- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
Ma én is lefagytam, két hét után először. Csak az akksi ki-be segített.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
old rocker #12114 üzenetére
Szerintem rossz helyre teszi a telefont.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Vermilion69 #11514 üzenetére
Hát az nekem nincs, így nem tudok nyilatkozni.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Vermilion69 #11508 üzenetére
Ha jobbkezes vagy, fogd a jobb kezedbe, képernyővel a tenyered felé, bal kezed mutatóujjának körmét akaszd be az üveg és a hátlap közé (ne a hangszóróba nyúlj!), míg a hüvelykujjad a kamera alatt legyen. Feszítsd meg (húzd hátra a mutatóujjad) és kész!
-
Gabonetta
aktív tag
A töltős témához:
Ennyi erővel csak olyan számítógép USB csatlakozójára lehet csatlakoztatni, ami ... (mindenki beírja kedvenc márkáját) alaplappal van felszerelve. Magyarán: teljesen mindegy, csak ne legyen hibás a töltő. Ja, autóból én csak a német autók szivargyújtójában bízok....
G.
-
Gabonetta
aktív tag
-
Gabonetta
aktív tag
Nektek mennyire melegszik a telefon (főleg az akkumulátor feletti rész, a kamera körül) használat közben?
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Az meg tudja valaki mondani, hogy a hátlap egyben van az oldalával? A boltban csak fehér van, de én feketét szeretnék. Ha lecserélem, fekete lesz az egész készülék?
G.
-
Gabonetta
aktív tag
-
Gabonetta
aktív tag
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Bár más topic-ban is kérdezhetném, de...
Ékezetes karakterek megjelennek a virtuális billentyűzeten?
A másik: tetszik a telefon, de az értesítő LED és a gombok világítása hiányzik (a mostani Nokia E71-em villog) Van olyan Lumia, amiben ez működik? Esetleg majd az 525?
G.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest