Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
Jah, jó!
Ahogy olvasgatom a külföldi híreket ott is csak a Developer Preview-ről beszélnek. Már kezdtem megijedni, hogy a szolgáltatóval való hercehurca miatt késik, mert a telefonom az Tré-Mobil szolgáltatófüggő és tavaly is volt ilyen sajtóhír, hogy az USA T-Mobilos Lumia 710 nem kapta meg a WP7.8-at. -
Bogyi007
veterán
A telepítésnél legalább 3 vagy 4 újraindításom volt és a telefon wifire engedve automatikus frissítésre volt kapcsolva, reggelre ránéztem a telóra és a frissítések keresésére azt írta ki hogy naprakész.
Kb egy órája is ugyanez volt a helyzet.
Az számíthat hogy Vodafone-os a készülék?
Indításnál a nagy piros Vodafone logóval kapcsol is be a teló... -
Isti2
aktív tag
az szuper, ha ez így egyben megtehető, akkor nekem ez a megoldás, nem az ms-fiókkal van bajom, hanem hogy minden sz*rról kapok értesítést a csempéken, asztalin is egyből szedtem le/kapcsoltam ki mindet, nem vagyok kíváncsi az online megosztott marhaságokra(fb meg hasonlók), meg nem kell semmilyen minden fiókot mindennel szinkronizáció, gondolom ha épp akarom, menüből indíthatok manuálisan is különböző szinkronizációt/adatmentést?
-
megbolondult
csendes tag
-
zzz03
őstag
Szenvedés? pikkpakk fel lehet rakni, semmi szenvedés, semmi régió átállítás. Csak a mobilnet legyen kilőve és mehet neki a proxy. (Még a sysapp pusher se kell. )
Ez a videó alapján mennie kell mindenkinek pár perc alatt:
-
LAStar
tag
Hi, megoldottam...
Miután kiléptem a boltból, próbálkoztam a hotmail fiók hozzáadásával, de ahogy anno a Lumia 800 esetében, ennek is beletelt kb. fél órába, amíg sikerült csatlakoznia a fiókhoz. Abban a félórában is bőszen csöngött a telefonom, s valamiért a kezdeti sikertelen csatlakozás idején keletkezett hívásokat össze-vissza kavarta a fiók hozzáadását követően intézett hívásokkal. Így volt ez az üzenetek esetében is.
Gyakorlatilag annyit tettem, hogy kibogarásztam a problémás hívásokat, üzeneteket és töröltem.
Azóta minden rendben, bár nem értem, hogy nem vették anno észre a kedves programozók ezt a bagatell bugot. Visszagondolva, csinált ilyet anno a 800-as is, mindegy. Ezzel együtt lehet élni
.
-
.Szaki.
addikt
Persze, egyetértek, pusztán azért kérdeztem, mert Nektek volt már a kezetekben és fel tudjátok mérni, hogy mennyire feltűnő/rikító.:-) Én élőben még nem láttam ilyen készüléket. Szerintem viszont akkor fehér lesz, feketében nagyon semmilyen, csak azt se akarom, hogy villamoson vagy bárhol "kikapják a kezemből". Köszönöm szépen Mindannyiótoknak a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest