- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
dojcsakgergo #6014 üzenetére
Kikapcs, gépre radug, Nokia Software Recovery tool indít telefon nem kapcsol be gombra kattintva.
-
Melack
veterán
válasz
sipoczgabor #5578 üzenetére
Édesapámnál pl ilyen nem volt még egyszer sem. 1-1
(#5580) sipoczgabor: gyári beállítások visszaállítása vagy NSRT-vel újrahúzni a teljes rendszert. Ennyi. És javasolt a szerkesztés gomb megismerése, 5 percen belül tudod módosítani a HSZedet. Használd, légyszíves.
-
Melack
veterán
válasz
sipoczgabor #5574 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
-
Melack
veterán
válasz
sipoczgabor #5572 üzenetére
A telefonnal semmi gond ilyen téren, van a családban. Teljesen vállalható.
-
Melack
veterán
válasz
Milestone2 #5359 üzenetére
Pártházban ?
-
Melack
veterán
válasz
Gadgetfan_ #5296 üzenetére
Azt nem fog rajta.
-
Melack
veterán
válasz
kutitomi73 #5222 üzenetére
Már csak azzal lehet használni.
-
Melack
veterán
válasz
calambrito #4867 üzenetére
Ha tippelnem kellene, system partíció, nem hozzáférhető részén.
-
Melack
veterán
válasz
hampidampi #4576 üzenetére
A sysapp pusher egy app, külön van a Beállításoktól.
-
Melack
veterán
válasz
hampidampi #4574 üzenetére
A segítségével tudsz frissíteni 8.0-n az appokat.
-
Melack
veterán
válasz
hampidampi #4572 üzenetére
Restart volt? Mert a beállításokon belüli dolgok akkor nem indulnak, ha restart kell a gépnek. Többit meg frissítsd sysapp pusherrel, hátha.
-
Melack
veterán
Én is Y300ról váltottam, igaz 920-ra, de a családban van 625, azt is én tartom karban.
- Nem cserélhető a billentyűzet
- Tanulékony, igen jó hatásfokkal tud javasolni. Én nagyon megszerttem, nekem kézreáll.
- létezik, de én nem használok, WP alkalmazások topicban fognak tudni segíteni ebben
- GMailt megeszi, névjegyeket szinkronizálja. Frissítés 15 perces időközönként, mert Google nem barát. Köszönd meg nekik. Amúgy Outlook.com tökéletes, érdemes átállni rá.
- Microsoft account menti a beállításokat. 8.0 alatt alkalmazások/üzenetek/beállítások, 8.1 alatt + jelszók +csempék elrendezése háttérrel. Kb 10 perc alatt be is állítja.
- Tudtommal nincs, Glance screen lehetett volna, de abban az nincsen (nekem 920 van, ott van)
- Lagolás nincs, ez nem droid! Fut, görül, halad a rendszer rendesen.
- Ha a Wifinél beállítod, hogy kikapcsolt kijelző alatt is menjen, nem lesz semmi gondod vele. Apu nem tapasztal semmilyen wifi hibát, pedig ő is nyüstöli rendesen. Viber nem a legjobb, Whatsapp pöpec - érdemes arra átállítani az embereket.
- 8.1 alatt van redőny, ott megoldott. Némítás meg hangerő gomb le, és lehúzod a csúszkát. Profilok nincsenek, nem is várhatóak. 8.0 alatt Quick Tiles kell, de az bedob a menübe egyből, nem kapcsol csak úgy
- HERE navigációt szeretem, pontos, jól észlel és helyez el. 8.0 alatt csak itthon navigál hangosan, 8.1 alatt már teljes lesz.
- Videók azért eszik, de azzal is simán el fog menni egy napot, nem kell félni. Minsősége jó, én nem tapasztaltam semmi hibát. Fólia/tok egyéni preferencia kérdése.
-
Melack
veterán
válasz
Amalgam #4003 üzenetére
Display features: Brightness control, Color boosting, Refresh rate 60 Hz, Sunlight readability enhancements, Corning® Gorilla® Glass 2, Curved display, High brightness mode, Lumia Color profile, Wide viewing angle
(#4007) Amalgam:és azért más, mert nem a fórumozók írják, hanem a Nokia oldala? Ember....
-
Melack
veterán
válasz
Forestjo #3817 üzenetére
A névjegyzék dolog fel van fújva. Nekem minden fiók be van állítva, és ha akarom, akkor a GMail, ha akarom az Outlook a fő profil ilyen téren. Nem kell ennyit agonizálni rajta.
Az Outlook képes a teljes levelezésedet importálni, így akár a kérdést ennyivel meg tudod oldani.
Olvashatóság: édesapám túl az ötvenen is tökéletesen tudja olvasni, napfényben is. Böngészni szeret rajta, mert jól látja.
Egyéb agonizálásra érdemes dolog?
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
válasz
Milestone2 #3061 üzenetére
Bocs, figyelmetlen vagyok.
Ez valid 8.1-nek néz ki. Ha ez így van,akkor valamit elnézett a T rendesen. 920on semmi nyoma 8.1nek
-
Melack
veterán
válasz
Milestone2 #3056 üzenetére
Telefon névjegyét nézd meg.
-
Melack
veterán
válasz
kutitomi73 #2890 üzenetére
Komolyan ki kell írni első hsz-ben, hogy ez nem a RAMról szól! A két rendszer teljesen más. Ami itt bőven elég, az droidon édeskevés. Tapasztalat. 512Mb RAM itt bőségesen elég, ha nem extrém a felhasználás. Átlag usernek bőven elég.
-
Melack
veterán
válasz
petya2012 #2771 üzenetére
Lesz, minden 8.0-s WP teló megkapja. És igen, az 512 Mb RAM is elegendő (nem droid ez kéremszépen), és nem, várhatóan nem lesznek telejsítménybeli problémák, és igen, a szolgáltatóktól is függ, hogy mikor kapod meg, no persze developer preview-val eséyes, hogy hamarabb felkerülhet (kereső sokat segít)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- YouTube
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest