Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
#35202114 #6673 üzenetére
Én sem állítottam át rajta semmit és szerintem megfelelő képeket csinál. Azért nyilván nem olyan, mint egy normális fényképezőgépé, de én egy telefontól ennél jobb képet nem várok el, fontos eseményeket úgyse telefonnal készít az ember, hanem megbecsüli annyira, hogy komoly géppel örökíti meg az adott eseményt. A kamerájával én maximálisan meg vagyok elégedve.
Szerintem egy ideig én nem fogom feltenni a telefonra a Win10-et, csak ha többen kipróbálták már előttem, így is elég gyászos amiket művel.
-
krisz727
tag
válasz
#35202114 #6595 üzenetére
lumia 735 ben hibátlanul megy,látja, telepíthetek rá
,Acer tablet nem látja
Nokia 500 látja de azon nem tudtam sim nélkül telepíteni
625 is látja de telepíteni nem enged rá majd nem is látja
beviszem szervízbe hogy nézzék meg mivel a class 4 es is folyton hibát ír vizsgálódna minden bekapcsoláskor ,viszont működik
biztonsági mentésre is sikertelent ír mindig -
-
tomtom98
csendes tag
válasz
#35202114 #5694 üzenetére
Nem, a mokolás nem az én területem én használni akarom a készülékem.
Halottam valami olyasmit hogy ha nem vagyok 18 éves akkor nem használhatom az aruházat vagy valami ilyesmi és még azt szeretném kérdezni a sim kártyarol a telfonra névjegyek mentése is macera(vagy forditva) -
sipoczgabor
tag
válasz
#35202114 #5654 üzenetére
szal az nem túl jó, hogyha átteszem nem wp-s telóba... és ha más wp-sbe teszem akkor a kapcsolatok ugyanúgy megmaradnak? ahogy az előző telefonban? beteszem és kapcsolatok alatt minden ugyan úgy mint a régiben?
Igen arra rájöttem vagyis gondolom, a kapcsolatoknál ott volt az összes régi névjegyem, ami még nagoyn tetszik, hogy asztalra pakolható névjegyek, nagyon pofásak
-
Nagyi17
csendes tag
válasz
#35202114 #5622 üzenetére
Cyan..nem értek hozzá igazából,hogy mi a különbség...ez még egy kezdetleges verzió,és majd a későbbiekben lesz update amivel kiküszöbölik ezeket a hibákat?Na ja csak kérdés,hogy mikor...PFD-t hogyan lehet telepiteni?Ha azt mondod,hogy az sokkal stabilabb,és a telepitese is egyszerű,lehet megpróbálkozok vele.
-
Nagyi17
csendes tag
válasz
#35202114 #5619 üzenetére
Én nem kérdezgetek,restart eddig megoldott mindent...valamelyik nap "elfolytak" a menüben a kojelző alján tartó "menüpontok/írások".Remélem érthető,aztan Fb-on is ahogy tekertem le az oldalt,volt h nem érzékelt a kijelző,se fel se le semmi...újraindít.Nem tudom mik ezek a "betegségek" de kedvemet szegtek kicsit...
-
Pistakiss
őstag
válasz
#35202114 #3808 üzenetére
Háát!
A 8.1 előtt is többször újra indult a feleségemé, tehát nem lehet a fejlesztőire fogni. Egyébként nagyon gyanús számomra a bekapcsoló gomb túlzott érzékenysége, a feleségem pont úgy fogja, hogy odaér az ujja, a fent lévő gombok ezért jobbak, azt nem lehet véletlen megnyomni -
Gabor970
addikt
válasz
#35202114 #3544 üzenetére
inkább a kijelző felbontása, és a felbontás miatt a nezetés élményére gondoltam. Igaz, épp reggel kezembe vettem a 800-ast, annak is 480X800 a kijelzője, de nem volt nehéz a netezés, inkább ahogy mondod a kicsi kijelző volt a szűkös, nem a felbontás. A 920 nem amoled sajna. Ha az lenne, szerintem nem vacilálnék, mert a feleségem a 800-asban épp azt imádja, hogy amoled. Hát majd talán az IPS sem lesz pár nap után már nagyon kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest