-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
juve600 #18728 üzenetére
Én egy kombinált alkalmazást használok, az a neve simán, hogy Akkumulátor. Nagyon szeretem, mert ezek nem csak parancsikonok, hanem vissza is jelzik az adott funkció állapotát. A Connectivity Tiles nekem okozott olyat, hogy 20 százalékot merült az akku lezárt képernyővel. Ezt tudom ajánlani, érdemes az akku előzményeket 1 hétre állítani, hogy ne szemeteljen feleslegesen sok adatbázissal.
A tiles nézetben lehet kitűzni őket a kezdőképernyőre.
-
Tim82
félisten
válasz
juve600 #16386 üzenetére
Nyisd meg ezt az oldalt a böngésződben, majd frissítgesd veszettül, előbb-utóbb ezzel a vudumedzsikkel ki fog jönni.
Hint: általában véve a többi fórumtárs is innen tájékozódik.
miqlas42: a Nokia oldalán még mindig Waiting for approval. Mondjuk szerintük a Vodafone-os is...
-
Clemi
veterán
válasz
juve600 #12763 üzenetére
A szilikon... khmmm az enyémre vettem feketét (620) de rövid használat után csak úgy reppent le róla. Szerintem nagyon szar benne a fogás, alig lehet elérni a gombokat, és nagyon vastagítja az amúgy is kissé vaskosabb telefont.
Akkor marad a fehér, csak az a gáz, hogy vajon hol kapok, mert a T-nél csak piros és sárga van. Amúgy a sárgáról mik a vélemények?
Na meg persze a tok kérdés. A nej táskában hurcolássza, és hiába keményebb elméletileg a kijelzője, mint a 620-é neki már 1 hónap alatt sikerült rajta elkövetni egy hajszálnyi pici karcot, amit én vettem észre kijelző törlés közben. Az enyám már fél éves, zsebben hordom, de azon még semmi.
Szóval tok ügyben... melyik fajta az ami bevált? Mert találni lehet többfélét, például szemezgettem a slim flip bőrtokkal, de annak jobban hiszek, ha valaki azt mondja, na ez baba de olyat ne vegyél, mert én is megbántam, mert nem praktikus meg hasonlók. -
-
nemkufar
tag
válasz
juve600 #12426 üzenetére
Nekem ingyen csináltak (cseréltek) micro-SIM kártyát és csak ki kell majd törnöm kisebbre, ha kiveszem a 8 éves telóból és be akarom tenni már az ősszel vett új Lumia 520-asomba. (Ahogy írtad te is. És olyan jó kis könnyű telefonszámot adtak a dobozában, hogy azzal használom az újat egyenlőre még.)
Nem kértek semmilyen "4500Ft-ot', azt mondták, az ingyen jár(t)! T-s üzlet, ott ahol lesajnáltak a Nokia Lumia miatt, hogy azt ők nem ajánlták volna, minek vettem olyat (webshop T-mobile...) -
Kaktusz92
tag
válasz
juve600 #12443 üzenetére
Érdekes. Én a 2004-es sim kártyámat bevittem a budaörsi t-mobilba ott nem volt cseresim, de méretre se tudta vágni, mert állítólag túl nagy az a része ami csatlakozik. Átmentem allee-ba ott még papírt se kértek tőlem, pedig nem is az én nevemen volt a kártya, és kicserélte 1 perc alatt, ingyen. Szó se volt pénzről.
-
válasz
juve600 #12398 üzenetére
Amm megoldanám énis de nálam egyelőre speciális a helyzet.
A mostani telefonomba csak sima sim jó. Viszont az 520 ba micro sim kell.
A sima telefonomat vissza fogom vinni mert bekrepált már eléggé. és megveszem az 520 at.
A vodafone om meg még pár hétig él max 2-3 hétig. utána más telszámom is lesz más szolgáltatónál. És ezért nem akarom szétvágni a kártyát... Na mind1 nem egyszerűCsak az 520 legyen már meg.
A here drive fektetett és álló nézetben is működik?
-
Neurotoxin
őstag
válasz
juve600 #12360 üzenetére
A garancia virtuálisan van kapcsolva a T-s oldaladon. (My T-mobile)
Én személyesen mentem be érte, ezeket kaptam:
1.számla
2.pénztári bizonylat
3.Domino kártya csere (kértem microSIMet a régi helyett, a csaj levágta, hogy csak a telefon miatt kell a domino csomagban)
4.Domino előfizetés szerződés
5.Jótállási jegy -
blokad
senior tag
válasz
juve600 #12346 üzenetére
Pontosabban a here drive-ból a frissítés gombra kattintva dob át az áruházba. Ilyet keress
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged