- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
-
Milyen androidos telefonod van? Amikor nekem az volt a töltődéssel nem volt gond (gyári töltőn), de 3G-vel tényleg gyorsan merült a lumiához képest.
Szerintetek OneNote vagy Evernote? (Jelenleg az utóbbit használom, de wp-n nem az igazi és egyéb platformokon is vannak hülyeségei, szempont, hogy wp-n, droidon, win8-on és linuxon, hogy működik)
-
old rocker
veterán
De remélem, kategorikusan nem akarod ex chatedra kijelenteni, hogy sosem fogod rosszul megvilágított helye, sötétedéskor stb. használni? Mert akkor jól jön. Változatlanul nem értem, miért probléma, ha zizzen egyet az ujjad alatt; ezt nem fejtetted ki.
Nemkufár: Nekem a használt mobilkereskedők fikázzák; nem vesznek be, mert senkinek se kell stb. Ahhoz képest szépen nő iránta a kereslet...
Droid: Odáig jutottam, hogy a feleségem ASUS Fonepadját csak azért kedvelem, mert lehet rajta HBOGo-t nézni. Vannak rajta hasznos ficsörök, testre szabhatóbb, de már a céhetest, hétszázast is kezdem megutálni a horizontálisan görgethető, android - utánzat több kezdőkijelző közötti válogatás miatt. Ez a vertikális scrollozás sokkal áttekinthetőbb, még ha kevesebb is benne a kényelmi megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest