Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Köszönöm szépen!
Nem elsődleges telefonom, arra fél éve van egy Honor 4X (Nem volt egy nagy döntés), szóval igazából a L625-öt egyáltalán nem használom, csak kíváncsiságból érdekel, hogy milyen, ki tudja lehet visszatérek a platformra, állítólag lassan Androidos appokat is fel lehet rá tenni, akkor pedig minden hibája eltűnik a W-nek. Persze nyilván minimum 1,5-2GB-os telefonról beszélek.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok, van már hivatalos W10 a L625-re? Kíváncsiságból gondoltam megnézem hogy bírja, de frissítés keresésnél mindig naprakésznek mondja a telefont.
Köszi.
-
.Szaki.
addikt
válasz
janeszgol #6940 üzenetére
Nekem 8.0-án a Black volt a legmegbízhatóbb ha jól emlékszem, az előtte lévő verzión folyamatosan problémázott a fényerőszabályzó, ez a Blacknél megszűnt, más hibára azon nem emlékszem, talán a többiek panaszkodtak a rosszabb üzemidőre. Illetve a másik a Cyan volt, de már nem emlékszem, hogy az 8.0, vagy 8.1 volt.
-
.Szaki.
addikt
Ha platformnál maradtok én a helyetekben tuti várnék amíg meg nem jelenik egy W10-ről induló közepes. Most szerintem nem éri meg váltani WP-s berkeken belül.
-
.Szaki.
addikt
Egy Honor 4X lett végül. A 4C ,a P8 Lite és az LG G4c között gondolkodtam még, de állítólag a két Huaweinek szar a fényereje, a 4X-nek viszont az átlaghoz képest is kiemelkedő, a 4C-nél pedig az akku is gyengébb, ebben azért elég jó. Itt a Mobilarénán megkapta az Ajánlott plecsnit. A G4c pedig gondolom egyértelmű miért esett ki, nagyon nem egy liga és még drágább is.
-
.Szaki.
addikt
Én is távozom a L625 tulajok társaságából, ha minden igaz holnap érkezik meg az utód, ma lett megrendelve. Ha valami kérdés lenne akkor azért megjelenek majd, hiszen a telefont a nagyon jó navigációja miatt megtartom, illetve kíváncsi vagyok a W10-re is, amit szintén ezen a készüléken fogom majd letesztelni.
További hibamentes használatot kívánok minden kedves fórumtagnak!
-
.Szaki.
addikt
válasz
Bazsee71 #6878 üzenetére
Remélem nem is fog jelentkezni ez nálatok! Nekem ez már betette a kaput, hétfőn valószínűleg rendelem az utódot.
Az akksinál annyi változás van, hogy míg régen elment két napot ez már egyre csökkent, viszont épp emiatt egész munkaidő alatt tápon pihen az asztalon, ha meg megyek valahova akkor sincs baj, mert van egy 10.000mAh-s Power Bankom, az meg seperc alatt feltölti. A 2 napot meg utoljára kb. egy éve hozta, szóval már megszoktam.
-
.Szaki.
addikt
Enyém tegnap ugyanúgy újraindult magától úgy, hogy hozzá se nyúltam, mint eddig, szóval sok értelme nem volt ennek a frissítésnek.
-
.Szaki.
addikt
válasz
lexter00 #6872 üzenetére
Jogos!
Most úgy néz ki, hogy bevállalok egy Honor 4X-et és ha kijön és stabil lesz a W10, akkor esetleg elgondolkodok azon, hogy visszatérjek a platformra, mert tényleg tetszik. Androidos mobilom még nem volt, de 2GB RAM-mal és Kirin 620-szal nem hiszem, hogy probléma lesz vele. W10-ből sem fogom lejjebb adni 2-nél, ez az 512MB RAM nagyon tanulságos volt.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Bazsee71 #6867 üzenetére
Nincs itt semmi WP vs. Android vita, csak már 2 éves a 625 és a tulajdonosok megbeszélik, hogy ki mire vált. A többség általában 2 évente cserél. Ha baromi jó lenne, akkor most arról beszélgetnénk, hogy milyen Microsoft Lumiát vennénk, de mindenki kíváncsi másra is, ráadásul messze még a W10, így most nem arról volt szó, ennyi az egész.
Én is szeretem a WP-t magát, de 512MB RAM kevés hozzá és rengetegszer omlik össze, vagy fagy le teljesen. Ettől függetlenül valamiért mégis szeretem.
RaZroX
Én attól a márkától még félek valamiért, de az okát ne kérdezd, nem tudom. Tartok tőle.
-
.Szaki.
addikt
Én se szeretem őket, egy Samsungom volt eddig, ami badás volt és megfogadtam, hogy soha többé Samsung, de ez most megtetszett, az LG-nek nincs értelmes modellje most piacon, HTC nagyon tepsi a kijelzőkhöz képest, Microsoftból minimum 2GB RAM és W10, az pedig mint kiderült még bőven odébb van és az se biztos, hogy jó lesz, kínaiból max csak Huawei-t/Honor-t vennék, egy P8 Lite-on erősen gondolkozom is, de vannak benne kisebb kompromisszumok sajnos. (Rossz fényerő, Gorilla Glass hiánya) Basszus nem egyszerű.
-
.Szaki.
addikt
Nekem is van olyan ismerősöm aki Z1c-t használ és arra is maximálisan igaz amit mondasz. Én viszont egy Z3c-re sajnálom a pénzt. Nem spúrságból, csak 100 fölé elvből nem megyek telefonvásárlásnál. A Note 3 Neo-t egy helyen találtam és ~90-ért mérik, arra még rá tudok bólintani.
-
.Szaki.
addikt
Engem is ezért érdekelne, bár én 2GB RAM alá nem szeretnék menni, elég volt ezen megtapasztalni azt, hogy milyen ha kevés a memória. WP 8.1-gyel pedig biztosan nem vennék már telefont. Szimpatikus a csempe, használati értéke tökéletes, csak az a fránya megbízhatóság.
Egyébként zárójelben én most pont azon kezdtem el gondolkodni, hogy az egy-két éves felsőbb kategóriás telefonok bőven tudják azt, mint a mostani középkategóriások kvázi megegyező áron jobb burkolattal és régebbi rendszerrel, de ezt az 5.0-át így is eléggé lehúzzák, a 4.4.2-ről pedig csak jót hallottam és most azon morfondírozok, hogy ha találnék valahol újonnan mondjuk egy Samsung Note 3 Neo-t (sajnos nem nagyon találok), akkor az talán inkább megmarad két-három évig telefonnak, mint egy 2015-ben kiadott közepes.
Egyébként jól mondja az előttem szóló, nekem is július tájékán ment rá a 8.1
-
.Szaki.
addikt
Nekem is most tette fel.
-
.Szaki.
addikt
Ha ne adj Isten szét kell szedni a telefonotok baromira legyetek óvatosak amikor kicsavarozás után a műanyag hátlapot lepattintjátok, mert olyan szinten vékony, hogy ha egy millimétert elhajlik máris jön a hajszálrepedés. Nekem két ponton sikerült a menet mellett megrepeszteni, de ez a használatban nem zavaró, a gombokat ugyanúgy tudom nyomkodni, csak gondoltam szólok.
-
.Szaki.
addikt
Ez a jelenség nálam is van kb havonta kétszer. Régen sokkal gyakrabban csinálta, de akkor ment 0-24. Ha éjszakára kikapcsolom, akkor ritkábban csinálja. Nálam most olyat szokott még csinálni ezen kívül, hogy nem tudja eldönteni feloldás után a fényérzékelő, hogy akkor feloldott e vagy sem és a kijelző fényereje elkezd ugrálni egy-két percig, aztán magára talál. Szerintem ha eddig nektek is folyamatosan ment a telefon, akkor próbáljátok ki Ti is, hogy éjszakára kikapcsoljátok. (Bár tudom ezt nem mindenki teheti meg.) Megoldani nem oldja meg, de talán Nektek is ritkulni fog ez a jelenség.
-
.Szaki.
addikt
Nekem pont fordítva.
Egyébként a korrektség jegyében megemlítettem a hozzászólásomban, hogy sokaknak jött be a készülék, de úgy érzem úgy tiszta ha tudja azt is, hogy bizony sokunknál van probléma vele, ha pedig visszanézi a hozzászólásokat, akkor maga is meg tud erről győződni. Remélem egyikkel sem lesz továbbra sem problémád!
-
.Szaki.
addikt
válasz
Valaki87 #6751 üzenetére
Nézd a telefon GPS-e tökéletes, az 10/10-es, az nem lassú, nem omlik össze, stb. Nálam viszont minden más igen. Tudni kel, hogy az enyém 2013.december eleji, 8.0-val jött, azzal egy software-es hiba kivételével tök jó volt, viszont ahogy újult (8.0 Black, 8.1 Cyan, 8.1 Denim) romlott ez, érezhetően kevés a RAM. Nemsokára jön a W10, azzal pedig szerintem horror lesz, de ez csak az én véleményem. Annyit elmondhatok, hogy kipróbálni megérte, megbántam volna ha nem veszek egyszer WP-t, de én sok típusról olvasok szintén olyan jelenségeket, amik nálam is jellemzőek, illetve ismerősi körömben is van pár ilyen. Amiket tudok, hogy problémás: L520-525-1020. Amiről olvastam: L620-625-735-923.
Az S3 Neoval már én is szemeztem, de LG-ben, vagy Sonyban gondolkodom.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Valaki87 #6747 üzenetére
Szia!
Szerintem nagyon kell bele az 1GB RAM. Az enyém bármikor újraindul, meghal, megadja magát, viszont vannak itt olyanok, akiknek nagyon bevált a készülék. Szóval lutri. Egyébként itt akik lecserélték a 625-öt és maradtak a platformon, azok 735-öt vettek, vele nincs tapasztalatom.
A GPS egy nagyon jó kérdés, mivel nálam ez a telefon egyetlen és egyben legnagyobb piros pontja. Tökéletes, én offline szoktam használni, tényleg kb centire pontosan odanavigál ahova menni akarok, sokat használom. Bécsben, offline módban volt egy kis gondja egyedül.
-
.Szaki.
addikt
válasz
janisad #6741 üzenetére
Most nem azért, de gondolom a munkalapon rajta van a leadás dátuma, ha pedig az a garanciaidőn belül van, akkor onnantól már nem a Te dolgod, hogy mikor küldik be a szervizbe, Te időben adtad le. Csodálkozom, hogy rongyos 1-2 ezer forintért is képes lehúzni az embert egy szerviz. Ez már tényleg a vég. Lehet a Care nem így oldotta volna meg (csak saját tapaszatalatból mondom lehet ott is szívóztak volna.)
-
.Szaki.
addikt
válasz
#35202114 #6673 üzenetére
Én sem állítottam át rajta semmit és szerintem megfelelő képeket csinál. Azért nyilván nem olyan, mint egy normális fényképezőgépé, de én egy telefontól ennél jobb képet nem várok el, fontos eseményeket úgyse telefonnal készít az ember, hanem megbecsüli annyira, hogy komoly géppel örökíti meg az adott eseményt. A kamerájával én maximálisan meg vagyok elégedve.
Szerintem egy ideig én nem fogom feltenni a telefonra a Win10-et, csak ha többen kipróbálták már előttem, így is elég gyászos amiket művel.
-
.Szaki.
addikt
válasz
lexter00 #6663 üzenetére
Nem akarom szét offolni a topicot, őszintén szólva a 735-ön én is elgondolkodtam én is, de azóta beszéltem ismerőseimmel. Egyik egy 520, másik 525, a harmadik pedig egy 1020-ast birtokol és mindhárman küszködnek olyan bajokkal (lefagyás, újraindulás, összeomlás), mint én, ezért kizártam a WP-t. Na de be is fejeztem az offolást, bocs a többiektől.
Anno erre is ugyanezt mondták és akkor még tényleg igaz is volt úgyahogy.
-
.Szaki.
addikt
válasz
lexter00 #6661 üzenetére
Én is mindenképp váltani fogok mostmár, a probléma csak az, hogy nemigen találok igazán jó alternatívát, most egy G3 S-sen gondolkozok, de félek az 1GB RAM-tól. Bármennyire is szeretném ezt a rendszert ha jó lenne, a 625 után nincs az az isten, hogy a platformon maradjak.
-
.Szaki.
addikt
válasz
this is life #6659 üzenetére
Szia!
Mire váltottál?
-
.Szaki.
addikt
válasz
krisz727 #6644 üzenetére
Nekem az egyetlen dolog (le is kopogom) ami tökéletesen működik a telefonon az a navi. Nagyon pontosan navigál BP-n is, de nyáron Balatonon is jó szolgálatot tett, sőt Bécsben is ment, bár ott azért akadt néha gondja, akkor valamiért időnként összeomlott , pedig ezzel aztán tényleg nem szokott gondja lenni a telefonnak. Minden mással igen.
-
.Szaki.
addikt
válasz
hampidampi #6613 üzenetére
Jól gondolod, valóban Telenoros vagyok, az ötlet is jó volt, de független ettől jelen esetben. Se mobilnettel, se Wi-Fivel nem működik. Egyébként örülök, hogy van akiknek teljesen jól működik, remélem nem is lesz semmi gondjuk vele a jövőben sem, de azért itt a fórumon ahogy nézem lassan többségben vagyunk és általában ugyanazok a hibák tűnnek fel, szóval itt biztos van valami gebasz. Az a baj, hogy már Cyannal is szar volt, mert akkor meg folyton újraindult, amióta a Denim van kikapcsolom éjszakára, így nem indulgat újra, de ha menne 0-24 ugyanúgy csinálná. Igazából 8.0 Black volt az egyetlen, amivel teljesen jól ment már-már hiba nélkül, az összes többivel szar volt és mindig más hiba jött elő. Ugye Black előtt vibrált a kijelző, utána újraindulgatott, meg elkezdte a zeneszámok triplázását, illetve bizonyos számok diszkriminálását, (igen kártya formázáson és kártya cserén már túl vagyok), utána jött, hogy nem tudtam felvenni a telefont amikor hívtak, mert sötét volt a kijelző és felébreszteni is alig lehetett (néha most is van ilyen egyébként), aztán most a Denimen gondol egyet és ki is kapcsol a komplett lejátszó, stb. és még lehet sorolni a hibákat. Ja és persze volt HR is, semmit nem ér.
-
.Szaki.
addikt
Nálam is egyre jobban mutatja be, hogy mire képes a telefon. A zenelejátszó és az ie borzasztó működése után múltkor sikeresen olyan szinten fagyott le a telefon, hogy csak HR segített rajta. Azóta találtam még vicceset. Galéria dátumok között ezek szerepelnek: 2014 december, 2015. január, 2015. február, 4501. január. Nem, nem írtam el.
A másik, hogy valamiért az Áruházból nem tudok vásárolni appokat, mindig azt írja ki, hogy sikertelen csatlakozás, próbáljam meg később. Volt amikor ingyenes appnál is ezt csinálta. Komolyan vicc ez az egész.
-
.Szaki.
addikt
Szintén telenoros, szerintem már több, mint egy hónapja rajta van.
chosenone46
Ezek nálam is vannak, a lejátszó nekem akkor lép ki teljesen ha véletlenszerűbe teszem. 4-5 számot lejátszik, aztán mintha be se lett volna kapcsolva a lejátszó, még a hangerőgomb nyomkodásával előhívható lejátszó se jön fel, csak a "csengés+értesítés" menü.
-
.Szaki.
addikt
válasz
rover45 #6479 üzenetére
Nekem az eddigi hibák nem tűntek el, viszont már az explorer is szar (folyton összeomlik) és idióta a lejátszó. Véletlenszerűen a több száz zene közül lejátszik 5-6-ot, majd leáll teljesen, mintha be se lett volna kapcsolva. A gyorsmenü sem jön fel akkor. Nem tudom hogy fog ez kihúzni még egy évet..már folyamatosan nézem az új telefonokat..
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dj.Kütyü #6449 üzenetére
Attól függ, hogy mit fogsz ki. Lehetne ez baromi jó, az enyém mondjuk közel sem az és ezen hibák nagy része szerintem platform és nem telefon hiba. Nekem nem volt Androidom előtte, hanem egy S40-es Nokiám, azelőtt meg badám. (Samsung talán első okostelefon próbálkozása volt a bada. Na az ritka szar volt.) Viszont a táblagépem Android, így nagyjából látom a platformokat. A WP nem a legszarabb, sőt ha jó lenne megbízhatósági szempontból, akkor megkockáztatom, hogy számomra tökéletes lenne, de nem az. Az biztos, hogy bántam volna, hogy ha nem próbálom ki, hogy milyen, egy ideig még azt is hittem, hogy az utódja is Lumia lesz, de most már tudom, hogy nem. Én nem 60-ért vettem, nem is 20-ért, hanem 40-ért 1 éve, megbánni nem bántam meg, mert szeretem, de még egyszer nem vennék. Ki kell próbálni.
-
.Szaki.
addikt
válasz
gthomma #6407 üzenetére
Főleg, hogy a 625 előbb jött ki, mint az 525. Előbbi pedig nem is 2014-es, hanem '13 év közepi, (én 2013 decemberében vettem az enyémet) amikor csak a L920 és a 820 rendelkeztek 1GB RAM-al. Az 525 pedig '13 végén jött ki, azóta pedig a 625 utódja, (talán, bár nem mindenben) a 735 is már 1GB RAM-os.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Milestone2 #6402 üzenetére
Valóban, az elképzelés egy tökéletes telefont hozna, a gond tényleg azzal van, hogy megbolondul. Ha jó lenne imádnám. Sőt most is szeretem, szép emlékeim vannak vele, de ez akkor sem normális, hogy ilyeneket csinál. Nem megbízható és ez gond. Nekem ez a harmadik Nokiám. Volt annak idején egy 5110-em amit imádtam, aztán 2010-ben amikor az utált szemét ócska Samsungom végleg beadta a kulcsot fél évesen (nem fapados volt) mindent megunva vettem egy X2-01-et, ami 2013 végéig hűen szolgált, sőt a mai napig megy, csak okostelefonra vágytam. Ezek alapján meg nem is volt kérdés, hogy Lumia lesz belőle, de hát befürödtem vele.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Energie X #6382 üzenetére
Köszönöm, bár ilyet még sose csináltam, le kell valahonnan tölteni ezt a programot? Nokia oldaláról? A Denim-kérdés meg akkor lényegtelen, én nem az a fajta vagyok, mint itt néhányak, meg az Androidosoknál majdnem mindenki, hogy sírok az azonnali frissítésekért, most csak azért ijedtem meg, mert sokan írták, hogy már rajta van. Én ilyenkor meg rászoktam nézni, és mivel már jóideje nem frissített és már olvastam olyan hibákat is ennél a telefonnál, hogy nem jelez frissítést, ezért gondoltam, hogy rákérdek.
Köszi még egyszer, akkor ez a "Lumia software recovery tool" micsoda is pontosan? El lehet vele cseszerinteni a telefont?
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Boldog újévet kívánok mindenkinek!
Kérdéseim: Újabban már megint alkot a telefon.
Van, hogy kásás lesz a kép. A főoldal. Érzékeli az ujjamat, csak egyszerűen megnőttek az ikonok és csíkosan remeg a kép. Találkozott már valaki ilyennel?
Újabban, ha hívnak csörög a telefon, viszont nem tudom azonnal felvenni, hanem teljesen sötét a kép és fel kell oldani a képernyőtárat, hogy fel tudjam venni. De ezt sem érzékeli mindig ám.
Vannak számok amiket nem hajlandó lejátszani, a hibaüzenet: 80070002 ez mit jelent? Volt amikor lejátszotta, aztán utána megint nem. Ugyanarról az albumról van amit lejátszik, van amit nem.
Bizonyos dalokat pedig megdupláz, megtripláz, sőt van amit megnégyszerezett.
Ez mi lehet? A memóriakártyára nem lehet gyanakodni, ez már egy másik.Amióta 8.1 van rajta nem hajlandó felébredni a koppintásra, ahogy a Blacknél ezt tette.
Folyamatosan keresem a frissítéseket, de mindig azt írja, hogy a telefon naprakész. 8.1 Cyan van rajta, elsők között frissítettem. Telenoros.
Igen tudom már hónapokkal ezelőtt leakartam cserélni, de Kiderült, hogy a telenornál végre kapható Apple, a hűségem pedig jövő decemberig tart, így nem ártana ha még kibírna egy évet, amit sajnos egyre inkább kétlek.
-
.Szaki.
addikt
válasz
csabika0001 #5947 üzenetére
Szia!
Ha lefagy, akkor az azt jelenti, hogy meghal, semmit nem tudsz vele csinálni, nálam ezek a módszerek nem jöttek be. Ja és elég ha csak az Explorer fut semmi más, akkor is gond nélkül meg tud halni. Ilyenkor elsötétül a kép, érzéketlen lesz a három"gomb" és nyomkodhatsz akármit nem fog reagálni, majd egyszer magától bekapcsol és kéri a PIN kódot. Ilyenkor jönne az, hogy kiveszed az akksit, de ugye ezt nem lehet. Ráadásul az állatság az egészben az, hogy a kategória társainak azért nem vehető ki az akkumulátor, mert maga a hátlap is fix. Ennek viszont levehető, cserélhető, ráadásul a microSIM és a microSD kártyát is úgy tudod betenni, hogy leveszed a hátlapot. Ekkor látod az akksit is, ami simán kivehető lenne, de a közepén átmegy egy műanyag borítás, hogy nehogy ki tudd venni. Sajnos ez a szomorú helyzet.
-
.Szaki.
addikt
válasz
zojjektum #5927 üzenetére
Maximálisan megértelek, de nekem most nem maradt más, mint az iOS. Volt bada és Androidos készülékem is, más meg nincs, maximum a BB10, de az távol áll tőlem. Egyébként igen, műszaki cikk csak új legyen szerintem is, épp ezért nézek i5S-t, nem pedig i6-ot. Kipróbálom, aztán ha ezzel is befürdök, akkor meg kell békélnem azzal, hogy olcsó telefont veszek évente.
-
.Szaki.
addikt
válasz
zojjektum #5925 üzenetére
Hát én szívesen leírom a hibáit, de tartok tőle, hogy túl sok lenne a karakterszám ahhoz, hogy postolhassam is. A HR jó ötlet lenne, de bocs nem én vagyok a telefonért, hanem ő értem. 1 év alatt járt már szervizben is, akkor épp a hangszóró adta meg magát. Amikor arról volt szó, hogy a 8.0 hibáit a 8.1 orvosolni fogja az is igaz volt, cirka 2 hónapig, aztán ugyanazok előjöttek ismét. Ráadásul egy telefon mindig legyen működőképes, nem egyszer indul újra, volt olyan, hogy 5 percig teljesen halott volt a telefon. És ez a legnagyobb hibája, ezen kívül van neki 100 más apró és sokat itt a fórumon olvastam már másoktól is. De a legidegesítőbb ez az újraindulósdi, mert bármikor szükség lehet rá, mivan ha vészhelyzetben gondol egyet és akkor játssza ezt el? Ezért nem igazán tudok benne megbízni. Oké csinálok egy HR-t, akkor fél évig jó lesz, aztán kezdi elölről..
-
.Szaki.
addikt
válasz
zojjektum #5923 üzenetére
Én most épp azon gondolkozom, hogy le lesz váltva egy iPhone 5S 16GB-ra, mert bármennyire is szép, meg ha nem lenne ennyi baja, akkor a WP-t is imádnám, de annyi és olyan baja is van, ami miatt nem tudok megbízni benne, az pedig már gond. Ha nem csinálna hülyeségeket esküszöm imádnám. De egyébként maximálisan igazad van, tökéletes telefon nincs. Régen volt, csak rájöttek, hogy abban nincs pénz ha megbízható telefont csinálsz, hiszen akkor minek vennének újat, ha még működik a meglévő..Autók terén anno a Mercedes is majdnem ebbe rokkant bele.
-
.Szaki.
addikt
Restartold, az enyém is tiszta hülyeségeket szokott csinálni, de egy újraindítás ideiglenesen segít a problémák nagy részén.
bajaki
Az általad felsoroltak miatt nem kell aggódni, lassulás egyáltalán nem jellemzi és szerintem a kép is szép, én még nem láttam pixelt rajta az egy év során. Ez a telefon igazából olyan, mint a francia autó. Szép is, sokat is tud és ha nem fogsz ki belőle egy Pénteken készült darabot, mint itt páran velem együtt, akkor egy nagyon jó kis telefont kapsz. Lebeszélni nem beszélnélek le róla, az biztos, hogy egy Androidnál jobb társ lesz, de közel sem tökéletes.
-
.Szaki.
addikt
válasz
this is life #5761 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Az az igazság, hogy engem kicsit dühít, hogy ilyenekkel kell foglalkozni, hogy hard reset, meg újra flashelni, azért vettem WP-t és nem droidot, mert azt hittem ezzel meg lehet ezt úszni. A másik meg az, hogy akkor vagy legyen benne rendes memória, vagy pedig lesz szives kezelni a microSD-t, azért kevesebb, mint 8GB lássuk be nem sok mindenre elég. Van benne egy 16GB-s kártya, nélküle még sohase próbáltam, de nem noname kártya, nem kéne ilyeneket művelnie.
Hogy a fenébe kell ezt a flashelést meg hr-t csinálni? Egyszer talán ráveszem magam. Ha egy 20 ezer forintos telefon csinálna ilyet még meg is érteném..Ráadásul egyszer már hangszóró csere miatt járt szervizben is, ez nem igazán bíztató, hogy ennyi baj van vele. (De egyébként ahogy olvasom a fórumot úgy látom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek problémája van, ez nem túl jó..)
-
.Szaki.
addikt
Tulajdonképpen azon túl, hogy az akksi jóval kevesebb ideig bírja, egyre gyakrabban csinál olyat, hogy újraindul, két hetente bejátssza ezt, eddig amiket lejátszott zenéket most nem játssza le, valamilyen kód hibára panaszkodik. Volt olyan, hogy kiírta, hogy eltávolította a memória kártyát, de ugyanúgy tudtam tovább használni a kártyán lévő dolgokat. Megint vannak számok amiket megduplázott és megtriplázott, pedig amikor frissítette magát 8.1-el akkor ezek eltűntek, de most megint megjelentek. A 8.1-el pedig eltűnt az, hogy koppintással fel lehessen ébreszteni, ami Black óta volt. Apróságoknak tűnhetnek, de engem baromira zavar, nem azért vettem ilyen telefont. Ha nem használnám, akkor vettem volna egy 100-ast, nem 625-öt. Szeretem használni, szeretem magát a telefont is, de azért szeretem helyén kezelni a dolgokat, ez így ahogy van, sajnos nem jó. De még mindig jobb az Androidnál, ezt aláírom.
-
.Szaki.
addikt
válasz
this is life #5747 üzenetére
Remélem valamit javítani is fog a telefonon, mert egyre kevésbé vagyok vele elégedett. A 8.1 óta jelentősen romlott a telefon megbízhatósági és stabilitási téren.
-
.Szaki.
addikt
Nekem gyakrabban csinálja, elsötétül a kép semmire nem reagál a három "gombra" sem rezeg, aztán magától újraindul és onnan megint napokig mintha mi se történt volna megy. Nem tudom mi a fene lehet, mondjuk tény, hogy ez az első telefonom, amit éjszakára se szoktam kikapcsolni, hanem 0-24 megy, lehet ez a baja? Csodálkoznék, de akkor max néha kikapcsolom pihenni.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Nektek milyen gyakran szokott újraindulni a telefon? Nálam egyre gyakrabban fordul ez elő..
-
.Szaki.
addikt
Szia!
Az üzemidő folyamatosan gyengül sajnos. 8.0 Amber óta van nekem, akkor okostelefonhoz mérten álomszerű volt. 8.0 Blacknél ez romlott és most 8.1 Cyannál is romlott vala,ennyit, nekem is már csak 1,5-2 napot megy max, pedig volt ez sokkal jobb is.
Hangszínszabályzás: Beállítások -> hang (nem hangok erre figyelj oda, mert ilyen opció is van) és ott egyéniben kedvedre állíthatod.
Nokia Cinema studio-t soha se használtam így erre nem tudok válaszolni.
A Wi-Fi eddig borzasztó jó volt, 8.1 óta mintha ez romlott volna.
Here Drive+ ban 3D-re és 2D-re tudod állítani, műholdas és domborzati lehetőséget nem találtam.
-
.Szaki.
addikt
válasz
kekpeti #5155 üzenetére
Telenoros vagyok és nekem is van, szerintem mivel a L625-nek nincsenek megvilágítva a navigációs gombjai és pont ott vannak a vonalak, ahol a telefon ezeknek a gomboknak az érintését érzékeli, gondolom azoknak a szerencsétleneknek próbálnak ezzel "kedveskedni" akik nem tudnak megtalálni három elég egyértelmű helyen lévő gombot.
Engem mondjuk zavarni nem zavar. Inkább az akksi meg Wi-Fi ikonokat lehetne ugyanúgy eltüntetni mint 8.0-n az jobban tetszene.
-
.Szaki.
addikt
Szia!
Nekem azota van rajta a 8.1 mióta kijött, 8.0 Black-ről frissítettem, nem volt rajta Demo, és azóta egyszer sem volt kikapcsolva, folyamatosan megy és nincs vele gond, HR sem volt.
Kamera nálam meg soha nem kapcsolt be, pedig tokban sincs, mindenesetre tényleg könnyű benyomni, szerintem sanszos, hogy véletlen megnyomod a kamera gombot.
Valamivel tényleg többet gondolkodik, mint Blacknél.
Nálam a FB nem igazán szeretne értesíteni, de szerintem az az applikáció helyből szar, még Ambernél töltöttem le, de ugyanúgy explorerből nyitom meg, mert úgy használhatóbb. A Viber pedig katasztrofális, de az már Blacknél sem bolt igazi, pedig akkor volt HR. De a Viberre beszélgetőtársaim is 0-24 panaszkodnak és mindnek Androidja van.
A zenelejátszó nálam nem gondolkozik, csak 8.1 óta megnyitáskor felhozza a zöld színű logot.
Nálam időnként a Wi-Fi mintha gyengélkedne, tegnap a MÁV-on nem igazán szándékozott menni.
-
.Szaki.
addikt
Én azért kíváncsian várom, hogy mennyit fog romlani az akksibírása. Általában ha lehúztam töltőről, akkor egy olyan 4 napot jósolt, aztán szorgos nyüstölésre két és fél napot ment. Most lehúztam és 2 napot jósol. Eddig egész jól eltalálta, hogy meddig megy a telefon, remélem ez a 2 napos jóslás nem 1 nap lesz végül..
-
.Szaki.
addikt
Na felkerült nekem is a 8.1, egyelőre szokni kell, a 8.0 Black egyelőre jobban feküdt. Két kérdés azokhoz, akik már régebb óta használják.Eltüntethető e az akksi állapota úgy ahogyan a 8.0-án, hogy ha odakoppintok akkor jön elő? Köszi.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy nagyon debil kérdés, de folyton elfelejtem. A Nokia fióknak ugye van egy e-mail cime, de mindig elfelejtem, hogy mi a vége. Tehát a @ ... .com között mi van? live?
Köszi előre is!
-
.Szaki.
addikt
Köszi Mindkettőtöknek, elég zavaró ez a probléma, de elméletileg lassacskán jön a 8.1 nem? Mikorra várható? Csak azért kérdem, hogy érdemes-e várni addig.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Ismét felteszem a kérdést, a múltkor nem kaptam választ. Mi a fenétől van az, hogy a telefon néhány zeneszámot megdupláz, de van olyan is, hogy megnégyszerezi?
-
.Szaki.
addikt
válasz
Rellind #4621 üzenetére
Ha nem frissited akkor is szar lesz, nekem a tabletemen 4.0.3 van és folyamatosan épül le az egész. Egyébként ez tényleg olyan, hogy kinek a pap kinek a paplan, nekem a WP jött be úgy igazán, ez nekem inkább telefon, mint az Android.
Ja és az autó benzinnel megy!
kutitomi73 Tudom, ismerősömnek is van, tudna mesélni, de ettől függetlenül meg kell adni az esélyt, hogy kifogjon egy jót belőle.
Ha valakinek az Android kényelmesebb, akkor a Lumia nem lehet alternativa, annyira más világ. Nekem nagyon bejött, ha nem tudnak nagyon erősen meggyőzni egy túlértékelt iOS-re, akkor biztos, hogy a következő mobilom is WP lesz. (Bocsi ezen a klaviatúrán nincs hosszú i)
-
.Szaki.
addikt
Na mondok egy rövid népítéletet a telefonról, ha már megígértem, és akkor ez talán segít az embereknek a helyes döntésben.
Nekem december eleje óta van egy fehér Lumia 625-öm, akkor még Amber volt rajta, később jött a Black, a mai napig ezzel használom.
Kezdjük talán azzal, hogy én hogyan szoktam használni. Naponta nagyjából 2-3 telefon, 2 órányi zenehallgatás, valamint Vibert és Facebook-ot szoktam nézni. Így nálam 2-3 napig elmegy, de ha nagyon nyüstölöm és folyamatosan megy az internet is, akkor egy nap alatt is nagyon könnyen le lehet meríteni.
Külső: Nekem nagyon tetszik, nem véletlen vettem meg, a fehér szín nagyon jól áll neki, ezen kívül viszont csak egy tipikus tepsi. Egyedüli hátránya, hogy könnyen koszolódik. Baromi jó ötlet, hogy a hátlap levehető, ráadásul felhúzódik a telefon oldaláig, így ha sérülne valahol, csak hátlapot kell cserélni, arról nem is beszélve, hogy így könnyebben személyre szabható, olyan színűt teszel rá, amilyet akarsz. Aki annyira idióta mint a belinkelt tesztet író ember, hogy nem tud megkülönböztetni egy hangerőszabályzó, egy bekapcsoló/lezáró és kamera gombot holott még a nyomáspontjuk is teljesen más az ne 625-öt, meg ne Nokiát, hanem semmilyen műszaki eszközt ne vegyen.
Kijelző: 4,7" Nagy kezű vagyok, pont kényelmesen tudom használni. Minősége teljesen jó, én nem látom pixelesnek sem, kifejezetten szép képe van. A fényérzékelő: A Black előtt volt egy hibája, időnként vibrált a kijelző, ez a frissítéssel elmúlt, azóta tökéletes, bár napsütésben lehetne erősebb is, van az az időszak, amikor utcán nehezen lehet leolvasni. Ezen kívül teljesen jól állítgatja a fényerőt, meg vagyok vele elégedve.
Hang: A mai telefonok nagy részének a hátrányával ez a telefon is rendelkezik. A hangszóró a hátlapon van, így iszonyatosan szól, van olyan is, amikor a hívásjelzést is torzítja. A telefonhoz kapott fülhallgató pocsékan szól, ez gondolom senkit sem lep meg, talán 2007-ben a SonyEricsson tudott olyan fülhallgatót adni a telefonokhoz, amik viszonylag normálisan szóltak, a 625-höz kapott füles minősíthetetlen. De mivel rendes 3,5-ös jack csatlakozó van a telefonon olyan fülest raktok rá (Sennheiser mániás vagyok) amilyet csak akartok, a hangszínszabályzónak köszönhetően pedig teljesen jól be lehet állítani mindent. Magával a zenelejátszóval tökéletesen meg vagyok elégedve, jól néz ki, kényelmes is. Ami egy picit zavaró az a "gondoskodása" időnként leszabályozza a hangerőt 15-re, mondván, hogy nem egészséges nagy hangerőn zenét hallgatni.Ezt persze akceptálva vissza lehet állítani.
Memória: A 8GB hamar el tud fogyni, egy 16GB-s kártya mindenképp ajánlott hozzá, az alapmemória igen kevés.
Telekommunikációs képesség: A telefonálás teljesen "élvezhető", tisztán lehet hallani a másik felet. Az SMS írás kényelmes, néha az tud problémás lenni, hogy a közelségérzékelő elég hektikusan működik, előfordulhat az, hogy ha nyúlsz a space felé, akkor ő azt vesszőnek érzékeli. Hektikusság alatt egyébként azt értem, hogy néha rájön, hogy van ilyenje és akkor nem kell megérinteni a kijelzőt a navigáláshoz, de többször azért tapizni kell.
Navigáció: Offline is használható navi van a telefonban, ami teljesen jól működik, jól látható, jól navigál, aki pedig azon rugózik, hogy ingyen csak Magyarország térkép van a telefonban, az keresse fel az orvosát, majd kérdezze meg, hogy melyik telefonban van teljesen ingyen Európa térkép offline.
Kamera: Teljesen jó minőségű képeket lehet vele készíteni, ráadásul sok Lumiával ellentétben van LED villanó is, aminek a fényereje megfelelő.
Megbízhatóság: Semmivel sem rosszabb, mint a mai telefonok bármelyike. Az előlapi hangszóró egyszer megadta magát, így szervizbe kellett vinni, egy hétig nélkülözni kellett, ez nem volt túl kellemes időszak, de azóta egyáltalán nincs vele gond.
Amit nem igazán szeret még, hogy folyamatosan be van kapcsolva, időnként újraindul magától, ha estére kikapcsolom, akkor ez a jelenség megszűnik.
Összegzés: Maga a telefon egy szép, teljesen vállalható külsejű (értsd.: sokan megnézik és dicsérik) az androidos készülékekhez mérten megbízható telefonról van szó, ami ha nem a debilebbnél debilebb buta játékok és felesleges fingó alkalmazások letöltésére van használva egy teljesen jó, kényelmes 100%-os használati értékű készülék. Nem szaggat, nem fagy le, megbízhatóan megy, amire egy átlag ember használja azt tökéletesen tudja, hülyegyerekeknek pedig nem való. Van mellette egy Androidos tabletem, meg van a véleményem, nálam a WP toronymagasan nyert. Nem egy ismerősöm használ droidot, egyik sincsen különösebben megelégedve vele és a szervizt is elég gyakran látogatják hasonló hibával, amivel nekem is el kellett mennem, de legalább csak egyszer volt ilyen. Szóval ajánlani mindenképp ajánlom, ez nem rossz telefon, de 2014-ben senki se higgye azt, hogy a telefonokat örökéletre tervezik, mert akkor független attól, hogy droidot, Nokiát, vagy iPhone-t vesz, nagyot fog csalódni.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Rellind #4558 üzenetére
Ez egy igazi idióta. Többet nem is érdemes foglalkozni ezzel a cikkel, nem véletlen vetették le, ez nem cikk, hanem egy elfogult fröcsögés.
Egyszer ha borzasztóan sok időm lesz lehet csinálok egy tesztet a sajátomról. Korrektül a hátrányait is bemutatva, hiszen tökéletes telefon nincs, de amit ez az ember leközölt abból a hátlap kivételével semmi sem igaz, és abból is csak az állja meg a helyét, hogy átlátszik, ez a képen is látszódik. De aki meg a levehető hátlapnak nem fogja fel az értelmét, fotózni sem tud, képtelen 3 gombból rájönni, hogy vajon melyik melyik lesz, amikor évek óta minden telefonon ugyan ez a leosztás, az ne akarjon tesztet kiadni. Amúgy az összeszerelése tökéletes. A külsőn rugózni egy igazi marhaság ahány ember annyi stilus (bocsi nincs hosszú i-m) az enyémet eddig mindenki csodálta, pedig az is fehér. (iPhone-os is, ha már ennyire fontos a többi márka)
-
.Szaki.
addikt
válasz
BobTail #4402 üzenetére
Köszi!
Azt meg tudja nekem valaki magyarázni, hogy bizonyos számokat miért szokott megduplázni? Volt olyan, hogy megnégyszerezte őket. Ha egyet is kitörlök belőle akkor már a másikat se nyitja meg. Kerestem összefüggéseket, hogy ezt miért csinálhatja, mert nem minden zeneszámnál van ez, de semmi különbséget nem találtam. Tegnap amit feltettem rá, már helyből duplán töltötte fel. És mondom a két ugyanazon számból ha az egyiket törlöm, akkor a másikat se játssza le, egyébként meg mindkettőt. Ez baromi zavaró..Valaki ötlet?
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Kezd nagyon kevés lenni a tárhely a telefonban, 16GB-os kártyával gond nélkül megy ugye? (Azért remélem ez elég alapvető dolog, de fő a biztonság mielőtt veszek egy kártyát)
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Biztos sokszor előfordult ez a kérdés, de valaki nagyon gyp-s szinten el tudná mondani nekem, akár privátban, hogy hogy a fenébe lehet külön lejátszási listákat csinálni ezzel a telefonnal? Amikor rámennék, akkor azt írja ki, hogy csatlakoztassam a számítógéphez. Csatlakoztatom, megnéztem használati útmutatót is, de nem találom azon pontokat amire koppintani kéne. Köszi a segítséget előre is.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok! A microSD formázást hol lehet elvégezni a telefonon, nem találom sehol, valószínűleg kiszúrja a szememet..:-) köszi előre is!
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani jó vírusírtót? Nem igazán sikerült találnom. Köszi!
Egyébként nem igazán értem ezt az állandó összehasonlítást a droiddal. Ezt tényleg csak úgy lehet eldönteni, hogy kipróbálja mindkettőt. Nekem a vételnél a 625 mellett a HTC Desire 500 és a BlackBerry Z10 játszott, de a legkevesebbet a HTC-n gondolkodtam. A droid szerintem tbletra tűrhető, bár ott sem stabil. Aki jágtszani meg baromkodni akar a telefonnal, az vegyen droidot, de a WP ettől távoláll. Teljesen más világ. Inkább a fontosabb funkciók vannak előtérben, minden kézreesik, a csempés megoldás is nagyon praktikus. Szóval aki netezni, telefonálni, e-mailezni akar az vegyen Lumiát vagy BB-t, játékra meg fagyásra ott a droid. (Nem előítélet ezt is egy droidos tabletről írom, inkább nem jellemezném...)
-
.Szaki.
addikt
válasz
.Szaki. #1786 üzenetére
Pont utolsó percben be tudtam telefonálni az Örs Vezér terei Nokia Szervizbe, megkérdeztem ezt, hogy elnyomtam-e valamit, azt mondták, hogy nem lehet, arra gyanakodtak, hogy a hangerőt állítottam el, de 10/10-en van, illetve ha van fólia rajta, akkor az, de hát az sincs rajta szóval megállapították, hogy sajnos a hangszóró adta meg magát. Ennek örömére akkor már mondtam, hogy az automata fényerőállítás sem mindig tökéletes, mert alkalmanként vibrál/remeg a fényerő, ezen is tudnak elvileg segíteni, de 8-10 nap a szervizelési idő, ami szerinte nagyon jó, mert máshol átlagosan ez egy hónapig tart. Ezelőtt eddig 2 Nokiám volt, mindkettő tökéletes volt, de úgy néz ki 2014-ben már a Nokia sem tud megbízhatóságot garantálni. 2010-ben még sikerült. És nem vagyok garasoskodó, de ahhoz kicsit drága mulatság ez a telefon, hogy 3 hónap után már baja legyen.
Ezek után már csak egy kérdésem van, hol lehet micro-mini SIM kártya konvertert venni és ez mennyibe kerül? Összesen ez az egy telefonom kezel microSIM-et a többi mind minis.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Milestone2 #1785 üzenetére
Telenornál sincs még. De nekem most elsősorban a hangszóró probléma lenne nagyon-nagyon fontos.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Történt egy-két érdekesség. Az első az volt, hogy tegnap amikor zenét akartam lejátszani fülhallgatóval, eredménye az lett, hogy a külső hangszórón játszotta le. Ezt egymás után eljátszotta 3x, majd megpróbáltam tartozékként felismertetni vele a fülest, az sem sikerült, egy restart viszont segített a dolgon, azóta is jó.
A mai viszont már kellemetlenebb, ugyanis telefonáláskor én nem hallom a másik felet, mintha ki lenne kapcsolva a hangszóró. Kihangosítva működik. Kérdésem az lenne, hogy lehetséges, hogy valamit én kikapcsoltam benne, csak nem tudom hol, vagy pedig ez hangszóró problémát jelent és a két hónapos telefonnal irány a szerviz? Néztem frissítést is hátha megjött a Black és segíteni tudna rajta, de még az sincs meg. Köszi előre is.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Valentino K. #789 üzenetére
Szerintem is teljesen jó a kijelző minősége. Egyébként ez a fura tényleg, hogy én szinte rögtön megszoktam a méretét, de azért nagy mobilként tekintettem rá, most meg ha metrón vagy bárhol vagyok és látom az emberek kezében a mobilokat nem az enyém tűnik nagynak, hanem ez normális, a többieké meg nagyon-nagyon pici.
-
.Szaki.
addikt
Nem kijelző csere kell hozzá szerintem, hanem érzékelő, ha már ennyire cseréről beszélünk, de szerintem az se kell. Az enyém is "villog", mindig megpróbálja a legideálisabb fényerőt beállítani. Van, hogy 3-4 percenként változtatja a fényerőt, de szerintem pont jóra, bár ritkán tényleg hajlamos nagyon sötét lenni. Viszont a manuális fényerőállításnál a kicsi is nagyon erős szerintem.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Milestone2 #728 üzenetére
Én az Androidos WayteQ tabletem USB kábelét használom előlapi USB-n és megy, de mondom nekem meg XP-n nem ismeri fel. Illetve mondjuk nekem kiírja a telefon nevét, majd, hogy probléma lépett fel és ennyi.
A fülesemnek nincsenek gombjai, Sennheiser fülest használok csak, úgyhogy ez kilőve. :-)
-
.Szaki.
addikt
válasz
okoska74 #723 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült elhallgattatni a tárcsázót, így mindjárt jobb.
Én csak rádugtam a Win7-re és rögtön felismerte, semmit nem kellett vele csinálnom.
Az, hogy kinek mi szép és mi nem, az persze szubjektív, erről vitát nyitni sem érdemes, egyébként a P6 is nagyon egyben van az én szememnek is.
A Windows Media Playerrel megpróbálkozom majd, hátha az lesz, ez jó ötlet!
A térerőt én nem okostelefonhoz mérem, hanem az előzőhöz ami eddig az etalon volt ezen a téren, egy qwerty-s butafont képzelj el.
Egyébként ezen sem annyira vészes, a lakást még megbocsátom neki, mert mellénk építettek egy többszáz lakásos borzalmat és erőteljesen lefed, szóval ezzel is együtt lehet élni.
A hangerővel kapcsolatban meg hozzá kell akkor szoknom, hogy minden zenehallgatás befejezése után visszaveszem kb. 15-ösre a hangerőt, ebbe se kell belehalni.
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést, jó közössége van ennek a topicnak, gratula érte.
-
.Szaki.
addikt
válasz
okoska74 #717 üzenetére
Általában minél kevesebb baj van egy telefonnal annál kevesebb comment van a topicjában, szóval ez nem rossz.
Nekem viszont továbbra sem oldódott meg, hogy XP-vel miért nem kommunikál a telefon. 7-esen tökéletesen megy, az viszont csak a munkahelyemen van.
Amit eddig tapasztaltam vele: A mérete nagyon jó, kényelmes kézben tartani. A kijelző eszméletlen precíz, ez a közelség érzékelő nem mindig működik, de pl. SMS íráskor nagyon bejövős. A fényképező arra amire nekem kell tökéletes. Az akksi az eszméletlen jó, 3 napja megy és szerintem holnap, vagy holnapután fog csak enni kérni. A fényre sötétedő-világosodó kijelző nagyon ügyes megoldás. Az, hogy a hátlap az oldaláig húzódik nagyon praktikus. Egyszóval nagyon jó telefon, látszik és érződik is rajta, hogy ez meg lett tervezve, én egyelőre nem bántam meg és hát persze gyönyörű.
Amiket furcsállok, vagy hiányolok, vagy még nem tudom: Nem értem ha lejátszási listát szeretnék csinálni miért kéri mindig azt, hogy számítógépen csináljak, azt se tudom, hogy sz.gépen hogyan lehetne ezt megcsinálni. Hiányolom azt, amit egyébként 2007-ben egyedül a SE K550i-m tudott, hogy ha a hangerőszabályzó gombjait hosszan megnyomom, akkor nem a hangerőből vesz le/fel, hanem ugrik a zenék között. Ezt mondom eddig az az egy telefonom tudta, de nagyon kényelmes megoldás, ha be lehetne tanítani a 625-öt az jó lenne, bár gondolom erre nincs lehetőség. Ami szintén furcsa, hogy a hangerőt szinkronban változtatja a csengetési hangerővel is, ez rendkívül szokatlan, legalábbis külön menüt erre nem találtam, valamint a tárcsázási hangot is jó lenne kikapcsolni, mert az baromi idegesítő. A telefon antennája nekem az itt írtak ellenére gyengének tűnik, eddig egy helyen volt összesen 5pálcikám, általában 3-4 szokott lenni, de nem ritka az 1-2 sem, ilyenkor nem is lehet érteni a másik felet. Olyan helyekről beszélünk, ahol az X2-01-em 4-5 pálcikát mutatott.
Nagyjából ennyi.
-
.Szaki.
addikt
Kérdés: A telefonon folyamatosan ki van téve vagy az E, vagy a H betű. Ez azt jelenti, mint az előző Nokiámon hogy folyamatosan megy a net? 150MB-ig ingyenes, de azért nem szeretném ha mindig menne.
Másik: Mi módon lehet megodani azt, hogy USB kábelen keresztül kommunikáljon a Win XP-s gépemmel? A windowsphone.hu azt írta semmit,d de a gép több kábellel se nagyon szeretné felismerni a mobilt. Azt írja "probéma lépett fel"..Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest