- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
vjungesz #13396 üzenetére
Egyébként:
K.: Saját csengőhangot mivel tudok beállítani? Van-e értesítő LED? Van-e a gomboknak háttérvilágítása? Ki lehet kapcsolni a rezgést a gombok érintése esetén?
V.: A legegyszerűbb módszer bemásolni a telefonra, majd a Ringtone Maker nevű app (letölthető ingyenesen az Áruházból, Nokiás app) segítségével beállítani az adott mp3-at. Három megjegyzés: az adott mp3-fájlnak DRM-mentesnek kell lennie, másrészt 30 MB-ot nem haladhatja meg a mérete, harmadrészt pedig azt tartsd észben, hogy WP8-as telefonokon úgy működik a csengés-rezgés, hogy rezeg-cseng-rezeg-cseng... ha egy nagyon hosszú mp3-fájlt állítasz be, akkor bizony egyszer rezeg, utána pedig lejátssza az általad beállított nagyon hosszú csengőhangot. Részletesebben itt találsz erről információt.
Nincsen értesítő LED, sem háttérvilágítás a gomboknak, és az érintőgombok érintésekor kapott rezgést sem lehet kikapcsolni. Ez van, remélem, ennyi negatívum elfogadható ettől a telefontól.
Különben nem gond, lehet, hogy jobban kellett volna tagolnunk anno, így egy picit tömény talán.
*
Izgalmas, amikor szerkesztési időn belül szerkesztem a meglévő hozzászólást, de a fórummotor richtig újat hoz létre. -
Tim82
félisten
válasz
vjungesz #13392 üzenetére
A tesztben nem ír Bog erről semmit, a MAtv-s videóban meg nem igazán tudom kivenni, hogy az most világít-e, vagy alapból annyira látszanak a gombok.
Viszont a topik tetején lévő összefoglalóban egyértelműen leírtuk anno, hogy az 520-nál nincs a gomboknak háttérvilágítása. Ezért belépőszint az 520.
-
zodo
nagyúr
válasz
vjungesz #3408 üzenetére
Jövőhéten beszerzek egyet, igaz van még több mint 4 Gb a belsőben de később is jól jöhet.
Főként fotókat, videókat tervezek rápakolni.Jól jönne pár hasznos app tipp is a hétköznapi használathoz, plusz zene, videó, képek kategóriában de akár aksi üzemidő montírozót is ide értve.
Microsoft fiókot nem sokára létrehozom az áruház végett.
Gmail fiókom már működik.
Skype-ot szerintem hanyagolom de lehet felteszem majd még meglátom.
FB-re már kaptam ötletet majd visszakeresem.Szóval milyen appokat, fiókokat használtok és miért pont azt?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
vjungesz #3398 üzenetére
igen. még ha azt vesszük, hogy alkalmazások is futnak róla, akkor is az olvasási műveletek dominálnak. a kamerának elég egy C4/6 is szerintem, 5MP/720p-re elégnek kell lennie. zenehallgatásra még ilyen sebesség sem lesz, bár tény hogy 32GB zenét egy C4 kártyára nem lesz leányálom felpakolni. de az extreme sebességére abszolút semmi szükség.
-
-
-
t.imi
addikt
-
arcsi84
aktív tag
válasz
vjungesz #2781 üzenetére
Még egy ok amiért várjuk az új frissítést.
Amúgy én péntek óta használom a telefont és nagyon bejön, gyors van 1-2 humoros kis játék rá, a net félelmetesen gyors, a kijelző pazar, és egy akadás vagy röccenés nem volt még.
Ha össze akarom hasonlítani egy Alcatel OT-995 telefonnal, ami 15 ezerrel volt drágább amikor vettem.
Ég és föld a két készülék.Nem bántam meg ezt a döntést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest