- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zojjektum #6154 üzenetére
A nokia recovery tool total lepucol mindent es az utolso hivatalos sw teszi fel . Nem kell semmit sem kivalasztanod , majd kiirja melyik sw es mindig csak tovabb,tovabb....elotte csinalj biztonsagi mentest a felhobe,de probald hasznalni az alkalmazasok vissza telepitese es sd nelkul . Ha akkor nincs gond , mehetnek vissza az alkalmazasok egyesevel, mert az is okozhat gondot neha. Ha nix hiba az alkalmazasok miatt akkor az sd a ludas.
-
-
.Szaki.
addikt
válasz
zojjektum #5927 üzenetére
Maximálisan megértelek, de nekem most nem maradt más, mint az iOS. Volt bada és Androidos készülékem is, más meg nincs, maximum a BB10, de az távol áll tőlem. Egyébként igen, műszaki cikk csak új legyen szerintem is, épp ezért nézek i5S-t, nem pedig i6-ot. Kipróbálom, aztán ha ezzel is befürdök, akkor meg kell békélnem azzal, hogy olcsó telefont veszek évente.
-
.Szaki.
addikt
válasz
zojjektum #5925 üzenetére
Hát én szívesen leírom a hibáit, de tartok tőle, hogy túl sok lenne a karakterszám ahhoz, hogy postolhassam is. A HR jó ötlet lenne, de bocs nem én vagyok a telefonért, hanem ő értem. 1 év alatt járt már szervizben is, akkor épp a hangszóró adta meg magát. Amikor arról volt szó, hogy a 8.0 hibáit a 8.1 orvosolni fogja az is igaz volt, cirka 2 hónapig, aztán ugyanazok előjöttek ismét. Ráadásul egy telefon mindig legyen működőképes, nem egyszer indul újra, volt olyan, hogy 5 percig teljesen halott volt a telefon. És ez a legnagyobb hibája, ezen kívül van neki 100 más apró és sokat itt a fórumon olvastam már másoktól is. De a legidegesítőbb ez az újraindulósdi, mert bármikor szükség lehet rá, mivan ha vészhelyzetben gondol egyet és akkor játssza ezt el? Ezért nem igazán tudok benne megbízni. Oké csinálok egy HR-t, akkor fél évig jó lesz, aztán kezdi elölről..
-
.Szaki.
addikt
válasz
zojjektum #5923 üzenetére
Én most épp azon gondolkozom, hogy le lesz váltva egy iPhone 5S 16GB-ra, mert bármennyire is szép, meg ha nem lenne ennyi baja, akkor a WP-t is imádnám, de annyi és olyan baja is van, ami miatt nem tudok megbízni benne, az pedig már gond. Ha nem csinálna hülyeségeket esküszöm imádnám. De egyébként maximálisan igazad van, tökéletes telefon nincs. Régen volt, csak rájöttek, hogy abban nincs pénz ha megbízható telefont csinálsz, hiszen akkor minek vennének újat, ha még működik a meglévő..Autók terén anno a Mercedes is majdnem ebbe rokkant bele.
-
eszgabor
aktív tag
válasz
zojjektum #5742 üzenetére
A wp 8.x gondolom meg nem lesz problemas, mert most is jonnek meg ki 512 MB rammal keszilekek es azokra is kell meg a frissites. A win9 lesz erdekesebb, ahol a pletykak szerint nem lesz mar kulon asztali es telefonos platform, hanem egybegyurjak a kettot. Na az kerdeses, hogy ott eleg lesz-e a 625-os vasa.
-
Lacics25
aktív tag
válasz
zojjektum #5734 üzenetére
Sziasztok!
Nos, egészen bagatel, de természetesen az utolsó ötletem jött be.
Zárolási képernyő - Háttér Fényképet állítottam be. A fényképek SD kártyán vannak, azok elérése úgytűnik macerás. Átállítottam, jelenleg Bing opcióra, most ugrik ahogy elvárjuk tőle. Ma megpróbálom a kívánt képet a telo memójába tenni, onnan is akadozik e az elérése.Eredményről beszámolok.
-
fzoli15
csendes tag
válasz
zojjektum #4825 üzenetére
zojjektum és zzz03: Köszönöm a válaszokat! Még annyi érdekelne, hogy a pixelhibás kijelzők mennyire gyakoriak ennél a típusnál? Alaposan meg kell nézni vásárláskor? Csak mert nem vagyok benne valami profi. Lehet, hogy nem fogom egyből a helyszínen kiszúrni. És gondolom 1-2 pixelhiba miatt nem cseréli ki nekem a Telekom.
-
Molusa
csendes tag
válasz
zojjektum #4070 üzenetére
Azt hittem, hogy ez valami szériahiba, ha már mind a két telefonomnál ugyanaz a probléma jelentkezett.
Én már mindent megpróbáltam, szervizben is sokszor volt a telefon, de sajnos a probléma ugyanaz még mindig, pocsék a vonal.
Azért az már jó, hogy legalább egy infóval többet tudok, hogy másnál nem jelentkezik, köszi.Felhívom az ügyfélszolgálatot is, kérek frissítést.
-
Pistakiss
őstag
válasz
zojjektum #3942 üzenetére
Háát!
Bocs, mivel a teló a feleségemé, így nem volt nálam és csak egy kézreálló megoldásra gondoltam, de most látom itt nincs ilyen lehetőség. Viszont küldtem át képet a gépére és így már látom hová menti. Megnyitva a fényképeket, majd az albumok kendvencekre lapozol és ott lesz a mentett képek között. -
ampulla
aktív tag
válasz
zojjektum #3740 üzenetére
Jo kerdes mitol lehet, mindenek elott nyomj egy restart-ot. Amikor baja van az sd kartyaval azt irni szokta. Ha reset utan is all a hiba akkor vedd ki az sd kartyat, majd rakd be ujra. Altalab bekapcsolaskor ha eszel hibat az sd kartyan akkor feldob egy debug uzenetet.
P300:
Nem tudom, nekem defaultba is angol a telom.
Szakalistvan:
Szerintem szervizbe 15 000 korul lehet.
-
Pistakiss
őstag
válasz
zojjektum #3203 üzenetére
Háát!
Szerintem minden követelménynek megfelel. Ha a hátlap színe, fekete, fehér, amiket a szolgáltatóknál lehet kapni, nem felel meg, az ebay-röl bármikor rendelhető rá, sárga, zöld, piros eredeti, hátlap. Ára 2000 alatt van, ingyen házhozszállítással, kb 2 hét alatt megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest