- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
AMD Power #31986 üzenetére
Sziasztok fórumozók. Hm érdekes képet alkottatok pár hozzászólásban a windows 10-ről és elképzelhető mivel lassan 1 éve vagyok wp tulaj, belevágok kipróbálom. Köszönöm az ötletet aki felvetette. Mivel androidnál megszoktam a laggolást itt se lesz annyira vészes szerintem. További tapasztalatok esetleg??
-
aram01
nagyúr
válasz
AMD Power #22513 üzenetére
na pont itt nem kerestem, köszi
Más, pár képet küldtem face-n ismerősnek, csak 5db-ot engedett kijelölni egyszerre (üzenetben), nem gond ráértem, eleinte minden ment rendesen.Aztán elkezdett olyat csinálni hogy nem azt küldte át ami ki volt pipálva, sőt volt hogy 5x elküldte azt a képet ami nem is volt kijelölve
Ez a face bugja, a telefoné, vagy az enyém? -
m1lan
őstag
válasz
AMD Power #19498 üzenetére
EZ alapján faja kis rendszer lesz a 8.1, bár nem fűzök hozzá sok reményt, hogy az 520 olyan smooth marad majd a frissítés után is, mint most...
Ha az augusztusi telefonváltásomkor lesz jó WP telefon, akkor maradok a rendszernél, ha nem, akkor egy kicsit visszanyergelek robotra. (Ettől amúgy egyre jobban megy el a kedvem, olvasva a középkategóriás droidok fórumait, kb. mindegyiknek van valami nyűgje...)
-
-
m1lan
őstag
válasz
AMD Power #16400 üzenetére
Az csak a telepítő, utána még tölt le pluszban fájlokat. A hét elején küldtem be szervizbe a telefont, előtte nyomtam egy HR-t és felraktam a szűz rendszerre. Összvissz 1,2GB körüli szabad hely kellett neki
Ja, és én a .xap fájl letöltős, SD kártyára másolós és onnan telepítős módszerrel csináltam.
-
-
válasz
AMD Power #11215 üzenetére
Az evidens, hogy sokkal jobb az 520, de az én célomnak is annyival jobb?
Lumia 520 28k, amit találtam olcsón.
Lumia 610 8k, amit találtam olcsón.Fontos, hogy a különbség nem telefon, gyorsaság és egyéb ilyen aspektusból érdekel, csak és kizárólag GPS-ként lenne használva, sem telefonként, sem wifi-s vagy egyéb eszközként.
A 610-es nem volt lassú navinak, azt már próbáltam, 520 csak gyorsabb lehet ennél. A kijelző miatt jobb GPS-nek az 520, bár magam felé fordítva lenne berakva, így nem jön feltétlenül ki az IPS előnye... -
westcoastog
veterán
válasz
AMD Power #8823 üzenetére
Ahhoz milyen van?
(#8825) schumy1
Nekem egy kicsit soknak érződik a magas a sony-val. Sennheiser HD202-vel van meg az a szint ami megfelel a füleimnek. De hát nem járhatok abban mindenhová. Lehet alá lőttem a dolognak azzal az olcsó sony-val.
Sony-val egy Edda 1. album-on lévő számok nagyon gyengén szólnak, míg egy ladánybenénél van azért valamennyi basszus, fejhallgatóval már teljesen jó.(#8826) Simtu
Neked milyen az a sennheiser? Lehet inkább gyűjtök olyanra, sony-t meg eladom vagy nem tudom, de a Hd202-vel elégedett vagyok.Kijöhetne egy frissítés amiben ketté szedik a multimédia és rendszer hangerő szabályzást, meg hogy bekapcsolás után maradjon a csengőhangerő 30-ason.
(#8827) Devas
Két klikket is érezni, 1 halkabbat ami a fókuszálás, lejjebb nyomva erősebb klikk meg a fényképezés. -
old rocker
veterán
válasz
AMD Power #8799 üzenetére
Nekem úgy tűnik, telefononként változik, melyik alkalmazás mennyire szopja az akksit... vagy a telepített alkalmazások korrelációja? Tegnap újra felraktam az insidert, f@sza progi, csak nekem 4 óra alatt 49%-ot harapott a delejből. Töröltem, battery vissza...
Én 25 %-nál vetem rá magam a töltőre.
-
diegho
nagyúr
válasz
AMD Power #4709 üzenetére
15-öt frissítettem az előbb páromén, meg közben neteztem is vele egyet. Mondjuk a kijelző rettenet gyenge a W100-hoz képest, de mégis kipróbálom ezt a WP8-at sajátként is, mert egyszerűen annyira tetszik a felülete (asztali gépen is WP8-at használok, lehet emiatt), hogy muszáj vennem egyet.
-
ducse79
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged