Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Mivel úgy vettem h nincs gar meg doboz sem. Nincs.
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Oké majd ránézek. Akkor mi van ha nincs papír egy másik N8-hoz, de a gép szerint garis, megcsinálják? Külföldi N8-as csak behozták ide. svájci gyári független.
-
peugeotmate
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Szerintem nem kell aggódni, mivel ez több mint fél éves vásárlás, nagy valószínűséggel rendezve van a számlájuk a Nokiával. (Ahhoz nem értek illetve nem tudom, hogy náluk ki kinek és mikor fizetett.) Illetve az IMEI száma a telónak regisztrálva kell hogy legyen a Nokia rendszerében. Nézd meg a honlapjukon, hogy érvényes-e a gari!
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Tehát photo hall ide vagy oda ezzel megyek be a nokiához, hogy hé nem rezeg a vas csináááád meg. ?b4zsi-! Gyári böngésző felejtős. Mini meg mindig gyors.
-
b4zsi-
őstag
válasz
greenmeister
üzenetére
Végre egy ember!
Nekem az tetszik az N8-ba is meg az N9-be is. Szerintem egyáltalán nem nőies csak azt akartam ebben valaki alátámasszon azzal, hogy neki olyan van.Még egy dolog kedves N8 tulajok!

Az N8 utódban 1 ghz-es processzorral gyorsulhat a böngészés? Az érdekel van-e köze az oldalak betöltéséhez a processzor órajelének mivel a játékok annyira nem izgatnak...Böngészés,filmezés,telefonálás a 3 legfőbb szempont ezért érdekelne-e hogy elég-e azokra a jelenlegi Nokia. -
Regirck
senior tag
Amit linkeltem azzal tudtam megcsinálni gondoltam megosztom veletek is. (Ha nem kell lapozz tovább).
Használd a szerkesztés gombot vagy gyűjtöd a hozászolásokat, hogy majd tudjál keménykedni? (Hihetetten, hogy vannak ilyenek).
Az általad bemutatott megoldás nálam sajnos nem működött (Hiába írtam le sajnos nem értelmezed az olvasott információt).
Nem azzal van a baj, hogy szeretnél segíteni (ezért hálás vagyok és köszönöm!) hanem a hangnemeddel, ahogy ezt teszed.
Nem szeretnék veled veszekedni és felesleges vitába kezdeni csak kicsit nem tetszett az amit és ahogyan írtál. Tudom, hogy ösztönből úgyis válaszolni fogsz ezért megengedem, hogy a tiéd legyen az utolsó szó majd!
RegircK
-
Bicsu
csendes tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ez lesz a megoldás, de sokan kérdezték, hogy frissítettek navi szoftot és nem megy, namost, ilyenkor a telo mobilnetén nem tudsz térképet frissíteni, csak wifi-n, sztem a legjobb, ovi suite és a szükséges térképeket, de a magyart mindenképpen letöltöd (igen akkor is ha le volt töltve, mert így megy)
Egyébként a jelenleg tervezett kiadás belle-re w49 szerény infoim szerint... -
Regirck
senior tag
Ha minden igaz ez segít annak aki a térképpel megszívta!
Kipróbáltam elindul! Remélem tudtam segíteni nektek.

-
Milyen szoftnál csinálja ezt? 22 vagy 25?
-
peugeotmate
addikt
válasz
donceleger8
üzenetére
Az egy dolog, hogy ingyen szerzed be az amúgy fizetős programo(ka)t. Nem tagadom, nekem is volt/van ilyen applikációm. Nem is vagyok rá kifejezetten büszke. De legalább ne hangoztasd. Az a baj sokszor, hogy nincs kipróbálásra lehetőség (mint egyes platformokon), ezért pl. egy témát nem szívesen veszek/vennék meg egyből pl. 1425 forintért, majd a beállítás után egyből rájövök, hogy ez nem is tetszik igazából. Ugyanez persze játékoknál és egyéb alkalmazásoknál is felmerül(het). Ami meg tényleg beválik, azért úgyis fizetek.
A Bellés dolgot viszont nem értem, anyagi kára nem származik senkinek sem abból, ha egy teljesen jól futó moddolt szoftot rak fel valaki. -
imi290
aktív tag
válasz
Just486
üzenetére
Ez úgy van,hogy kedvenc Dj-im zenéit ritkán veszem meg eredetibe,de ha van a közelben koncertjük akkor arra elmegyek szóval támogattam,támogatom őket.persze ez off
eddig még én sem vettem meg egy játékot sem,mert nem nagyon izgat a játszás,Pc-re vannak eredeti játékaim,de az más.
bocs az off-ért. -
Sarlon
aktív tag
válasz
donceleger8
üzenetére
Lehet, h igazad van, de rajtad kívül ezt senki nem reklámozza ("csínytevés")...
-
donceleger8
őstag
válasz
Just486
üzenetére
Ezt nem értem, de biztosan igazad van.
Nem is akarom letagadni, bár eléggé szar hely mostanában ez az ország, de hogy magyar vagyok, azt büszkén vállalom.
De az vesse rám az első követ aki tökéletes és soha nem hibázott az életben, vagy soha nem követett el egyetlen csínyt sem. Nézz nyugodtan magadba!
-
Just486
senior tag
válasz
donceleger8
üzenetére
Tipikusan az az ember vagy, aki tudhat bármilyen idegennyelvet perfektül, akkor se tagadhatná le a nemzetiségét

-
donceleger8
őstag
Nem értem mi ez az ellenségeskedés. Korábban ingyen is letölthetőek voltak, akkor meg minek ez a nagy felháborodás?
Érdekes amúgy ez a dolog egy ilyen fórumon, ahol szinte mindenkinek házilag barkácsolt Belle-je van a telefonon, ami ugye szintén nem mondható legális dolognak.
Ráadásul ez még ingyen is van, úgyhogy legalább azzal honorálnátok meg a fejlesztők munkáját, hogy megvárjátok az original kiadást.
Ha bánt a dolog, fizesd ki helyettem! Atyaúristen!

-
válasz
donceleger8
üzenetére
Csodalkozom, hogy a kenyeret nem lopod a boltban - vegulis csak 12 oraig marad a szervezetedben, kijon, sot meg budos is lesz

-
donceleger8
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nem is hajtok népszerűségi címre! De több játékkal is szeretek játszani, és többször 200 ft azért már sok, főleg a mai világban. Nem akarok politizálni, de sajnos nem mindenki teheti meg, hogy kifizeti ezeket. Ha nem lenne ilyen szar a helyzet és uniós fizetést kapnánk, akkor hidd el kifizetném érte még 6 a szorosát is.
Aki támogatni akarja őket, az fizesse ki a pénzt, én nem látom értelmét, pontosabban az ember előbb utóbb megunja és nem játszik majd vele, akkor kár érte pénzt kiadni. -
lbence
aktív tag
válasz
donceleger8
üzenetére
azért sztem vagyunk egy páran, akik honorálják a fejlesztők tevékenységét 200 azaz kétszáz ft-tal.
-
peugeotmate
addikt
válasz
donceleger8
üzenetére
A hsz.od első felével nem leszel túl népszerű!
-
stewe780
őstag
válasz
Regirck
üzenetére
Ovi store --> Minden alkalmazás --> Legjobb ingyenes --> Ovi Térképe --> Telepít
<reklám>
1ébként az Asphalt6 most csak 200HUF a store-ban!
</reklám>Tomsec86: igen tudok: ott van például a benchmark androidra, az pont olyan
(bocs, ezt nem tudtam kihagyni, lehet túlaludtam magam...
) -
Tomsec86
tag
Hali
Tudtok olyan teszt programot mint a benchmark androidra?
-
Sarlon
aktív tag
Régen találtam egy linket, ahol meg lehetett nézni, h mit kell átmásolni Angry Birds játék mentésekhez, nem tud valaki segíteni ebben? Nem szeretném, h az összes pálya elszálljon egy frissítés után.. :S
Regirck:
Ne reménykedj, megoldják egy javítással napokon belül...
-
Regirck
senior tag
Jött egy hivatalos maps frissités és azóta nem indul el a maps. Természetesen feltettem. Próbáltam a *#7370#-es kódot, de semmi ugyan úgy nem indul.
Futre not supported ez írja, hogy ezért nem indul. Mi a megoldás, mert ez így nem jó?
-
Zamasun
aktív tag
válasz
b4zsi-
üzenetére
Az n8 utód még szerintem minimum 1 év, most a windows-ra vannak rágyúrva, szerintem ráérős nekik a dolog. Ips panel van az i4-ben is, nekem bírta addig kb mint most az n8. Szerintem érdemes várni rá ha mindenképpen Nokiát szeretnél és a Symbian sem hátrány. Addig meg a Belle már lehet, hogy elavult lesz, mert kijön egy újabb verzió
. -
Ufff
senior tag
Tegyétek fel a betalabs.nokia.com-ról a legfrisseb 3.08-at, ami ott van. Az működik, én anno onnan dobtam fel, megy minden funkciója.
A jelenlegit is felülírja elvileg, ergo mennie kell utána!
Nem kell rögtön gyalulni mindent, mert egy progi elfossa magát!
A betalabs.nokia.com oldalra az OVI felhasználónévvel és jelszóval is be tudtok lépni. -
Páromnak E6-ra is bedobta a térképeket, de mondtam neki fel ne tegye. 25 megás csomag.
-
b4zsi-
őstag
Szerintetek érdemes várni a továbbfejlesztett N8-ra, vagy még lehet majd fél év múlva is új N8-t venni? Olvastam, hogy a processzor 1 Ghz-re hízik meg IPS panel lesz ami fogyasztás szempontjából nem feltétlenül kedvező. Ezen kívül még fejlődik a fényképezés/videózás funkciója. Azon gondolkodom érdemes lehet arra várni és ha még akkor i s lesz új N8,N9 akkor a 3 telefon közül választhat az ember. Nincs valakinek tapasztalata mennyivel lomhább az N8 az 1Ghz-es társához 701-eshez képest(Belle-vel)?(tudom hogy még csak a TaylorPro van ami nem végleges)
-
TommyX_
őstag
válasz
semetka
üzenetére
Én kedden vittem be kijelző cserére a telefont,(a kijelzőt nem cserélték ki, mondván nincs semmi baja, nekem nem a lilásodás volt a gondom vele, hanem más, de mindegy nem ez a lényeg most) én rajta hagytam a Belle-t, amikor a csaj mondta nekem, hogy szoft frissítés is lesz, mondom azt köszönöm nem kérem(mert úgye a Belle van rajta, meg nem akartam újra rakni minden alkalmazást), de nem lett gondom belőle, csak mondta hogy vigyázzak, mert a telefon garijával játszok, + heteken belül jön a hivatalos Belle.
-
semetka
őstag
Visszaraktam az Anna-t, mert nemsoká kijelzőcsere. Simán ment minden, de a Phoenix hibát írt ki mégis megy a teló. Érdekes...
-
válasz
bringasisti
üzenetére
Én is, ez alap. NO függő teló és szolgáltatós szoft.

-
válasz
bringasisti
üzenetére
Nekem a 25.7 mellé tett fel 4 frissítést amikor vettem meg szoftoltam a telefont, azóta semmi azaz kb 2 hete.

-
rocks
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Régen írtam már (néha azért benéztem a topicba), de most kellene egy kis segítség.
A t-mob-os Annás telomra a Nokiáról Su-ról telepítettem a Map 3.08-at és azt írja ki mégis "Térkép: A funkció nem támogatott"

Feltolta az összes új, és ezzel kacsolatos zöld-fehér alkalmazás ikonokat.is.
Az itt és most meg az időjárás mükszik, ami nem kell, viszont a térkép az fontos.
A térkép frissítéshez, meg az újak letöltéséhez is wi-fi háló csatit kér. (eddig nem kellett) nem is használok olyat.
Mi a szart csesztek (talán én?) el, hogy nem működik????

Mit kell tennem a térkép funkció működő képességéért?
Köszi előre is..

-
lizakd
tag
Másnál is jött ma térkép alkalmazás frissítés? pc siute-on keresztül? Telepítettem és azóta nem indul a navigálás! Lett pár új ikon:bejelentkezés, térképtöltő, leírások, időjárás, autóval Ha rányomok az autóval ikonra vagy a térképekre a következőt kapom: a funkció nem támogatott
-
válasz
donceleger8
üzenetére
A szolgáltatós lemaradás, meg szolgáltatós tartalmak + hogy csak egy simet eszik meg.
-
slimshady
senior tag
válasz
spawn21
üzenetére
Ami nekem van fenn Delight Belle Aka 3.0 (Belle beta4 by Golan7) ez eleinte elég stabil volt úgy vettem észre. Bár néha gondol egyet és ébresztő beállításakor rebootol, vagy bármikor máskor, telefon hívásokkor is szokott néha érdekes dolgokat produkálni. De mindent egybevetve elég jól működik, a hibák szerencsére elég ritkán jönnek.
A kijelzője teljesen jól reagál az érintésekre.
-
donceleger8
őstag
Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire strapabíró a készülék?
Csak mert láttam róla egy videót ahol ledobták a nedves tengerpartra és még a hullám is ráment, pörgött-forgott és működött tovább. Ez igaz? Nem mintha ezt szeretném vele csinálni, de érdekelne a tűréshatára, mert a múltkor olvadt csokoládé került a kameragombhoz és csak nagyon óvatosan fülpiszkálóval tisztogattam.
És érdekelne a kijelzője, az most Gorilla vagy sem? Csak mert olvastam hogy igen, meg olyat is hogy nem.Kösz előre is.
-
spawn21
veterán
Helló.
Had kérdezzem meg, hogy a Bellével mennyire stabil a telefon? Illetve sebességre milyen?
Előre is köszi!
-
imi290
aktív tag
megoldódott a biztonsági kód probléma,valahogy eszembe jutott
egy kérdés,hogy ha csinálod HR-t akkor az anna nem törlődik le ? ill mi az aminak vége ? -
slimshady
senior tag
Nem tapasztalt senki olyat, hogy esetleg nem működött volna Bellét futtató N8-án a most megjelent direkt Bellére való Nokia Maps?
A telefonomon Delight Belle Aka 3.0 (Belle beta4 by Golan7) van fenn. A Maps 3.08(76)-os változata megy raj, továbbáa 3.08(112) volt fenn rajt, az az amiben már a Weather App is benne van viszont a legújabb 3.08(139) verziójú nem hajlandó működni.
A térképek indításakor hibaüzenetet dob: "Maps: Feature not supported", ugyan ez a helyzet a Drive esetében is. De a My Location nevű widget az működik amivel mondjuk olyan sokra nem megyek.

Leszedtem visszaraktam a 3.08(76)-at webinstallerrel frissítettem (112)-re de akár hányszor és akár melyik verzióról akarok felmenni a (139)-re egyszerűen a végeredmény ugyan az lesz.

Úgy olvastam különböző helyeken, hogy ez a probléma akkor szokott előjönni, ha Annára van telepítve, de nekem ugye Belle fut a telefonomon.
Valakinek van valami ötlete, hogy lehetne ráhegeszteni a 3.08(139)-et a telefonomra, hogy az működjön is?
-
Joe bácsi
őstag
Beszéltem a Nokiával és azt mondták, h. kb. 1 hónap és jön rá a Belle......
-
kp78
veterán
válasz
attisx
üzenetére
Csak kicsit morogni kellett, és máris összedobnak vmit

-
Tappancs2001
senior tag
válasz
donceleger8
üzenetére
Mindenkinek köszi a kérdésemre adott villámgyors válaszokat!
-
donceleger8
őstag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Bizony.
Az 1.4-es már a 3D és a 4k adatátvitelre is képes, ennyi a történet. Szóval jó az 1.3 is, csak arra figyelj aranyozott legyen a vége. Az szerintem fontos. -
busman
veterán
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Bármelyik jó hozzá...
-
rento
őstag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
szerintem használható bármilyen hdmi kábel, márkától és verziótól függetlenül. legalábbis nekem eddig még nem volt gondom ezzel kapcsolatban.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az N8-hoz bármilyen verziójú HDMI kábel használható, akár 1.4 verziójú is? Előre is köszi a választ.
-
attisx
addikt
válasz
Schanyee
üzenetére
Ideje lenne már. Lassan egy éve, hogy belebegtették az "utódot" dual-core cpu-val és "true zoom camera"-val, igaz akkor még szó sem volt WP-ről.

-
Aki nagyon Qt-t akar frissíteni, ma jött ki végre a Qt 4.7.4 és a Qt Mobility 1.2. Végre lehet értelmes térképes és NFC-s alkalmazásokat fejleszteni Symbianra is

-
Schanyee
senior tag
Valami ilyesmi hírt vártam én most ősszel a nokia rendezvényen.[link]. Kár hogy még csak pletyka.
-
SlayR
senior tag
Szerintem majd aki cserélni akar az várja meg a Lumia 800-ast...nekem is az lesz a következő

-
Tomsec86
tag
Hali
kb 2napja bekapcsolásnál rendszerhibát ír ki a teló...
mi lehet a hiba
qt478at tettem fel akkor
-
b4zsi-
őstag
Symbianra van valamilyen bwin/pokerstars alkalmazás amivel lehet játszani a versenyeken?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát photo hall ide vagy oda ezzel megyek be a nokiához, hogy hé nem rezeg a vas csináááád meg. ?
Nekem az tetszik az N8-ba is meg az N9-be is. Szerintem egyáltalán nem nőies csak azt akartam ebben valaki alátámasszon azzal, hogy neki olyan van.

(bocs, ezt nem tudtam kihagyni, lehet túlaludtam magam...