- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:ZS:.
senior tag
válasz
okoska74 #2999 üzenetére
Telenornál van bármihez LTE, még az ezeréves djuice csomagomhoz is. Viszont értelmetlen, mert a telenor sebességet korlátoz, így ha kis előfizud van akkor LTE-n is 7,5 mbps a max. Én kikapcsolnám az LTE-t, mert voltak panaszok a hívás minőségre LTE-n és jobban eszi az akksit
-
válasz
okoska74 #3016 üzenetére
A tmob mas teszta, azzal az ismerosoknek sincs gond , de a telenor debrecenben , illetve a keleti regioban gyengusz, van olyan resz , debrecentol 10 km legvonalban , ahol annak is orulni is kell ha a gsm nem kettes tereron van ... tiszta retek...
Debrecen belvarostol 1km-re mar vannak olyan helyek hogy csak edge kapcsolat van , jo otvar tempon... ugyan ott a tmob 4g full tempon megy , sot a hspda is kepes naluk az elvi sebesseg maximumat hozni.
A telenor kapcsolat meg pattog a 4g,3g, edge kozott... persze ha epp beszelgetek van ugy hogy dobja a vonalat...
Amugy a 625 egy csoda keszulek , uzemideje nagyon patent,nalam ami a valtasra ravett , hogy gyengusz a kamera, illetve egy kezzel mar nem tudtam hasznalni. Most 820 van (marad is) a tempo ugyan az , ellenben a kamera es meret nekem alo, uzemido meg khmmm (mindig van nalam tolto) ...az ips vs amoled kulonbseg nem erdekel... a glance sics felteve...
Viszont a wp8.1-et batran ajanlom mindenkinek
nagyon patent igy a telefon. Az osszes droid mehet a 3.14csaba
-
poller
tag
válasz
okoska74 #2956 üzenetére
elmentem melóba, folyamatos wifi-facebook, viber, skype, gmail (kettő), messenger szinkronizálás és egy kis játék után, kb 10 óra elteltével 84%-on volt. Hazaértem, csak a telefont nyomkodom, játszok, videót nézek, alkalmazásokat szedek le, de még mindig 49%. Android után ez nekem maga a csoda még így is
-
okoska74
senior tag
válasz
okoska74 #2669 üzenetére
Megoldva!
Hátha valakit érdekel:
Innen le tudod tölteni a magyar névnapokat:[link]
Megnyitod az outlock.com -ot, azon belül a naptárat majd importálás.
Kiválasztani az importálás új naptárba.
Naptár neve: Magyar névnapok
Kiválasztasz egy színt.
Fájl kiválasztása: Betallózod a letöltött névnap fájlt.
Rányomsz az Importálás gombraFrissíteni a telefonon a Microsoft fiókot.
-
válasz
okoska74 #2565 üzenetére
Az 1giga ram miatt megerne , jo eselyel,palyazik igy a teljes funcio frissitesekre , a kamera jobb benne ,a 625-e nem egy vilag vero, nekem 625 volt , most egy 820-at nyuzok, hat eg es fold . Egy ami a 625 mellet szol az uzemido, a 820 a nyomaba se er.a 92x szeria pedig a 820 nagy tesoja....donts belatasod szerint , ami a fontosabb az legyen a keszulek valasztasnal a fo szempont. Pl 625 jo uzemido , kellemes hw , elmegy kamera , kijelzo hmm az se rossz de van annal jobb is , ram csak amiatt kllene tobb , hogy full 8.1 frissitest kapjon majd esetleg a 8.5 is beleferjen... 925 jobb kamera , erosebb vas , tobb ram , bar ez nem latszik alapvetoen a mukodeskor de ki tudja a 8.1-nel lenyeges lehet, szebb kijelzo es bovithetetlenseg...amugy a 16 giga semmire sem eleg ...pedig csak home videok , 900 kep es nemi zene figyel az sd , emmc duetten..
Udv Atti
-
.Szaki.
addikt
válasz
okoska74 #723 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült elhallgattatni a tárcsázót, így mindjárt jobb.
Én csak rádugtam a Win7-re és rögtön felismerte, semmit nem kellett vele csinálnom.
Az, hogy kinek mi szép és mi nem, az persze szubjektív, erről vitát nyitni sem érdemes, egyébként a P6 is nagyon egyben van az én szememnek is.
A Windows Media Playerrel megpróbálkozom majd, hátha az lesz, ez jó ötlet!
A térerőt én nem okostelefonhoz mérem, hanem az előzőhöz ami eddig az etalon volt ezen a téren, egy qwerty-s butafont képzelj el.
Egyébként ezen sem annyira vészes, a lakást még megbocsátom neki, mert mellénk építettek egy többszáz lakásos borzalmat és erőteljesen lefed, szóval ezzel is együtt lehet élni.
A hangerővel kapcsolatban meg hozzá kell akkor szoknom, hogy minden zenehallgatás befejezése után visszaveszem kb. 15-ösre a hangerőt, ebbe se kell belehalni.
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést, jó közössége van ennek a topicnak, gratula érte.
-
.Szaki.
addikt
válasz
okoska74 #717 üzenetére
Általában minél kevesebb baj van egy telefonnal annál kevesebb comment van a topicjában, szóval ez nem rossz.
Nekem viszont továbbra sem oldódott meg, hogy XP-vel miért nem kommunikál a telefon. 7-esen tökéletesen megy, az viszont csak a munkahelyemen van.
Amit eddig tapasztaltam vele: A mérete nagyon jó, kényelmes kézben tartani. A kijelző eszméletlen precíz, ez a közelség érzékelő nem mindig működik, de pl. SMS íráskor nagyon bejövős. A fényképező arra amire nekem kell tökéletes. Az akksi az eszméletlen jó, 3 napja megy és szerintem holnap, vagy holnapután fog csak enni kérni. A fényre sötétedő-világosodó kijelző nagyon ügyes megoldás. Az, hogy a hátlap az oldaláig húzódik nagyon praktikus. Egyszóval nagyon jó telefon, látszik és érződik is rajta, hogy ez meg lett tervezve, én egyelőre nem bántam meg és hát persze gyönyörű.
Amiket furcsállok, vagy hiányolok, vagy még nem tudom: Nem értem ha lejátszási listát szeretnék csinálni miért kéri mindig azt, hogy számítógépen csináljak, azt se tudom, hogy sz.gépen hogyan lehetne ezt megcsinálni. Hiányolom azt, amit egyébként 2007-ben egyedül a SE K550i-m tudott, hogy ha a hangerőszabályzó gombjait hosszan megnyomom, akkor nem a hangerőből vesz le/fel, hanem ugrik a zenék között. Ezt mondom eddig az az egy telefonom tudta, de nagyon kényelmes megoldás, ha be lehetne tanítani a 625-öt az jó lenne, bár gondolom erre nincs lehetőség. Ami szintén furcsa, hogy a hangerőt szinkronban változtatja a csengetési hangerővel is, ez rendkívül szokatlan, legalábbis külön menüt erre nem találtam, valamint a tárcsázási hangot is jó lenne kikapcsolni, mert az baromi idegesítő. A telefon antennája nekem az itt írtak ellenére gyengének tűnik, eddig egy helyen volt összesen 5pálcikám, általában 3-4 szokott lenni, de nem ritka az 1-2 sem, ilyenkor nem is lehet érteni a másik felet. Olyan helyekről beszélünk, ahol az X2-01-em 4-5 pálcikát mutatott.
Nagyjából ennyi.
-
okoska74
senior tag
válasz
okoska74 #663 üzenetére
Például itt van iránytű És ez is nokia lap.
http://developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/Lumia_625/Extra Features: Compass (Magnetometer Sensor) -
aero.
veterán
válasz
okoska74 #657 üzenetére
Semmi gond, én se rossz szándékkal írtam. Az a baj, hogy tok kéne rá, ma nagy nehezen találtam egy viszonylag normális szilikont, fekete volt csak. Jó lett volna a sárga hátlap (telenornál fekete és fehér van csak), de most azért nem adok ki megint 2 ezer forintot, hogy ne látszódjon.
Kihajthatós, elforgathatós is jó lett volna, de azzal meg nagyon vastag lesz és a zsebet nyomja.
-
aero.
veterán
válasz
okoska74 #643 üzenetére
Azzal nem tudsz.
jeni: Igen, a próba nem tudja a feliratot (próbáltam), viszont ezek nem járnak le ha jól sejtem, ugye?
A felirat betűtípusára rak szegélyt?Más: használ valaki tokot a telóhoz? Gondoltam szokásosan felnézek ebay-re, de elég gagyi, csúnya tokok vannak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest