Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lall
veterán
-
p300
tag
válasz
hroberto #4149 üzenetére
Felesleges nem tudsz rajta változtatni.Ezt olvasd el levan írva mi hiányzik belőle. http://navigyurci.hu/2013/11/17/androidbol-wp8-ba-lumia-925-navigaljunk-vegre/
Ne keresd be másoltam.
- Sávinformáció − vagyis nem jelzi, hogy egy több sávos úton melyik sávban célszerű haladnunk;
- Forgalmi információk (TMC) – vagyis nem tudja, hogy az előttünk álló útvonalon milyen forgalomra és forgalmi eseményekre kell számítanunk;
- Sebességmérő kamerák – nem jelzi előre, hogy hol kell fokozottan figyelnünk a megengedett sebesség betartására (viszont élénken csipogva jelzi a sebességtúllépést);
- Köztes pontok beállítása − vagyis nem tudunk előre megtervezni (pláne elmenteni) egy több állomásból álló útvonalat (irány a Nagyi, de előtte beugrunk vásárolni és benézünk Miska bácsihoz is). -
kutitomi73
aktív tag
válasz
hroberto #4149 üzenetére
Én droid függő voltam.Hallani nem akartam a WP-ról.Aztán fényt kapott az agyam és váltottam,de nem bántam meg.Nem vennék már droidot,akár hány magos proci és RAM van bent.
CSAK WP!!!!Nagyon jó szerintem a navia és a gps is.Droidnál hogy fogjam a jelet ki kellett menni a lakásból.Ezzel a telóval meg bárhol jó!!! -
Forestjo
senior tag
válasz
hroberto #3846 üzenetére
Azoknak, akik ennek a gépnek a megvételén gondolkoznak, és pl. az alacsony pixelszám/nagy kijelző arány szemet szúr nekik (mint nekem az elején): volt szerencsém egy iPhone 3 GS-hez, aminek a 4-5 éve nagyon nívósnak számító kijelzője csupán 160 körül ppi, ez meg azért lényegesen több, a kb. 200-al. A 3-as iPhone-nak ráadásul mai szemmel igen fakó színei vannak. Nekem annak a felbontása sem feltűnően pixeles. A mai napig nagyon szépen helytáll a frissítéseivel az iPhone, még a 3,5"-on is, hiszen nagyon jó SoC van benne.
Egyre inkább az az érzésem, hogy érdemes beruházni a WP-ba, főleg hogy a 8.1-el új korszak jön a WP világában. -
kory24
őstag
válasz
hroberto #1513 üzenetére
Értem, köszönöm!
Másik kérdésem lenne:
Ha külföldön (jelen esetben Németország Mannheim városában a Saturn-ban) lett vásárolva egy Nokia Lumia 625 2év gyártói garanciával.
Akkor a garancialevéllel és számlával itthon Magyarországon a hivatalos Nokia szervízekben is érvényesíthető a garancia ha netán meghibásodna?
-
trobi28
addikt
válasz
hroberto #1066 üzenetére
Nem vettem meg.Próbáld ki te is de 625-el,tőltsd le valamelyik szomszédos ország térképét és üss be egy ottani címet.Kíváncsi vagyok.Nekem tervez bárhová.
aero.: Beszélt ugyanúgy mint otthon.Meg is lepődtem.Direkt vittem a tabot hogy nehogy Navi nélkül maradjak de nem volt rá szükség.
-
MK VII
veterán
válasz
hroberto #847 üzenetére
Pontosan.
Művelődés gyanánt ajánlom mindenki figyelmébe!
Természetesen a legsmucigabb a Voda.... -
spoy
tag
válasz
hroberto #474 üzenetére
Nagyon köszönöm a biztató szavakat és hiszek is nektek!
De akkor is furcsa ha csak a csempéket lapozom meg böngészek 5-10 perc alatt ennyit merül az aksi.
Majd bele törődők
De ha belegondolok akkor nem is rossz az üzem idő, mert reggel 4kor levettem a töltöről és még most 70% van az aksi szintje akkor tényleg nem rossz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest