- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beachsurferi
csendes tag
-
.Szaki.
addikt
Nekem gyakrabban csinálja, elsötétül a kép semmire nem reagál a három "gombra" sem rezeg, aztán magától újraindul és onnan megint napokig mintha mi se történt volna megy. Nem tudom mi a fene lehet, mondjuk tény, hogy ez az első telefonom, amit éjszakára se szoktam kikapcsolni, hanem 0-24 megy, lehet ez a baja? Csodálkoznék, de akkor max néha kikapcsolom pihenni.
-
chipesz
őstag
Kicsit pihenni hagytam. Most 10. próbálkozásra még mindig ugyanaz a hiba.
Van egy ezzel kapcsolatos fórum, most ezt nézem, hogy hátha van valami okosság, eddig semmi. Talán annyi közös, hogy a legtöbb embernél akinél nem megy a frissítés, már fent van a Cyan.
(#5291) JamesFinn:
Ennek nincs köze a Cyan-hoz, a 8.1 első frissítése. -
Bogyi007
veterán
Vodánál miután màr 2006 óta van előfizetésem idén húsvét előtt havi 6000 forintos csomagot vállalva (Go+) 3000 forintért tudtam megvenni a telót.
S így nem aggódom a költségeim miatt, annyit telefonálok amit csak akarok és még olcsón is vettem végre TELEFONT s nem egy droidos szutykot....
-
Nagyi17
csendes tag
-
-
jano_77
nagyúr
Telepítés során hányszor kell ideális esetben újraindulnia a telefonnak?
1x homokórázott, majd újraindulás után, most egy kis türelmet kér még Adatok áttelepítésére. Várható még újabb homokórázás, újraindulás vagy csak ennyi lesz? Azért kérdezem, mert ez nem 2-3 órát vett igénybe nekem!?
Vagy ez csak az első lépcső lesz, ami a nagy frissítést készíti elő?!
Ez a 8.01xxxxxx.155 frissítés, ha jól emlékszem a számokra (közepére nem emlékszem) -
jano_77
nagyúr
Köszönöm eddigi segítségedet is!
Még annyit kérdeznék, hogy mielőtt elindítom a letöltött APP-ot, kell/érdemes biztonsági mentést csinálni, elveszhet bármi adatom, információm a telefonról?(#4321) fesii: közben lehet töltőn? Gondolom akkor közben használni sem fogom tudni, tehát nem fognak tudni hívni engem sem, ugye!?
-
jano_77
nagyúr
Jól gondolom, hogy engedélyeznem kell az App-nak az email-em elérését!? Anélkül nem fog tovább engedni a frissítésben?
Egy LÁMA kérdés: ezeket a lépéseket a telefonon kell végig járnom!? -
ampulla
aktív tag
Hello.
Szerintem maradt egy kis "szemét" az a telefon belső memóriáján ami miatt kicsit megzavarodik. Tedd a következőket:
1. Rejtett fájlok megjelenítése.
2. Rádugod a gépre, megnyitod a telefon belső tárhelyét.
3. A music mappában található 4 rejtett mappa tartalmát törlöd.
4. Telefon restart, ha szükséges SD Kártya ki-be. -
fesii
aktív tag
Kb..Fél órája tolom. Először feltesz egy 8.1-et elősegítőt az volt kb fél óra.. Most ajánlotta fel, hogy na akkor mehet a 8.1 ha akarom.
Egy 3 perce már biztos arra várok, hogy a frissitések keresése folyamatban helyett valami más legyen ott. Nem mondanám, hogy a többivel ellentétben ez a rész gyorsabban megy... -
zolo1982
csendes tag
Koszi, sikerült.ebben az appsba nem lehet valahogy rögzíteni akar egyéni űzemmodokat mint a régi nokiaknal? Vagy én nem vok meg jo felhasználó.ha némán Bekapcsolom a rezgést s visszaallitom altalanosra akkor miert marad a rezgés.nem gondolnám ha ezért mindig be kell menni a Beállításokba
-
hibavissza
veterán
hát ja, az én üzemidőm sem normális (céges mobilt használok napközben). kb. 5-10 perc beszélgetés és max negyed óra navi vagy madár, néhanapján még a netre is felmegyek vele...
this is life: úgy indult, hogy a páromé lesz, de neki 2 nap után nem kellett. így nálam kötött ki talán két hete...néha agyfaszt kapok még tőle, de szerintem jól megleszek vele, pedig ez az első simogatósom.
-
.Szaki.
addikt
Hát ha tényleg minden úgy van, ahogyan azt leírták (egy telefont még megeresztek a szerződést pedig személyesen fogom intézni ) akkor 40.000-ért el tudom hozni. 2007-ben vettem utoljára telefont szolgáltatónál, előfizus meg kb. 2009 óta vagyok (ugyanott, tehát nem váltottam) és most is annyit fizetek be, mint amennyit ez a tarifa ír, ráadásul még olyan módon is, de hát azóta már vagy hatvanszor átvariálták ezt az egészet, ezért nem tudom milyen kategóriába tartozom és egyáltalán megfelelek-e a feltételeknek. Gondom még nem volt ezzel a szolgáltatóval és két év sem sok, általában telefont is ilyen gyakran cserélek, a mostanim több, mint 2,5 éves. Ha pedig nem felelek meg, akkor marad a mostani telefonom még egy ideig. :-)
-
.Szaki.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest