- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
gthomma #6407 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni!
Nekem 625-ös Lumiám van, és sokszor fagy, lassul, sokat gondolkozik, és lassn tölti be az alkalmazásokat.
A párom új, ZTE Blade Q mobilja villámszörny a Lumiához képest is...
Pedig az sem egy bivaly hardver, de 1 GB rammal szerelt!
Szóval most már én is értem, én is érzem, hogy mennyire fontos a ram mennyisége; pedig karácsony előtt ezt még nem hittem el -
JamesFinn
senior tag
válasz
gthomma #6411 üzenetére
Mit fut neked a telefonon? Nekem(és még egy jópár embernek) simán működik minden... Van néha
...folytatás...
De simán vállalható.
Tudni kell a telefon keretei között használni. Ez nem felsőkategória, hanem erősen alsó közép.
Szerintem ezek alapján teljesen jó. A váltás lehetősége pedig mindekinek adott. -
.Szaki.
addikt
válasz
gthomma #6407 üzenetére
Főleg, hogy a 625 előbb jött ki, mint az 525. Előbbi pedig nem is 2014-es, hanem '13 év közepi, (én 2013 decemberében vettem az enyémet) amikor csak a L920 és a 820 rendelkeztek 1GB RAM-al. Az 525 pedig '13 végén jött ki, azóta pedig a 625 utódja, (talán, bár nem mindenben) a 735 is már 1GB RAM-os.
-
RaZroX
addikt
válasz
gthomma #6263 üzenetére
Nekem 845 volt az első Androidos telefonom, nagyon szerettem, akkoriban még jónak is számított amikor megjelent, mert 2.1 volt rajta, míg a legtöbb készüléken még csak 1.6 futott. A kis tapi paddal nagyon jó volt használni és mindent elvégzett amit kellett... Játszani ugyan nem nagyon lehetett rajta, de akkoriban a legtöbb telefon még ilyen volt.
-
Bogyi007
veterán
válasz
gthomma #6263 üzenetére
Mindezek ellenére ha SoS telefon kell akkor még mindig a 845-höz fordulok. kicsirics77-nek volt egy nagyon jó 2.1-es romja hozzá, ami rajta van a telón a mai napig.
Az U meg a bizonyos hárombetűs navi miatt van meghagyva - gyári rommal!
-
Bogyi007
veterán
válasz
gthomma #6256 üzenetére
Nem is akartam cserélni mivel minden gond nélkül működik, anno volt pirosdroidom (Voda 845) Xperia U ezeknél sokszor cseréltem romot és nem működött így sem....
Így kellett érteni....
Ez a 625 meg írd és mond 3000 forintomba került....
Vodafone Go+ előfizetésem van csak még akkorról amikor is nem voltak ezek a +2000 +3000 etc. (vagyis részletfizetéses opciók a havdíj felett) forintos díjak mellé. 9990 ft lett volna a készülék, de 7000 lejött a hűségidős kedvezmények miatt.
Így több szempontból is megérte ez a teló nekem.
-
tetova
tag
válasz
gthomma #6242 üzenetére
Szerintem sem érdemes vitatkozni. Nyilván mindenki a saját tapasztalataiból indul ki. Egy éve használom a 625-öst játék kivételével minden egyébre (film, zene, szövegszerkesztés, YouTube, net, stb.), és még egyszer sem indult újra, egyszer sem fagyott le, ha elindítok egy programot elindul, ha bezárom, bezáródik. Tucatnyi droidos készülékem volt, erre egyik sem volt képes. (Sajnos a Lollipop frissítés óta a tabletem sem:'(.) Lehet, kifogtál egy hibás darabot, nem volt szerencséd. Ettől még nem az összes 625-ös rossz. Én a droidos telefonokból ábrándultam ki, de nem irkálom végig az összes topikot, hogy mennyire gagyi ez vagy az a teló. Szándékosan nem írok márkákat, mert nem az ellen-marketing a célom. Félve vettem meg én is a Lumiát, de biztos, hogy sokáig nem lesz másfajta telefonom.
-
válasz
gthomma #6231 üzenetére
Igen van nemi pottyozes az alkalmazas megnyitasoknal , de nem oly veszes (asszonynak l520) viszont a 625 kicsit azert kevesebbet pottyozik, az angry birdsnek nem kene szaggatnia, erosebb a 625 hw-e.Teny nem egy 1 giga ramos wp , de mindent a helyen kell kezelni. Egy kb 40000ft-os telefontol ne vard hogy flagshipkent uzemeljen . A 625 tempoja korrekt, igaz neha pottyozget , de kozel se oly veszes mint a droidok lassulasai ebben a szegmensben.
Ezuton bucsuzok toled mintwp felhasznalo, es soksikerta droidhoz!
-
JamesFinn
senior tag
válasz
gthomma #6222 üzenetére
Milyen alkalmazásokat futtatsz, hogy annyit pöttyözik?
Nekem ez a harmadik wp telefonom, (L710 volt az első) de abszolút nem zavaró ha fél mp-et kell várni valamire. A napokban tapogattam egy Samsung Galaxy Ace akármennyit, na az röcögött...
Szerintem simán vállalható ez a telefon. Engem tökéletesen kiszolgál. -
Bogyi007
veterán
válasz
gthomma #6222 üzenetére
Mivel én alapból nem adnék telefonért 60-70e forintot így nagyjából az alsóközépkategóriás készülékből tudok válogatni. Többszöri tapasztalatból tudom hogy az android két évig nem húzza így ki, ellenben a 625 nálam eddig nem okozott csalódást. S inkább várok egy picit egy alkalmazás elindulására három pötty kíséretében mint azokat a szaggatásokat, akadásokat viseljem el mint a kategória droidos telefonjai produkálnak....
Elhiszem hogy egy Samsung Galaxy 4 vagy egy Sony Z2 vagy egy Lg G2 még jól használható de van egy határ ami fölött nem költök telóra...
Így hát a WP platformot és jelenleg a 625-öst pont nekem találták ki.
-
dewil666
őstag
válasz
gthomma #6213 üzenetére
"Ez nem okos telefon a szó, androidos vagy iphone-os értelmében, sok telefonom volt már, HTC Touch HD -val kezdtem, sokkal többet vettem elő és nyomkodtam nap mint nap mint ezt. Ezt a valamit az utóbbi időben csak akkor vettem a kezembe ha telefonálni vagy sms-t írni akartam."
Még jó hogy ezt vetted elő telefonálni és SMS-t irni (amire egy telefon való elsődlegesen) nem pedig azokat amiket említettél. Azokon a telefonokon nem lehet telefonálni vagy SMS-t írni? Még jó hogy telefonoknak hívjákÉn meg ezen sírtam be
-
Vanguard71
csendes tag
válasz
gthomma #6204 üzenetére
Nehéz ügy lesz eladni.
Megjelenésekor rárepültek az androidot gyűlölők, az összes ( a témával foglalkozó) fórumon hirdették a nagyságát.
( Nem volt tapasztalatom a témában, előtte semmilyen okostelefonom sem volt. Én is bedőltem nekik, életem első okos készülékét vettem meg, de hat nap után eladtam.
Elegem lett a minden ok nélkül bezáró böngészőből, a kezelhetetlen zenelejátszóból, a saját kamerával felvett lejátszhatatlan videókból, a hetente hardresetelt rendszerből.
Ja, a Here drive nagyon jó volt, azt sajnálom.
Azóta van egy másik készülék, nem rootolom, nem machinálom, nem kockulok vele,működik.)Szóval kipukkadt a lufi, szinte lehetetlen eladni. :-(
-
chipesz
őstag
válasz
gthomma #5999 üzenetére
Ezzel megint visszaáll 8.0-ra? Csak mert a 8.1 már hivatalosan is kijött. Azt lehet, hogy nincs türelmem végig ülni, míg felteszi az összes frissítést.
Egyszer csináltam már ilyet és kicsit hosszadalmas volt.Nem, 8.1 with Update van rajta.
Más: valaki próbálta már ezt a dinamikus lockscreen appot? Elég ígéretesnek néz ki, de nem működik, miután aktiválom és feloldanám a képernyőt 2-3 másodpercig feketeség, aztán az alapértelmezett faleveles lockscreen jön be. Esetleg kipróbálhatnátok, hogy nektek működik-e 625-ön. (Telepítéshez US-re kell állítani a régiót.)
-
válasz
gthomma #5899 üzenetére
Nehogy megvegyem azt a szifont ,amugy nem az eladó a hulye,na jo az is ,hanem az lesz igazán hulye aki megveszi...
Legalabb egyedi külseje van a szifonnak...nalam akkor nézett igy ki telefon,amikor az asszony felqrta az agyam es kihajitottam a masodikrol,ahany alkatrész annyi fele volt a telo.... -
-
Lall
veterán
-
-
válasz
gthomma #5862 üzenetére
Youtubera tubecastot hasznalj, korrekt app beepitett mirecast, dlna lehetoseg is van benne , kepes a hatterben futni...en is symbirol valtottam, az elejen szokni kellett a rendszert , de mar nem valtanek vissza. Amugy elobb olvasnod kellett volna aztan valasztani. Igaz a droid jobban mokolhato, de sajat tapasztalat instabilabb is .
-
zojjektum
őstag
válasz
gthomma #5862 üzenetére
Nem értelek, csengőhang beállításával eddig soha nem volt gondom. Youtube-ra Metrotube-ot használok, de még 1000 más kliens van rá ami merem azt mondani, hogy jobb, mint droidon a hivatalos. A reklámok ugyanúgy vannak ios és android alatt is és a legutolsó emlékem szerint a storeból hivatalos adblockert nem lehetett már régen letölteni (máshogy meglehetett oldani, ez igaz). Fájlkezelőt meg csak akkor használtam amikor okoskodni kellett, mert máshogy nem lehetett dolgokat megoldani, de wp alatt ez még soha nem hiányzott. Viszont droid alatt voltak fagyások, elérhetetlen voltam, mert, ha nem mókolt romot tettem fel akkor meg használhatatlan volt, annyira felzabálta saját magát a rendszer.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest