- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Nekem pont fordítva.
Egyébként a korrektség jegyében megemlítettem a hozzászólásomban, hogy sokaknak jött be a készülék, de úgy érzem úgy tiszta ha tudja azt is, hogy bizony sokunknál van probléma vele, ha pedig visszanézi a hozzászólásokat, akkor maga is meg tud erről győződni. Remélem egyikkel sem lesz továbbra sem problémád!
-
.Szaki.
addikt
Szintén telenoros, szerintem már több, mint egy hónapja rajta van.
chosenone46
Ezek nálam is vannak, a lejátszó nekem akkor lép ki teljesen ha véletlenszerűbe teszem. 4-5 számot lejátszik, aztán mintha be se lett volna kapcsolva a lejátszó, még a hangerőgomb nyomkodásával előhívható lejátszó se jön fel, csak a "csengés+értesítés" menü.
-
peestee83
aktív tag
Mit ne mondjak, nem volt egyszerű dolog megtalálni , hogy meddig is van határidőm
De szerencsére még ráérek, 11.03-án jár le. Bár nem tudom, mire lehetne elkölteni. A telefonon minden megvan, ami kell nekem, vagy ingyenes. Egyedül a zseblámpa alkalmazásomat vettem, az is 200 Ft-ba került -
peestee83
aktív tag
Igen, ott be is volt állítva. De kimentettem a neveket, és átraktam a Live fiókomba, onnan eltűntek a képek. És ezt szeretném valahogy megoldani. Plusz e-mail fióknak a gmail-t használom továbbra is, és ha a telefonon rámegyek az üzenetekre, frissítési hibát ír ki. Kézi frissítéssel bejönnek az új levelek. Másnál is van ilyen? Bár ez legyen a legnagyobb bajom, amúgy a telefont imádom
-
Bogyi007
veterán
Térerő-ingadozás nincs esetleg? Nálunk pl. "a legek hálózatának" 😅 csak kültéri 3G lefedettsége van, beltéri nincs és így állandóan kapcsolgatna a telefon 3g és 2g között persze jókis merüléssel tarkítva.
Ezért nálam only 2g-re van rakva az elvileg 4G képes teló.
Nálad nem lehet valami hasonló esetleg?
-
Bogyi007
veterán
8.1-re átállás után vagy és azután csinálja?
Csinálj egy Hard Resetet, az után jónak kell lennie....
Szerk.: Most látom, hogy az már megvolt...
Takarékos üzemmódban az akkumulátorhasználatnál a háttérben futó alkalmazásokat beállítottad esetleg? Ott is lehet beragadva olyan progi ami szívhatja az aksit. -
-
ampulla
aktív tag
Bluetooth drivert? Írd be a géped típusát a keresőbe és utána írd hogy Bluetooth driver. Majd töltsd le és telepítsd fel. Ha win 8.1 va na gépeden akkor nem biztos, hogy kell a win 7 plug and play óta egy adatbázisból letölti neked, ha talál egyezést a gépeddel a MS keresőmotorja. Menj be a gépházba majd ott a bluetoothra és kapcsold be a telefonon is nekem 15 sec alatt megtalálták egymást párosítsd aztán pedig amit szeretnél. Gondolom fájlcsere. Nálam gy néz ki.
-
kisnokia
aktív tag
Megsértődtél a kínain? Lassan tudomásul kell venni, hogy -bár más a gazdasági környezet-3. ként követik a japán-koreai utat. És a lopásból, majd másolásból, majd gagyi-gyártásból pont mostanában kezdenek kinőni minőségi gyártóvá (Ha már a nyugati világ volt olyan marha, hogy oda invesztálták be a sok pénzt. Ők meg elloptak, amit tudtak.) Én csak a Nokia sorsán keseregve írtam ezt a megjegyzést, a MA egyik cikke is megjegyezte, hogy mostanra a vetélytárs droidok sokat fejlődtek. Pont mikorra a WP kezdi kinőni a gyermekbetegségeit.... 1 év alatt is döbbenetes változások vannak a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest