- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrZidi
tag
Oké hogy az Ms részéről hivatalos...ez tiszta sor, de vidd be gariba a W10M-el a telefont ők mást fognak mondani. Addig míg szolgáltatón keresztül nem kapod meg a frissítést addig nem is lehet hivatalosnak tekinteni... Az csak egy dolog, hogy a 950 frissebb készülék, de a rom ugyan az csak a frimwire változik, de az alapból megint más minden készüléken a hardver miatt.
-
.Szaki.
addikt
Köszönöm szépen!
Nem elsődleges telefonom, arra fél éve van egy Honor 4X (Nem volt egy nagy döntés), szóval igazából a L625-öt egyáltalán nem használom, csak kíváncsiságból érdekel, hogy milyen, ki tudja lehet visszatérek a platformra, állítólag lassan Androidos appokat is fel lehet rá tenni, akkor pedig minden hibája eltűnik a W-nek. Persze nyilván minimum 1,5-2GB-os telefonról beszélek.
-
otto1
tag
Megpróbáltam szeretni!Nem ment...
Kb 3-4 óra "folytatás", "kérem várjon", betöltés" sok-sok pötty nézegetés után feladtam.
Ez még nekem kevés.
Abban igazad van, hogy az olcsó Android-nál az olcsó lumia jobb.
De szerintem a közép és felső kategóriában nem szabad Windows-os telefont venni.
Más:
Tettem egy próbát a haverom használt telefon üzletében.
Még csak árat sem mondtak, hogy mennyiért venné meg, csak annyit,
hogy dugjam fel magamnak a lumiám -
.Szaki.
addikt
Egy Honor 4X lett végül. A 4C ,a P8 Lite és az LG G4c között gondolkodtam még, de állítólag a két Huaweinek szar a fényereje, a 4X-nek viszont az átlaghoz képest is kiemelkedő, a 4C-nél pedig az akku is gyengébb, ebben azért elég jó. Itt a Mobilarénán megkapta az Ajánlott plecsnit. A G4c pedig gondolom egyértelmű miért esett ki, nagyon nem egy liga és még drágább is.
-
.Szaki.
addikt
Én se szeretem őket, egy Samsungom volt eddig, ami badás volt és megfogadtam, hogy soha többé Samsung, de ez most megtetszett, az LG-nek nincs értelmes modellje most piacon, HTC nagyon tepsi a kijelzőkhöz képest, Microsoftból minimum 2GB RAM és W10, az pedig mint kiderült még bőven odébb van és az se biztos, hogy jó lesz, kínaiból max csak Huawei-t/Honor-t vennék, egy P8 Lite-on erősen gondolkozom is, de vannak benne kisebb kompromisszumok sajnos. (Rossz fényerő, Gorilla Glass hiánya) Basszus nem egyszerű.
-
.Szaki.
addikt
Nekem is van olyan ismerősöm aki Z1c-t használ és arra is maximálisan igaz amit mondasz. Én viszont egy Z3c-re sajnálom a pénzt. Nem spúrságból, csak 100 fölé elvből nem megyek telefonvásárlásnál. A Note 3 Neo-t egy helyen találtam és ~90-ért mérik, arra még rá tudok bólintani.
-
.Szaki.
addikt
Engem is ezért érdekelne, bár én 2GB RAM alá nem szeretnék menni, elég volt ezen megtapasztalni azt, hogy milyen ha kevés a memória. WP 8.1-gyel pedig biztosan nem vennék már telefont. Szimpatikus a csempe, használati értéke tökéletes, csak az a fránya megbízhatóság.
Egyébként zárójelben én most pont azon kezdtem el gondolkodni, hogy az egy-két éves felsőbb kategóriás telefonok bőven tudják azt, mint a mostani középkategóriások kvázi megegyező áron jobb burkolattal és régebbi rendszerrel, de ezt az 5.0-át így is eléggé lehúzzák, a 4.4.2-ről pedig csak jót hallottam és most azon morfondírozok, hogy ha találnék valahol újonnan mondjuk egy Samsung Note 3 Neo-t (sajnos nem nagyon találok), akkor az talán inkább megmarad két-három évig telefonnak, mint egy 2015-ben kiadott közepes.
Egyébként jól mondja az előttem szóló, nekem is július tájékán ment rá a 8.1
-
vzsryl
nagyúr
A Denimmel való borzadalmak után én nem merek újabb frissítést rakni erre a telefonra. Majd veszek egy gyári win10-et fél év múlva (akkor jár le a hűségem), és akkor nyugodt lehetek. Nem azért van WP-m, hogy mókoljak. Csak megelégedéssel használom, de a Denim óta ez sem mondható el sajnos, néha vannak rigolyái.
-
-
dewil666
őstag
Igen csak pc-n keresztül lehet!
(#6823) otto1
Nem azzal a progival kell! És nem is olyan egyszerű elsőre de nem lehetetlen. Kicsit utána kell olvasni és akkor nem lehet gond visszatenni
Launch Nokia Care Suite ez biztos kell hozzá!
Van itt a PH-n is leírás talán 520 vagy 620-al na ugyan úgy kell csak a 625-re való wint kell feltenni.
Megkeresem és segítek nektek!Meg is van:
Így kell csak tudni kell a Cyan számát ami nekem CORE BUILD ID: 3058.500000.1424.10478 -
.Szaki.
addikt
Ez a jelenség nálam is van kb havonta kétszer. Régen sokkal gyakrabban csinálta, de akkor ment 0-24. Ha éjszakára kikapcsolom, akkor ritkábban csinálja. Nálam most olyat szokott még csinálni ezen kívül, hogy nem tudja eldönteni feloldás után a fényérzékelő, hogy akkor feloldott e vagy sem és a kijelző fényereje elkezd ugrálni egy-két percig, aztán magára talál. Szerintem ha eddig nektek is folyamatosan ment a telefon, akkor próbáljátok ki Ti is, hogy éjszakára kikapcsoljátok. (Bár tudom ezt nem mindenki teheti meg.) Megoldani nem oldja meg, de talán Nektek is ritkulni fog ez a jelenség.
-
vzsryl
nagyúr
Nem lenne semmi baja, ha nem Denim lenne rajta.
Nekem olyat csinált pár hete, hogy semmire sem reagált, aztán egyszercsak 5 perc múlva amikor Megpróbáltam felnyitni billentyűzárból, akkor sikerült.
De a tegnapi bugja volt a legérdekesebb. Akármennyi hívást kezdeményeztem, mindegyiknél letette magát a telefon a 13. mp-ben. Ez újraindítástól megjavult. Még jó hogy ingyen telefonálok, így tudtam vele szórakozni. -
Milestone2
nagyúr
Tényleg egészen szarul működött a telepítés után, szerintem egy csomó felesleges cucc ott maradt az előző rendszerből, amivel összeakad(hat) az új... "Reset your phone" menü után egészen használhatóvá vált. Igaz, ez egy átlagfelhasználóra értendő, amit Hokins is írt: telefonálás, netezés, fényképezés.
-
Milestone2
nagyúr
Tegnaptól, W Insideren keresztül, de olvass előtte a W10Phone topicban.
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Szegeden Nokia Careban én 3000 forintért vettem fekete hátlapot.
(#6691) BogyóBP Szegedi Árkádban Telenornál 1500 forintért vettem szilikonos hátlapvédőt . Az nagyon jó cucc hozzá.
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Hiába volt hardreset semmit sem ért csak ideig óráig volt jó .Crytec210
Nem a fólia csinálja a gondot mert fólia nékül is ugyan az .Terno
Szerinted nem vittem el már szervizbe ???
Nem tudták hogy mi baja van ,teljesen hibátlan ,azt mondták ,ja és ne nézzek videót túl sokat mert bemelegszik,attól lehet ,ja meg hardreset -et csináltak rajta .
Ezzel le is volt tudva a dolog ,inkább ezt nem forszíroznám.
De ma mérgembe földhöz vágtam ,vettem egy nokia 735 telefont remélem ez nem lesz beteg. -
zolisx4
őstag
Sziasztok
Van egy Nokia 625 telefonom nem tudom de mintha valami baja lenne .
Tehát videót nézek ,youtube és kiirlya videó nézés közben hogy, decode error ,és ha nem ezt írja ki akkor a kijelző villog néha videózás közben ,ja és hívnak rajta fekete marad a képernyő nem tudom felvenni a telót megnyomom az oldalán a képernyő feloldás gombot akkor fel tudom venni.
Volt szervizbe azt mondták semmi baj nem tapasztalták a hibát .
Van ötlete valakinek ?? azon kívül hogy minek vettem ezt a ..... meg hogy dobjam ki -
gthomma
senior tag
Én is meg szeretnék tőle szabadulni. A nekem megfelelő mérető kijelzőn kívül szinte semmi nem tetszik a készülékben. A WP-től már hányok. A kamera egy szánalmas vicc. 3 hónap WP után került a kezembe egy HTC (nem mai darab) és felsóhajtottam......
Cserélni is jó lenne 4.7 vagy nagyobb méretű kijelzővel rendelkező droidra.
2 hete egyetlen érdeklődő sincs. -
RaZroX
addikt
Hoppá. Rájöttem a titokra. Semmi baj a kamerával. A Nokia Camera alkalmazás volt a gond. Ugye az tökjo felülettel rendelkezik meg sok a beállítási lehetőség ezért azt használtam, Gyári kamera appal pont olyan színűek a fotók mint az 520-ason.
Az érdekes csak az, hogy az 520-on a Nokia Camera app is normális fotókat csinál...
De legalább tudom, hogy nem a telefonnal van a baj. -
t.imi
addikt
-
okoska74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest