy töltődni nem fog, de folyamatosan - bár lassabban - merülni fog a telefon. És ez sajnos már csak akkor derül ki, ha megvetted.Érdemes utánajárni, mekkora áramot tud leadni a gyári autós töltő, és csak akkor megvenni az utángyártottat, ha ezt az értéket megközelíti.
Z.
-
janek69
senior tag
Természetesen. Fórumokon és webshopokban már olvastam róla,ott jókat írnak,de majd meglátom.
laci laci: Gondolom az is külső aksi amivel töltöd,mert a telóba nem fér bele akkora.Nekem ez azért tetszett meg,mert nincs külön kábel külön kütyü,így kicsit védve is lesz. Nem napi használatra fogom így hordani,de kirándulásnál túránál jól jöhet,na meg a táskában tartaléknak.
-
Nick no.1
aktív tag
"Böngésző alapértelmezett keresőt nem enged beállítani, mert "nem áll rendelkezésre a régióban" - egy országban se"...
ezt ted fel ,s utána jó lesz -
stewe780
őstag
"Én nagyon szeretem azt, amit a Symbi tud. FM transmit., akksi idő, kamera stb.,"
Ezekből pont, hogy egyiket sem a symbian tudja.
Ettől függetlenül én is ezeket a jellemzőket nézem vásárlás előtt, pont ezért nem fogok az op rendszer miatt dönteni a köv telómnál sem. Ha bárki szebb képet állít elő mint az N8-am 100kHUF-ért, abba benevezek.busman: rebootot neki!
-
deka10
senior tag
Ezt én is furcsáltam még korábban tapasztaltam hogy valamelyik bellén működött valamelyiken nem a gyárin nem működik a mentésből visszahozott neveknek valamiért nincs hangutasítás (hangminta) hozzárendelve, eddig egy megoldást találtam rá megnyitod szerkesztésre és vissza lépsz ilyenkor az adott személynél megjelenik a hangminta ha esetleg tud valaki egyszerűbbet akkor ne tartsa magába
-
rento
őstag
igen, ez az új nokia tune csengőhang, ami elnyerte a díjat. mikor felraktam a bellet, akkor ugye ez az alapértelmezett csengőhang. elfelejtettem átállítani, csörgött a telefon, az hagyjuk, hogy megijedtem, mikor megszólalt, de olyan égő is volt, próbáltam minél előbb felvenni a telefont.
-
Just486
senior tag
Nem szűnik meg, csak a webes hozzáférés. Mert most úgy van, hogy ami névjegyet feltöltöttél, azt az ovi.com -on meg tudod nézni, és tudsz ott hozzáadni meg módosítgatni. Január 24 -től ez a része nem fog működni. A feltöltött névjegyeket csak másik telóról tudod letölteni, megnézni és módosítani.
-
TaylorPro
addikt
Így van. Ráadásul ez nem feltételezi a magyar garit, csak az EU garit. Eu gari itt meg csak számlával él. Sok embert így vernek át hogy nézd, a honlapon is garis. Közben hamisított gari levéllel adják a külföldi telót. Ami például olasz Tmobile függetlenítve. Nekem ilyet akartak eladni magyar garinak álcázva.
-
lbence
aktív tag
Én ezt a Terkepek=>Bejelentkezes dolgot nem használtam még, csak megnéztem, hogy mi az. Nem azért használom a Foursquaret, hogy megosszam Fb-on, hogy hol vagyok, inkább csak saját magam szórakoztatására.
Ha jól emlékszem ezután a cikk után kezdtem el használni:
http://mobilarena.hu/teszt/csekkolj_be_avagy_mi_az_a_foursquare/mi_az_a_foursquare.html -
Köszi, de pont ez alapján állítottam be.
Mondom, a baj az, hogy egyrészt nem ad hangot (pedig be van állítva mail-jelző hang), másrészt nem mindig törli a postafiókból (csak a telefonról), harmadrészt állandóan fent van a neten (először nincs, az első frissítés alkalmával fellép arra, ami épp' elérhető, de miután frissített, nem kapcsol szét - és szívja az akksit rendesen.
-
-
b4zsi-
őstag
Az oldalak betöltése gyorsabb lett? Még a tesztben írták, hogy a böngészés nem túl gyors aminek nem hardveres oka van hanem a szoftver optimalizáltság hiánya. Azóta sikerült a frissítéssel valamit javítani?
Nagyon szép telefon és minden funkciója megfelelő az App mennyisége nem érdekel. Játékon kívül mindenre kellene. (Telefonálás,SMS,Böngészés,Zene,Film,FotózásMennyire ideális választás?
-
stewe780
őstag
Mert mi van a Wifi-vel?
Más:
Van itt egy játék:
http://www.nokiavnn.com/2011/09/vehicle-traffic-10-symbian3-signed.html
A letöltött rar 2 file-t tartalmaz. Az egyik végén, hogy SI a másik végén nincs SI. Kicsit túrtam a netet, az SI az a Smart Installer rövidítése. Tehát aminek a végén ott, hogy SI az Smart Installeres. A másik meg nem az. Azt nem tudom, hogy az milyen installerrel rendelkezik, gondolom, ha nem smart akkor valami butainstalleres. Csak annyit kérdeznék, hogy nekem melyiket kell elindítanom, ha fel a karom telepíteni?
-
-
-
-
-
Akkor én most teljesen összezavarodtam. Vegyük át újra...
Veszek egy Nokia N8-at a T-Mobile-nál. T-Mobile-os szoftver lesz rajta, a telefon (természetesen) T-Mobile függő lesz. Namármost, nekem nem tetszik a T-Mobile-s szoftver, ezért fogom a Phoenix-et, és ráteszem a legújabb gyári nokiás szoftvert. Az olvasottak alapján ez a bootloadert nem bántja, tehát a telefon ugyanúgy T-Mobile-s kártyákat fog csak elfogadni.
Eddig jól gondolom?Kérdésem, hogy amennyiben a T-Mobile-os garanciát akarom érvényesíteni, akkor célszerű visszatenni rá ugyebár a T-Mobile-s szoftvert. Elgondolásom szerint ez úgy működik, hogy az OVI Suite megnézi a bootloadert, és ez alapján letölti a legfrissebb T-Mobile-os szoftvert, majd rátölti a telefonra.
Ha rosszul gondolom, akkor mit gondolok rosszul?
Engem az érdekel, hogy ne a T-Mobile-os szoftver legyen a telefonon, de a garancia se vesszen el, valamint ne kelljen emiatt Nokia szervizbe futkosnom. Ez megoldható?
-
-igu-
veterán
"ez nem bug, ez feature" ha jól emlékszem csak egy viccesen cinikus beírás akart lenni anno.
Részemről is. A lényeg az, hogy a Nokia egy idő után nem volt hajlandó cserélni a kijelzőt.
Egyébként az N8 megvásárlásáról még mindig nem mondtam le, de mivel erősen közeleg az N9, ezért várok még. Úgy hiszem, hogy sajnos annak az ára fölötte lesz az általam felállított lélektani határnak, amit egy telefonra hajlandó vagyok szánni. Ha úgy lesz, akkor csak az N8 jöhet szóba. Nem titkolom: szeretném, ha jókat olvashatnék róla. -
-
CS_D
senior tag
HDR Camerával vagy CameraPlus-sal mi a gond?
Számítógépen kell utána szépen összerakni. Ne a 680 MHz-es procit fárasszátok a képek összerakásával, mert közel sem fog olyan jól teljesíteni, mintha gépen tennéd össze.
Itt van leírás Photoshophoz: (nem mai, mert CS3-hoz van, de azért csomó része örökérvényű)
How to create HDR imagesÉn a Photomatrixot használom.
Tipp 1: mindenképp állványról kell ellőni a 3 (vagy 5) képet, hogy ne kelljen igazítani a képeket, és ne legyen szellemképes.
Tipp 2: állványról is 2 másodperces késleltetéssel ajánlom ellőni az első képet, mert a kamera gomb lenyomása meglöki a fényképezőt. (HDR Camera progi tud ilyet)
-
-igu-
veterán
Nem idézem vissza az egészet, de rengeteg (komolyan rengeteg - több ezer) olyan hozzászólást olvastam itt, ebben a topikban, hogy ez nem működik, az nem működik, nem kapcsol be, szervizbe megyek, várom a frissítést, majd az Anna, majd a Belle...
Abból, amit itt olvastam, nem jött le jó kép a készülék szoftveres oldaláról.
Ha nem hiszel nekem, olvasd végig te is a topikot - elég a megjelenés dátumától (mert az előttről is vannak kommentek bőven, iphone-os trollkodás, stb...).
Ha én látom rosszul a dolgot, akkor ez azért van, mert az itteni hozzászólások alapján ítéltem. Telefonvásárlás előtt, szerintem az adott készülék mobilarena-s fóruma jó kiindulási pont. Engem speciel elriasztott.Öcsém, Neked aztán nagyon ide kellett írni emiatt.
Ha lehet, kultúráltan beszélgessünk már.
Ha nem megy, inkább ignoráld a hozzászólásaimat. -
Sarlon
aktív tag
Sikerült beállítani, letöltöttem külön hozzá, a beállítást tényleg nem engedi megnyitni, de csak azután, miután feltettem a magyar nyelvet.. Na mindegy, most már nem is kell állítgatni semmit, meg kell szokni, de jónak tűnik, nekem tetszik. És ha nem akarsz swypeolni, csak simán nyomkodod a billt, ahogy eddig.
Nem kell ki- bekapcsolgatni, picit módosít a szövegbeviteli részen, de megvan mindennek a helye. -
felkínálja a Yahoo! Mail opciót, ott is próbáltam de hiába...
Vigyem vissza ahol vettem?
Ott a mail addressnél az én fiókomat kell megadni, vagy pedig a mail.yahoo.com-ot ???
Azt írja, service temporarily unavailable. Try again later.
Közben meg semmi baja a yahoo mailnek, mert a PCről elérhő...Üdv,
Vik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest