- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomsteel
tag
válasz
old rocker #14006 üzenetére
Én már írtam nekik, de az ügyfélszolgálat csak 14-ig volt ma, hétfőn lesznek legközelebb.
-
tybke98
csendes tag
válasz
old rocker #13999 üzenetére
Én is így vagyok ezzel.
Sok sikert srácok! -
tybke98
csendes tag
válasz
old rocker #13982 üzenetére
Már én is bánom. Pedig itt voltam már mikor elsőnek dobták be itt a fórumon a linket. Most meg csak sóhajtozok, hogy mért nem mertem megrendelni. De hátha bejönne a többieknek. Még rendesen örülnék, hiába nem én nekem állt a szerencse.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
old rocker #13986 üzenetére
pontosan. míg az asztalverés, pereskedés már egy ügyféltől is macera, hát még ha látja a többi, hogy lehet.
-
Vangelis
félisten
válasz
old rocker #13986 üzenetére
lehet csak reklám! Azért akciózták!
Akkor meg ajándék, mert olcsó reklám. Ennyi látogatójuk rég nem volt!
-
Vangelis
félisten
válasz
old rocker #13982 üzenetére
Én abból 2990 ft-ért vettem nem is tudom hány darabot,. Mindet ideadták!
Meg sorolhatnám még.
1 év (legkisebb havidíj) hűséggel vettem L820-ast + vezeték nélküli egeret 2000ft alatt.
soha nem volt gond!
-
duo
addikt
válasz
old rocker #13902 üzenetére
a system tiles ban jobbra swipe-olsz ott lesz olyan hogy folders. még nyilván nem lesz ott semmi. ráböksz a + -ra, ezzel létre is hoztál egyet. elnevezed a mappát, majd belemész és alul egy sávban ami szintén swipeolható rábökéssel berakod a listából azt és olyan sorrendben ahogy akarod. majd a kész mappát tudod kitűzni. (én úgy raktam bele gps kapcsolót, áruházat, akksinézőt, stop music-ot. (héló külön stop music app leszéhető(!) illetve képernyő forgatás kapcsolót. (persze pár cucc csak GDR3-tól él, mint ez utóbbi. (csak tudnám mikor lesz GDR3)
-
FET-MEN
veterán
válasz
old rocker #13897 üzenetére
Igen ezek nem is zavarnak. Igazából fontos a zseblámpa. Nem fotózáshoz. Sokat botorkálok hajnalba sötétbe, jól szokott jönni.
-
kezman
őstag
válasz
old rocker #13862 üzenetére
Hát este én is így jártam, 22,40-től reggel 5.30-ig 27%-ról csutkára fogyott, be se tudtam kapcsolni, ilyet még nem csinált, még jó hogy nem mentem melózni, elaludtam volna, azt hiszem insider viszlát
-
StarKiller89
senior tag
válasz
old rocker #13736 üzenetére
micsoda poén áradat......
-
tybke98
csendes tag
válasz
old rocker #13869 üzenetére
Szóval úgy látod a dolgot mint én, ennek örülök. Csak azt hittem, hogy ez már mindenkinek megvan, így fogalmazódott meg bennem a kérdés.
Letöltöttem még egy magyar aksi mérő appot (piros színú, álló telep), mivel ennek 1500+-os jó értékelései voltak, de az is ugyanúgy zabálta. A batteryt még kipróbálom, igaz kevesebben használják, de lehet épp ezért lesz ez a legjobb
.
Ja és köszönöm a Rapdialer alkalmazás ajánlását. Ki fogom próbálni! -
Zoli133
addikt
válasz
old rocker #13863 üzenetére
A szoftverrel nem is lenne gond, Droidra ott a Neutron aminek a teljesítményét szerintem pár PC-s szoftver is megirigyelne, ráadásul beszéltem a fejlesztővel és készül WP8-ra is. (Sőt felsőketgóriás DAP is készül droiddal)
MP3: Talán 1 embert ismerek aki hall különbséget egy rendes 320 kbit/s-es mp3 és flac/cd között és ezt vakteszten igazolni is tudta. Utóbbin szinte mindenki elbukik aki azt állítja hall különbséget, persze ehhez kell az is, hogy rendesen kódolt mp3-unk legyen. Az mp4-nek mi köze a témához?Az EQ-s résszel abszolút egyetértek, ráadásul ezekben szoftveres EQ van, ami hazavágja a dinamikát is.
Annyival egészíteném ki, hogy az egyik alapvető elméleti probléma ami miatt nem nagyon lesz rendes hangzása mobilnak, hogy hiába raknak bele j DAC-ot erősítő részt a sok elektromágneses hullám amit a többi eszköz kelt (wifi, gps, bt, gsm modul stb) mind belezavar(hat)nak az audio folyamba.
-
tybke98
csendes tag
válasz
old rocker #13862 üzenetére
Letöltöttem az insidert, de már fél óra alatt is 3-4 %-ot evett, úgy hogy mellette csak a wifi volt bekapcsolva. Számomra eddig tartott. Törlöm is. Kipróbálom a batteryt.
Nemtud akkor valaki, valamit arról, hogy a preview for developerst hogyan töltsem le?
Vagy akkor tényleg fölös ez a GDR3? -
Dika22
tag
válasz
old rocker #13835 üzenetére
Ebben nagyon igazad van! Nekem kb egy hete van meg, androidról váltottam, eddig nagyon bejött, és az akkuja is simán bír 2-3 napot!
-
válasz
old rocker #13835 üzenetére
Nem csodálom, a nagy testvérei igen drágák, mind kártyásan, mind előfizetéssel, mind függetlenül. 28 ~ 38 között ez a telefon maga a csúcskategória. Kártyásan persze.
-
btudos
nagyúr
válasz
old rocker #13814 üzenetére
Hagyd, panaszkodni meg sírni a frissítés után egyszerűbb, mint használni a telefont úgy ahogy van. Aki meg ezt szóváteszi, az csak MS bérenc lehet, vagy kompenzálni akar azzal, hogy leírja a véleményét.
De nálad senki sem tudja jobban, hogy vigyázni kell ezzel a telefonnal
Zoli133: Türelmesnek kell lenni, nekem 100 %-nál legalább negyed órát állt annak idején a 8X, mielőtt elkezdte telepíteni.
-
batai15
félisten
válasz
old rocker #13740 üzenetére
gr3 mikor jön?
-
gaboca7
csendes tag
válasz
old rocker #13757 üzenetére
off /ha valaminél elakadtam mindenre megkaptam a választ.ezúton is kösz mindenkinek aki segített.
most hál istenek nincs gond mégis olvasgatok.Az meg hogy néha néha becsúszik számomra legalábbis poénos hsz szerintem meg emeli az oldal színvonalát.Hajrá rocker.Jó ez a telo jó ez az oldal azt BUÉK.Talán nem késtem el vele.
De ha valaki megmondaná mikor lesz GDR3 azt azé megköszönném. -
domerator
veterán
válasz
old rocker #13740 üzenetére
Ember... csak annyit irtam, hogy legalabb offba tetted volna. Semmi mast.
Nem kicsit reagaltad tul... ahogy HawerKing kerdeset is.
Azert nem kellene ennyire lekezelo stilust alkalmazni ha mar Kozossegepito vagy... de anelkul sem.
Mindegy, en nem vitazom veled, csak a minimalis tiszteletet varom el ha mar valaszolsz nekem.
Tobbet nem szolok a temaban.
-
kaliber
aktív tag
válasz
A korból adódik majd megtanulja, hogy nem kell annyira siettetni a dolgokat tudod mint a viccben. Hátha valaki nem ismeri:
Három bika áll a hegytetőn, egy fiatal, egy középkorú és egy öreg. A fiatal nézi a völgyben legelésző tehenket és izgatottam mondja, hogy "szaladjunk le és hágjuk meg az összeset!"
Az érettebb korú bika mondja, hogy "nyugalom fiam, szép lassan leballagunk és komótosan meghágjuk mindet".
Az öreg bika itt közbevág: "nyugalom fiaim....majd feljönnek ide, és akkor majd meghágjuk mindet.
-
domerator
veterán
válasz
Legalább tetted volna offba.
-
duo
addikt
válasz
old rocker #13682 üzenetére
keress rá a system tiles appra áruházban. tudsz kirakni mappát kezdőképernyőre, és bele lehet rakni minden jóságot: külön app nélkül stop musicot, wifi,repülő,bt,gps,képernyőforgatás kapcsolót, explorert, áruházat, vállról indítható análintrúdert... csomó appot kivált, meg nem fut a háttérben.
tudom ajánlani. -
kezman
őstag
válasz
old rocker #13695 üzenetére
Ez viszont a csempéről is bezárja a pin to start-ot kell kitenni
-
kezman
őstag
válasz
old rocker #13682 üzenetére
A csempéről nem állítja meg, előbb megnyitja az alkalmazást és ott tudod kikapcsolni, azért ennél van jobb is
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #13681 üzenetére
Bocs, most rosszul írtam, Audio Stop az alkalmazás neve! Ingyomos.
-
válasz
old rocker #13664 üzenetére
Egyiket sem használom.
-
nicu71
addikt
válasz
old rocker #13656 üzenetére
hát ez nem igaz,mennyit röhögtem ezen
amugy tényleg elég érdekes probléma,miért működik igazi körömmel,és miért nem az utángyártottal -
tévelygő
aktív tag
válasz
-
old rocker
veterán
válasz
Azé gané a Nokia. Meddig tartott volna olyan opció, hogy: körömmel; műkörömmel; kézzel; fakézzel; falábbal...
-
válasz
old rocker #13659 üzenetére
Meglehet, meg már 2x kikapcsoltam. Amúgy lehet az mp3 tube ragadt be, mert jött frissítés hozzá és szerintem az húzta le. Igaz most letöröltem mert nem kell, nem használom. Most úgy néz ki hogy jó az akku csökkenés.
-
hroberto
veterán
válasz
-
válasz
De félreértés volt cukorfalat!
Barátnőmnek vennénk meg a telefont! Ezért érdeklődöm, mert a boltban kettőt is amin kipróbáltuk nem működött karommal, mármint az ő műkarmával. az enyémmel sajátommal kiválóan ment. Meg késsel mindennel megy. Ezért kérdezzük. Mert vennénk meg a telefont! de majd kipróbáljuk a boltban a beállítást...
-
natë
nagyúr
válasz
old rocker #13638 üzenetére
Tényleg az! Egyedül az equalizer hiányzik, de az nagyon
-
muratomi1
senior tag
válasz
old rocker #13585 üzenetére
Dehogynem jó az.
Van aki épp a nagyobb kijelző miatt venné/veszi meg. Szerintem pont eltalálták a méretet és aki phablet mániás annak tökéletes. Én nem vagyok az pedig szívesen tartanék egy 625-öt a kezemben, pláne, hogy a minion rush játék elmegy rajta. -
Devas
őstag
válasz
old rocker #13582 üzenetére
Ennyi erővel már vehetnétek egy 625-öst, az 520-as helyett.
-
Dika22
tag
válasz
old rocker #13565 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
-
rob210
nagyúr
válasz
old rocker #13564 üzenetére
Igen az express music nak volt 1600-as aksija.
-
duo
addikt
válasz
old rocker #13564 üzenetére
pedig van 1600-as akksi ami belemegy a kis 520-asba. a mugen power csinál ilyet de 15-16ezer míg eljut kishazánkba. és jó még a C-03 ba is pl meg valamelyik zenés nokiába. lehet h pont az említettbe.
-
br.rak
őstag
válasz
old rocker #13440 üzenetére
De gondolom akkor nem kellet órákig élesztgetni az akkut
Az megint más ha hetekig egy szekrényben porosodik
Szarul megírt alkalmazások itt is vannak dögivel és nem csak játékok. Az MS jobban meggondolhatná mit enged marketra, mert idővel itt is nagy gondok lesznek (illetve vannak is, már elvileg nem lehet érintőgombok nélkül is kiadni telefont, talán a 630 vagy 635 már ilyen lesz, nagyon nem tetszik hogy így próbálja rávenni a gyártókat a sporolásra, mi lesz a következő, a dedikált kameragomb, vagy elég lesz a 2GB háttértár)
-
Dhampir
félisten
válasz
old rocker #13422 üzenetére
-
Devas
őstag
válasz
old rocker #13422 üzenetére
Hehe
-
vjungesz
tag
válasz
old rocker #13398 üzenetére
Azt tapasztaltam, hogy ugyanúgy megvan, ami nagyon jó is.
-
Clemi
veterán
válasz
old rocker #13326 üzenetére
Nos én inkább arra tippelek, hogy valami beállítás nem volt jó, vagy pedig egy másik programmal összeakadt. Csak azért, mert hepciás vagyok az akku időre, és sokszor naponta többször megnézem mennyit merült, mármint milyen ütemben, és ha a 2%-ot már átlépi akkor megnézem a diagramot is, hogy mikor és átgondolom vajon miért is.
Most nem a programot védem, csak csodálkozom ezen, mert én vagy 3 hónapja tuti használom, és eddig semmi bajom vele. Igaz megvettem, és nekem nincs benne reklám.... -
tybke98
csendes tag
válasz
old rocker #13329 üzenetére
Értem, hallottam énis róla, csak valakitől azt olvastam már régebben, hogy töltötte vagy 12 órát az aksit és akkor utána nagyon stabil lett az akkumulátor. Köszönöm.
-
Clemi
veterán
válasz
old rocker #13313 üzenetére
De miért vagy benne biztos, hogy az Insider szívta le az akkut? Nekem mintha nem is lenne a telón, olyan szinten semmi nem fogyaszt, csak max amit az élő csempe a frissítéssel töltött néhány ms-nyi erőforrás használat alatt.
-
válasz
old rocker #13311 üzenetére
Nekem is volt ilyen régebben, de mostanság nem jön elő. Igaz, a céges telefon érkezésével sok teher leesett a kis 520-ról.
-
karika85
tag
válasz
old rocker #13268 üzenetére
Az Insider nekem is hasonló "dolgokat" produkált!
Kb. 2 hete én is visszaraktam, pár napig tökéletesen működött, aztán egy délután munkából hazajöttem, felraktam tölteni, feltöltötte, jelzett is szépen, hogy tele a hasa az aksinak! Levettem töltőről, ez kb. este 6 óra, negyed 7 körül lehetett. Elmentem otthonról, 3/4 7 körül, és olyan fél9 tájékán megnéztem, hogy mennyi az idő, és az állam leesett: már takarékos üzemmódba volt a telefonom!
Mondom WTF!
fél10 körül hazaértem, felraktam töltőre megint, 1 órán belül feltöltötte ismét. Lefeküdtem aludni, szintén repcsimód bekapcs, reggel felkelve látom, hogy ismét éhezik az aksi, már 30%-ra lemerült!
Jó, mondtam az Insidernek, hogy viszontlátásra!!! Azóta pöpecül üzemel ismét!!! Szerencsére!!!
(#13283) sagit Nekem tökéletesen működik a Facebook Beta! Ha gépen nem vagyok fent, akkor jelez rendesen, ha fent vagyok akkor nem jelez, csak nagyon nagyon ritkán! Valamelyik nap kaptam egy eseményre meghívót és a Facebbok Beta hamarabb jelezte, mint a számítógépen a facebook (mert be voltam jelentkezve)!
-
Dika22
tag
válasz
old rocker #13212 üzenetére
Aha értem
-
szdavid16
csendes tag
válasz
old rocker #13167 üzenetére
Igen, de csak az, hogy csatlakoztassam a géphez. És utána mit kell?
-
AMD Power
titán
válasz
old rocker #13159 üzenetére
Biztos nem a kamera az erőssége de én már láttam 5MP gépeknél csúnyább képeket.
-
brobert1
tag
válasz
old rocker #13117 üzenetére
köszönöm
-
PioDVD
senior tag
válasz
old rocker #13116 üzenetére
Domino-val rendeltem, adtak hozzá micro sim-et, csak én egy régi kártyát akarok beletenni (a szám miatt), ilyenkor 4500 ft az ár. A fórumok szerint el is kérik, nem nagyon tekintenek el tőle.
De vágni tudok (remélem), dörzsölni meg nem kell ezek szerint. Kösz mindenkinek!
(A videón a hátoldalon csiszoltak.
)
-
pubos
tag
válasz
old rocker #13115 üzenetére
függő. t -mobil
-
nemkufar
tag
válasz
old rocker #13065 üzenetére
Az is igaz! Tudom. Volt sok jó és példás tulajdonsága.
Ám Wikipédia cikket és "történelmet" írt magáról-magának.
Valahogy úgy halt meg, ahogy elképzelte magának.
Kár azokért, akiket ehhez - statisztaként - belevitt magával.
Részemről itt le is zártam a téma-off hsz.-sort. Elnézést! -
kezman
őstag
válasz
old rocker #13075 üzenetére
Most miért? A focilabdás meg a csokis egész jó
-
nicu71
addikt
válasz
old rocker #13065 üzenetére
A könyvedre rálinkelve,és egy kicsit guglizva már sok minden tudható rólad!
egyvalamit kérdeznék,csak sejtés és nagyon off.Úgy tudom hogy ez a falu Oromhegyes/Tresnjevac,de javíts ki ha tévedek.Gyakran jártam arra,vannak ott ismik is. -
nemkufar
tag
válasz
old rocker #13008 üzenetére
(Téma off?) De ha már vele példálóztál a hsz.-odban...
Az említett Edu' keresztény ugyan soha nem volt - szerintem - hanem először zsidó aztán később muszlim.
Ahogyan először szélsőségesen balos, végül szélső jobbost alakított már.
Ja és még annyit: Én ismertem is őt. :-P
Elnézést bárkitől, nem politizáló szándékkal "offoltam" ide, csak 'csiklandozott' az előttem beíró ezzel. -
Devas
őstag
válasz
old rocker #13036 üzenetére
A külső nem igazán a lényeg, ezt már az állatoknál vagy a kutyánknál is megfigyelhetjük, elsősorban az a lényeg hogy kik vagyunk.
Köszönöm hogy feltártad személyedet előttünk, bár sajnos a könyveiddel kapcsolatban rajtam nem akadtál emberedre, Lawrence könyveken kívül más még nem volt a kezemben, TV-t évente egyszer ha nézek, a betegségekkel kapcsolatos témát meg nehezen viselem. Én amolyan egyszerű ipari munkás vagyok.
Ellenben ha a kandi kamerás videót be bírnád linkelni azt szívesen megnézném.
-
Tim82
félisten
válasz
old rocker #13027 üzenetére
We have a deal, Sir.
-
Lall
veterán
válasz
old rocker #13027 üzenetére
Csak vickelodom rajtad. Veled?
-
Devas
őstag
válasz
Azért eléggé visszafogtad magad a TV előtt, nem úgy mint itt. Ha nem mondod te vagy az, lehet el sem hiszem.
-
Tim82
félisten
válasz
old rocker #13013 üzenetére
Ismertem személyesen is, alapvetően jó ember volt, akit könnyen meg lehetett vezetni "jó cél érdekében".
-
Tim82
félisten
válasz
Bár, szegény Eduárdo is ilyen volt...
R-F?
-
Devas
őstag
válasz
old rocker #12992 üzenetére
Te lennél a hajléktalan?
Abból is gondolom mert a végén szóba kerül valami HIFI berendezés
-
duo
addikt
válasz
old rocker #12992 üzenetére
Lol.😄 en szoc munkas vagyok, de annyira nem vagyok jol oltozott😁 a kozalkalmazotti vilag... fabol vaskarika, mint a kereszteny muszlim😆
-
kezman
őstag
válasz
old rocker #12989 üzenetére
Ok helyileg hol oldható meg?
Outlook-ba ha jön levél ugyebár a csempén jelzi, ha PC-n elolvastam , töröltem, válaszoltam a telefonon ott marad az értesítés, mit kell még beállítanom hogy onnan is tűnjön el? -
Dhampir
félisten
válasz
old rocker #12918 üzenetére
Hatalmas szövegek.
Nagyon jó kis telefon ez.
(#12928) old rocker
Aranyigazság.
(#12944) nicu71
Egykori Symbianos topicban is jókat derültem rajta.
(#12945) domerator
Néha kevés fénynél is egész jó képeket készít.
-
nicu71
addikt
válasz
old rocker #12928 üzenetére
én már vagy 100x olvastam,de még mindig fülig ér a szám ha látom: qvajó kis telefon
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #12937 üzenetére
Jaa.
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #12934 üzenetére
Hát mi van, te nem használsz ilyen böngészőt?
-
blokad
senior tag
válasz
Jó állítás csak már uncsi
-
titko
tag
válasz
-
BigManus
addikt
válasz
Bazz, hangosan fel kellett röhögnöm
-
kaliber
aktív tag
válasz
Milyen frissítést.. vigyél neki hideg limonádét.
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #12758 üzenetére
Ó az 1520, mikor megláttam akkor elfogott a must have engem is, most meg hogy látom a mobilarena tesztben milyen képeket csinál...
Várok pár hónapot, meg vagy 2-3 havi fizetést félreteszek aztán meg is vehetem.(#12761) old rocker
Egyébként mióta begyömöszöltem a papírlapot azóta még ahányszor nyomkodtam nem csinált semmi furcsaságot a teló.
kop-kop-kop(#12767) bogiabambaa
Majd írd meg hogy hogy bírja. -
válasz
old rocker #12758 üzenetére
Teljesen kész vagyok.
Amúgy én is váltanék 1520-ra, lenne is rá keret, de akkor a C+E jogsi ugrik, annyit meg nem ér.
-
bogiabambaa
csendes tag
válasz
old rocker #12761 üzenetére
Gyömöszköltem, most leraktam az asztalra, kibírta
de azért futok vele egy kört...Szép napot!
-
válasz
old rocker #12754 üzenetére
Korán reggel szétcsapott a hsz-ed.
-
zzola
titán
válasz
old rocker #12744 üzenetére
Ahányszor ezt beírod, mosolygok és szinte elkap a röhögés. Mint írtam visszább is, a N E52 jut róla eszembe, az is qrva jó készülék volt, de annyit mint azt a készüléket, életemben nem garanciáztattam....
De ez a kis jószág nagyon meglepett, Nokia létére tényleg qrvajó, ahogy Rocker is írta... -
válasz
old rocker #12672 üzenetére
-
zoli8911
csendes tag
válasz
old rocker #12543 üzenetére
Akkor légyszíves segítsetek! Nekem csak nettel jönnek be a mûholdképek, offline nem.
-
T_Stark
őstag
válasz
old rocker #12458 üzenetére
Mit jelent az hogy zabálja? Én használom, de így is elmegy legalább 2 - 2 és fél napig a teló.
-
Clemi
veterán
válasz
old rocker #12455 üzenetére
Nem, az Insider egyáltalán nem zabálja az akksit, max ha olyan funkciókat állítasz be, ami pörgetné a háttérben a procit, bár én ilyennel nem találkoztam benne
Sőt, az Insider kivált egy rakás programot, így helyet spórol a telefonon. Hónapok óra használom megelégedéssel és engedélyezve van a háttérben futása, nagyméretű élő csempéje van kitűzve, riaszt, ha beragad valami és nagyon merülne az akku, és jelzi ha töltéskor már lekapcsolhatom a töltőről. Bármi merítheti az akkut, de hogy az Insider nem, az tuti.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Mióta nincs fent úgy látom jobban bírja
-
hroberto
veterán
válasz
Igen, azért is szedtem le.
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #12356 üzenetére
Pontosítás : a telenornál van lehetőség a telefonszámlán fizetni az áruházból letöltött app.-okért
-
juve600
nagyúr
válasz
old rocker #12356 üzenetére
thx
megoldom -
Shara
tag
válasz
old rocker #12314 üzenetére
Köszi, letöltöttem kipróbálásra, de a hónapot nem Írja ez sem.
-
Fricó
aktív tag
válasz
old rocker #12296 üzenetére
Nem örülök neki és sötétben nem szoktam nyomkodni!
-
vrsptr
aktív tag
válasz
old rocker #12243 üzenetére
Mi neked a jó ár?
Mennyiért tudnám eladni szerintetek az 520-as Dominost (2,5hónapos, hibátlan).
Melyik Battery app-ra gondolsz, mert van több ilyen nevű?
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #12171 üzenetére
A szomorú az, hogy ezeknek a funkcióknak alapból benne kellene lenniük egy telefonban...nem fizetős app.-ok formájában kellene belenyomkodni.
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #12131 üzenetére
Ez rosszabb mint egy drog, most is itt van előttem az asztalon és feloldogatom a kijelzőt, és csak nézem, még mindig elragad.
De azért egy 1520-al lehet még nagyobb függő lennék.Ja amúgy a sárga hátlap+sárgászöld csempe kombó is jól néz ki.
-
zodo
nagyúr
válasz
old rocker #12128 üzenetére
Én tudom, ezért vettem anno az olcsóbb de "qrvajó" típust.
-
Takuun
aktív tag
válasz
old rocker #12114 üzenetére
Csak szimplán nagy!
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
old rocker #12114 üzenetére
Szerintem rossz helyre teszi a telefont.
-
zsoltek
aktív tag
válasz
old rocker #12024 üzenetére
Ez a hiba nálam is folyamatosan jelentkezik. Ez beletartozik a garanciális feltételek közé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest