-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
tybke98 #18964 üzenetére
Zenénél nálam nincsen egyáltalán BT-s megosztás opció többszörös kijelölésnél, csak ha egy darab zeneszámra nyomsz hosszan (legalábbis a gyári Zenék + Videók-on belül). Szóval azzal ott sajnos valóban meg vagy lőve.
Fotóknál viszont van egy
gomb, erre rányomva több fotót is kijelölsz, utána ugyanúgy mehet a Megosztás -> Bluetooth. Tehát ott meg működik.
-
Tim82
félisten
-
Ronam
addikt
válasz
tybke98 #15299 üzenetére
Nálam is van ilyen bevilágítás alul amióta megvettem a telót, más helyeken azt írták, hogy ez ennek a típusnak a hibája. Akkor ez mégiscsak "egyedi" esetekben jön elő? Érdemes lenne visszavinni gariba a telefont? Mondjuk nálam csak akkor látszik, ha teljesen sötét van a szobában (közepes fényerőn).
-
old rocker
veterán
válasz
tybke98 #13992 üzenetére
Én biztos vagyok benne, hogy bejön. Meg teljesen önzetlenül drukkolok. Hátha valamelyik szerencsés, látva önzetlenségemet, egy tízesért elad nekem egyet :-))
Vangelis: azért kisbaltát vagy bézbólütőt vigyél magaddal a személyes átvételre...:-))) Meg bizonygasd, hogy a dlágaszág mindig isz a tiéd volt :-))))
-
old rocker
veterán
válasz
tybke98 #13864 üzenetére
Cost benefit... Mi mennyibe kerül, mennyire éri meg... elszórakozol a developerséggel, hogy feltelepítsd szt a frissítést, ami előbb-utóbb meg fog jelenni, de egetverő változást nem hoz. Minek lerohanni a dombról, hogy meghágj egy tehenet? Majd szépen feljön a dombra az összes tehén és... (Lásd korábbi vicc.)
Az Insider nálam is csinált ilyet. Ezért töröltem le kétszer, + a mostani végleges. Az általam ajánlott batteryban nem fogsz csalódni. Telepíts még hozzá egy audió stop alkalmazást és ugyanott vagy, mint az Insiderrel, akksizabálás nélkül. Javaslom még neked a RapDialert is. -
old rocker
veterán
válasz
tybke98 #13849 üzenetére
Fejből hirtelen én sem tudom, gyárilag hol állítható be; de ha felrakod az Insider vagy Battery alkalmazást, többek között azt is be lehet állítani rajta, hogy a töltő kihúzásáig felül küldözgesse neked a telefon az üzenetet, hogy feltöltött, fejezd abba a töltést, de izibe...
-
-
vrsptr
aktív tag
-
Tim82
félisten
válasz
tybke98 #13527 üzenetére
Maga a SoC ilyen forrófejű, ez mindenkinél így van, hogy melegszik a hátlap erőforrás-igényesebb app (jellemzően játék) futtatása közben. Nem fog belepusztulni a telefon, meg égetni sem fogja a kezedet.
A takarékos üzemmód minden mobilnetes/wifis szinkronizálgatást letilt, nem csak az emailt, tehát csak hívásokat/sms-t tudsz mellette indítani és fogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest