- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Pttypang #6656 üzenetére
Nem
Máshogy fogalmazok. Olyan mintha fényértékkel feljebb lőne az automatika vagy nemtudom. Így a képek fakóak és részletgazdagtalan lesz, hiába az 5 megapixel és a viszonylag nagy szenzor sajnos látszik az eredmény. Talán erre a szenzorra ráférne egy nagyobb felbontás is, de amig a szoftver nem akarja ezt addig ez így marad. A videótol se vagyok annyira elájulva, egy Galaxy S2 es simán odaveri. Szerintem.
-
-
gthomma
senior tag
válasz
Pttypang #5864 üzenetére
A telefonnal, a vassal semmi gond.
Az LG-P880-ről azért váltottam mert egy akkora laggkupac volt hogy sírtam.
Előtte a S3 főzött rommal 1000x jobb volt, a Tiszába ejteni meg kár volt
WP8.1 képzésre kell járnom, annyira szokatlan minden, utoljára a HTC HD2-őn, volt a kezemben WP azon is főzött xda WP7 rom.
A helymeghatározás sebessége még az S4-et is csúnyán alázza.
Reklám mentesítésre semmi lehetőség sincs? -
ampulla
aktív tag
válasz
Pttypang #3748 üzenetére
Igen, úgy is feltehettem volna a kérdés, hogy a wifi adapter tudja-e az 5GHz-t. Rendben, köszi.
(#3747) zorromoto
Próbáltad futtatni rendszergazdaként ? Esetleg a tulajdonságokban és a hozzáféréseknél pipáld ki a teljes hozzáférést. Ha másnap wireless átvitellel próbálkozz.
-
ampulla
aktív tag
válasz
Pttypang #3719 üzenetére
Az problema h elvi sikon se kell igy lennie. Nyilvan visszarakom a 8.0 ha valami baja van a telonak, ha gariztatni kell. Ez olyan amikor elvittem jobb also sarka miatt gariztatni a telot mert oda valahogy kevesebb fenyerot tesz battery saver modban. A valasz semmi baja. Szoftveres frissites ami egy HR volt. Ennyit tettek vele...
-
-
válasz
Pttypang #3660 üzenetére
Nem akarok vitát generálni de a Telenor telefonos ügyfélszolgálata kb. 10 percig kereste a választ erre a kérdésre.
Végül annyit mondtak hogy a hivatalos, júniusban érkező 8.1 telepíthető, a preview telepítése jótállásvesztést von maga után.
Természetesen az már egy másik kérdés, hogy egy esetleges hardverelem meghibásodásának jótállás keretében történő javításnál ez mennyiben releváns. (Álláspontom szerint semennyire, hacsak a szerviz nem tudja egyértelműen igazolni hogy az adott elem nem megfelelő működése erre vezethető vissza, amire viszont elég kicsi az esély).
Valamint feltételezem ez arra az időszakra vonatkozik, ameddig a hivatalos verziót nem töltöm rá a telefonra.
A gondom az hogyha jól tudom a mostani telepítéskor nem tudom visszaállítani a jelenlegi állapotot.Átböngésztem a Telenor ÁSZF-jét, de ott az IMEI szám megváltoztatását tiltják. A Microsoft már a telepítéskor figyelmeztet arra, hogy a jótállást elveszítheti az adott telefon. Feltettem nekik a kérdést írásban is, erre még várok. Azért érdekes a kérdés, mert hivatalos helyről letöltött programról van szó, ami ugyanakkor még nem a véglegesnek tekinthető kiadás.
-
zojjektum
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest