- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Fogadjunk, hogy találok? Tudom mit kell nézni.
(#17985) greenmelon94
Ez sajnos a "modern" készülékek sajátossága. Eddig az összes full érintős telefonom csinálta. Mindegy hogy Samsung vagy Nokia volt. A Galaxy Nexus volt a legidegesítőbb még csattant is amikor elment alvóba a hangcsip. Az 520 ehhez képest igen csendesnek számít. Szóval ez egy ismert jelenség, a Sony-k is csinálják. A SOC-ok közös jellegzetessége. Igénytelen szerintem is.
-
m1lan
őstag
Sokan írják, hogy Nokiákban nem nagyon szokott beégni, de Samsungoknál gyakran előfordul. Hidd el, az én felhasználói szokásaimat nem bírná hosszú távon.
@cattus: az a legnagyobb baj, hogy itt nem csak 1-2 példány ilyen, mint a legtöbb telefonnál, hanem mondhatni a túlnyomó többsége. Hiába mondom azt, hogy eladom az 520-asomat, aztán veszek egy másikat, mert valószínűleg annak is ugyanúgy bevilágít majd a kijelzője, meg esetleg pixelhiba is lesz rajta. Hiába cseréltettem kijelzőt a telefonomban, nem adok neki 2 hónapot és megint rinyálok majd, hogy pixelhibás lett, és ezen még a bevilágítás is jobban látszik, mint az előzőn.
Félreértés ne essék: imádom a telefont még így is, de azért ezeket a hibákat nálam még az ára sem feledteti. Pláne, mivel az enyém nem 25k-ért lett véve...
-
gurabli
őstag
Igen, tudom. de használtam már droidot, elég sokáig volt nálam párhuzamosan egy iPhone3, és egy napig nyúztam egy WP7-es (vagy 7.5) telefont is, sőt, van itthon egy Samsung Omnia 1 is, ami W6.5 (csúcskategóriás volt, amikor megjelent), az asszony használta, aztán rám ragadt, mert azon tudtam megnézni néha egy-két gyors infót a neten
Gyakorlatilag zsír új
, de szerintem két órát lett rajta beszélve.
Majd beszámolok én is, hogy mik a tapasztalatok. Abban biztos vagyok, hogy a 6230-tól ne lesz jobb, csak többet tud majd.
-
mikersz1
senior tag
Lehet rosszul írtam.
Na szóval, amikor feloldom a képernyőzárat, nincs térerő, majd egy idő után visszajön. Ezt eljátssza a telefon velem pár naponta. Hozzáteszem a térerő általában meg van 2-3 vonal. Úgy tűnik, mintha a térerő elmenne, mikor a képernyőt lezárom, még egyszer írom, ez csak pár naponta van, de akkor többször egymás után. -
Hiperwolf
tag
HSPA-ra gondolsz szerintem, de a HSPA meg a HSPA+ kvázi nem a 3,5G?
Nekem így van a sorrend: G (GPRS) -> E (EDGE) -> 3G -> H (HSPA) -> H+ (HSPA+). Utána elvileg L (LTE) és 4G jön, Telenoros vagyok kompatibilis készülékkel megáldva, de H+-nál jobbat még nem láttam Budapest belvárosban sehol. -
-
zsoltek
aktív tag
Nem igazán értem mi a probléma a telefon funkcióival, szerintem tökéletesen működnek, főleg Android után, ami nekem gyakran eldobta a hálózatot, vagy Huawei G300 esetén gyakran előfordult a misztikus caller ID lag (nagyon sokára, vagy egyáltalán nem írta ki a hívószámhoz tartozó nevet), ami rohadt idegesítő tudott lenni. Vagy éppen éppen akkor nem reagált a touch panel, mikor fel kellett volna venni a telefont. Szóval az 520-ra ilyen tekintetben egyáltalán nincs panaszom. Teljesen megbízható a köznapi telefonálásra hivatott része. És ezt nagyon lájkolom.
-
HuMarc
veterán
Újraindulás még nem volt, olyan volt, hogy nekem kellett kivennem az akkut. Lemerülés?
Erről még nem hallottam. Tovább bírja, mint az Androidos telefonok nagy része, stabilitásban pedig veri kb. az összes 512 MB RAM-os készüléket.
Szoftveres hiányosságok.. Hát ja, ezek vannak szép számmal.
-
old rocker
veterán
Nekem is céhetesem van, zeneileg - beleértve az FM rádiót és a zenelejátszót - jobb, mint az L520. Kihangosítás: részemről passz, még nem próbáltam, mintha valahol azt olvastam volna, ki lehet hangosítani.
(A céhét fm transzmitteres is, jobban ki van hegyezve a zenebonára.)Ezek szerint abszolút célba talált a "vitaindító" megjegyzésem: a sporttárs nem igen tehet egyebet, mint hogy káromkodik azon, az L520 utólagos FM rádió amberesítése gyengusz. (Vagy nem káromkodik, hanem csendben, sztoikus nyugalommal tudomásul veszi.)
-
old rocker
veterán
Attól tartok, az utólag amberelt készülék chipkészletétől nem sokat lehet várni...Ezzel meg azt akarnám kifejezni, a komolyabb rádiók vételkészsége, azaz szenzititása is igen eltérő. Nem valószínű, hogy egy eleve nem erre kihegyezett mobil ilyen iránú paraméterei kiválóak legyenek.
-
old rocker
veterán
Azért is írtam úgy, néhány applikációt a Belléről szívesen látnék rajta. De: nem a közvetlen wifi/adatkapcsolat kapcsolásra gondolok. A céhéten is vagy minden oldalra kirakod a widgetet, akkor egy tapis, vagy felülről lehúzod, kapcsolod, visszatolod, az három tapi és akkor már ugyanott vagy. Wifinél sokkal fájóbb, hogy itt állandóan lóg a wifin, hogy frissítse az időjárást, lerántsa az e-mailt, frissítse az akksi töltöttség élőcsempét. A bellével a C7 csak akkor csatlakozik ténylegesen - bekapcsolt wifi figyelő mellett - a routerre (modemre), ha frissít, aztán automatikusan bontja a kapcsolatot. Térkép: ez igaz, de hadd tegyem hozzá: a céhetesem itt a lakásban percekig vacakol a csatlakozással, akkor sem biztos, hogy nem rakja a pozíciómat 2 utcával arrébb; addig az öthuszas 10 sec-en belül meghatározza még akkor is, ha a budin ülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest