- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
válasz
domerator #20077 üzenetére
Valóban,nem hiba..de hadd döntsem már el én,hogy akarom-e vagy sem.
kb egy 3 sorból álló programmal bekerülhetne a Beállításokba.
helyette lett a duplakoppos ébresztés,ami kellett mint egy falat kenyér.ja igen. Bocs. Majd mindig a kijelzője lesz lefelé.
vagy teszek a szenzorra addig valami matricát -
-
old rocker
veterán
válasz
domerator #17125 üzenetére
neked is peace... Csak azt szerettem volna megértetni, hogy ha besz@runk, akkor se jön előbb; a türelmetlenséget meg azért nem értettem, mert nem volt durva hiba, amit meg kellett volna szüntetni. Elnézést mindenkitől. Valamelyik életemben nyilván én voltam Mikszáth Görgey alispánja...
cunami: nekem is, de én, mint írtam, két rugóért inkább felrakatom rá a független frissítést, aztán a té kapja be.
-
válasz
domerator #13753 üzenetére
Ezt énis így látom.
a válaszainak felében nemis a témáról hanem a másik leigázásáról szól.
Tán kissebbségi komplexussal küzd vagy mi? Ha már engem is meg páromat is megsértette énis leírom már véleményemet. Lehet neki vicces, de van azért határ...Szakmai fórum nem? Van egy kérdés ha tudunk válaszolunk rá nem kommentáljuk. Ennyi...
Nem veszekedni akarok csak azért mindenhol van határ...
-
old rocker
veterán
válasz
domerator #13753 üzenetére
Nézd... neked az szúrta a szemed, hogy nem tettem offba; nekem az, hogy szóvá tetted. Értem én a logikáját, de néha egyáltalán nem érzem úgy, hogy offba kellene rakni. Jelen esetben sem, mert - függetlenül attól, hogy egy nicken csattant az ostor, én egy jelenséget figuráztam ki. A műkörmösben sokkal több volt a "személyeskedés", mint ebben. Hadd ne hozzam már Exupery rókáját ide: nem vagyok megszelídítve... csak nickek vagytok, én is nektek, kivéve jónéhány embert, akinél ez virtuális barátsággá alakult, mint pl. Zsolt, vagy Tim. De távolról sem akartam személyeskedni veled. Ilyen száraz, abszurdokra épülő, ironikus humorom van. Amellett régi gerillaharcom, - 2008 óta - hogy ne legyünk már annyira sótlanok, véletlenül valaki írt valami vicceset, vagy kicsit irodalmibb stílusban reflektált, mindig akadt valaki, aki elkezdett röfögni: ez egy szakmai topik és ... bla-bla. Olyan a jelenség, mint a Krúdy novellában Bodó tekintetes uram, aki a vármegyei tanácsban a kandallóból kipattanó szikra által rókaprémes köpenyestől felgyújtattatott, s amikor a lángok már a haját nyaldosták, az elnök rászólt, tekintetes uram, ég a mentéje! - Mire Bodó tekintetes uram ízes latinsággal reccsent vissza: maradjunk a tárgynál, tekintetes uraim! Ettől eltekintve sokaknak nyújtottam tanácsot, magyarázatot, amennyire egy jól képzett júzertől telik.
Végezetül: Száraz vicc volt a válaszom, nem egyéb, de ha megbántottalak vele és személyeskedésnek vetted, megkövetlek érte: elnézést. -
old rocker
veterán
válasz
domerator #13738 üzenetére
Nem értek veled egyet. A bejegyzésem, ami némi irónia után ott tartalmazza a megszívlelendő bölcsességet, pszichológiai szempontból nagyon hasznos és hozzátartozik a "hogyan viszonyuljunk a Lumiákhoz a 21. században? kezdetű szakmai fejtegetéshez, amit már Veinemöjnenn elkezdett a Kalevalában fejtegetni. De egyébként, morcoska, tell me: mit változtatott volna rajta, ha off-ba rakom? Ránézel, rögtön látod, hogy az. Legalábbis én qrva gyorsan tudok olvasni... Egyébként meg, az nem off, basszus, hogy naponta van két-három versenyző, aki felteszi a nagy k[érd/ést: nem tudjátok, mikor jön már végre a GDR3?? Mintha az életetek függene rajta... Azzal előbb jön, ha naponta tízszer megkérdezik? Ez is off, Pityu; ugyanazon dolgot naponta többször kérdezni. Ők miért nem rakják "offba"? Egyem a szabályokhoz ragaszkodó érzékeny lelkedet...OFF]
-
m1lan
őstag
válasz
domerator #12920 üzenetére
De ez legalább működik rendesen
Xperia U-val kínlódtam eleget ilyen szempontból, most pedig nagy mosolyogva nézem az osztálytársnőmet, amikor hívja a pasija, és nem tudja felvenni (Xperia J-ről van szó), mert a fészbukkmeszendzser megette a ramot, és nem lehet elhúzni a csúszkát
@alessandro9
-Képernyőfénykép ennél a rendszernél is készíthető? (Mint iphone-nál a lezáró+home bill kombó)
igen, megérinted a Windows logót (home gomb) + lenyomod a feloldó gombot-A mail, facebook, viber alkmazásokból melyiket töltsem le, hogy megfelelően, és időben jelezzen?! (olvastam hogy facebook beta többeknek tökéletesen működik, de nekem a neve alapján nem teljesen világos, hogy akkor ez is teljes verziós?? )
Facebook Beta folyamatosan javul, nálam az értesítések is rendesen jönnek most már. Rakható ki külön csempe az üzeneteknek is, az eseményeknek is stb. Ez konkrétan egy "teszt" verzió, ami ha tökéletes lesz, átveszi a sima Facebook app helyét az Áruházban. Az appot egyébként a Microsoft fejleszti.-A felhőbe egy-egy bizt. mentés alkalmával mindent lement? kontaktok, fényképek, sms-ek, jegyzetek, emlékeztetők, stb?
itt le van írva: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest