- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Még nem jutottam hozzá a gyerek telójához, kénytelen vagyok megkérdezni:
Egyik ismerősöm leveleiben ott a végén:A Windows Phone-telefonomról küldtem
Nem tudja, hol kell kiszedni, én meg ugye nem tudom kipróbálni.
Ha valaki meg tudja mondani, megköszönném(nk)!
Más:
Valami kínai ebay klónt ismer valaki, ahonnan tokot lehetne rendelni (más telóhoz) és 1-et is? Az alibabanál én mindig csak nagyobb minimum tételt látok. -
PioDVD
senior tag
válasz
old rocker #13116 üzenetére
Domino-val rendeltem, adtak hozzá micro sim-et, csak én egy régi kártyát akarok beletenni (a szám miatt), ilyenkor 4500 ft az ár. A fórumok szerint el is kérik, nem nagyon tekintenek el tőle.
De vágni tudok (remélem), dörzsölni meg nem kell ezek szerint. Kösz mindenkinek!
(A videón a hátoldalon csiszoltak.
)
-
PioDVD
senior tag
válasz
pitius #13111 üzenetére
A 2010-es reg-emre nem emlékszik... Kértem (volna) jelszó-emlékeztetőt, de azt mondja, nincs ilyen fiók. Pedig ott a levél róla a gmail-ben. Mindegy, így jártam. De kösz a választ neked is!
Újabb probléma: a rémi sim-ből le kell vágnom . Ez nem gond, találtam leírást. Amit nem tudok, hogy a vastagságából kell-e lecsiszolni? Van olyan videó, ahol ledörzsölik rendesen, de a többi leírásban nincs ilyenről szó. Valaki rakott mókolt sim-et a telefonba?
-
PioDVD
senior tag
Még egy off:
Hogyan lehet elérni a 25 gb-os skydrive-ot? El lehet egyáltalán, vagy a korán ébredők kiváltsága volt. (Egy magyar cikkben ezt írták.)
Volt egy 3 éves windows live accountom, de nem él, talán letiltották, mert nem használtam. -
PioDVD
senior tag
Megjött a teló, eddig csak annyit tudok, hogy a kijelző ép.
Majd valamikor titokban bekapcsolom.Jöhetett volna tegnap, hogy accout-ot csináljak, akkor nekem is lenne extra tárhely.
Bár van egy régről, de még a névre sem emlékszem, pláne nem a jelszóra. De levél sem jött a ms-tól. -
PioDVD
senior tag
Kösz a válaszokat!
Nem az extra tárterületre gondoltam, hanem az alap 25 gb-ra. A gmail-nél nem találtam infót arról, van-e garancia az adatokra. Igaz, ott talán nem is lehet akármit feltölteni. Az is lehet, ms-nél sem.
Még nincs telefon, nem ért ide a futár. Remélem jön, mert ma már át tudtam volna venni boltban is.
-
-
PioDVD
senior tag
A wp is olyan, mint a droid, első indulásnál be kell állítani fiókot, mifenét?
Jó lenne kipróbálni a telefont, ne karácsonykor derüljön ki, ha rossz, de nem akarnék "nyomokat" hagyni rajta.Vagy mennyire bonyolult a hard reset?
-
PioDVD
senior tag
Akkor csak előlem dugták el.
Eddig volt fent a karácsonyi akció, kalendárium, Samu neo, most meg karácsonyi akció, samu neo, tv, 30% kedv., képeslap.Kattintgattam, megint lett, a tv tűnt el. Úgy látszik, valahogy a t-home oldalán voltam, pedig a mobilok közt kajtattam.
-
PioDVD
senior tag
válasz
Szólista #12963 üzenetére
Én igazából nem is tudom, mire várok.
LG L4 II és Prestigio 3400 versenyzett, az előbbi elfogyott a T-nél és a mm-nál is. Ahogy nézem, nincs olyan telefon a T-nél, amit 30e-re árazhatnának le, gyakorlatilag akár mehetnék is a másikért, míg van. Ha azt is elviszik holnapig, akkor rábactam, de nagyon.
Most nézem, a kalendárium is eltűnt a T-nél. Nem is értettem, hogy betervezték 24-ig (23-ig?), pedig az utolsó nap már hiába rendel valaki, aznap biztosan nem ér oda.
Arra meg elég kicsi az esély, hogy valakinek pont az aznap hirdetett telefon kell és éppen van a helyi boltjukban. És utolsó nap még nem is vett ajándékot, a T-re várva.
-
PioDVD
senior tag
válasz
Szólista #12960 üzenetére
Gondolom, Te még megkapod (meg én is, tegnap rendeltem, holnapra ígérték), de lassan bezár a bazár. Eddig az volt a honlapon, hogy aki dec. 21. délig megrendeli, az... és egy link, ahol valószínűleg az volt, hogy karácsonyig megkapja (most akartam megnézni, eddig lusta voltam). Mára viszont eltűnt, úgyhogy az ezutáni megrendelések már nemigen jutnak célba. Pedig én még meg akartam/akarom várni, mit ajánlanak holnap, de így lassan értelmét veszti a várakozás...
-
PioDVD
senior tag
válasz
pitius #12911 üzenetére
Kösz!
Az Élő részre gondoltam, ott focimeccsen kirak egy pályát és rajzolja/írja rajta, éppen mi történik. Ezt még meg tudnád nézni? De nem terhellek, mert úgysem enyém lesz a teló.Viszont ez érdekes, mert - szerintem - ez flash oldal. Ha nem megy a flash, akkor miért megy mégis?
-
PioDVD
senior tag
Mindjárt szétcsapok köztetek, csak izéljetek a szülői hozzáállásomon.
A lány elsősorban a Pou-t nyomja, őt nem vigasztalnám meg a Mou-val, főleg, hogy kezdhetné elölről a nevelgetést és játék is kevesebb van benne. Így neki marad a droid. (Apró bökkenő, hogy ebben a kategóriában az Y300 az abszolút legjobb vétel (főleg még ma, T-nél 33e), de nem akarok ugyanolyat, mint nekem, valami gyengébb lesz...)
A fiú win8-as laptopot kért volna, azt nem kap
, viszont így nem fog reklamálni, hogy miért win-es a teló, sőt.
Youtube:
Szerintem már régen átálltak a html5-re (vagy mire), azért megy. Inkább az a kérdés, hogy miért nem játszotta eddig, akinek nem ment.De biztosan flash-es a bet365.hu élő, megnézné valaki, az megy-e? Mondjuk annyira nem lényeg, mert azt max. én használom, de próbának megfelelne, mit szól hozzá a böngésző.
Ja, igen, ha a fiúnak mégsem tetszik a win, elcserélem vele a Y300-asom. Ha a lány köhög, akkor bajban leszek.
-
PioDVD
senior tag
Üdv!
Gyereknek gondolkodok egy ilyen telefont venni, remélhetőleg nem kap agybajt, hogy win8-as.A másiknak droidos lesz, csak még nem tudom, milyen.
Ami nem tiszta: mennyiben korlátoz, hogy nincs flash támogatás? A droidon (igaz, 3-4 féle böngészővel) szinte minden oldalt be tudok tölteni. Itt mekkora a "korlátozás" a valóságban?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest