- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
-
blackmoto
senior tag
Lett egy plusz menüpont a beállításokban - készülékközpont néven, de nem jöttem rá mire jó, illetve nekem nincs szükségem olyasmire, amire jó lehet a súgói alapján.
A megjelenítésben pedig a színprofilon belül fokozatmentes lett a két beállítócsúszka. Ja és újabb mintaképeket kaptunk. Ezt vettem észre a látható változtatásokból.
-
old rocker
veterán
Én tegnap ezzel szenvedtem. Ha feltelepítetted a Nokia Care Suite-ot, rögtön nyomj egy upgrade-et, akkor telepíti az (asszem) 5.0 -ás verziót, a kábel csatlakozásokat. Utána még mindig nem látta a winfos intéző a telefont, nekem is sikertelen telepítést írt ki. Újra indítottam a gépet is, a telefont is, rádugtam USB-vel, telepített, csatlakoztatott, azóta egymáséi lettek, ölöm és bódottág.
-
zodo
nagyúr
mtp usb driver "naprakész", telepítéskor "sikertelen" de még mindig nem nyitható meg intézőben ill. a Windows desktop app sem látja.
Kezdek dühös lenni, mi a nyavalya történhetett ?
Szerk:
Csessze meg, mondtam én hogy "hamisíthatatlan Win"
Szóval telefon restart és csatlakoztatáskor (ismét) telepíti (az eddigi sikertelen próbálkozások után) a drivert és máris minden a régi.
-
-
Blyan
félisten
Lényeg, hogy ezeket nem szedi le, mint a beamer meg a nokia camera. Neked kell manuálisan, mert ez nem a Black része, csak onnantól használható.
Legfeljebb az eleve Black frissítéssel érkező telefonokon (525, 1320, 1520) ezek rajta lehetnek, mint előtelepített alkalmazás. -
-
Lacus MD
tag
Én egy Sony XB40-nel csapatom a kis jószágot. Évek óta ez a legjobb fülhallgatóm és tuti nem cserélném le. Nagyon fog fájni, ha egyszer elszáll.
-
patex1983
őstag
én is, meg az asszony is kapott...Ő meg mondja, hogy ez mi? Frissítsem már neki. Mondom már hetekkel ezelőtt megcsináltam...
(#8986) nbukta77: szintén így vagyok ezzel én is. Remélem egyszer eljut odáig a dolog, hogy annyi ember fog elpártolni a droditól, hogy észbe kapnak majd végre, hogy nem szemetet, hanem operndszert kellene írniuk...
-
törölt tag
Köszi, de sajnos itt nincsenek rejtett fájlok, de ettől függetlenül a zenékhez kellett ez a megoldás (magamtól jöttem rá, méghozzá úgy, hogy véletlenül az összes "egyéb" előadót is töröltem az albumból, így azok a zenék nem is látszódtak az újraszinkronizálásig). Most külön mappából próbáltam szinkronizálni a videót, elkezdte konvertálni, majd "error code 83000000"... oké
Ettől függetlenül felkerült a fájl a telefonra, és le is játszható, de persze duplán szerepel.
Formáztam az SD kártyát, semmi új. Gondoltam valami egyeztetési hiba van a belső memória és az SD kártya között, így kivettem. Nem változott, ugyanúgy duplán jelenik meg -
-
Bukk900
őstag
...nem nagy szám, igaz nem interaktívan de minden opciót be tudsz állítani az alap fényképező alkalmazás beállításai közt.
Kivéve a záridőt és a manuális fókuszt, ami azért lényeges egy kreatív fotónál. Van zárkésleltetés és expozíció sorozat is, a videó alatt pedig lehet zoomolni, a gyárival nem. az elkészült képeken utólag módosíthatod a méretarányt és a horizont dőlését is korrigálhatod.
-
Tomi0703
addikt
és (#6470) Buster17: Köszi.
Ezt a pechet. Mutternak terveztem egyet venni, szombaton már nyaggatott, hogy rendeljem meg, de nem voltam otthon (igaz telóról is meg tudtam volna rendelni) mondtam, hogy majd vasárnap ha hazaérek. Hát rákeféltem.
Bár 35-ért is jó vétel, csak mégis 7 Ft maradt volna. Bár kivárok szerdáig, mert akkor van T-nél valami akció a webshopban.
-
CyberPunk666
senior tag
-
Devas
őstag
Köszi az infót!
Mivel totál lemerült az aksim mire hazaértem a telefonnal felcsináltam töltőre. 1,5 óra alatt beletolt 70%-ot.
Még fél óra és b*zulhatok vele üvegen.
Nyomogattam összevissza és rájöttem még totál hülye vagyok az egészhez... Hamarosan szerintem fárasztalak titeket a kérdéseimmel.
-
zuioch
aktív tag
na most már világosodik a kép
az alap konvertáló a felbontáshoz nem nyúl.
az adatsebességet és a teljes bitsebességet leveszi majdnem feléreaz audio bitsűrűséget szintén leveszi és a csatornák számát is 2-re rakja
így már érthető hogy kisebb méret.
"Esetleg megnézheted a telefon által konvertált videóanyag paramétereit."
IGEN, pont ezt tettem. -
zuioch
aktív tag
Aham!...éretem.
No ezzel csak az a "baj", hogy amiket konvertál, azok méretileg összemennek (majdnem felére), ami nekem jó, mivel csak egy 4GB-os kártya van benne, a sima aviból pedig ez max. 2 film.Tehát gépen kéne konvertálnom wmv-be, mondjuk Format Factoryval. Csakhogy az alapból meg még nagyobb méretű lesz (kipróbáltam).
Akkor hogyan konvertált az alapkonvertáló fele méretet a file-ból? Képméretet csökkentette?
Ha igen, akkor Format Factoryban melyikre állítsam? WMV / MP4? és képméretileg? -
kreg
aktív tag
Ezt már átnéztem,nagyjából addig sikerült jutnom hogy vagy egy számot veszek fel a listára vagy egész albumot.Köztes lehetöség,szerkesztés,kijelölés-hozzáadás nincs.Vagy csak én v.ok a hülye és nem találom ill. nem látom át az alkalmazás zseniális egyszerüségét...Igy vagy úgy:tré az egész.
-
old rocker
veterán
A szolgáltatók rugalmasságán múlik. Annak idején az E52-re a tréfüggőkre legalább 2 hónappal később jött meg, pedig ott komoly problémák voltak a szoftverrel. Az E52-m független volt, viszont a céhetesem eredetileg témobilos. Amikor kijött rá a Belle, frissítettem, aztán hülyét kaptam. Ugrott több, mint 100 MB a C-ről. A témobilos változatra ugyanis felment a spártai hős nevű hülyegyerek-játék: 59 MB. Ezem kívül egy teljes Office csomag, 45 MB, olyanok, amikre nem volt szükségem, a dokksi kezelője pl. rosszabb volt, mint az ápgrédelt eredeti, mert csak docx file-kat lehetett vele szerkeszteni. (Jelzem, ebben is...) Ami abszolút ganéság volt, hogy: 1. Nem opcionális volt. 2. A spártai fiúcska letörölhetetlen volt! Az office csomagot töröltem - volna, csak fele bennragadt. A mobilos ismerőseim újratelepítették független szoftverrel, rögtön vagy 110 MB-al több helyem volt.
-
savoo
addikt
Vicces, hogy a Nokia Maps megnyitására kattintva "kicsit" félre tájol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest