- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabiapu70
csendes tag
-
dewil666
őstag
válasz
jano_77 #5090 üzenetére
Amit én linkeltem azzal csináltam!
Nem nézegettem a verzió számot csak letöltötte és telepítette. 8.0-át tett fel!!!!!!
Lehúztam a telefont a gépről és most frissít 8.1 CYAN-ra. Nem kell nagyon bele folyni (milyen verzió, milyen számsor.)
Progit feltelepíted telefont összekötöd a géppel és telepíted. Ennyi.
Mikor feltelepül a 8.0 akkor lehúzod a gépről és telefon frissítést keresel!
Nekem talált párat és mindent frissítek. Most fogaskerekezik egy ideje, biztos hogy 8.1-el küzd -
Воланд
titán
válasz
jano_77 #5041 üzenetére
csinalsz mentest, recovery-vel visszatolod a 8.0-at, ezt frissited (itt meg szerintem ms fiokot sem kell megadnod), majd frissites utan megadsz ms fiokot es kivalasztod, hogy letoltse a mentest. legroszabb esetben frissites utan kell meg egy hr es akkor tuti hogy visszaallitja a mentest.
-
Terno
csendes tag
-
JamesFinn
senior tag
válasz
jano_77 #4475 üzenetére
Beállítások-névjegy-telefon alaphelyzetbe állítása.
Olyan lesz a telefon mint amikor a dobozból kivetted, tehát mindent letöröl a telefon. Csinálj előtte biztonsági mentést amit a skydrive-ra ment. Onnan vissza tud mindent állítani mikor újraindult,és belépsz a hotmail/outlook fiókodba. -
spoy
tag
Milyen mobil hálózaton használod (EDGE, 3G, H, H+, vagy LTE)?
Nálam kicsit furcsán viselkedik a telefon akkuja hiszen tegnap pillanatok alatt lemerült 4óra alatt 30% ugrott.
Ma viszont pár telefon lebonyolítás, pár watsapp üzenet, és 10-11 órán át tartotta a 100% -ot!
Most viszont böngésztem is, meg egy kicsit nyomkodtam és 2 óra alatt leesett 94% -ra az aksi szintje.
Ezt még ki kell tapasztalnom a merülési arányt! (Van egy kiválló app Insider Pro)
Nálam lényegében "H+" és "H" jelölésű hálózaton van a telefon folyamatosan. -
Lall
veterán
Szerintem. Az összes gmail-es névjegyed exportáld ki csv-be. Windows 7 alatt importáld be névjegytárba (ez a windows része, beírod a keresőbe és feldobja). Itt importálásnál kiválaszthatod, milyen adatokat, melyik mezőbe szinkronizálja, így minden a helyére kerül. Majd az így helyrerakott névjegyeket exportáld újra csv-be és ezt add hozzá az outlookhoz. A gmail névjegyzéket pedig kapcsold ki.
Mégvalami, lehet, hogy az ékezetes karaktereket a windows névjegytár elcseszi, ezt úgy tudod megelőzni, hogy a notepad++ nevű programmal beolvastatod a google-ből kiexportált csv-t és átállítod a karakterkódolást.
Tudom, leírva szarul hangzik, de az egész nem több 15 percnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest