- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz
Gadgetfan_ #5425 üzenetére
Nem lehet, hogy T mobilos vagy és a csomagodban nincs hívószám kejelzés (csak pénzért)?
Esetleg egy restartot is megpróbálhatsz.
-
Lall
veterán
válasz
hampidampi #4580 üzenetére
No most töltsd majd le a fentebb javasolt sysapp pusher-t és frissítsd végig a Nokia specifikus appokat, beállításokat.
-
Lall
veterán
válasz
hampidampi #4572 üzenetére
Ha úgyis most vetted csinálj egy hr-t, ha tudsz. Beállítások, névjegy, telefon alaphelyzetbe állítása
-
Lall
veterán
válasz
legiaap #4519 üzenetére
Mert mi lesz? Nem adsz több szaktanácsot? Esetleg átnyúlsz a monitoron és kitéped a szívem?
Abból a korból pedig már rég kinőttem mikor mások mondták meg mit vegyek be és mikor menjek aludni. Már jóideje azt a korszakomat élem, amikor én mondom meg másoknak (nem vadidegeneknek), mikor mit vegyenek be és mikor menjenek aludni. Neked is jó 8.
De jó, hogy szerkesztetted. Úgylátom, szereted elterelni erre a személyeskedésre a dolgot (gondolom így könnyebb moderáltatni), de ismét nem személyeskedtem, csak tényeket és a gondolataimat osztottam meg veled.
-
Lall
veterán
válasz
legiaap #4510 üzenetére
Várj segítek egy általad jól ismert példával, hogy megértsd. Itt hozzászoltam az off-ban, itt figyelmeztettek érte, pedig az illető nevét nem is említettem, mégis a modi is tudta, meg mindenki tudta kiről van szó. Capisce már?
És mégegyszer. Nem lehetne, hogy ne
szaktanácskodjbarbárkodj be hülyeségeket? Ha rajtam múlna ezt is moderálnám. Elsőre elzavarnád szerencsétlen 625 tulajt szervizbe, mert lötyög a gombja egy olyat telefonnál, aminél a hátlapba van a gomb, ami kapcsolja a mikrokapcsolót, a második esetben szintén agitálnád a másik szerencsétlent a kijelzőcserére 3 pixelhiba miatt, amit köztudottan nem cserélnek Magyarországon. De honnan is tudhatnád, hisz nem is itt élsz, garanciális problémád is csak egy volt a Nokiával az is angliában. Esetleg egyéb tapasztalat az olvasottakon kívül? -
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz
legiaap #4496 üzenetére
Gonoszt? Szedsz valamit, üldözési mániád van? 2 valamire 2 fasságot sikerül. Az elsővel nem kell egyből szervízbe rohanni, tudod nálunk van a háztartásban ilyen telefon, nem csak fényképen láttam, a másikra pedig 3 pixelhiba miatt kijelző csere egy low-end telefonnál!? Muhaha...
Annyira vagyok write onlyban, mint Te troll módban, mikor WP topikot látsz. Mindenki tudja mi a célod, Te is, Mi is, pár moderátor is, csak azok nem akik nem ismernek és rohangálsz hozzájuk a modkerbe, ha valaki megbántja törékeny lelked. Igazán befejezhetnéd már. WP topikból sem látsz sok embert az iPhone topikba járni kitünő szaktanácsokkal ellátni az ottaniakat.
-
Lall
veterán
válasz
mukibuci #3857 üzenetére
Igazad van mackó koma, de ebben az esetben a Nokia egy phas, mert hibás adatokat közölk a saját tartójáról. Kényelmesen belefér egy 625, feleségem majd minden nap használja is.
Megjegyzem ha davenport fórumtársunk előbb keresett volna a topikon belül a "CR-123" kifejezésre, akkor nem kérdezett volna semmit, mert már tárgyaltuk ezt párszor.
-
Lall
veterán
Nem a fenéket. Sokkal könnyebben beleakad bármibe. Márpedig beleakad, ahogy teszed zsebre, táskába, ide-oda...
Cseréljék is az 5000Ft+-os fóliát. Arról már nem is beszélek, hogy fertelmes gusztustalan egy ilyen vastag gumiszerű takony az üvegen. Biztos megvan a fólia varázsa is, a következő gazdája jól jár és egy minőségi fólia árával is többért tudod eladni a készüléket. Kb. ennyi.
-
Lall
veterán
válasz
Milestone2 #3078 üzenetére
Nem írta senki szerintem. És GDR3 preview-ra is felment a Black.
-
Lall
veterán
válasz
szakalistvan #2944 üzenetére
Nokia CR-123
-
Lall
veterán
Nincs Widget, itt csempe van. Appon belül ki tudsz tűzni csempét ami szépen mutatja az időjárást, zárolási képernyőre is ki tudod tenni. Ingyenesek közül az AccuWeathert-t vagy a Bing Időjárást ajánlom. Fizetősek közül én az Amazing Weather HD-t használom.
Nem nagyon értem mit akarsz, de tedd ki nagy csempének, akkor az utolsó levelet láthatod a csempén a többit pedig ha belépsz. Ha van exchange fiókod, akkor igen be tudod állítani, ha csak "sima" email fiókod van, akkor azt ne exchange fióknak állítsd be.
-
Lall
veterán
8.1 még nincs. Exchange-nek egyből (push, elemek érkezésekor) kéne jelezni, csak a google fióknál van időkorlát.
Amit még érdemes megcsinálnod az az, hogy végigfrissíted a Nokia specifikus beállításokat. Ezt pl. a SysApp Pusher nevű appal könnyedén elvégezheted.
-
Lall
veterán
Semmilyen programot nem kell leszedni rádugod a gépre és felmásolod a zenéid a megfelelő helyre (Music mappa). Névjegyeid a regisztrált Microsoft fiókodban tárolódnak így oda tudod berakni őket, attól függően milyen formátumban van. Esetleg ha másik telefonról szeretnéd az Adatátvitel programmal át lehet küldeni őket.
-
Lall
veterán
válasz
humpfnerdani #2340 üzenetére
Lehet
-
Lall
veterán
válasz
hibavissza #1996 üzenetére
Nokia CR-123, abba belefér és stabilan tart.
-
Lall
veterán
A Nokia Camera Beta-t törölhetitek is. A Nokia Camera elérhető az áruházon belül a Nokia Collection-ben.
-
Lall
veterán
válasz
Milestone2 #1470 üzenetére
Nem. Nokia Camera
-
Lall
veterán
válasz
71István #1429 üzenetére
Tapasztalatod? 100x ugyan azt.
Az nem tapasztalat, hogy egy egyedi problémát leírsz 100x. És igen valahol trollkodás, hogy egy egyedi probléma miatt az itt kérdező "újoncnak" Te nem ajánlod. Írta mindenki, hogy ha SR vagy HR nem segít, akkor ez nem normális dolog. Vissza kellett volna vinned - de mint írtam -, Te a könnyebb utat választottad.
-
Lall
veterán
válasz
71István #1426 üzenetére
"Ha senki nem tapasztalt olyan problémát a telefonnal mint én, miért indítsd újra, hr, stb tanácsok jöttek, miért nem mondtátok, hogy ez a világbajnok, szupergép esetleg hibás?"
Mert gondoltuk szoftveresen hibás, amit egy SR vagy egy HR megoldhat, megkímélve téged egy szervizbe járkálástól. De miután nem oldódott meg ezzel a problémád, gondoltam/gondoltuk elballagsz vele a Nokia Care-be. Te a könnyebb utat választottad és túl adtál rajta. Egészségedre. Az általad felvázolt hibáról amúgy senki nem írt még, ezért úgy gondolom egyedi.
Senki nem mondta, hogy a hibákat nem lehet leírni (kell is!), de bejönni utólag trollkodni és nem ajánlani egy kérdezőnek a készüléket, mert Te hibás darabot fogtál ki, hát nem is tudom...
Vagy szerinted az összes 625 kilépked a böngészőből 10 perc után, csak mindenki titkolja?
-
Lall
veterán
Hagyd. Más topikban is volt ilyen, aki visszajárt "kisérteni" és panaszkodni, hogy milyen szar a vélhetően hibás készüléke. Nem értem az ilyen embereket. Amennyi energiát abba fektetnek, hogy 600 soros kommenteket írnak és panaszkodnak, azzal az erővel miért nem viszik vissza garanciába
Gondolom eladta valakinek, akinek ezekről a hibákról említést sem tett, hagy szopjon vele Ő. Korrekt.
Cég nem vesz több Nokiát... Én sem veszek többet Audi-t, mert egyszer 2005-ben kiment a turbóm az A4-esemben.
-
Lall
veterán
Nem igazán tudok a kategóriájában ennél jobb üzemidővel rendelkező telefont. A merülést valami külső, beragadt app okozhatja (újraindítás általában segít), ha mégsem akkor ki kell szűrni mi okozhatja ezt, általában vamalilyen akkufigyelő vacak vagy bármilyen rosszul megírt külső alkalmazás ami a háttérben fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest