- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Bazsee71 #6878 üzenetére
Remélem nem is fog jelentkezni ez nálatok! Nekem ez már betette a kaput, hétfőn valószínűleg rendelem az utódot.
Az akksinál annyi változás van, hogy míg régen elment két napot ez már egyre csökkent, viszont épp emiatt egész munkaidő alatt tápon pihen az asztalon, ha meg megyek valahova akkor sincs baj, mert van egy 10.000mAh-s Power Bankom, az meg seperc alatt feltölti. A 2 napot meg utoljára kb. egy éve hozta, szóval már megszoktam.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Bazsee71 #6867 üzenetére
Nincs itt semmi WP vs. Android vita, csak már 2 éves a 625 és a tulajdonosok megbeszélik, hogy ki mire vált. A többség általában 2 évente cserél. Ha baromi jó lenne, akkor most arról beszélgetnénk, hogy milyen Microsoft Lumiát vennénk, de mindenki kíváncsi másra is, ráadásul messze még a W10, így most nem arról volt szó, ennyi az egész.
Én is szeretem a WP-t magát, de 512MB RAM kevés hozzá és rengetegszer omlik össze, vagy fagy le teljesen. Ettől függetlenül valamiért mégis szeretem.
RaZroX
Én attól a márkától még félek valamiért, de az okát ne kérdezd, nem tudom. Tartok tőle.
-
csoki46
senior tag
válasz
Bazsee71 #6867 üzenetére
Nekem a 625 előtt 800-as volt még 7.5-tel, azt nagyon szerettem, gyors volt és stabil csak kicsit elszállt felette az idő. Nyilván nem a legjobb összehasonlítás hiszen az akkori csúcsmodell volt a 625 pedig alsó kategória, de akkor is csalódás most nekem a 8.1. Sok téren van fejlődés, de sajnos a stabilitás romlott elég nagy mértékben. Szóval így 3,5 év után vissza nézek droidra, hátha nem lesz csalódás. Ha mégis akkor valami felső kategóriás lumia jön újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest